Valko-Venäjä Minsk kaupunkiloma

Minskissä asuu lähes 2 miljoonaa ihmistä ja se henkii edelleen neuvostoaikaa rakennuksiensa arkkitehtuurin, museoiden ja gallerioiden sekä puistojensa ja aukioidensa kautta. Älä kuitenkaan anna ulkokuoren hämätä, Minskin sydämessä sykkii moderni kaupunki ravintoloineen, klubeineen ja ostospaikkoineen.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Valko-Venäjä Minsk kaupunkiloma

Minskissä asuu lähes 2 miljoonaa ihmistä ja se henkii edelleen neuvostoaikaa rakennuksiensa arkkitehtuurin, museoiden ja gallerioiden sekä puistojensa ja aukioidensa kautta. Älä kuitenkaan anna ulkokuoren hämätä, Minskin sydämessä sykkii moderni kaupunki ravintoloineen, klubeineen ja ostospaikkoineen. Näiden lisäksi voit vaikkapa pistäytyä jalkapallo- tai jääkiekko-ottelussa lomallasi – toimiihan kaupungissa molempien lajien joukkueita useampia.

Hintaesimerkkimme 555 € / hlö

Hintaan sisältyy:
*Lennot turistiluokassa m/p
*Lentokenttäverot ja matkustajamaksu
*Majoitus jaetussa 2 hengen huoneessa
*Hotelliaamiainen

Huom! Hinta ei sisällä Valko-Venäjän viisumia.


Valko-Venäjä Minsk tekemistä ja käyntikohteita

Minsk on Valko-Venäjän pääkaupunki joka sijaitsee Svisclach- ja Nyamihajokien risteyksessä, maan keskiosassa. Kaupungin ilmasto on hemiboreaalinen, eli kesät ovat lämpimiä ja talvet leutoja.
Kaupunki on hyvä matkakohde mikäli olet kiinnostunut Neuvostoliiton historiasta tai sen aikaisesta arkkitehtuurista.

Nämä näet Minskissä:
Valko-Venäjän Suuren isänmaallisen sodan historian valtionmuseo, Neitsyt Marian katedraali, Minskin eläintarha, Valko-Venäjän kansalliskirjasto, Voiton aukio, Valko-Venäjän tasavallan kansallinen taidemuseo.

* Valko-Venäjän Suuren isänmaallisen sodan historian valtionmuseo
Taidemuseo jatkaa vuonna 1939 perustetun kuvataiteen kansallisgallerian perintöä. Museon nykyisen rakennuksen suunnitteli arkkitehti Mihail Baklanav, ja se valmistui vuonna 1957. Museon pysyviin kokoelmiin kuuluu valkovenäläistä antiikin taidetta, valkovenäläistä taidetta 1800-luvulta ja länsieurooppalaista 1500-1900-luvun taidetta.

* Neitsyt Marian Katedraali
Neitsyt Marian Katedraali on Minskin historiallisessa keskustassa sijaitseva kirkko jota rakennettiin vuodesta 1700 vuoteen 1710 jolloin se valmistui. Se on Valko-Venäjän katolisen kirkon ja sen Minskin ja Mahiljoun arkkihippakunnan pääkatedraali.

* Minskin eläintarha
Minskin kaakkoisosassa toimiva eläintarha perustettiin vuonna 1984, ja sille on varattu 42 hehtaarin alue.
Eläintarhassa on yli 160 eri eläinlajia, joihin kuuluvat muun muassa huuhkajat, karhut, egyptinkoirakuonolepakot ja laamat. Tarhassa on mahdollista saada ratsastusopetusta. Täällä järjestetään monenlaisia aktiviteettejä, kuten teatteriesityksiä, kilpailuja, hevosnäytöksiä ja kyselyjä.

* Valko-Venäjän kansalliskirjasto
Kirjasto on vuonna 2006 käyttöön avattu, Minskin nähtävyyksiin kuuluva Valko-Venäjän kansalliskirjasto. Rakennus sijaitsee yhden Minskin pääkatujen varrella eli sinne on helppo löytää. Nykyinen kirjastorakennus pohjautuu vuonna 1989 kansainvälisen arkkitehtikilpailun voittaneeseen suunnitelmaan. Päätös kirjaston rakentamisesta tehtiin vuonna 2002.

* Voiton aukio
Voiton aukio on tunnettu nähtävyys Minskissä, aukion näkyvin symboli on 38-metrinen voiton monumentti jonka huipulle on sommiteltu Neuvostoliiton korkein toisen maailmansodan sotilasansiomerkki.
Monumentti vihittiin vuonna 1954, kun oli kulunut 10 vuotta kaupungin vapautumisesta Saksan vallasta.
Muistomerkin juurella palaa ikuinen liekki joka sytytettiin vuonna 1961.

