Minsk, Belarus_Victory square400x300
Valko-Venäjä Minsk

Minsk henkii edelleen neuvostoaikaa rakennuksiensa arkkitehtuurin, museoiden ja gallerioiden sekä puistojensa ja aukioidensa kautta. Älä kuitenkaan anna ulkokuoren hämätä, Minskin sydämessä sykkii moderni kaupunki ravintoloineen, klubeineen ja

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Valko-Venäjä Minsk

Minskissä asuu lähes 2 miljoonaa ihmistä ja se henkii edelleen neuvostoaikaa rakennuksiensa arkkitehtuurin, museoiden ja gallerioiden sekä puistojensa ja aukioidensa kautta. Älä kuitenkaan anna ulkokuoren hämätä, Minskin sydämessä sykkii moderni kaupunki ravintoloineen, klubeineen ja ostospaikkoineen. Näiden lisäksi voit vaikkapa pistäytyä jalkapallo- tai jääkiekko-ottelussa lomallasi – toimiihan kaupungissa molempien lajien joukkueita useampia.

Hintaesimerkkimme 555 € / hlö

Hintaan sisältyy:
*Lennot turistiluokassa m/p
*Lentokenttäverot ja matkustajamaksu
*Majoitus jaetussa 2 hengen huoneessa
*Hotelliaamiainen

Huom! Hinta ei sisällä Valko-Venäjän viisumia.


Valko-Venäjä Minsk

Minsk on Valko-Venäjän pääkaupunki joka sijaitsee Svisclach- ja Nyamihajokien risteyksessä, maan keskiosassa. Kaupungin ilmasto on hemiboreaalinen, eli kesät ovat lämpimiä ja talvet leutoja.
Kaupunki on hyvä matkakohde mikäli olet kiinnostunut Neuvostoliiton historiasta tai sen aikaisesta arkkitehtuurista.

Nämä näet Minskissä:
Valko-Venäjän Suuren isänmaallisen sodan historian valtionmuseo, Neitsyt Marian katedraali, Minskin eläintarha, Valko-Venäjän kansalliskirjasto, Voiton aukio, Valko-Venäjän tasavallan kansallinen taidemuseo.

* Valko-Venäjän Suuren isänmaallisen sodan historian valtionmuseo
Taidemuseo jatkaa vuonna 1939 perustetun kuvataiteen kansallisgallerian perintöä. Museon nykyisen rakennuksen suunnitteli arkkitehti Mihail Baklanav, ja se valmistui vuonna 1957. Museon pysyviin kokoelmiin kuuluu valkovenäläistä antiikin taidetta, valkovenäläistä taidetta 1800-luvulta ja länsieurooppalaista 1500-1900-luvun taidetta.

* Neitsyt Marian Katedraali
Neitsyt Marian Katedraali on Minskin historiallisessa keskustassa sijaitseva kirkko jota rakennettiin vuodesta 1700 vuoteen 1710 jolloin se valmistui. Se on Valko-Venäjän katolisen kirkon ja sen Minskin ja Mahiljoun arkkihippakunnan pääkatedraali.

* Minskin eläintarha
Minskin kaakkoisosassa toimiva eläintarha perustettiin vuonna 1984, ja sille on varattu 42 hehtaarin alue.
Eläintarhassa on yli 160 eri eläinlajia, joihin kuuluvat muun muassa huuhkajat, karhut, egyptinkoirakuonolepakot ja laamat. Tarhassa on mahdollista saada ratsastusopetusta. Täällä järjestetään monenlaisia aktiviteettejä, kuten teatteriesityksiä, kilpailuja, hevosnäytöksiä ja kyselyjä.

* Valko-Venäjän kansalliskirjasto
Kirjasto on vuonna 2006 käyttöön avattu, Minskin nähtävyyksiin kuuluva Valko-Venäjän kansalliskirjasto. Rakennus sijaitsee yhden Minskin pääkatujen varrella eli sinne on helppo löytää. Nykyinen kirjastorakennus pohjautuu vuonna 1989 kansainvälisen arkkitehtikilpailun voittaneeseen suunnitelmaan. Päätös kirjaston rakentamisesta tehtiin vuonna 2002.

* Voiton aukio
Voiton aukio on tunnettu nähtävyys Minskissä, aukion näkyvin symboli on 38-metrinen voiton monumentti jonka huipulle on sommiteltu Neuvostoliiton korkein toisen maailmansodan sotilasansiomerkki.
Monumentti vihittiin vuonna 1954, kun oli kulunut 10 vuotta kaupungin vapautumisesta Saksan vallasta.
Muistomerkin juurella palaa ikuinen liekki joka sytytettiin vuonna 1961.

* Valko-Venäjän tasavallan kansallinen taidemuseo:
Taidemuseo jatkaa vuonna 1939 perustetun kuvataiteen kansallisgallerian perintöä. Museon nykyinen rakennus valmistui vuonna 1957. Museon kokoelmiin kuuluu Valkovenäläistä antiikin taidetta, Venäläistä taidetta, Länsieurooppalaista taidetta sekä Itämaista taidetta.
Pysyvien kokoelmien ohella museossa on tyypillisesti esillä muutama vaihtuva näyttely.

* Shoppailu
Minskistä löytyy laaja valikoima erilaisia kauppoja ja puoteja, Minsk on edullinen muihin Euroopan pääkaupunkeihin verrattuna. Kaupungin keskustasta löytyy kauppakeskuksia jotka sisältävät monia merkki liikkeitä, ja jos viihtyy paremmin pienissä puodeissa tai toreilla niin niitäkin löytyy joka lähtöön.

Hotelli Minsk 4*

Keskustassa sijaitseva neljän tähden hotelli. Hotelli sijaitsee lähellä monia turistinähtävyyksiä.  Huoneissa on satelliitti tv, ilmastointi, minibaari sekä hiustenkuivaaja.

Osoite:  11 Nezavisimosti Ave Minsk By 220050

Valko-Venäjä on kiehtova matkailumaa, ja se tarjoaa nähtävää ja koettavaa niin historian kuin modernin kaupunkikulttuurin ystävälle.
Pääkaupunki: Minsk
V
irallinen kieli: Valko-Venäjä ja Venäjä
Valuutta: Valko-Venäjän rupla (BYR)
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin ja viisumin. Passin tulee olla voimassa vähintään kolme kuukautta matkan päätyttyä.
Aikaero Suomeen: -1
Tiedot sitoumuksetta.

Hintalauseke
Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Varaa matka”-painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan ja vasta saatuamme sinulta hyväksynnän alamme varata matkaa.