Kotka – Kävele Kotka tutuksi luokkaretki

Tämä retkipaketti sopii hyvin ryhmille jotka saapuvat Kotkaan junalla. Tavataan Kotkan matkailuopas ja yhdessä reippaillaan kävellen opastettu Kotka-kierros.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Kotka – Kävele Kotka tutuksi luokkaretki

Tämä retkipaketti sopii hyvin ryhmille jotka saapuvat Kotkaan junalla. Tavataan Kotkan matkailuopas ja yhdessä reippaillaan kävellen opastettu Kotka-kierros. Reippailun jälkeen ruokailu. Retkipäivän päättää vierailu Merikeskus Vellamossa – Seis, salakuljettaja! – kierros:
Liikunnallisella ja leikillisellä opastuksella salakuljettajat etsivät piilotettua lastia ja merivartijat salakuljettajia. Kätketty lastisäkki on löydettävä, mutta ehtivätkö salakuljettajat turvaan? Merivartijoiden tehtävänä on pidättää salakuljettajat ja takavarikoida kielletty lasti. Oppilaat jaetaan kahteen ryhmään, joiden roolit vaihtuvat puolivälissä. Myös opettajalla on tärkeä tehtävä leikin ohjaajana. Opastus päättyy merivartiomuseoon, jossa lastisäkit avataan yhdessä. Leikimme ulkona, paitsi hirmumyrskyllä sisätiloissa.

Matkan kesto: 3,5 tuntia

Hinta:
24 €/hlö, kun ryhmäkoko min. 15 hlöä

Hintaan sisältyy: opas 1h, ruokailu, Merikeskus Vellamo opastus.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nämä ovat hintaesimerkkejä ryhmämatkoistamme

Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme ryhmämatkoista.
Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan.

Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme!

Teemme yhdessä kanssasi tarjouksen matkastanne toiveidenne mukaan ja vasta saatuamme sinulta hyväksynnän alamme varata matkaa.

Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.