Malesia_Downtown of Kuala Lumpur_800x600
Malesian kiertomatka

Jos jossain, niin Malesian Kuala Lumpurin pilvenpiirtäjien kaupungissa ja Jaavan luonnonkauniilla saarella, on helppo yhdistää kaupunki- ja rantaloma samassa maassa. Malesia on täynnä elämää rikastuttavia asioita; sukellus elämyksiin, uskonnon ja arkipäivän sujuvuuteen, kiehtoviin ihmisiin ja malesialaiseen kulttuuriin, kulinaristisia nautintoja ja antoisia sukellusretkiä unohtamatta!

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Malesian kiertomatka

Malesian luontoa ja rannikkoa

Jos jossain, niin Malesian Kuala Lumpurin pilvenpiirtäjien kaupungissa ja Jaavan luonnonkauniilla saarella, on helppo yhdistää kaupunki- ja rantaloma samassa maassa. Malesia on täynnä elämää rikastuttavia asioita; sukellus elämyksiin, uskonnon ja arkipäivän sujuvuuteen, kiehtoviin ihmisiin ja malesialaiseen kulttuuriin, kulinaristisia nautintoja ja antoisia sukellusretkiä unohtamatta! Malesiassa upea luonto, paratiisirannat ja mielenkiintoinen historia yhdistyvät suurkaupunkien loppumattomaan sykkeeseen.

Aktiviteettejä Malesiasta löytyy jokaiseen makuun, oli kiinnostuksenkohteena sitten shoppailu tai sukellus. Yllätyksellisestä Malesian-lomasta nauttivat kaikki ikään katsomatta.

Hintaesimerkkimme 8 pv 2570 € / hlö

Hintaan sisältyy:
* Lennot Helsinki – Kuala Lumpur // Kuala Terengganu – Kuala Lumpur – Helsinki
* Lentolippuihin sisältyvät verot
* Majoitukset kahden hengen huoneessa
* Aamiaiset hotellissa
* Hotellilta noudot ja yksityiset kuljetukset ilmastoidulla autolla
* Paikallisen koulutetun, englanninkielisen kuljettajan palvelut
* Tarvittaessa ohjelman mukaiset pääsymaksut
* Lounaat ja illalliset, parhaissa paikallisissa ravintoloissa, picknikit paikoissa, joissa sopivia ravintoloita ei ole tarjolla.
* Taman Negara Explorer paketissa liitytään isompaan ryhmään 3. – 5. päivinä.
* Paikalliset verot

Päivä 1. Saapuminen Kuala Lumpuriin.

Kuljetus ilmastoidulla autolla hotelliin. Loppupäivä omatoimista aikaa.  Yöpyminen Kuala Lumpurissa valitsemassanne hotellissa*

Päivä 2. Kuala Lumpuriin tutustuminen

Aamiaisen jälkeen tutustutte tähän visuaalisesti kiehtovaan kaupunkiin yhdessä paikallisen oppaan kanssa. Tutustumisretkeen sisältyvät isoimmat historialliset maamerkit, jotka yhdessä antavat yleiskuvan kaupungin historiallisesta ja kulttuurisesta perimästä. Kuninkaan palatsi, Kansallinen monumentti, Kansallinen Moskeija ja Itsenäisyysaukio. Vierailette myös Petronan kaksoistorneissa, joista on mahdollisuus kokea kaupungin huikea panoraamanäkymä Kuala Lumpur tornin näköalatasanteelta.

Kello 16 aikaan lähdetään Kampung Kuantanin merenrantakylään, joka on tyypillinen hedelmäpuiden, öljypalmujen ja kookosviljelmien ympäröimä maalaiskylä. Tämä kylä sijaitsee Selangor joen varrella, 56 km Kuala Lumpurista ja on tunnettu tuhansista tuliperhosista, jotka ilmestyvät joelle hämärän tullen. Matkaamme jokea vastavirtaan nähdäksemme tämän erikoisen luonnon näytelmän, joka sijoittuu Mangrove puiden alle. ( Sateen sattuessa tuliperhosien kimallusta ei valitettavasti voi nähdä). Illallinen paikallisessa ravintolassa.

Päivä 3. Kuala Lumpur / Taman Negara    

Aamiaisen jälkeen, kuljetus Kuala Tembelingin Jettylle ja sieltä, jokiveneellä Kuala Tahaniin, jossa majoittuminen yhteen Taman Negara Resortin ilmastoiduista Chalet’eista. Loppupäivä omatoimista oleskelua. Illallista seuraa yöllinen viidakkokävely erikoistuneen oppaan kanssa.

