Venäjä Moskova ryhmämatka

Moskova ryhmämatka suosituimmat käyntikohteet ovat Kreml kirkkoineen ja museoineen, Punainen tori, Arbatkatu, Tretjakovin galleria ja, komeat metroasemat.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Venäjä Moskova ryhmämatka

Venäjän sydän – Moskova

Moskovan metropoli on kasvanut ajan saatossa Kremlin ja punaisen torin ympärille. Uljas Moskova esittäytyy meille sen monissa muodoissa: nykyaikaisena metropolina, yli 800 vuotta vanhana historiallisena keskuksena ja kertakaikkiaan upeana taiteellisena keskuksena. Alunperin Moskova on perustettu vuonna 1156 Moskova-joen varrelle kauppapaikaksi. Moskova ryhmämatka räätälöidään toiveidenne mukaan

Moskovaan uusitulla Tolstoi junalla

Kremlin ja punaisen torin ympärille kasvanut Moskova on Venäjän pääkaupunki, se on kymmenellä miljoonalla asukkaallaan myös maan suurin kaupunki ja maan taloudellinen ja poliittinen keskus. Moskovassa uljaana seisoo tänä päivänä niin modernia arkkitehtuuria edustavat rakennukset kuin ikivanhat kirkotkin.  Moskova ryhmämatka tähän mahtavaan metropoliin tarjoaa kulttuurielämyksiä lukemattomissa museoissaan, gallerioissaan, kirkoissaan ja teattereissaan. Kaupungissa on myös vilkkaita kävelykatuja ja kauniita puistoja, joista legendaarisin on Gorkin puisto.

Venäjä Moskova ryhmämatka

Moskovassa nähtävyyksiä  on vaikka kuinka paljon. Alkaen kaikkien tuntemasta Kremlistä, upeiden gallerioiden kautta huikeisiin puistoihin ja puutarhoihin, vilkkaisiin kävelykatuihin kauppoineen sekä kahviloineen ja ostospaikkoineen. Moskovassa kannattaa testata paikallinen metro, jonka useat asemat ovat varsin koristeellisia.

Moskovan ryhmämatkan suosituimmat käyntikohteet ovat Kreml kirkkoineen ja museoineen, Punainen tori, Arbatkatu, Tretjakovin galleriat, komeat metroasemat, Tshehovin, Dostojevskin ja Gorkin kotimuseot, Vasili Autuaan kirkko, Novodevitshin luostari ja hautausmaa. Vie ryhmäsi tutustumaan näihin upeisiin kohteisiin ja vieraile Bolshoi teatterin maailmanluokan esityksessä.

Venäjä Moskova ryhmämatkaRyhmämatkat>

Kymenmatkat FB>

 

Hintaesimerkkimme 5 pv: 690 € / hlö

Aikatauluesimerkki:

1 pv
Tolstoi juna kohti Moskovaa lähtee klo 17:44
Ravintolavaunussa voi nauttia omakustanteisesti iltapalan tai illallisen.

2 pv
Saavumme Moskovaan klo 9.19.
Tolstoi junan saavuttua Moskovan rautatieasemalle,  meitä on vastassa opas, jonka johdolla jatkamme matkaa bussilla keskustaan. Nautimme yhteisen aamiaisen, jonka jälkeen lähdemme kiertoajelulle tutustumaan mahtavaan Kremlin alueeseen, Punaiseen toriin ja Pyhän Vasilin Katedraaliin.

Kreml on Venäjän hallinnollinen keskus ja suuri nähtävyys myös turistille. Kremlin linnoitukseen astellaan sisään hammaslaitaisen, matalan Kutafja-tornin kävelysiltaa pitkin. Perusnähtävyydet ovat Patriarkan talo, tsaari-tykki, tsaari-kello sekä kirkot.

Täällä Moskovan sydämessä sijaitsevan Kremlin ympäristössä on runsaasti ravintoloita, kahviloita ja erinomaiset ostosmahdollisuudet. Punaisen torin laidalla palvelee edelleen 1893 valmistunut legendaarinen tavaratalo GUM ja lähellä sijaitsevat mm. tavaratalot TSUM ja lasten tavaroihin erikoistunut tavaratalo Detskij Mir. Bolshoi-teatteri silaitsee kävelymatkan päässä.

Retkemme päättyy hotellille ja saamme huoneet. Lounaan nautimme omakustanteisesti.

