Peking – Tianjin ryhmämatka

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Peking – Tianjin ryhmämatka

Huonekalujen ja posliinin kirjo – Peking – Tianjin

Tule mukaan perehtymään kiinalaisen sisustuksen muotokieleen.  Kierrämme useita paikallisia antiikin ja huonekalujen markkinoita sekä showroomeja. Pääsemme seuraamaan pienimuotoista klassisten huonekalujen valmistusta paikalliseen yritykseen kokeneen oppaan johdolla.

Hintaesimerkkimme: lasketaan ryhmäkohtaisesti

Matka sopii Kiinan kulttuurista ja sisustuksesta tai yleensä kauneudesta pitäville.

Tällä matkalla perehdymme kiiinalaisen sisustuksen muotokieleen.  Kierrämme useita paikallisia antiikin ja huonekalujen markkinoita sekä showroomeja. Pääsemme seuraamaan pienimuotoista klassisten huonekalujen valmistusta paikalliseen yritykseen kokeneen oppaan johdolla.

Kenttämatkan teemme Tianjiniin meren äärelle.  Tianjin on puolen tunnin junamatkan päässä Beijingistä ja se on tunnettu vanhana lännen ja idän risteyksenä. Käymme posliinimuseossa ja nautimme meren antimista. Piipahdamme myös helmimarkkinoilla.

Jokaisella matkallamme käymme kiinalaisissa hoidoissa ja koemme kultturielämyksiä. Ostoksia unohtamatta. 

Kiina on kiehtonut matkailijoita mystisyydellään jo vuosisatojen ajan. Historia, kulttuuri ja itämainen eksotiikka vievät mukanaan.
Pääkaupunki: Peking
Virallinen kieli:   Mandariinikiina
Valuutta: Renminbi (CNY)
Passi ja viisumi: Suomalaisilta vaaditaan viisumi Kiinaan.  Hongkongiin ja Macaoon ei tarvita viisumia, jos vierailu kestää maksimissaan 90 päivää. Passin tulee olla voimassa 6 kk viisumin hakupävästä. Tiedot sitoumuksetta.
Aikaero +5
Kesäaika +6
Tiedot sitoumuksetta.

 

 

Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja lentoyhtiön/laivayhtiön sekä lentoluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla "Varaa matka"-painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan ja vasta saatuamme sinulta hyväksynnän alamme varata matkaa.