Päivä 4. Taman Negara

Aamiaisen jälkeen kokopäiväretki sisältäen lounaan Bukit Teresek’iin ja Lata Berkah’iin. Bukit Teresekille ( 334 metrin korkeudessa ) pääsee 45 minuutissa ja sieltä voitte nauttia panoraama näkymästä Gunung Tahaniin sekä forest Canopystä? The Canopy kävelyreitti on n. 500 metrin pituinen ja noin 30 metrin korkeudessa tarjoten vierailijoille todellisen tilaisuuden viidakon kokemiseen tästä näkökulmasta. Lata Berkah on kallioinen CASCADE johtaen syvään altaaseen, joka on joen liikenteen rajapylväs, sekä ihanteellinen paikka vaeltaa ja levätä. Vietätte yön Taman Negarassa.

Päivä 5. Taman Negara/Kuantan/Cherating

Aamiaisen jälkeen, kuljetus Cheatingin kylään. Matkalla ohitatte monia pieniä kaupunkeja ja kyliä. Saavuttaessa sisäänkirjautuminen ja loppupäivä omatoimista aikaa.

Päivä 6. Kuantan/Cherating/Kuala Terengganu tai Tanjong Jara

Aamiaisen ja Mengkuangin weaving centreen tutustumisen jälkeen siirrytään Kuala Terengganuun. Matkalla kuljetaan Kuala Ibain lähellä sijaitsevan Sultanah Zaharahin kelluvan moskeijan läpi. Siellä vieraillaan mm. batiikki käsityöpajassa, Kiinalaisessa kaupunginosassa, keskustorilla, Princess Hill’issä, vesiputouksilla, Maziah Palatsissa, valtion moskeijassa ja museossa, jatkaen vierailua Duyungin saaren kalastajakylään katsomaan erityislaatuista veneenrakentamista. Loppupäivää omatoimista aikaa. Yöpyminen Terengganussa.

Päivä 7.   Kuala Terengganu/ tai Tanjong Jara

Aamiainen. Koko päivä omatoimista aikaa.

Päivä 8. Kuala Terengganu/tai Tanjong Jara lähtöpäivä

Aamiaisen jälkeen omatoimista aikaa. Yksityinen autokuljetus kentälle lentoaikataulun mukaisesti.
Päivittäin kolme liittymälentoa Terengganusta Kuala Lumpurin kentälle kello 10.05/16.25/21.00

Kuala Lumpur: Swiss Garden hotelli 4*
Huikean korkea hotelli, joka sijaitsee aivan Kuala Lumpurin sydämessä kiihkeän elämänrytmin omaavan Bukit Bintangin ja värikkään Kiinalaisen kaupunginosan välissä. Majoitus Deluxe huoneessa.

Taman Negara: Mutiara Taman Negara 3*
Miellyttävä hotelliresort, joka sijaitsee trooppisen sademetsän ja Tahan järven äärellä.  Majoitus Chalet huoneessa.

Kuantan: Swiss Garden Resort & Spa 4*
Viihtyisä hotelli sijaitsee Balok rannalla Kuantanin kaupungin itäisellä rannikolla, 20 min. ajomatkan päässä Kuantanin lentokentältä.
Majoitus Deluxe huoneessa, josta puutarhanäkymät.

Terengganu: Primula Beach Resort 4*
Kuala Trengganun rannan parhaimmalla paikalla oleva hotelli, majoitus Superior huoneessa.

Malesia on maa jossa ranta-, kaupunki ja aktiiviloma kohtaavat.
Pääkaupunki: Kuala Lumpur
Virallinen kieli: Malaiji
Valuutta: Malesian ringgit
Passi ja viisumi: Suomen passilla matkustavat voivat oleskella Malesian niemimaalla sekä Sabahin ja Sarawakin osavaltioissa 90 vuorokautta viisumivapaasti. Passin tulee olla voimassa vähintään kuusi kuukautta maahansaapumispäivästä.
Aikaero Suomeen: kesäaika +5h, talviaika +6h.

Tiedot sitoumuksetta.

Hintalauseke
Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Varaa matka”-painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan ja vasta saatuamme sinulta hyväksynnän alamme varata matkaa.