Ilta vapaa, kannattaa kysyä lippuja esimerkiksi Bolshoi teatteriin

3 pv
Aamiainen nautitaan hotellin noutopöydästä.
Tretjakovin galleriaan tutustuminen. Maailman suurin venäläisen taiteen kokoelma, sijaitsee nykyään kahdessa eri rakennuksessa. Realistimaalarien töissä kuvataan kiinnostavasti vanhan ajan elämänmenoa. Kansallisromanttiset satumaalaukset ovat ajattomia klassikoita. Ikonitaiteen ystäville on tarjolla monia aarteita. Museon perusti tekstiilitehtailija ja mesenaatti Pavel Tretjakov. Lavrushinsky 10, metro Tretyakovskaya ja uusi Tretjakovkaya, os. Krymsky Val 10, metro Oktyabrskaya.

Lounas omakustanteisesti.

Lähtö tunnelmalliselle illallisristeilylle Moskovajoelle. Laivat ovat korkeatasoisia, kuin uivia ravintoloita. Risteily kestää n 1,5 tuntia.

4 pv
Aamiainen hotellilla.
12:00 Huoneiden luovutus. Matkatavarat voi jättää hotellin säilytykseen.
Vapaata aikaa tutkia itsenäisesti Moskovan kaupunkia ja tehdä vaikkapa ostoksia.

20:00 Vienti rautatieasemalle. Kuljetus lähtee hotellilta.
Moskova – Helsinki Tolstoi juna lähtee klo 23:10.

5 pv
Tolstoi saapuu Helsinkiin klo 12:30.


Venäjä Moskova tekemistä ja käyntikohteita

Moskovan upeat nähtävyydet, joihin voit tilata liput sekä myös oppaan ja kuljetukset kauttamme:

* Arbat
Arbat-kävelykadulle (metro Arbat/Smolenskaja) ehtii kiireinenkin matkailija.  Monen kulttuurivaikuttajan kotiseutuna tunnettu katu muuttui sittemmin kävelykaduksi, jossa aikaa voi viettää katusoittajia kuuntelemalla, mukavissa ruokapaikoissa ja kahviloissa tai matkamuisto-ostoksilla. Kansallisrunoilija Aleksandr Puškin rouvineen vuokrasi Arbatilla 1830-luvulla kauppiastalon yläkertaa, nykyään siinä toimii kotimuseo.

* Bolshoi-teatteri
Vanha Bolshoi-teatteri on nykyään uusittu, lisäksi on avattu Uusi Bolshoi.

* Borodinon panoraamamuseo
Borodinon taistelua kuvaava panoraamamuseo on omistettu kuvaamaan vuoden 1812 Napoleonin vastaisen sodan ankarinta taistelua Borodinon kentällä.

* Kreml
Kreml on Venäjän hallinnollinen keskus, mutta nähtävyys myös turistille. Kremlin linnoitukseen astellaan sisään hammaslaitaisen, matalan Kutafja-tornin kävelysiltaa pitkin. Perusnähtävyydet ovat Patriarkan talo, tsaari-tykki, tsaari-kello sekä kirkot.

* Kremlin asehuone
Kremlin asehuoneessa on Venäjän ylimystön uskomattomat ase- ja aarrekokoelmat.

* Kristus Vapahtajan katedraali on maailman suurimpia ortodoksisia kirkkorakennuksia. Se sijaitsee lähellä Kremliä Moskvajoen rannalla. Kirkossa on ylä- ja alakirkko. Ryhmät voivat tilata pääsyn näköalatasanteelle. Puistossa on uusi Aleksanteri II:n patsas.

* Kolomenskoje
Idyllinen puistoalue Kolomenskoje sijaitsee Moskova-joen rannalla. Kolomenskoje oli aikaisemmin hallitsijoiden kesäpaikka, nykyisin moskovaiset tulevat tänne piknikille, rekiajeluille ja festivaaleihin. Kolomenskojessa sijaitseva Taivaaseenastumisen kirkko on Unescon maailmanperintökohde.

* Metroasemat
ovat sinänsä jo nähtävyyksiä. Vuonna 1935 avattu metro on punatähtineen ja neuvostotaideteoksineen toimiva designin museo. Metrolla kulkee 9 milj. matkustajaa päivässä, asemia on 180 ja linjoja 12, auki 5.30-01. Pääkohteet ovat Majakovskaja (yksi maailman kauneimpia metroasemia), Plostsad Revoljutsii, Kropotkinskaja, Teatralnaja, Komsomolskaja, Taganskaja, Kijevskaja, Novokuznetskaja, Novoslobodskaja ja Arbatskaja.

* Neitsyt Marian Ilmestyskirkko
eli Marian kuolonuneen nukkumisen kirkko, jonka kirkkojen kupolit näkyvät parhaiten etelästä, Moskova-joen vastarannalta.

