Mauritius lomahuoneisto

Valkeat hiekkarannat ja huojuvat palmut – sitä on Mauritius, joka on tullut suosituksi ympäri vuoden kestävän lämpimän ilmastonsa vuoksi. Mauritiuksen matkat >

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Mauritius lomahuoneisto

Unelmien täyttymys

Loma huvilassa tai lomahuoneistossa on upea tapa tutustua Mauritiukseen ja viettää unelmien loma korkeatasoisessa lomahuoneistossa. Mauritius on lähes täydellinen saari, jossa voi kokea romanttisia tunteita ja leppeän merituulen tuoksua. Valkoinen hiekka, kristallinkirkas vesi ja kaunis luonto on saaren parasta antia. Mauritius sopii myös perheen pienimmille lomalaisille. Loivat rannat, hyvät palvelut ja siisti ympäristö luovat miellyttävän, kiireettömän ja rentouttavan ilmapiirin. Lämpötila saarella on miellyttävä ympäri vuoden.

Mauritius lomahuoneisto

Mauritius eli Mauritiuksen tasavalta sijaitsee auringontasaajan eteläpuolella Intian valtamerellä. Saari on 60 km pitkä ja 40 km leveä, turkoosin meren ympäröimä trooppinen saari. Täältä löydätte ystävälliset mauritiuslaiset, paratiisimaisen ympäristön, hyvätasoiset hotellialueet ja uskomattoman hyvän kreolilaisen ruokakulttuurin. Ilmasto on saarella lämmin ympäri vuoden. Matka saarelle joutuu helposti, yhdellä koneenvaihdolla euroopassa. Aikaero Suomen aikaan nähden on talvella +2 tuntia ja kesällä +1 tunti. Saaren virallinen kieli on englanti, mutta ranskaa ja kreolia puhutaan myös saarella yleisesti.

Valkeat hiekkarannat ja huojuvat palmut

Paahtava aurinko, turkoosina välkehtivä vesi valkoiset hiekkarannat, huojuvat palmut, ystävälliset ihmiset ja kreolilainen ihana ruokakulttuuri – sitä on Mauritius. Tämä Itä-Afrikkaan kuuluva Intian valtamerin saari on tullut suosituksi juurikin sen tarjoaman rauhan ja yksityisyyden sekä ympäri vuoden kestävän trooppisen lämpimän ilmaston vuoksi.

Mauritius shoppailu

Auringonoton ja kahdenkeskisen yhdessäolon lisäksi Mauritiuksella voi harrastaa monenlaista urheilua. Erityisesti lämmin merivesi tarjoaa mahdollisuudet vesihiihtoon, snorklaamiseen, sukeltamiseen sekä muihin vesiaktiviteetteihin.  Shoppailijalle löytyy erityisesti vaatteita – onhan Mauritiuksen yksi pääelinkeinoista tekstiiliteollisuus – niin kansainvälisiä merkkitavaroita, kuin alkuperäisiä tai Intiasta tuotuja käsitöitä.  Myös paikallinen konjakki, teet ja mausteet ovat ostamisen arvoisia.

Mauritius nähtävyydet

Mauritiuksen nähtävyydet ovat unohtumattomia elämyksiä. Löydä yksi Afrikan suosituimmista turistinähtävyyksistä, Pamplemoussesin kasvitieteellinen puutarha, lähde Blue Safarille ja koe Mauritiuksen kristallinkirkkaat vedet merenpinnan alapuolella ilmastoidussa merenalaisessa sukellusveneessä. Voit myös tehdä veneretken läpi upeiden merimaisemien lähellä sijaitsevalle Ile Aux Cerfsin saarelle, jota ympäröi valkohiekkaiset rannat, vierailet saaren kiehtovassa eteläosassa ja näet Hindujen pyhän järven. Sinulla on mahdollisuus myös vierailla sokerijuuriviljelmällä sekä Bois Cheri teetehtaalla. Vaikka saari on suhteellisen pieni kooltaan, vain 60 km pitkä ja 40 leveä, sisältää se lukemattomia erilaisia nähtävyyksiä ja tottakai tarinoita vuosien varrelta paikallisten ihmisten kertomina.

Mauritiuksen kreolilaisruoka on maukasta ja välillä tulistakin. Meren läheisyyden ansiosta erityisesti kalaruuat ovat maittavia. Räätälöimme matkat Mauritiukselle yhteistyössä kanssanne.

