Venäjä Moskova – Pietari ryhmille

Moskova on yksi maailman suurimmista kulttuuri- ja matkailukeskuksista, siellä on upeita erilaisia historiallisia, kulttuurisia ja arkkitehtonisia kohteita.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Venäjä Moskova – Pietari ryhmille

Kaksi suurta ja uljasta yhdessä

Moskova on yksi Euroopan ja maailman suurimmista kulttuuri- ja matkailukeskuksista. Kaupungissa on paljon nähtävyyksiä – erilaisia historiallisia, kulttuurisia ja arkkitehtonisia kohteita sekä viihdekeskuksia. Moskovassa on lukuisa määrä korkeatasoisia hotelleita, mukaan lukien ne maailmankuulut hotellibrändit, jotka tunnetaan laadustaan ja tunnelmastaan.

Nähtävää ja koettavaa Moskovassa

Kreml, Bolshoi -teatteri, Pushkinin taidemuseo ja Tretjakovin galleria ovat Moskovan kuuluisimpia nähtävyyksiä. Nähtävyydet, kuten Novodevitšin luostari ja Kolomenskoje -kartano, sisältyvät Unescon maailmanperintöluetteloon. Shuhovskaya -tornin ja Ostankinon TV -tornin hyperboloidirakenne ovat ainutlaatuisia. Jälkimmäinen oli aikoinaan maailman korkein rakennus (540 m).

Tutustu Pietarin taikaan!

Pietari, yksi maailman kauneimmista kaupungeista, sisältää aivan kaiken, mistä muodostuu unohtumaton matkakokemus: taidetta, ylellistä arkkitehtuuria, villiä yöelämää, kiinnostavaa historiaa ja rikkaita kulttuuriperinteitä, jotka ovat innoittaneet osaa modernin maailman suurimmasta kirjallisuudesta, musiikkia ja kuvataidetta. Pietarin hurmaa ja houkuttelee jokaisena vuodenaikana, valkeiden öiden kuulaista illoista maailmankuuluihin ooppera- ja balettituotantoihin tämän kiehtovan kaupungin taianomaisina talvi-iltoina.

Venäjä Moskova - Pietari ryhmille

Ryhmämatkat>

Kymenmatkat FB>

MATKAOHJELMA:

1. pv

Lähdemme Helsingin juna-asemalta kohti Moskovaa Tolstoi junalla. Majoitumme 2-4 hengen hytteihin ja meille tarjoillaa pieni iltapala junassa.

2. pv

Junan saavuttua Moskovan asemalle, opas ottaa meidät vastaan ja lähdemme kaupunkikierrokselle Moskovan sydämeen, eli tutustumme Punaiseen Toriin, Kremliin ja sen kirkkoon. Lounastamme retken aikana ja lounaan jälkeen lähdemme kohti omaa hotelliamme.

Ilta on vapaa, tai voimme yhdessä mennä illalliselle.

3. pv

Nautimme aamiaisen hotellissamme ja lähdemme metroajelulle katsomaan erittäin kauniita metropysäkkejä ja tällöin on myös hyvää aikaa käydä ostoksilla keskustassa. Illalla voimme käydä Bolshoi teatterissa.

4. pv

Aamiaisen nautittuamme lähdemme ihailemaan taidetta Tretjakovin taidegalleriaan, sekä Ostankinon Tv torniin. Tänään luovutamme hotellihuoneemme, sanomme hyvästit Moskovalle ja lähdemme yöjunalla kohti Pietaria.

5. pv

Pietarissa aloitamme päivän nauttimalla aamiaisen ravintolassa. Aamiaisen jälkeen ajetaan Tverin ja Novgorodin kautta Pietariin. Pietarissa tutustutaan Tsarskoe Seloon ja Katariinan palatsin meripihkasaliin tai vaihtoehtoisesti käymme Pietarhovissa, eli kesäpalatsissa ihailemassa kullattuja suihkulähteitä. Retken aikana nautimme myös lounaan/päivällisen ja sen jälkeen ajamme hotellillemme, jossa saamme huoneet.  Iltaohjelmaksi suosittelemme joko kasakkatanssiesitystä/Folk show´ta tai Marinskin balettia.

