New_York_Manhattan Bridge and Manhattan skyline_800x600
USA New York Joulumatka

Joulu New Yorkissa on upea kokemus. Kaupungilla nauravaiset ihmiset ovat jouluvalmistelun iloisissa tunnelmissa. Times Squaren jouluvalaistus ja Central Parkin talvinen näkymä saa helposti mukaan jouluiseen tunnelmaan. Bryant Parkissa järjestettävät tunnelmalliset joulumarkkinat ovat mahtava kokemus. Koko puisto on puettu kauniiseen jouluvalaistukseen. Tarjolla on amerikkaistyylisesti valtavat määrät koruja, leluja, vaatteita, taidetta ja ruokia.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

USA New York Joulumatka

Upea joulumatka ja joulumarkkinat New Yorkissa!

Joulu New Yorkissa on upea kokemus. Kaupungilla nauravaiset ihmiset ovat jouluvalmistelun iloisissa tunnelmissa. Times Squaren jouluvalaistus ja Central Parkin talvinen näkymä saa helposti mukaan jouluiseen tunnelmaan. Bryant Parkissa järjestettävät tunnelmalliset joulumarkkinat ovat mahtava kokemus. Koko puisto on puettu kauniiseen jouluvalaistukseen. Tarjolla on amerikkaistyylisesti valtavat määrät koruja, leluja, vaatteita, taidetta ja ruokia.

Hintaesimerkkimme 23-27.12., 5 pv: 2650 € / hlö

Hintaan sisältyy:
* Lennot, verot
* Majoitus 4 yötä kahden hengen huoneessa kaupunkinäköalalla ja king-parivuoteella
* Yksityinen menopaluu lentokenttäkuljetus
* 8 tunnin Woodbury Commons ostosretki yksityiskuljetuksella (ostosaikaa noin 5.5 tuntia)
* 4 tunnin yksityinen kaupunkikierros yksityiskuljetuksella ja henkilökohtaisella oppaalla

Lisämaksusta: 400 € / hlö
* Illallinen ja Radio City Christmas Spectacular
* Joulunäytös yksityiskuljetuksella

Matkaohjelmaesimerkki:

1 pv
Finnairin suora reittilento New Yorkiin. Kuljetus lentokentältä hotelliin ja New Yorkin panoraamakierros, sekä samalla saat hyviä vinkkejä oppaalta matkallesi. Kiertoajelulla näet Central Parkin, Harlemin, Metropolitanin taidemuseon ja Guggenheimin museon. Ihastelemme New Yorkin upeaa ja hyvin amerikkalaista jouluvalojen väriloistoa ja kirjoa Times Squarella ja Empire State Buildingillä. Käymme tervehtimässä Manhattanin kärjessä Vapaudenpatsasta sekä katselemme monista elokuvista tuttua Ellis Islandia.

2 pv
Aamiaisen jälkeen voit lähteä ostoksille Fifth Avenuella tai lähteä maailmankuuluihin Bloomingdale´s ja Macy´s tavarataloihin, joissa jouluaikaan on kaupat kuin satumaiset joulumaat.

Illan hämärtyessä suuntaa matkasi Radio Cityn Jouluspektaakkeliin. Kuten aina, Radio Cityn joulushow on vertaansa vailla. Se on vetovoimainen ja mieleenpainuva esitys, joka ei jätä kylmäksi.  Ensimmäinen joulushow järjestettiin legendaarisella Radio City Music Hallilla. Sitä on seurannut yli 80 miljoonaa ihmistä vuosien aikana ja sitä on esitetty yli 60 kaupungissa ympäri Pohjois-Amerikkaa.

Tämän vuoden show’ssa on häikäiseviä pukuja, energisiä ohjelmanumeroita sekä henkeäsalpaavia erikoistehosteita! Great Stage –lava kirkastuu, kun the Rockettes –tanssiryhmä esittää jo tavaramerkikseen muodostuneita korkeita potkuja ja täydellisessä synkassa tehtyjä liikkeitä yhdessä kaikkien aikojen haastavimmista ohjelmanumeroista. Älä jätä väliin tätä mahtavaa ja mieleenpainuvaa esitystä!

3 pv
Hotellin aamupalan jälkeen voit suunnata kulkusi Bryant Parkiin, jossa joulumarkkinat ovat avoinna myös joulupäivänä. Voit viettää aikaasi katselle ihmisiä, jotka tulevat luistelemaan Bryant Parkin ja viettämään joulupäivää ulkoilun merkeissä. Voit myös itse sovittaa luistimet jalkaasi ja viilettää muiden mukana.

Illan viettoa voit juhlistaa suuntaamalla askeleesi kohti Brodwayta seuraamaan maailmantähtien esittämää huippuluokan musikaalia.

4 pv
Aamiaisen nautittuasi lähdemme ostosretkelle Woodbury Common Premium Outlets -ostoskeskukseen, joka on yksi New Yorkin suurimmista ostosalueista. Woodbury  koostuu 220 liikkeestä, joissa myydään tunnettuja merkkejä, kuten Adidas, Burberry, Calvin Klein, Chanel, Giorgio Armani ja Nike.

Illalla kannattaa vielä vierailla Empire State Buildingissä, josta avautuu henkeäsalpaavat näkymät yli väriloisteessa kimmeltävän New Yorkin.

5 pv
Aamiainen ja huoneiden luovutus. Kuljetus lentoasemalle, josta lähtö Finnairin suoralla reittilennolla Helsinkiin.