* Novodevitshin luostari ja hautausmaa
on Unescon suojelukohde, joka sijaitsee Metro Sportivnaja aseman lähellä.  Luostari on yleisölle avoin käyntikohde, jossa voi dramaattisten ihmiskohtaloiden ohella ihmetellä kaunista kirkkoarkkitehtuuria. Viereinen viehättävä lampi tarjoaa oivat puitteet päiväkävelylle. Luostarin muuria lammesta poispäin seuraamalla saapuu sen historialliselle hautausmaalle, jossa lepää kuuluisia henkilöitä kirjailijoista valtionpäämiehiin. Myös Venäjän ensimmäinen presidentti Boris Jeltsin on haudattu Novodevitšin hautausmaalle.

* Park Pobedy (Voitonpuisto)
Voitonpuiston paikalla sijaitsi ennen puiston perustamista kukkula nimeltä Poklonnaja gora, jolla Napoleon aikanaan odotteli kaupungin avainten luovutusta. Tätä kautta myös neuvostojoukot lähtivät puolustamaan pääkaupunkia natsien hyökkäystä vastaan. Paikalle rakennettiin vuonna 1995 suuren isänmaallisen sodan (1941-45) muistomerkki. Museossa on 50 000:tta sotaan liittyvää esinettä, mukaan lukien Berliinin valtiopäivätalon katolle vuonna 1945 pystytetty kuuluisa lippu. Museon edessä seisoo valtaisa obeliski, ja puistossa on esillä erilaista sotakalustoa. Alueelle on rakennettu kunnioituksena sodan uhreille ortodoksikirkko, moskeija ja synagoga. Yöllä punaiset lamput värjäävät puiston suihkulähteet aavemaisen verenpunaisiksi. Päiväsaikaan puisto on moskovalaisten suosima ulkoilupaikka.

* Punainen tori
Punainen tori jossa sijaitsee mm. Leninin mausoleumi, tavaratalo GUM ja Kazanin tuomiokirkko.

* Pushkinin kuvataidemuseo
sijaitsee Volhonka-kadulla (metro Kropotkinskaja) ja on suurin eurooppalaisen taiteen museo Moskovassa. Esillä on upea valikoima ranskalaisten impressionistien töitä. Kiinnostavaa esineistöä ja kipsivaloksia muinaisen on esillä aina Egyptin ja antiikin ajalta. Museossa on vaihtuvia näyttelyitä.

* Tretjakovin galleria
Maailman suurin venäläisen taiteen kokoelma, sijaitsee nykyään kahdessa eri rakennuksessa. Realistimaalarien töissä kuvataan kiinnostavasti vanhan ajan elämänmenoa. Kansallisromanttiset satumaalaukset ovat ajattomia klassikoita. Ikonitaiteen ystäville on tarjolla monia aarteita. Museon perusti tekstiilitehtailija ja mesenaatti Pavel Tretjakov. Lavrushinsky 10, metro Tretyakovskaya ja uusi Tretjakovkaya, os. Krymsky Val 10, metro Oktyabrskaya.

* Vasili Autuaan kirkko
eli Pyhän Vasilin katedraali ja Pokrovan Jumalanäidin kirkko, jotka sijaitsevat Punaisella torilla, ja jossa on kaikkien tuntemat, värikkäät sipulikupolit, jotka ovat Moskovan tunnukset.

 

Moskovaan pääsee nyt Tolstoi-junalla entistä mukavammin

Uusien vaunujen hyteissä on mm. taitettava pöytätaso, johon on yhdistetty pesuallas. Vaunun yhteisiin WC-tiloihin on asennettu suihkut. Korkeatasoinen business-luokan makuuvaunu säilyy ennallaan.

2. luokan makuuvaunu
Tolstoi-junassa on yleensä viisi 2. luokan makuuvaunua. Vaunuissa on 32 makuupaikkaa neljän hengen hyteissä (palveluvaunussa 26 makuupaikkaa, joista yksi invahytti). Jokaisessa hytissä on kaksi ala- ja kaksi ylävuodetta. Alavuoteet toimivat päiväkäytössä istuimina. Vuoteet ovat aiempaa leveämpiä (70 cm x 184 cm). Matkatavarat kuljetetaan vuoteiden alla tai ylälokeroissa.

2. luokan varustukseen kuuluu:
* Taitettava pöytätaso, johon on yhdistetty pesuallas sekä roska-astia
* Vaatenaulakko, peili, kasvopyyhkeet ja tikapuut sekä lapsia varten ylävuoteeseen turvakaari.
* 2 WC:tä sekä suihkutila vaunun toisessa päädyssä.
* Vaunukohtainen ilmastointi sekä infomonitorit vaunujen päädyissä.
* 2. luokan palveluvaunusta löytyy invahytti, jossa on yksi ala- ja yksi ylävuode. Hytissä on tilaa pyörätuolille ja pistorasia. Hytti sijaitsee WC:n vieressä. Palveluvaunussa on invanostin.