6. pv

Aamiaisen nautittuamme menemme kaupunkikierrokselle, jonka aikana voitte tutustua Eremitaasiin/Iisakinkirkkoon tai vain käydä ostoksilla kaupungilla. Retken jälkeen menemme lounaalle tai ryhmä voi nauttia lounaan myös junassa. Kotiin palaamme Allegrolla ja sanomme hyvästit Pietarille.

Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme ryhmämatkoista.
Ryhmien minimikoko on yleensä 10-25 henkeä.
Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan.
Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi
klikkaamalla "Varaa matka"-painiketta!
Teemme ryhmällesi räätälöidyn tarjouksen matkastanne.
Tarjouksen voit myös pyytää sähköpostilla kymenmatkat(at)kymenmatkat.fi.

Pietarin nähtävyydet>>


Venäjä Moskova tekemistä ja käyntikohteita

Moskovan upeat nähtävyydet, joihin voit tilata liput sekä myös oppaan ja kuljetukset kauttamme:

* Arbat
Arbat-kävelykadulle (metro Arbat/Smolenskaja) ehtii kiireinenkin matkailija.  Monen kulttuurivaikuttajan kotiseutuna tunnettu katu muuttui sittemmin kävelykaduksi, jossa aikaa voi viettää katusoittajia kuuntelemalla, mukavissa ruokapaikoissa ja kahviloissa tai matkamuisto-ostoksilla. Kansallisrunoilija Aleksandr Puškin rouvineen vuokrasi Arbatilla 1830-luvulla kauppiastalon yläkertaa, nykyään siinä toimii kotimuseo.

* Bolshoi-teatteri
Vanha Bolshoi-teatteri on nykyään uusittu, lisäksi on avattu Uusi Bolshoi.

* Borodinon panoraamamuseo
Borodinon taistelua kuvaava panoraamamuseo on omistettu kuvaamaan vuoden 1812 Napoleonin vastaisen sodan ankarinta taistelua Borodinon kentällä.

* Kreml
Kreml on Venäjän hallinnollinen keskus, mutta nähtävyys myös turistille. Kremlin linnoitukseen astellaan sisään hammaslaitaisen, matalan Kutafja-tornin kävelysiltaa pitkin. Perusnähtävyydet ovat Patriarkan talo, tsaari-tykki, tsaari-kello sekä kirkot.

* Kremlin asehuone
Kremlin asehuoneessa on Venäjän ylimystön uskomattomat ase- ja aarrekokoelmat.

* Kristus Vapahtajan katedraali on maailman suurimpia ortodoksisia kirkkorakennuksia. Se sijaitsee lähellä Kremliä Moskvajoen rannalla. Kirkossa on ylä- ja alakirkko. Ryhmät voivat tilata pääsyn näköalatasanteelle. Puistossa on uusi Aleksanteri II:n patsas.

* Kolomenskoje
Idyllinen puistoalue Kolomenskoje sijaitsee Moskova-joen rannalla. Kolomenskoje oli aikaisemmin hallitsijoiden kesäpaikka, nykyisin moskovaiset tulevat tänne piknikille, rekiajeluille ja festivaaleihin. Kolomenskojessa sijaitseva Taivaaseenastumisen kirkko on Unescon maailmanperintökohde.

* Metroasemat
ovat sinänsä jo nähtävyyksiä. Vuonna 1935 avattu metro on punatähtineen ja neuvostotaideteoksineen toimiva designin museo. Metrolla kulkee 9 milj. matkustajaa päivässä, asemia on 180 ja linjoja 12, auki 5.30-01. Pääkohteet ovat Majakovskaja (yksi maailman kauneimpia metroasemia), Plostsad Revoljutsii, Kropotkinskaja, Teatralnaja, Komsomolskaja, Taganskaja, Kijevskaja, Novokuznetskaja, Novoslobodskaja ja Arbatskaja.