* Valko-Venäjän tasavallan kansallinen taidemuseo:
Taidemuseo jatkaa vuonna 1939 perustetun kuvataiteen kansallisgallerian perintöä. Museon nykyinen rakennus valmistui vuonna 1957. Museon kokoelmiin kuuluu Valkovenäläistä antiikin taidetta, Venäläistä taidetta, Länsieurooppalaista taidetta sekä Itämaista taidetta.
Pysyvien kokoelmien ohella museossa on tyypillisesti esillä muutama vaihtuva näyttely.

* Shoppailu
Minskistä löytyy laaja valikoima erilaisia kauppoja ja puoteja, Minsk on edullinen muihin Euroopan pääkaupunkeihin verrattuna. Kaupungin keskustasta löytyy kauppakeskuksia jotka sisältävät monia merkki liikkeitä, ja jos viihtyy paremmin pienissä puodeissa tai toreilla niin niitäkin löytyy joka lähtöön.

Hotelli Minsk 4*

Keskustassa sijaitseva neljän tähden hotelli. Hotelli sijaitsee lähellä monia turistinähtävyyksiä.  Huoneissa on satelliitti tv, ilmastointi, minibaari sekä hiustenkuivaaja.

Osoite:  11 Nezavisimosti Ave Minsk By 220050

Valko-Venäjä on kiehtova matkailumaa, ja se tarjoaa nähtävää ja koettavaa niin historian kuin modernin kaupunkikulttuurin ystävälle.
Pääkaupunki: Minsk
V
irallinen kieli: Valko-Venäjä ja Venäjä
Valuutta: Valko-Venäjän rupla (BYR)
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin ja viisumin. Passin tulee olla voimassa vähintään kolme kuukautta matkan päätyttyä.
Aikaero Suomeen: -1
Tiedot sitoumuksetta.

Hintalauseke koskien räätälöityjä matkojamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Pyydä tarjous” -painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan. Kaikki matkat ovat omatoimisia.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

HUOM!
Jalkapallo, jääkiekko, Formula1, MotoGP, urheilutapahtumien ja muiden tapahtumien, kuten konserttien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta, lopullinen aika vahvistetaan noin 1-2 viikkoa ennen ajankohtaa. Tapahtuman ajankohdan muuttuminen ei oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Muutostilanteessa usein jo ostetut tapahtumaliput siirtyvät uudelle päivälle.

Matkaehdot

Tähän matkaan sovelletaan Kymenmatkat Oy:n erityisehtoja matkapaketeille 1.7.2018 alkaen sekä Yleisiä matkapakettiehtoja 1.7.2018 alkaen.

Vakuuden alainen matkapaketti

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.

Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kymenmatkat Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.

Lisäksi Kymenmatkat Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.

Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1/7/2018 alkaen.

Hyvä tietää: Passi, viisumi, matkavakuutus ja matkaterveys

Tarkista hyvissä ajoin ennen matkaasi että sinulla on voimassa oleva matka-asiakirja. Yleisten matkapakettiehtojen mukaan matkustajan on itse huolehdittava matkalla tarvittavista asiakirjoista.

Useat maat vaativat, että passin tulee olla voimassa vielä 3-6 kuukautta matkan päättymisestä.  Ajantasaiset maahantulosäädökset on hyvä tarkistaa hyvissä ajoin ennen matkavarausta kohdemaan viranomaisilta, esimerkiksi maan lähimmästä edustustosta.

Tarkista ennen matkavaraustasi tarvitaanko matkakohteeseesi tai mahdolliseen kauttakulkumaahan viisumia tai etukäteen haettavaa maahansaapumislupaa.

Huomaa! Matkavaraukseen tulee merkitä se etunimi, joka on ensimmäisenä passissa ja koko sukunimi. Tarkista, että passissa ja matkalipussa olevat nimet täsmäävät.

Passin kuvasivusta on hyvä ottaa matkalle mukaan kopio ja säilyttää sitä eri paikassa kuin alkuperäistä passia.

* Matkavakuutukset   Suosittelemme riittävän ja kattavan matkavakuutuksen hankintaa jo matkavarauksen yhteydessä.

Matkadokumentit – ohjeita matkan varanneille
* EU kansalaisten matkustusasiakirjat »  Sinun Eurooppasi
* Matkustusasiakirjat »  Rajavartiolaitos
* Matkustus ja  lähtöselvitys » Hyvä tietää lentomatkalla
* Matkailuterveys ja rokotukset »
* Tuontimääräykset » Tulli.fi
* Matkustustiedotteet ja matkustusilmoitukset »  Ulkoministeriö, matkustus ja maat

Suomen edustustot ulkomailla>> Ulkoministeriö
Ulkoministeriön hätänumero +358 9 1605 5555