Mauritius

Kymenmatkat FB>

Teemamatkat>

 

Hintaesimerkkimme 10 pv: 1725 € / hlö

Hintaan sisältyy:
* Lennot turistiluokassa m/p, lentokenttäverot ja matkustajamaksu
* Majoitus Cape Bayn kahden huoneen huoneistossa aamiaisin.

Lisämaksusta:
* Saapuessanne Mauritukselle autonkuljettaja odottaa teitä lentokentällä ja vie teidät suoraan huvilalle jossa teitä odottaa virvokkeet.

Myös muita matka- ja hotellivaihtoehtoja! Kysy lisää toimistostamme!

Mauritius lomahuoneisto


Mauritius tekemistä ja käyntikohteita

Mauritiuksen nähtävyydet ovat unohtumattomia elämyksiä. Löydä yksi Afrikan suosituimmista turistinähtävyyksistä: Pamplemoussesin kasvitieteellinen puutarha. Lähde Blue Safarille – koe Mauritiuksen kristallinkirkkaat vedet merenpinnan alapuolella ilmastoidussa merenalaisessa sukellusveneessä, jossa pyöreät ikkunat.

Tee veneretki läpi upeiden merimaisemien lähellä sijaitsevalle Ile Aux Cerfsin saarelle, jota ympäröi valkohiekkaiset rannat, vieraile saaren kiehtovassa eteläosassa, nähden Hindujen pyhän järven, vieraillen sokerijuuriviljelmällä sekä Bois Cheri teetehtaalla. Vaikka saari on suhteellisen pieni kooltaan, vain 60 km pitkä ja 40 leveä, sisältää se lukemattomia erilaisia nähtävyyksiä ja tarinoita vuosien varrelta paikallisten ihmisten kertomina.

Pamplemousses & Port Louis

Retki saaren pohjoisosaan, jossa sijaitsevat pääkaupunki Port Louis, Pamplemousses – kasvitieteellinen puutarha sekä sokeritehdasmuseo. Pamplemousses´n kasvitieteellisessä puutarhassa on  yli 300 kukkivaa kasvilajia ja erityisesti eri palmulajeja. Puutarhan päänähtävyys on suuressa altaassa kelluvat lautasenmuotoiset vihreät lummekasvit. Retkeen sisältyy vierailu vanhassa sokeritehtaassa, jossa esitellään saaren jännittävää historiaa orjuudesta rommikauppaan ja sokeriruo´on viljelyyn. Alueella voi maistella jalostamatonta sokeria, paikallista rommia ja ostaa matkamuistoksi lahjatavaroita. Port Louisissa tutustutaan 1800-luvulla rakennettuun Fort Adelaide -linnoitukseen, josta avautuu hieno näkymä kaupunkiin ja merelle. Retken lopuksi voi lounastaa ja tehdä ostoksia keskustan markkina-alueella.

Vierailu teeviljelyksillä ja krokotiilipuistossa

Retken aikana tutustutaan saaren eteläosan nähtävyyksiin. Ajetaan teeviljelysten läpi Bois Chérin kylään, jossa sijaitsee saaren suurin teetehdas. Siellä tutustutaan teenviljelykseen ja maistellaan erilaisia teelaatuja. Lounastaa voi Saint Aubinin siirtomaatyyliin rakennetussa kartanossa, jota ympäröi kaunis trooppinen puutarha. Kartanon yhteydessä toimii myös rommimuseo. La Vanille -krokotiilipuiston alueella elää suuri määrä krokotiilejä sekä useita satoja merikilpikonnia. Puistossa on nähtävissä myös useita apina-, lepakko-, lisko-, kala- ja perhoslajeja sekä tuhansittain eri hyönteislajeja.

.
Curepipe & Coloured Earths – seitsemän värin maa

Kun haluat nähdä kauniita maisemia ja huikeita vesiputouksia, kannattaa suunnata kohti seitsemän värin maata. Retki alkaa tutustumisella Trou aux cerfin 700 000 vuotta vanhaan tulivuoren kraatteriin, josta matka jatkuu Curepipen kaupunkiin, jossa on mahdollisuus tehdä verovapaita ostoksia.

Käydään myös Hindu – yhdyskunnan pyhällä järvellä, josta ajetaan Black River -kansallispuiston läpi Chamarelin kumpuileviin maisemiin.  Retken kohokohta on varsinainen luonnonihme Coloured Earths sekä Chamarelin vesiputous. Coloured Earths -”seitsemän värin maa” kylpee sinisen, vihreän, punaisen ja keltaisen eri värisävyissä, jotka ovat vulkaanisen tuhkan eroosion aikaansaamia ja ovat kauneimmillaan iltapäivällä. Viereinen vesiputous saa maisemaan harvinaislaatuisen kauniin näyn.

