Kotka Merirosvoristeily luokkaretki

Laiva on lastattu merirosvoilla! Vanhan kertomuksen mukaan Joe Silmäpuoli olisi kätkenyt vuosikymmeniä sitten aarrearkun saaren kätköihin ja me lähdemme sitä tietysti joukolla etsimään!

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Kotka Merirosvoristeily luokkaretki

Laiva on lastattu merirosvoilla!

Vanhan kertomuksen mukaan Joe Silmäpuoli olisi kätkenyt vuosikymmeniä sitten aarrearkun saaren kätköihin ja me lähdemme sitä tietysti joukolla etsimään!
Laiva on ankkuroituna Kotkan Sapokkaan tai Haminan Tervasaareen ja tunnistat sen aidoksi merirosvolaivaksi mastossa liehuvasta merirosvolipusta sekä rannalla hiippailevasta merirosvomiehistöstä. Aarteenetsinnän jälkeen maistuu omat retkieväät nuotion ääressä ja kuuluisat merirosvotikkupullat. Voimia saaneena otetaan vielä mittaa köydenvedolla Kapteeni Sormikoukun johdolla. Paluumatkalla laitetaan lopuksi yhdessä pullopostiterveiset merirosvoseikkailuistamme ja jokainen saa ohjata merirosvolaivaa.

Matkan kesto: 5 tuntia

Hinta: 22 €/hlö, kun min. ryhmäkoko 50 hlöä.

Hintaan sisältyy: lapsille oma aarrekartta, kasvomaalausta, merirosvolaivan ohjausta, osallistumisesta merirosvodiplomi, aarteenetsintä saaressa, jokaiselle osuus aarteesta, lauluja ja leikkejä, pullopostia ja tikkupullan paistoa saaressa.

Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme ryhmämatkoista.
Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme!
Teemme yhdessä kanssasi tarjouksen matkastanne toiveidenne mukaan ja vasta saatuamme sinulta hyväksynnän alamme varata matkaa.
Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.