Nepal kaukomatka opastettuna

Koe elämyksellinen, luonnonvarainen Nepalin luonto villieläimineen, sekä henkevä kulttuurianti huikean Himalayan lähellä oman oppaan johdolla. Näe Himalayan kuvankauniit maisemat, Kathmandu, upeat temppelialueet ja arkkitehtuuri. Tämä kohde on kerran elämässä koettava.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Nepal kaukomatka opastettuna

Koe elämyksellinen, luonnonvarainen Nepalin luontomatka opastettuna

villieläimineen, sekä henkevä kulttuurianti huikean Himalayan lähellä oman oppaan johdolla.  Näe Himalayan kuvankauniit maisemat, Kathmandu, upeat temppelialueet ja arkkitehtuuri. Tämä kohde on kerran elämässä koettava.
Nepal on myös upea häämatkakohde aktiivisille matkaajille. Kun matkakuume alkaa polttelemaan, on hyvä aloittaa matkan suunnitteleminen välittömästi kanssamme.

Hintaesimerkkimme 8 pv: 2195 € / hlö
Yhden hengen huoneessa 2560 €

1. päivä Saapuminen Kathmanduun. Vastaanotto kentällä ja kuljetus Dhulikhel’iin yksityisellä autolla. Illallinen ja yöpyminen hotellilla.

Dhulikhel’in pieni ja mielenkiintoinen kaupunki sijaitsee 32 km Kathmandusta ja on kiinnostava Newari-”heimon” eli erinomaisten maanviljelijöiden ja kauppiaiden vuoksi. Kaupunki on myös toiseksi suosituin vuorien tarkkailupaikka. Tänne johtava tie on helppokulkuinen ja monet vuoristokiipeilijät levähtävät täällä ennen tai jälkeen kiipeilyn.

2.päivä Koe Himalayan kuvankauniit maisemat. Aamiaisen jälkeen, retki Panautin kylään, Bhaktapurin kaupunkiin, Pashupatinath ja Baoudhanath. Yöpyminen Kathmandussa.

Panautin kylästä löytyy satoja vuosia vanha temppelialue. Tärkein ja näyttävin alueen temppeleistä on Indreshwar Mahadev vuodelta 1294 ja on todennäköisesti Nepalin vanhin.

Bhaktapurin kaupunki on suosittu päiväretkikohde matkailijoille, jotka vierailevat Kathmandussa. Bhaktapurin kaupungin vetonaula on epäilemättä keskustan aukio, Durbar Square, josta löytyy kauniita temppeleitä ja rakennuksia.

Pashupatinathin temppeli on Kathmandun vanhin hindu temppeli. Sen arkkitehtuurinen kauneus on symbolina uskollisuudesta, uskonnosta, kulttuurista ja perinteistä.

Baoudhanath on yksi pyhimmistä buddhalaisista paikoista Kathmandussa, hyvin tärkeä meditaatiopaikka.  Paikka on aina liitetty tiibetin buddhalaisuuteen.

3.päivä  Aamiaisen jälkeen Kathmandun kaupungin kiertoajelu, sekä vierailu Swayambhunathin ”apinatemppelialueella”. Iltapäivällä Patanin kaupungin kierros. Patan on tunnettu perinteisistä taiteista ja veistoksista. Se on myös festivaalien ja hienon muinaisen taiteen kehto, metallista ja kivistä tehtyine veistoksineen. Yöpyminen hotellissa Kathmandussa.

4.päivä Aamiaisen jälkeen kuljetus Royal Chitwan kansallispuistoon. Saapuminen Chitwaan ja majoittuminen. Lounaan jälkeen elämyksellinen elefanttiajelu viidakon läpi.  Illallinen ja majoittuminen Lodgeen.

5.päivä Kokonainen päivä viidakon sydämessä. Aamiainen, lounas ja päivällinen Lodgella.

6.päivä Kokonainen päivä viidakon sydämessä. Aamiainen, lounas ja päivällinen Lodgella. Illalla Tharu kulttuuritanssiesitys.

7.päivä Aamiaisen jälkeen kuljetus takaisin Kathmanduun ja majoittuminen hotelliin.  Nautitaan nepalilaisesta illallisesta ja kulttuurishowsta.

8. päivä Aamiainen. Kuljetus lentokentälle paluu- tai jatkolennolle.