Ile Aux Cerfs – paratiisisaaret

Retki ajetaan katamaraani aluksella Ile Aux Cerfs -saarelle, joka on Mauritiuksen läheisyydessä olevista pikkusaarista tunnetuin. Saari on pieni paratiisisaari valkoisine hiekkarantoineen ja laguuneineen turkoosinsinisen meren ympäröimänä. Saarella on erinomaiset vesiurheilumahdollisuudet.

Grand Bay - Cape Bay huoneistot aivan rannan tuntumassa

Cape Bay huoneistot sijaitsevat hyvällä paikalla Bain Boeufin rantatien varrella. Pereyberen kylään on kävelymatka ja Grand Bay:n keskustaan noin viiden minuutin automatka.

Huoneistot ovat erinomaiset, hyvällä maulla ja korkealuokkaisilla materiaaleilla sisustetut ja varustetut.  Huoneistoja on joko kahden makuuhuoneen tai kolmen makuuhuoneen suuruisia ja jokaisen makuuhuoneen yhteydessä on oma en suite kylpyhuone.

Lisäksi huoneistossa on tilava olohuone, täysin varusteltu avokeittiö, oma veranta tai parveke ja useimissa asunnoissa parvekkeella pulahdusallas.  Vehreän puutarhan ympäröimällä piha-alueella on iso uima-allas aurinkotuoleineen, kuntosali  ja piha-alueelta suora käynti rantatielle ja sen edessä olevalle Bain Boeuf:n hiekkarannalle.

Jokaisen asunnon hintaan kuuluu päivittäinen siivous sekä kaikki liinavaatteet ja pyyhkeet. Alueella on 24 tunnin valvonta, katettu parkkialue ja kuntosali johon pääsy veloituksetta 24/7.  Cape Bay on paras mahdollinen majoitusvaihtoehto perheille, ryhmille ja miksei pariskunnillekin. Näissä huoneistoissa on todellakin hinta-laatusuhde kohdallaan ja parempaa kohdetta Grand Bay'n alueella on vaikea löytää.

Kävelymatkan päässä olevasta Pereyberen kylästä löytyy lukemattomia ravintoloita ja kauppoja ja jos ne eivät riitä on Grand Bay'n keskusta vain viiden minuutin ajomatkan päässä. Taksit Mauritiuskella ovat edullisia ja paikallislinja-autot kulkevat säännöllisesti.

Mauritius_cape-bay_iloa_11_400x300Mauritius_cape-bay_iloa_5_400x300
Mauritius

Mauritius  on saarivaltio Intian valtameressä 900 kilometriä Madagaskarista itään. Mauritius tunnetaan valkoisista hiekkarannoistaan, kirkkaista vesistään ja kauniista luonnostaan.
Pääkaupunki: Port Louis
Virallinen kieli:   Englanti
Valuutta:  Mauritiuksen rupia
Passi ja viisumi: Viisumia ei vaadita. Passin on oltava voimassa vähintään 6 kuukautta matkan jälkeen.
Matkavakuutus: Pyydämme tarkistamaan, että sinulla on riittävän kattava matkavakuutus.
Matkadokumentit: Tarkasta aina ennen lähtöä matkakohteeseen vaadittavat selvitykset, dokumentit, rokotukset ja terveysselvitys, jotka sinulla tulee olla matkalla mukana. Kunkin matkustajan omalla vastuulla on huolehtia, että matkan alkaessa mukana on kaikki tarvittavat ja voimassaolevat matkustusasiakirjat.

Aikaero Suomeen: +2 ja kesäaika +1
Ilmasto:
Mauritiuksella on trooppinen, merellinen ilmasto. Lämpötila ja kosteus ovat korkeita ympäri vuoden. Sateita saadaan eniten joulukuusta huhtikuuhun. Trooppiset syklonit saattavat iskeä saarille sadekauden aikana.
Tiedot sitoumuksetta.

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi  tai ryhmämatkoiksi, jotka räätälöidään kanssanne.
S
uunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Näihin matkoihin yleensä sisältyy opastus. Opastus on useimmissa matkoissa perillä kohteessa, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Ryhmämatkojen hintaesimerkit

Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme! Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Matkadokumentit ja hyvä tietää matkaohjeita

Tutustu ennen matkaasi>