Vaunuissa on vaununhoitaja, jolta saa ostaa lisämaksusta kahvia, teetä sekä voileipiä.

Tolstoi_RIC_makuuvaunu2_400x300

 

 

 

 

Tolstoi_uusi makuuvaunu_400x300

Venäjä Moskova Hotel Budapest

Neljän tähden Hotel Budapest sijaitsee Moskovassa 1800-luvulta peräisin olevassa rakennuksessa 1 km:n päässä Punaiselta torilta ja Kremlistä.

Lue lisää
Venäjä Moskova Ibis Bakhrushina

Siisti kolmen tähden perushotelli sijaitsee viiden minuutin kävelymatkan päässä Pavletskayan metroasemalta ja noin kolmen kilometrin päässä Punaiselta Torilta.

Lue lisää
Venäjä Moskova Park Inn Sadu

Park Inn Sadu Hotelli sijaitsee lähellä Polyankan metroasemaa, noin 1 km päässä keskustasta ja 40 km päässä lentokentältä.

Lue lisää

Venäjä tunnetaan vanhastaan Tsaareista ja Tsaarien hovista. Suurista palatseista ja kullan loistosta. Nykyään se tunnetaan kasvavana talousmahtina.
Pääkaupunki: Moskova tunnetaan hallinnolllisesta keskuksestaan, Kremlistä, Punaisesta torista, jonne Mathias Rust laskeutui lentokoneellaan ja Leninin mauseloumista. Moskova on n. 11 miljoonian asukkaan metropoli.
Se kuuluu Euroopan väkirikkaimpiin suurkaupunkialueisiin. Moskova on myös Venäjän tärkein teollisuuskaupunki ja liikenteen solmukohta.
Virallinen kieli: Venäjä
Valuutta:  Rupla
Passi ja viisumi: Suomen kansalaisilta vaaditaan Venäjälle viisumi. Lisätiedot toimistoltamme.
Aikaero Suomeen: +1
Kesäaika ei ole käytössä

Yksityisviisumin anomista varten tarvitaan:

* viisumianomuskaavake
* passi, joka on voimassa 6 kk viisumin päättymisen jälkeen.
* värillinen passivalokuva (35 x 45 mm). Ei saa olla 6kk vanhempi.
Jos lähetät valokuvan sähköisesti, sen tulee olla jpeg muodossa.
* matkustajavakuutustodistus Venäjän viisumia varten

Viisumin käsittelyaika 6 arkipv konsulaatissa + postituspäivät 5 arkipv

 

Varaa liput

Varaa tapahtuma- ja urheiluliput>

Tapahtumien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta. Muutostilanteessa jo ostetut otteluliput siirtyvät automaattisesti uudelle päivälle, eikä tapahtuman ajankohdan muuttuminen oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen.

Lippujen vastuullinen myyjä on: Sports Events 365
Suosittelemme, että varaatte liput suoraan linkin kautta, jolloin hintaan ei lisätä lipunvarauskulujamme.

TAKAISINMAKSUT Matkustajalla ei ole oikeutta takaisinmaksuun käyttämättä jättämistään palveluista. Käyttämättömistä hotellivuorokausista, kuljetusyhtiöiden lipuista, tapahtumalipuista tai muista varatuista palveluista ei suoriteta palautuksia tai hyvityksiä.

*) Linkit muihin sivustoihin, lisätiedot>>>
Käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä käyttöehtoja ja muita ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.

Hintaan sisältyy:
* Junaliput Helsinki-Moskova Tolstoilla 2.luokassa
* Moskovassa kuljetukset rautatieasema-hotelli-rautatieasema
* Majoitus Moskovassa 4-tähden hotellissa, kahden hengen huoneissa aamiaisin
* Retket Moskovassa: Kaupunkikierros, Kremlin alue, Punainen tori, Tretiakovin galleria, Pyhän Vasilin katedraali, ostoksilla käyntiä Arbat kadulla ja Moskva joen risteily
* Yhteinen illallinen

Lisämaksusta:
Bolshoi teatterin esitys

Hinta edellyttää 25 hengen ryhmää.

Nämä ovat hintaesimerkkejä ryhmämatkoistamme

Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme ryhmämatkoista.
Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan.

Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme!

Teemme yhdessä kanssasi tarjouksen matkastanne toiveidenne mukaan ja vasta saatuamme sinulta hyväksynnän alamme varata matkaa.

Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.