Esperanza_2013_10237B_59_800x600
Meksiko Cancun ja Playa del Carmen

Kiehtova Cancun ja Playa del Carmen tarjoavat niin valkeahiekkaista karibianmeren tunnelmaa, kuin retkiä läheisille Maya-kulttuurin historiallisille tyyssijoille, Chichen Itzaan ja Tulumiin.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Meksiko Cancun ja Playa del Carmen

Meksikon Cancun ja Playa del Carmen

Kiehtova Cancun ja Playa del Carmen tarjoavat niin valkeahiekkaista karibianmeren tunnelmaa, kuin retkiä läheisille Maya-kulttuurin historiallisille tyyssijoille, Chichen Itzaan ja Tulumiin. Suosittelemme myös retkiä upeille Isla de Mujeresin tai Cozumelin saarelle. Miltä tuntuisikaan päästä halaamaan delfiinejä tai lähteä veneretkelle, jossa pääsette snorklaamaan Meksikon karibian kristallinkirkkaissa vesissä ja ihailemaan hämmästyttävän matalan riutan värikkäitä kaloja.

Yucatanin niemimaa, Quintana Roon osavaltio

Lennot tulevat Cancuniin, josta matkataan autolla 60 km päähän Playa del Carmenille.Meksikossa löydät karibialaista tunnelmaa, turkoosinsinistä vettä ja valkohiekkaisia rantoja Mayan Rivieran alueelta.  Lämpötila pysyttelee vuoden ympäri +27 – +35 celsius asteiden välillä. Jo  pelkästään Cancunin hotellialue sijoittuu 30 km pituiselle kaistaleelle, josta matkaaja voi valita majoituksen  bungaloweista aina 5 tähden All Inclusive kylpylähotelliin.

Modernit ostoskeskukset palvelevat ystävällisesti. Ruokailupaikkoja on valittavana yli 500 ravintolan joukosta ja iltaa voi jatkaa lukemattomissa baareissa ja discoissa.

Haluaisitko rentoutua hotellialueella nauttien hyvästä palvelusta ja snorklata turkoosinsinisessä meressä vai lähtisitkö mielenkiintoisille päiväretkille muinaisen Maya kulttuurin  arkeologisiin kohteisiin, Chitzen Itzalle ja Tulumiin? Unohtumattomia kokemuksia luovat myös Xcaret’in ja Xel-Hal’n luonnonpuistot, jotka ovat entisiä Maya kulttuurin portteja muunneltuina nykyaikaisiksi paratiiseiksi. Kaikkiin näihin kohteisiin tehdään päiväretkiä Cancunista ja Playa del Carmenilta. Kymenmatkoilla on laaja valikoima hotelleja Meksikon Riviera Mayalla, Cancunissa ja Playa del Carmenissa

Sun Palace Resort Cancun****
Pidetty, monien mahdollisuuksien all inclusive hotelli Cancunin rantaviivalla.

Hintaesimerkkimme 8 pv : 2390 € / hlö

Hintaan sisältyy:
* Lennot Helsinki-Cancun-Helsinki
* Lentolippuihin tulevat verot
* lentokenttäkuljetukset kohteessa
* Majoitus Sun Palace Resort Cancun****  majoitus deluxe huoneessa, 1. kerroksessa, 7 yötä
* Aamiaiset ja all inclusive paketti

Lisämaksusta: 75 € / hlö
* Merinäköalallinen huone / vko 7.-8. kerroksessa all inclusive paketilla

Häämatkalaisten edut:
*
Kuohuviiniä ja hedelmäkori saavuttaessa huoneeseen.
* Romanttinen kynttiläillallinen.
* T-paidat ja häämatkalaisten cocktail.
* Hotellin huonetilanteen salliessa myöhäinen huoneen luovutus kello 18 lähtöpäivänä.

Kysy lisää toimistoltamme!


Meksiko

Tekemistä Meksikossa

Suosittelemme Cancunin rannikon tuntumassa sijaitsevilla Isla Mujeresin ja Cozumelin saarilla käyntiä tai päiväretkeä Puerto Morelosiin ( 36 km Cancunista etelään).

Isla Mujeresin saari on Meksikon karibianmeren saarien pääsaari, 8 km pitkä ja 2 km leveä.Cozumelin saari on tunnettu erittäin kauniista koralliriutoistaan, tax-free ostosmahdollisuuksistaan ja ystävällisestä ilmapiiristään..Cozumelille on säännöllinen lauttaliikenne ( 40 min. ) Playa del Carmenilta ja sinne pääsee myös lentäen mm.Cancunista.  Saaret ovat kulttuuriltaan ja luonnonvaroiltaan rikkaita saaria, joista löytyvät arkeologiset nähtävyydet ja uskomattoman kauniit valkohiekkaiset rannat ja snorklaus/sukellusmahdollisuudet. Puerto Morelosissa löytyvät tyynet vedet, jotka ovat riuttojen puolesta erinomaiset kohteet sukeltajille ja snorklaajille. Täällä kannattaa käydä myös kasvitieteellisessä puutarhassa tai krokotiilifarmilla!

Perheloma Meksikossa onnistuu upeasti, sillä ympäristö on kuin tehty myös pienempiä lomailijoita varten! Valitsemme perheille sopivat hotellit, joissa myös pienimmät matkaajat on otettu huomioon. Luonnonpuistoissa koko perhe voi pitää hauskaa uimalla delfiinien kanssa!

Sun Palace Resort Cancun****

Pidetty, monien mahdollisuuksien all inclusive hotelli Cancunin rantaviivalla.

Esperanza_2013_10237B_56_800x600

Mexico_Cancun_HtlEsperanza_Luxury Suite Dining Area_800x600Mexico_Cancun_HtlEsperanza_huone_800x600

Meksiko sijaitsee Pohjois-Amerikan eteläosassa. Se on yli sadan miljoonan asukkaan maa, jonka rajanaapureita ovat Yhdysvallat, Belize ja Guatemala. Meksiko tunnetaan upeista rotkoistaan, viidakoistaan, koskistaan, tulivuoristaan ja kanjoneistaan.
Pääkaupunki: México
Virallinen kieli:  Espanja
Valuutta:  Meksikon peso
Passi ja viisumi: Meksiko ei vaadi Suomen kansalaisilta turistiviisumia. Maassa voi oleskella turistina kerrallaan enintään kuusi kuukautta.
Aikaero – 8
Tiedot sitoumuksetta.

Hintalauseke
Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Varaa matka”-painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan ja vasta saatuamme sinulta hyväksynnän alamme varata matkaa.