Napoli_Procida400x300
Italia Napoli

Napoli on Italian kolmanneksi suurin kaupunki. Se sijaitsee Etelä-Italiassa Campanian maakunnassa. Ympäri vuoden lämpiminä pysyttelevät kelit, erinomaiset ruoat, pitkä merenranta ja sellaiset päiväretkikohteet kuten Pompeiji, Capri ja Amalfin hiekkarannat ovat kaupungin valttikortteja, jotka tekevät lomasta

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Italia Napoli

 Unescon maailmanperintökohde – Napoli

Napoli on Italian kolmanneksi suurin kaupunki. Se sijaitsee Etelä-Italiassa Campanian maakunnassa. Ympäri vuoden lämpiminä pysyttelevät kelit, erinomaiset ruoat, pitkä merenranta ja sellaiset päiväretkikohteet kuten Pompeiji, Capri ja Amalfin hiekkarannat ovat kaupungin valttikortteja, jotka tekevät lomasta ikimuistoisen. Unescon maailmanperintökohteeksi julistettu vanhakaupunki on yksi Euroopan kauneimmista. Historiallisessa kaupungissa kannattaa maistaa myös pizzaa, joka on paikallisten mukaan keksitty juuri Napolissa.

Hintaesimerkkimme 4 pv: 335 € / hlö

Hintaan sisältyy:
*Lennot turistiluokassa m/p
*Lentokenttäverot ja matkustajamaksu
*Majoitus jaetussa 2 hengen huoneessa
*Hotelliaamiainen


Italia Napoli

* Pompeiji oli roomalainen kaupunki Campaniassa. Se hautautui Vesuviuksen purkauksessa vuonna 79.

* Caprin vertaansa vailla oleva saari, lukeutuu Italian lomaparatiiseihin. Napolinlahden suulla sijaitseva Capri on pieni paratiisisaari keskellä Välimerta.

* Sorrenton ja Amalfin hiekkarannat

* Vesuvius tulivuori sijaitsee Napolista yhdeksän kilometriä itään Napolinlahden lähistöllä.

* Teatro San Carlo oopperatalo on yksi maailman vanhimmista ja Italian perinteikkäimmistä oopperanäyttämöistä

* Napolin arkeologinen museo on yksi Italian ja maailman parhaista arkeologisista museoista. Siellä on näytteillä Pompejin ja Herculaneumin raunioista kaivettuja astioita, koriste-esineitä, mosaiikkeja, patsaita ja maalauksia.

* Napolin tuomiokirkko eli Duomo on eteläitalialaisen Napolin kaupungin tärkein kirkko. Se on omistettu Pyhälle Januariukselle. Kirkossa säilytetään Januariuksen kuivunutta verta, joka vuosittain muuttuu nestemäiseksi.

Grand Hotel Europa 3*  

Tyypillinen 1800-luvun napolilainen kartano, noin 50 m päässä päärautatieasemalta. Grand Hotel Europa sijaitsee vain muutaman metrin päässä Napolin historiallisesta keskustasta, 50 m päärautatieasemalta ja metroasemalta, 200 m moottoritieltä ja noin 10 minuutin ajomatkan päässä satamasta ja Capodichinon lentokentältä. Hotellissa on vastaanotto, aamiaishuone, ravintola, baari, lukusali, kokoustilat, Internet-yhteys ja hissi. Huoneissa ilmastointi, kylpyhuone, hiustenkuivain, sat-TV, puhelin, Internet, minibaari ja tallelokero.

Osoite: Corso Meridionale 14, 80143 Napoli, Italia

Italia: on maa, jolle on helppo menettää sydämensä. Italia yhtenä maailman kauneimmista ja romanttisimmista maista.
Pääkaupunki: Rooma
Virallinen kieli: Italia
Valuutta: Euro
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -1
Kesäaika: -1

Italiassa hotellit perivät turistiveroa, tämä vero maksetaan suoraan hotelliin.

Tiedot sitoumuksetta

Hintalauseke
Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Varaa matka”-painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan ja vasta saatuamme sinulta hyväksynnän alamme varata matkaa.