New_York_street life at Manhattan_800x600

Four Seasons Hotel New York *****

sijaitsee Manhattanilla, 3 korttelin päässä Central Parkista ja 15 minuutin kävelymatkan päässä Radio City Music Hallista. Hotellissa on täyden palvelun spa, 2 ylellistä ravintolaa ja 3 loungea. Fifth Avenuen luksusliikkeet sijaitsevat vain1 korttelin päässä.

Four Seasons Hotel New Yorkin tilavissa ja moderneissa huoneissa on taulu-tv, DVD-soitin, iPod-telakka ja jääkaappi.  Joissakin huoneissa on poreamme ja oma terassi sekä näköala Central Parkiin.

Spa-hoitoja tarjoaa L. Raphael. Four Seasonsin asiakkaiden käytettävissä ovat suuri 24-kuntokeskus, poreallas ja sauna. Hotellissa on myös bisneskeskus, kengänkiillotuspalvelu ja CD-/DVD-kirjasto.

Garden-ravintolassa on tarjolla amerikkalaisia ​​ruokia aamiaisella, lounaalla ja viikonloppubrunssilla. TY-loungessa on saatavilla kevyempiä aterioita ja cocktaileja.

Times Square on vain 20 minuutin kävelymatkan päässä ja Carnegie Hall sijaitsee 4 korttelin päässä hotellista.

New York_Fourseasons_sisä_800x600New York_Fourseasons_ulospäin_800x600

Amerikan yhdysvallat on pääosin Pohjois-Amerikan keskiosassa sijaitseva perustuslaillinen liittovaltio, joka koostuu 50 osavaltiosta ja yhdestä liittovaltion hallinnollisesta piirikunnasta sekä useista erillisalueista.
Pääkaupunki: Washington D.C.
Virallinen kieli: Englanti
Valuutta:  Yhdysvaltain dollari
Passi ja viisumi: Useimmat suomalaiset eivät tarvitse viisumia Yhdysvaltoihin. Suomen kansalaisia, jotka täyttävät Visa Waiver Program (viisumivapaus) ehdot, kehotetaan matkustamaan ilman viisumia.
Aikaero Suomeen  -7
Kesäaika: – 7
Tiedot sitoumuksetta.

 

Yhdysvaltoihin saapuvilta matkustajilta vaaditaan maksullinen sähköinen matkustuslupa: ESTA (Electronic System for Travel Authorization). Matkustajan tulee tehdä ESTA-anomus Internetin kautta viimeistään 72 tuntia ennen matkaansa, tällä lomakkeella. Esta maksetaan luottokortilla.

Yhdysvaltojen viisumi, passi ja ESTA säädökset koskevat myös kauttakulkuliikennettä (esim. koneenvaihto Yhdysvalloissa).

Hintalauseke koskien räätälöityjä matkojamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Pyydä tarjous” -painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan. Kaikki matkat ovat omatoimisia.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

HUOM!
Jalkapallo, jääkiekko, Formula1, MotoGP, urheilutapahtumien ja muiden tapahtumien, kuten konserttien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta, lopullinen aika vahvistetaan noin 1-2 viikkoa ennen ajankohtaa. Tapahtuman ajankohdan muuttuminen ei oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Muutostilanteessa usein jo ostetut tapahtumaliput siirtyvät uudelle päivälle.

 

Matkaehdot

Tähän matkaan sovelletaan Kymenmatkat Oy:n erityisehtoja matkapaketeille 1.7.2018 alkaen sekä Yleisiä matkapakettiehtoja 1.7.2018 alkaen.

Vakuuden alainen matkapaketti

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.

Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kymenmatkat Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.

Lisäksi Kymenmatkat Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.

Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1/7/2018 alkaen.

Hyvä tietää: Passi, viisumi, matkavakuutus ja matkaterveys

Tarkista hyvissä ajoin ennen matkaasi että sinulla on voimassa oleva matka-asiakirja. Yleisten matkapakettiehtojen mukaan matkustajan on itse huolehdittava matkalla tarvittavista asiakirjoista.

Useat maat vaativat, että passin tulee olla voimassa vielä 3-6 kuukautta matkan päättymisestä.  Ajantasaiset maahantulosäädökset on hyvä tarkistaa hyvissä ajoin ennen matkavarausta kohdemaan viranomaisilta, esimerkiksi maan lähimmästä edustustosta.

Tarkista ennen matkavaraustasi tarvitaanko matkakohteeseesi tai mahdolliseen kauttakulkumaahan viisumia tai etukäteen haettavaa maahansaapumislupaa.

Huomaa! Matkavaraukseen tulee merkitä se etunimi, joka on ensimmäisenä passissa ja koko sukunimi. Tarkista, että passissa ja matkalipussa olevat nimet täsmäävät.

Passin kuvasivusta on hyvä ottaa matkalle mukaan kopio ja säilyttää sitä eri paikassa kuin alkuperäistä passia.

* Matkavakuutukset   Suosittelemme riittävän ja kattavan matkavakuutuksen hankintaa jo matkavarauksen yhteydessä.

Matkadokumentit – ohjeita matkan varanneille
* EU kansalaisten matkustusasiakirjat »  Sinun Eurooppasi
* Matkustusasiakirjat »  Rajavartiolaitos
* Matkustus ja  lähtöselvitys » Hyvä tietää lentomatkalla
* Matkailuterveys ja rokotukset »
* Tuontimääräykset » Tulli.fi
* Matkustustiedotteet ja matkustusilmoitukset »  Ulkoministeriö, matkustus ja maat

Suomen edustustot ulkomailla>> Ulkoministeriö
Ulkoministeriön hätänumero +358 9 1605 5555