Nepal_three stupas high in himalayas400x300
Nepal

Koe elämyksellinen, luonnonvarainen Nepalin luonto villieläimineen, sekä henkevä kulttuurianti huikean Himalayan lähellä oman oppaan johdolla. Näe Himalayan kuvankauniit maisemat, Kathmandu, upeat temppelialueet ja arkkitehtuuri. Tämä kohde on kerran elämässä koettava.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Nepal

Koe elämyksellinen, luonnonvarainen Nepalin luonto

villieläimineen, sekä henkevä kulttuurianti huikean Himalayan lähellä oman oppaan johdolla.  Näe Himalayan kuvankauniit maisemat, Kathmandu, upeat temppelialueet ja arkkitehtuuri. Tämä kohde on kerran elämässä koettava.

 

Hintaesimerkkimme 8 pv: 2195 € / hlö
Yhden hengen huoneessa 2560 €

Hintaan sisältyy:
*
Lennot Helsinki – Kathmandu – Helsinki sis. lentolippuihin tulevat verot
* Kathmandussa 3 yön majoitukset 5 tähden hotellissa sis. aamiaiset
* Dhulikhelissa, yhden yön majoitus sis. illallisen ja aamiaisen
* 3 yön / 4 päivän viidakkoretkipaketin täysihoidolla, sis. aktiviteetit ja kansallispuistomaksut
* 2 kokopäiväistä ohjelman mukaista opastusta englanninkielisen oppaan kanssa sis. yksityiset kuljetukset
* Sisäänpääsymaksut monumentteihin
* Kaikki ohjelman mukaiset maajärjestelyt: lentokenttäkuljetukset, Kathmandu – Chitwan – Kathmandu yksityisellä autolla.

Lisämaksusta:
Paikan päällä maksettavat muut kuin ohjelmassa mainitut ateriat,  sekä lentokentällä lähtövero, sekä omat, mahdolliset muut kulut

1. päivä Saapuminen Kathmanduun. Vastaanotto kentällä ja kuljetus Dhulikhel’iin yksityisellä autolla. Illallinen ja yöpyminen hotellilla.

Dhulikhel’in pieni ja mielenkiintoinen kaupunki sijaitsee 32 km Kathmandusta ja on kiinnostava Newari-”heimon” eli erinomaisten maanviljelijöiden ja kauppiaiden vuoksi. Kaupunki on myös toiseksi suosituin vuorien tarkkailupaikka. Tänne johtava tie on helppokulkuinen ja monet vuoristokiipeilijät levähtävät täällä ennen tai jälkeen kiipeilyn.

2.päivä Koe Himalayan kuvankauniit maisemat. Aamiaisen jälkeen, retki Panautin kylään, Bhaktapurin kaupunkiin, Pashupatinath ja Baoudhanath. Yöpyminen Kathmandussa.

Panautin kylästä löytyy satoja vuosia vanha temppelialue. Tärkein ja näyttävin alueen temppeleistä on Indreshwar Mahadev vuodelta 1294 ja on todennäköisesti Nepalin vanhin.

Bhaktapurin kaupunki on suosittu päiväretkikohde matkailijoille, jotka vierailevat Kathmandussa. Bhaktapurin kaupungin vetonaula on epäilemättä keskustan aukio, Durbar Square, josta löytyy kauniita temppeleitä ja rakennuksia.

Pashupatinathin temppeli on Kathmandun vanhin hindu temppeli. Sen arkkitehtuurinen kauneus on symbolina uskollisuudesta, uskonnosta, kulttuurista ja perinteistä.

Baoudhanath on yksi pyhimmistä buddhalaisista paikoista Kathmandussa, hyvin tärkeä meditaatiopaikka.  Paikka on aina liitetty tiibetin buddhalaisuuteen.

3.päivä  Aamiaisen jälkeen Kathmandun kaupungin kiertoajelu, sekä vierailu Swayambhunathin ”apinatemppelialueella”. Iltapäivällä Patanin kaupungin kierros. Patan on tunnettu perinteisistä taiteista ja veistoksista. Se on myös festivaalien ja hienon muinaisen taiteen kehto, metallista ja kivistä tehtyine veistoksineen. Yöpyminen hotellissa Kathmandussa.

4.päivä Aamiaisen jälkeen kuljetus Royal Chitwan kansallispuistoon. Saapuminen Chitwaan ja majoittuminen. Lounaan jälkeen elämyksellinen elefanttiajelu viidakon läpi.  Illallinen ja majoittuminen Lodgeen.

5.päivä Kokonainen päivä viidakon sydämessä. Aamiainen, lounas ja päivällinen Lodgella.

6.päivä Kokonainen päivä viidakon sydämessä. Aamiainen, lounas ja päivällinen Lodgella. Illalla Tharu kulttuuritanssiesitys.

7.päivä Aamiaisen jälkeen kuljetus takaisin Kathmanduun ja majoittuminen hotelliin.  Nautitaan nepalilaisesta illallisesta ja kulttuurishowsta.

8. päivä Aamiainen. Kuljetus lentokentälle paluu- tai jatkolennolle.

Nepal  sijaitsee Kiinan ja Intian välissä, kutakuinkin puoliksi Himalajan vuoristossa ja puoliksi sen juurella. Nepal tunnetaan maailman korkeimmasta kohdasta Mount Everestistä.
Pääkaupunki: Kathmandu
Virallinen kieli:  Nepali
Valuutta:  Nepalin rupia
Passi ja viisumi: Suomalaiset saavat Katmandun lentokentältä maahan saapumisen yhteydessä turistiviisumin, jota varten tarvitaan yksi passikuva.
Aikaero: kesäisin +2.45 h, talvisin +3.45 h.
Tiedot sitoumuksetta.

Hintalauseke
Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Varaa matka”-painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan ja vasta saatuamme sinulta hyväksynnän alamme varata matkaa.