Kotka Merenalaisia tarinoita ja merimiesjuttuja

Maretarium – suomalaisten kalojen luonnonmukainen akvaariotalo. Eri kalalajeja on yli 60. Kalojen lisäksi altaissa on Suomen rapulajit, sekä talvikaudella vierailijoita Jäämereltä ja kesäisin vesiemme pieneläimiä ja ötököitä.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Kotka Merenalaisia tarinoita ja merimiesjuttuja

Opatetulla kaupunkikierroksella nähdään merkittävimmät nähtävyydet. Lounaan jälkeen vieraillaan Maretariumissa  – suomalaisten kalojen luonnonmukainen akvaariotalo. Meriristeilyllä tutustutaan Kotkan edustaan mereltä käsin. Kuullaan ja nähdään saaren historiaa ja nykypäivää. Merikeskus Vellamon vierailulla tutustuaan Suomen merimuseon ja Kymenlaakson museon näyttelyihin. Iltapäiväkahvit nautitaan maankuulussa merimieskapakka Kairossa.

Matka-aika: touko-lokakuu

Matkan kesto: 8 tuntia

Hinta: 75 €/hlö

Hintaan sisältyy: Opastus 1,5 tuntia, ruokailu, kohteiden pääsymaksut ja opastukset, meriristeily ja kahvit & kahvileipä.

Ryhmä min. 30 hlöä

Kotka_maretarium_hauki500

Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme ryhmämatkoista.
Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme!
Teemme yhdessä kanssasi tarjouksen matkastanne toiveidenne mukaan ja vasta saatuamme sinulta hyväksynnän alamme varata matkaa.
Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.