Latvia Pärnu kylpyläloma Estonia Spa ryhmämatka

Uuden ilmeen ja konseptin saanut neljän tähden kylpylähotelli ESTONIA Resort Hotel & Spa on avattu. Hotelli sijaitsee entisen Vihreän ja Valkoisen talon paikalla. Uusi hotelli noudattaa sisäarkkitehtuuriltaan virolaista tyyliä – suunnittelussa on otettu vaikutteita niin Viron luonnosta, kansanperinteistä, tavoista kuin kulttuuristakin.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Latvia Pärnu kylpyläloma Estonia Spa ryhmämatka

Kylpylämatka Pärnun Estonia Resort hotel & Spa

Ihania kylpylähoitoja, maukasta ruokaa, hierontaa, saunomista…

Uuden ilmeen ja konseptin saanut  neljän tähden kylpylähotelli ESTONIA Resort Hotel & Spa on avattu. Hotelli sijaitsee entisen Vihreän ja Valkoisen talon paikalla. Uusi hotelli noudattaa sisäarkkitehtuuriltaan virolaista tyyliä – suunnittelussa on otettu vaikutteita niin Viron luonnosta, kansanperinteistä, tavoista kuin kulttuuristakin.

Tule ryhmäsi kanssa hemmoteltavaksi tänne uuteen, upeaan kylpylään. Meillä on sopimusyhteistyötäliikennöitsijöiden kanssa ympäri Suomea – joten pyydä tarjous myös kuljetuksesta omalta paikkakunnaltasi.

Hintaesimerkkimme 8 pv: 650 / hlö puolihoidolla

Kylpylä Resort Hotel & Spa Estonia ****

Hintaan sisältyy:
* Laivamatkat Helsinki-Tallinna-Helsinki, Viking XPRS
* Bussin lauttaus sekä kuljettajanlippu meno-paluu
* Kuljettajan majoitus hotellissa yhden hengen huoneessa
* Majoitus 7 yön ajan Resort Hotel & Spa Estoniassa kahden hengen huoneessa puolihoidolla
(sis. buffet aamiaisen sekä buffet illallisen NOOT- ravintolassa.)
* Rajoittamaton uima-allasalueen käyttö, alkaen klo 07:00 aamu-uinnista ja klo 10:00 alkaen kaikki saunat ja altaat ovat käytössä
* Kylpytakit ja tossut huoneissa
* Lääkärin konsultaatio
* Henkilökohtainen hoitopaketti, sisältäen 3 eri hoitoa/kokonainen perillä olo päivä

Valitse hoitopakettisi tästä valikoimasta:
* Opastettu vesijumppa
* Joogatunti
* Kuolleen meren kellunta
* Saunahoito Spa & Sauna osastolla, 60min.
* Perinteinen hieronta 20min
* Niskahieronta lämmitetyllä kauratyynyllä 30min
* Käsihoito 20min
* Jalkahoito 20min
* Suolasänkyhoito 20min
* Vedenalainen suihkuhieronta 10min
* Hoitava kylpy magnesiumilla tai yrteillä 20min

Ryhmän minimikoko 45 henkilöä. Kysy tarkemmat tiedot toimistostamme!

Suunnittelemme matkaohjelman kanssanne juuri teidän ryhmällenne räätälöidysti.

Matkaohjelmaesimerkki

1 pv
Kokoontuminen Viking Linen terminaalissa viimeistään tuntia ennen laivan lähtöaikaa.
Klo 11:30 lähdemme laivalla kohti Tallinnaa, jonne saavumme 14:00. Satamassa ryhmäämme odottaa bussi, jolla lähdemme Pärnua kohti. Perillä majoittuminen ESTONIA Resort Hotel & Spa hotelliin. Hotellissa voi tutustua erilaisiin palveluihin, joita on tarjolla runsain määrin.  Illallinen hotellissa.

2 – 7 pv
Hotellissa on joka päivä aamiainen sekä lounas/illallinen.
Hotelli tarjoaa monenlaisia hyvänolon palveluita, kuten Hyvänolon keskuksen kylpylähoitoja, Spa- ja Saunakeskuksen allasosaston ja Active Span.

Ryhmää varattaessa suunnittelemme ryhmän ohjelman toiveiden mukaan.

8 pv
Aamiaisen jälkeen lähtö kohti Tallinnaa bussilla, Lähtö klo 16:30-19:00 paluumatkalle  m/s Viking XPRS:llä Helsinkiin.
Bistro buffee laivalla  25 €/hlö.

Kylpylä Resort Hotel & Spa Estonia ****

Uuden ilmeen ja konseptin saanut  neljän tähden kylpylähotelli ESTONIA Resort Hotel & Spa on avattu. Hotelli sijaitsee entisen Vihreän ja Valkoisen talon paikalla.

Uusi hotelli noudattaa sisäarkkitehtuuriltaan virolaista tyyliä – suunnittelussa on otettu vaikutteita niin Viron luonnosta, kansanperinteistä, tavoista kuin kulttuuristakin. Uudessa kylpylähotellissa on 106 neljän tähden hotellihuonetta. Huoneissa on joko kokolattiamatto tai parkettilattia. Kaikissa huoneissa on ilmastointi. Tarjoamme myös allergiahuoneita. Hotellimme on täysin savuton.

Majoituksen hintaan sisältyy buffet-aamiainen hotellin NOOT ravintolassa, sekä SPA & SAUN keskuksen käyttö rajatonta hotellin asiakkaille.

Kahdenhengen standard huoneessa on parisänky tai 2 erillistä sänkyä, aamutakit aikuisille, suihku, WC, TV. Huoneet ovat savuttomia. Huoneiden pinta-ala on 16-25 m2 ja niihin mahtuu 2 aikuista.

Hotelliin sisäänkirjautuminen klo 15.00 alk. ja uloskirjautuminen klo 12.00.

Pärnu_EstoniaSpa_resort-resort-restoran-noot-ymarlaud-700_400x300 Pärnu_EstoniaSpa_resort-Resort-spaa-suur-bassein-350_400x300 Pärnu_EstoniaSpa_resort-standardtuba_400x300

Viro tunnetaan erityisesti kaupunki- ja kylpylälomakohteena. Viron suosituin matkakohde on pääkaupunki Tallinna ja maan tunnetuin nähtävyys Tallinnan Vanhakaupunki.
Pärnu on Viron lounaisosassa sijaitseva historiallinen, kaunis merenrantakaupunki. Pieni satama, valkeat hiekkarannat, matalat vedet, rikas kulttuuri ja lukuisat kahvilat, ravintolat ja yökerhot tarjoavat yllin kyllin nähtävää ja tehtävää.
Virallinen kieli:  Viro
Valuutta:  Euro
Passi ja viisumi: Suomalaiset eivät tarvitse viisumia Tallinnaan. Kaikkien matkustajien, myös lasten sekä henkilöiden, joilta ei vaadita passia  tai viisumia, on pyydettäessä todistettava henkilöytensä ja kansalaisuutensa  voimassaolevalla henkilötodistuksella.
Aikaero Suomeen: +-
Tiedot sitoumuksetta

 

Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja lentoyhtiön/laivayhtiön sekä lentoluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla "Varaa matka"-painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan ja vasta saatuamme sinulta hyväksynnän alamme varata matkaa