 

Nepal  sijaitsee Kiinan ja Intian välissä, kutakuinkin puoliksi Himalajan vuoristossa ja puoliksi sen juurella. Nepal tunnetaan maailman korkeimmasta kohdasta Mount Everestistä.
Pääkaupunki: Kathmandu
Virallinen kieli:  Nepali
Valuutta:  Nepalin rupia
Passi ja viisumi: Suomalaiset saavat Katmandun lentokentältä maahan saapumisen yhteydessä turistiviisumin, jota varten tarvitaan yksi passikuva.
Aikaero: kesäisin +2.45 h, talvisin +3.45 h.
Ilmasto: Tasankoalueilla vallitsee subtrooppinen ilmasto. Vuoristoalueilla on kylmää, sekä lunta että jäätiköitä ympäri vuoden.
Tiedot sitoumuksetta.

Hintaan sisältyy:
*
Lennot Helsinki – Kathmandu – Helsinki sis. lentolippuihin tulevat verot
* Kathmandussa 3 yön majoitukset 5 tähden hotellissa sis. aamiaiset
* Dhulikhelissa, yhden yön majoitus sis. illallisen ja aamiaisen
* 3 yön / 4 päivän viidakkoretkipaketin täysihoidolla, sis. aktiviteetit ja kansallispuistomaksut
* 2 kokopäiväistä ohjelman mukaista opastusta englanninkielisen oppaan kanssa sis. yksityiset kuljetukset
* Sisäänpääsymaksut monumentteihin
* Kaikki ohjelman mukaiset maajärjestelyt: lentokenttäkuljetukset, Kathmandu – Chitwan – Kathmandu yksityisellä autolla.

Lisämaksusta:
Paikan päällä maksettavat muut kuin ohjelmassa mainitut ateriat,  sekä lentokentällä lähtövero, sekä omat, mahdolliset muut kulut

Hintalauseke koskien räätälöityjä matkojamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Pyydä tarjous” -painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan. Kaikki matkat ovat omatoimisia.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

HUOM!
Jalkapallo, jääkiekko, Formula1, MotoGP, urheilutapahtumien ja muiden tapahtumien, kuten konserttien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta, lopullinen aika vahvistetaan noin 1-2 viikkoa ennen ajankohtaa. Tapahtuman ajankohdan muuttuminen ei oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Muutostilanteessa usein jo ostetut tapahtumaliput siirtyvät uudelle päivälle.

Matkaehdot

Tähän matkaan sovelletaan Kymenmatkat Oy:n erityisehtoja matkapaketeille 1.7.2018 alkaen sekä Yleisiä matkapakettiehtoja 1.7.2018 alkaen.

Vakuuden alainen matkapaketti

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.

Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kymenmatkat Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.

Lisäksi Kymenmatkat Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.

Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1/7/2018 alkaen.

Hyvä tietää: Passi, viisumi, matkavakuutus ja matkaterveys

Tarkista hyvissä ajoin ennen matkaasi että sinulla on voimassa oleva matka-asiakirja. Yleisten matkapakettiehtojen mukaan matkustajan on itse huolehdittava matkalla tarvittavista asiakirjoista.

Useat maat vaativat, että passin tulee olla voimassa vielä 3-6 kuukautta matkan päättymisestä.  Ajantasaiset maahantulosäädökset on hyvä tarkistaa hyvissä ajoin ennen matkavarausta kohdemaan viranomaisilta, esimerkiksi maan lähimmästä edustustosta.

Tarkista ennen matkavaraustasi tarvitaanko matkakohteeseesi tai mahdolliseen kauttakulkumaahan viisumia tai etukäteen haettavaa maahansaapumislupaa.

Huomaa! Matkavaraukseen tulee merkitä se etunimi, joka on ensimmäisenä passissa ja koko sukunimi. Tarkista, että passissa ja matkalipussa olevat nimet täsmäävät.

Passin kuvasivusta on hyvä ottaa matkalle mukaan kopio ja säilyttää sitä eri paikassa kuin alkuperäistä passia.

* Matkavakuutukset   Suosittelemme riittävän ja kattavan matkavakuutuksen hankintaa jo matkavarauksen yhteydessä.

Matkadokumentit – ohjeita matkan varanneille
* EU kansalaisten matkustusasiakirjat »  Sinun Eurooppasi
* Matkustusasiakirjat »  Rajavartiolaitos
* Matkustus ja  lähtöselvitys » Hyvä tietää lentomatkalla
* Matkailuterveys ja rokotukset »
* Tuontimääräykset » Tulli.fi
* Matkustustiedotteet ja matkustusilmoitukset »  Ulkoministeriö, matkustus ja maat

Suomen edustustot ulkomailla>> Ulkoministeriö
Ulkoministeriön hätänumero +358 9 1605 5555