Venäjä Luoteis-Venäjän hotellit

Luoteis-Venäjän hotellit voit tilata kauttamme, etsimme parhaat hinnat matkapaketeille ja varaamme myös juna- ja lentoliput. Pyydä siis tarjous matkastanne>

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Venäjä Luoteis-Venäjän hotellit

Edulliset hotellit Venäjälle

Luoteis-Venäjän hotellit voit varata kauttamme. Tutustu hotelleihin ja varaa matkasi kauttamme edullisesti sopimushinnoillamme. Varaamme sinulle myös lento- ja junaliput toiveidesi mukaan sekä hankimme viisumit. Tutustu hotelleihin ja varaa matkasi, varaamme myös retkiohjelman ja oppaan, sekä tarvittaessa teemme ravintolavaraukset. Kaikki  matkapaketit niin yksin matkaaville, ryhmille, kuin yrityksillekin.

Tervetuloa varaamaan matkasi!

PAIKKAKUNTAKUVA
Arkangel
Murmansk

ARKTIKA
Hotelli sijaitsee kaupungin keskusaukiolla. Hotelli on rakennettu vuonna 1985, jonka 4. kerros on ruotsalaisten vuonna 1991 remontoima. Keskitason hotellissa on 16 kerrosta, suomalaiset hissit (2 kpl). Huoneita 635 ja vuodepaikkoja 1030. Huonevarustus: WC, kylpy/suihku, puhelin ja TV. Huoneet 4. kerroksessa ovat hyvätasoisia, muut keskitasoa. Ravintola Arcticassa on iltaisin tanssia, ruokasali Bistrossa tarjoillaan seisova aamiais-, lounas- ja illallispöytä, baari, business centre, valuutanvaihto, parturi-kampaamo, posti, lehti- ja matkamuistokioski, sauna, solarium. Osoite Ulitsa Lenina 82, 183038 Murmansk.
Murmansk

MERIDIAN
Sijaitsee kaupungin keskustassa, Ploshad 5 Uglov -aukion varrella. Hotelli on rakennettu vuonna 2001. Business-luokassa on70 huonetta, jotka ovat peruskorjattu. Huoneista 70 on economy-luokkaa ja ne ovat vielä peruskorjaamatta. Kerroksia 7, huoneita 140. Huonevarustus: kylpy/suihku, WC, lattialämmitys kylpyhuoneessa, satellitti-TV, puhelin, Internet-yhteys, minibaari, tee/kahvinkeitin, hiustenkuivaaja. Ravintola 30 hengelle, cocktail-baari, kokoustilat 12 ja 50 hengelle, parturi-kampaamo, kauneushoitola, hieronta, solarium, myymälöitä, rahanvaihto. Hotellilla on oma pysäköintialue. Osoite ul. Vorovskogo 5/23, 183038 Murmansk
Murmansk

OGNI MURMANSKA
Vuonna 1993 rakennettu hyvätasoinen yksityinen hotelli, joka sijaitsee t
unturin rinteellä lähellä Pietarin maantietä noin 10 km kaupungin keskustasta. Hotellissa on 2 kerrosta, ei hissiä. Hotellissa on 12 huonetta (6 kpl H2 ja 6 kpl kaksikerroksisia kahden huoneen huoneistoja). Huonevarustus: WC, suihku, puhelin, jääkaappi, satelliitti-TV. Ravintola, baari, 2 neuvotteluhuonetta à 13 henkeä ja konferenssisali 25 hengelle. Hotellilla on oma vartioitu pysäköinti. Hotellilla pikkubussi, joka kulkee keskustaan sopimuksen mukaan. Osoite Leningradskoe Shosse 8.
Murmansk

RUSSLANDIA POLIARNIE ZORI
Tämä keskustahotelli on rakennettu 1973 ja peruskorjattu 1990-luvulla. Hotellissa on 9 kerrosta, 2 hissiä, huoneita 212. Huonevarustus: WC, suihku, TV. Ravintola, Barents cocktail-baari, Montaba coffee-bar 10 paikkaa, Express-cafe (seisova pöytä), Anchor-olutbaari, business centre, konferenssisali 100 hengelle, kokoustiloja 14-52 hengelle, matkatoimisto, matkamuistomyymälä, kauneushoitola, sauna ’Iso karhu’ 12 hengelle (pieni uima-allas, solarium, kokoustila), sauna ’Pikku karhu’ 4 hengelle (poreallas, solarium, lepotila). Hotellilla oma pysäköinti. Osoite Ulitsa Knipovitsha 17, 183038 Murmansk.

Venäjä Luoteis-Venäjän hotellit

Kymenmatkat FB>

Teemamatkat>