* Neitsyt Marian Ilmestyskirkko
eli Marian kuolonuneen nukkumisen kirkko, jonka kirkkojen kupolit näkyvät parhaiten etelästä, Moskova-joen vastarannalta.

* Novodevitshin luostari ja hautausmaa
on Unescon suojelukohde, joka sijaitsee Metro Sportivnaja aseman lähellä.  Luostari on yleisölle avoin käyntikohde, jossa voi dramaattisten ihmiskohtaloiden ohella ihmetellä kaunista kirkkoarkkitehtuuria. Viereinen viehättävä lampi tarjoaa oivat puitteet päiväkävelylle. Luostarin muuria lammesta poispäin seuraamalla saapuu sen historialliselle hautausmaalle, jossa lepää kuuluisia henkilöitä kirjailijoista valtionpäämiehiin. Myös Venäjän ensimmäinen presidentti Boris Jeltsin on haudattu Novodevitšin hautausmaalle.

* Park Pobedy (Voitonpuisto)
Voitonpuiston paikalla sijaitsi ennen puiston perustamista kukkula nimeltä Poklonnaja gora, jolla Napoleon aikanaan odotteli kaupungin avainten luovutusta. Tätä kautta myös neuvostojoukot lähtivät puolustamaan pääkaupunkia natsien hyökkäystä vastaan. Paikalle rakennettiin vuonna 1995 suuren isänmaallisen sodan (1941-45) muistomerkki. Museossa on 50 000:tta sotaan liittyvää esinettä, mukaan lukien Berliinin valtiopäivätalon katolle vuonna 1945 pystytetty kuuluisa lippu. Museon edessä seisoo valtaisa obeliski, ja puistossa on esillä erilaista sotakalustoa. Alueelle on rakennettu kunnioituksena sodan uhreille ortodoksikirkko, moskeija ja synagoga. Yöllä punaiset lamput värjäävät puiston suihkulähteet aavemaisen verenpunaisiksi. Päiväsaikaan puisto on moskovalaisten suosima ulkoilupaikka.

* Punainen tori
Punainen tori jossa sijaitsee mm. Leninin mausoleumi, tavaratalo GUM ja Kazanin tuomiokirkko.

* Pushkinin kuvataidemuseo
sijaitsee Volhonka-kadulla (metro Kropotkinskaja) ja on suurin eurooppalaisen taiteen museo Moskovassa. Esillä on upea valikoima ranskalaisten impressionistien töitä. Kiinnostavaa esineistöä ja kipsivaloksia muinaisen on esillä aina Egyptin ja antiikin ajalta. Museossa on vaihtuvia näyttelyitä.

* Tretjakovin galleria
Maailman suurin venäläisen taiteen kokoelma, sijaitsee nykyään kahdessa eri rakennuksessa. Realistimaalarien töissä kuvataan kiinnostavasti vanhan ajan elämänmenoa. Kansallisromanttiset satumaalaukset ovat ajattomia klassikoita. Ikonitaiteen ystäville on tarjolla monia aarteita. Museon perusti tekstiilitehtailija ja mesenaatti Pavel Tretjakov. Lavrushinsky 10, metro Tretyakovskaya ja uusi Tretjakovkaya, os. Krymsky Val 10, metro Oktyabrskaya.

* Vasili Autuaan kirkko
eli Pyhän Vasilin katedraali ja Pokrovan Jumalanäidin kirkko, jotka sijaitsevat Punaisella torilla, ja jossa on kaikkien tuntemat, värikkäät sipulikupolit, jotka ovat Moskovan tunnukset.

