Venäjä Pietari junalla – Taideaarteet ryhmämatka

Tule Tsaarien Pietariin vierailemaan tässä uskomattomassa metropolissa, jossa kohtaa menneisyys ja nykyaika. Toinen toistaan upeampia retkikohteita riittää aivan jokaiseen makuun. Täällä voi myös shoppailla lukemattomissa pikku putiikeissa tai isoissa megamarketeissa, joita on ympäri kaupunkia ja sen ulkopuolella. Avustamme mielellämme ohjelman laatimisessa. Majoitumme aivan Pietarin sydämessä, Hotelli Dostojevskyssä.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Venäjä Pietari junalla – Taideaarteet ryhmämatka

Pietarin taideaarteet Allegro junalla

Tule Tsaarien Pietariin vierailemaan tässä uskomattomassa metropolissa, jossa menneisyys kohtaa nykyajan. Täällä voi shoppailla lukemattomissa pikku putiikeissa tai isoissa megamarketeissa, joita on ympäri kaupunkia ja sen ulkopuolella. Museoita riittää aivan jokaiseen makuun.

Perillä Pietarissa bussi ja opas ovat ryhmäämme vastassa rautatieasemalla. Oppaamme johdattaa meitä Pietarin panoraamakierroksella ja esittelee meille Eremitaasin taideaarteet. Hotellilla hetken levähdyksen jälkeen odottaa vauhdikas Varietee show ja illallinen.

Toisena päivänä suosittelemme käyntiä Faberge museossa. (tai Katariinan palatsi tai Pietarhovi) Illalla ihastelemme vauhdikasta Folk show esitystä. Lähtöpäivänä vierailemme vielä Iisakin kirkossa tai Jusupovin palatsissa. Opas saattaa meidät vielä rautatieasemalle, josta palaamme nopealla Allegrolla Suomeen.

Avustamme mielellämme ohjelman laatimisessa. Kysy lisäpalveluita kauttamme.

Hintaesimerkkimme 3 pv:  330 € / hlö
Yhden hengen huoneessa 362 € / hlö
+ 75 € / hlö viisumimaksu.

Hintaan sisältyy:
* Junaliput 2-luokassa Allegrolla Helsingistä
* Kuljetukset perillä rautatieasema – hotelli – rautatieasema
* Majoitus kahdenhengen huoneissa
* Buffet aamiaiset hotellissa
* Kaupunkikiertoajelu opastettuna
* Eremitaasin retki opastettuna
* Varietee show ja illallinen opastettuna
* Fabergé retki opastettuna
* Folk show esitys opastettuna
* Iisakin kirkon retki opastettuna
* Hotellin rekisteröintimaksu

Huoneet on varattu klassisesta Dostojevsky hotellista.
Minimi 30 hengen ryhmille.

Venäjä-Pietari-Eremitaasi-päivällä-1280

Matkaohjelma 

1. pv.
Kokoontuminen rautatieasemalla hyvissä ajoin, ennen junan lähtöä. Allegro juna lähtee kohti Pietarin metropolia.
Opas ja bussi ovat meitä vastassa rautatieasemalla. Lähdemme Pietarin panoraamakierrokselle ja tutustumme Pietarin keskustan päänähtävyyksiin. Kierroksen aikana pysähdymme Talvipalatsin aukiolle.

Eremitaasin retki

Tutustumme hulppeaan taidemuseo Eremitaasiin, suomenkielisen oppaan johdolla.
Pietarin Eremitaasi on yksi maailman suurimpia ja vanhimpia museoita. Sen kokoelmissa on yli kolme miljoonaa taideaarretta. Taideaarteiden ystävät löytävät paljon upeaa katsottavaa Michelangelon, Leonardo da Vincin, Vincent van Goghin ja Paul Gauguinin töistä. Eremitaasissa on maailman laajin Rembrant-kokoelma ja Picassojakin museosta löytyy peräti kaksi huoneellista.  Taideteosten lisäksi ihasteltavaa riittää tsaarien entisen palatsin loistokkaissa huoneissa.
Pietari_eremitaasi ja heppa400x300

Pietarin iltaohjelmana:
Varietee esitys ja ravintolailta.
Vauhdikas tanssi- ja musiikkiesitys perehdyttää meidät aitoon Venäläiseen Varietee-tunnelmaan.
Ilta sisältää ohjelman, illallisen ja vodkasnapsin, alkoholittoman ruokajuoman sekä kuljetukset.

Pietari_Stpeterburg_ravintola_400x300

2. pv.
Aamiaisen jälkeen lähdemme retkelle Faberge´n museoon.

Pohjolan Venetsian taideaarteet – Fabergé

Tutustumme upeaan Fabergé-museoon, joka on Venäläisen miljonäärin, Viktor Vekselbergin kokoelmiin pohjautuva näyttely, jossa on esillä  mm. maailman suurin kokoelma Fabergén tsaariperheelle valmistamia pääsiäismunia. Huom! Fabergén museovierailussa muutokset mahdollisia, museon päätöksestä.
Pietari_Fab_munat6_400x300
Pietarin iltaohjelmana:
Folk show ”Feel Yourself Russian” Nikolain palatsissa tarjoaa upeat puitteet hienolle iltaohjelmalle. Meidät ottaa arvokkaasti vastaan Tsaari ja hänen hovineitonsa. Ohjelma on vauhdikas kansantanssiesitys, jossa yleisökin otetaan mukaan ohjelmaan.
Sisältää kuljetuksen ja pienen suolapalatarjoilun väliajalla.
Pietari_NIkolain palatsi022_400x300

3. pv.
Aamiaisen jälkeen lähdemme tutustumaan Iisakin kirkkoon tai Jusupovin palatsiin.

Iisakin kirkko

Venäjän kuuluisin ikuisuusprojekti. