Venäjä Novgorod ryhmille

Novgorod ryhmille, matka Venäjän historian juurille, Pietarin takamaille kehittyvään Novgorodiin ja tutustumme yhteen Pietarin kauneimmista palatseista.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Venäjä Novgorod ryhmille

Novgorod-Pietari matka Venäjän historiaan

Lähde mukaan Novgorod ryhmille – matkalle Venäjän historian juurille, Pietarin takamaille kehittyvään Novgorodiin. Samalla käymme Pietarissa ja tutustumme kahteen Pietarin kauneimmista palatseista ja puistoista. Novgorod on yksi Venäjän vanhimmista kaupungeista, jossa on useita hyvin säilyneitä historiallisesti merkittäviä monumentteja.

Venäjä Novgorod ryhmille

Novgorodin kaupunki sijaitsee Olhavanjoen varrella 6 km järvestä pohjoiseen. Ilmenjärven rannalla sijaitsee varjagien perustama Rurikinlinna, joka on näytellyt erittäin tärkeää roolia koko Venäjän valtakunnan syntymisessä. Se oli huomattava kauppapaikka ennen Novgorodin syntymää. Varjagien kauppareitti Suomenlahdelta Bysanttiin kulki juuri Ilmenjärven kautta, jota reittiä pääsi myös Volgalle.

Venäjä Novgorod ryhmille

Ryhmämatkat>

Kymenmatkat FB>

Matkaohjelma

1. pv.

Lähdemme Helsingistä bussilla kohti Novgorodia Venäjän valtakunnan synnyinsijoille. Matkaamme Karjalan kannaksen halki ja Pietarin ohitamme Pietari – Moskova valtatietä pitkin Novgorodia kohden.  Novgorodiin saavumme illalla. Myöhäinen illallinen hotellissa sekä majoittuminen hotelliin.

2. pv.

Aamiaisen nautittuamme lähdemme oppaamme johdolla Novgorodin Kremliin,  vanhaan muurien ympäröimään linnoitukseen, jonka sisäpuolella on useita kirkkoja ja katedraaleja. Kävelysillan ylitettyämme saavumme Jaroslavin torin alueelle, Jaroslavin Pihaan, joka on Novgorodin vanha kauppatori, aivan vastapäätä Novgorodin Kremliä. Käymme Pyhän Sofian Katedraalissa, joka on yksi vanhimmista rakennuksista Venäjällä.

Aamiaisen jälkeen lähdemme Novgorodin nykyisin ainoaan aktiivisesti toimivaan Pyhän Yrjön munkkiluostariin ja Vitoslavlitsyn puuarkkitehtuurin ulkoilmamuseoon.

3. pv.

Aamiaisen nautittuamme lähdemme laivalla Volhovjoelta laivalla Ilmenjärvelle ja näemme kauniin järven ja kuulemme sen merkittävästä menneisyydestä. Ilmenjärven rannalla sijaitsee varjagien perustama Rurikinlinna, joka on näytellyt erittäin tärkeää roolia koko Venäjän valtakunnan syntymisessä. Se oli huomattava kauppapaikka ennen Novgorodin syntymistä. Novgorodin kaupunki sijaitsee Olhavanjoen varrella 6 km järvestä pohjoiseen. Varjagien kauppareitti Suomenlahdelta Bysanttiin kulki Ilmenjärven kautta, jota kautta pääsi myös Volgalle. Illallinen hotellin ravintolassa ja kansantanssiesitys.

4. pv.

Aamulla nautimme hyvän aamiaisen ja lähdemme paluumatkalle kohti Pietaria. Ennen Pietaria vierailemme Pushkinion Tsarskoje Selossa, jossa käydään loisteliaassa Rastrellin suunnittelemassa Katariinan palatsissa ja nähdään ainutlaatuinen meripihkahuone sekä upea palatsia ympäröivä puisto lampineen. Saavumme Pietariin ja nautimme päivällisen hotellissamme. Voimme lisätä matkaan vielä Nevan iltaristeilyn tai baletti-illan Mariinskissa.

5. pv.

Aamiainen hotellissa. Teemme lyhyen kaupunkikierroksen ja suuntaamme matkamme kohti Pietarhovia, kesäpalatsia. Näemme mahtavat, kullartut suihkulähteet ja palatisin puiston, jossa teemme opastetun kävelykierroksen. Retken jälkeen lähdemme paluumatkalle, ajamme Kronstadtin padon kautta kohti Viipuri, jossa pysähdymme ostostauolle. Matka jatkuu rajalle ja Helsinkiin saavumme illalla.

 

Venäjä Novgorod ryhmille

Kymenmatkojen Pietarin kartta>

Venäjä tunnetaan vanhastaan Tsaareista ja Tsaarien hovista. Suurista palatseista ja kullan loistosta. Nykyään se tunnetaan kasvavana talousmahtina.
Pääkaupunki: Moskova
Pietari on noin viiden miljoonan asukkaan suurkaupunki. Se on rakennettu suomalaisheimojen ikivanhan kauppapaikan Nevanlinnan päälle
Virallinen kieli: Venäjä
Valuutta:  Rupla
Passi ja viisumi: Suomen kansalaisilta vaaditaan Venäjälle viisumi, Passin on oltava voimassa 6 kk matkan jälkeen. Lisätiedot toimistoltamme.
Aikaero Suomeen: +1
Kesäaika ei ole käytössä

Palveluita kauttamme Pietarissa

Hankimme teille liput oopperaan, balettiin, sirkukseen, konserttiin tai muihin tapahtumiin. Kauttamme saa lippuja myös mm KHL jääkiekko-otteluun, koripallo-  ja jalkapallo-otteluihin.
Lippuvaraukset kannattaa tehdä hyvissä ajoin, sillä Pietarilaiset rakastavat kulttuuria ja urheilua, joten hyvin usein tapahtumat ovat loppuunmyytyjä.

Kymenmatkojen retkillä on mukana suomenkielentaitoinen opas.
Retket kannattaa varata viimeistään 2 viikkoa ennen saapumista, mutta suomenkieliset oppaat tulee varata riittävän ajoissa.

Retki voi alkaa satamasta, rautatieasemalta tai hotellilta.
Kaikilla retkillämme on mukana suomenkielentaitoinen opas.
Retket päättyvät samaan paikkaan, mistä retket alkavat.
Asiakkaan toivomuksesta retken voi päättää myös keskustaan.

Hintaan sisältyy:
* Kuljetukset mukavuuksin varustellulla turistibussilla
* Majoitus kahdenhengen huoneessa puolihoidolla
* Hotellien rekisteröintimaksu
* Oppaan palvelut Pietarissa ja Novgorodissa ohjelman mukaan
* Retket ohjelman mukaan sisäänpääsymaksuineen

Lisämaksusta:
* Ryhmäviisumi Suomen kansalaisille
* Matkustajavakuutus
* Teatteriliput

 

Nämä ovat hintaesimerkkejä ryhmämatkoistamme

Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme ryhmämatkoista.
Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan.

Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme!

Teemme yhdessä kanssasi tarjouksen matkastanne toiveidenne mukaan ja vasta saatuamme sinulta hyväksynnän alamme varata matkaa.

Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.