 

Venäjä tunnetaan vanhastaan Tsaareista ja Tsaarien hovista. Suurista palatseista ja kullan loistosta. Nykyään se tunnetaan kasvavana talousmahtina.
Pääkaupunki: Moskova tunnetaan hallinnolllisesta keskuksestaan, Kremlistä, Punaisesta torista, jonne Mathias Rust laskeutui lentokoneellaan ja Leninin mauseloumista. Moskova on n. 11 miljoonian asukkaan metropoli.
Se kuuluu Euroopan väkirikkaimpiin suurkaupunkialueisiin. Moskova on myös Venäjän tärkein teollisuuskaupunki ja liikenteen solmukohta.
Virallinen kieli: Venäjä
Valuutta:  Rupla
Passi ja viisumi: Suomen kansalaisilta vaaditaan Venäjälle viisumi. Lisätiedot toimistoltamme.
Aikaero Suomeen: +1
Kesäaika ei ole käytössä

Kymenmatkojen Pietarin kartta>

Venäjä tunnetaan vanhastaan Tsaareista ja Tsaarien hovista. Suurista palatseista ja kullan loistosta. Nykyään se tunnetaan kasvavana talousmahtina.
Pääkaupunki: Moskova
Pietari on noin viiden miljoonan asukkaan suurkaupunki. Se on rakennettu suomalaisheimojen ikivanhan kauppapaikan Nevanlinnan päälle
Virallinen kieli: Venäjä
Valuutta:  Rupla
Passi ja viisumi: Suomen kansalaisilta vaaditaan Venäjälle viisumi, Passin on oltava voimassa 6 kk matkan jälkeen. Lisätiedot toimistoltamme.
Aikaero Suomeen: +1
Kesäaika ei ole käytössä

Palveluita kauttamme Pietarissa

Hankimme teille liput oopperaan, balettiin, sirkukseen, konserttiin tai muihin tapahtumiin. Kauttamme saa lippuja myös mm KHL jääkiekko-otteluun, koripallo-  ja jalkapallo-otteluihin.
Lippuvaraukset kannattaa tehdä hyvissä ajoin, sillä Pietarilaiset rakastavat kulttuuria ja urheilua, joten hyvin usein tapahtumat ovat loppuunmyytyjä.

Kymenmatkojen retkillä on mukana suomenkielentaitoinen opas.
Retket kannattaa varata viimeistään 2 viikkoa ennen saapumista, mutta suomenkieliset oppaat tulee varata riittävän ajoissa.

Retki voi alkaa satamasta, rautatieasemalta tai hotellilta.
Kaikilla retkillämme on mukana suomenkielentaitoinen opas.
Retket päättyvät samaan paikkaan, mistä retket alkavat.
Asiakkaan toivomuksesta retken voi päättää myös keskustaan.

Varaa liput

Varaa tapahtuma- ja urheiluliput>

Tapahtumien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta. Muutostilanteessa jo ostetut otteluliput siirtyvät automaattisesti uudelle päivälle, eikä tapahtuman ajankohdan muuttuminen oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen.

Lippujen vastuullinen myyjä on: Sports Events 365
Suosittelemme, että varaatte liput suoraan linkin kautta, jolloin hintaan ei lisätä lipunvarauskulujamme.

TAKAISINMAKSUT Matkustajalla ei ole oikeutta takaisinmaksuun käyttämättä jättämistään palveluista. Käyttämättömistä hotellivuorokausista, kuljetusyhtiöiden lipuista, tapahtumalipuista tai muista varatuista palveluista ei suoriteta palautuksia tai hyvityksiä.

*) Linkit muihin sivustoihin, lisätiedot>>>
Käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä käyttöehtoja ja muita ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.

6 päivän matka, pyydä tarjous ryhmällesi!

HINTAAN SISÄLTYY:

– majoitus kahdenhengen huoneissa
– puolihoito hotellissa
– kuljetukset turistibussilla
– retkiohjelma
– saattajan palvelut bussimatkan aikana
– hotellin rekisteröintimaksu
– hoitokuluvakuutus

LISÄMAKSUSTA:– Venäjän viisumimaksu

Nämä ovat hintaesimerkkejä ryhmämatkoistamme

Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme ryhmämatkoista.
Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan.

Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme!

Teemme yhdessä kanssasi tarjouksen matkastanne toiveidenne mukaan ja vasta saatuamme sinulta hyväksynnän alamme varata matkaa.

Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.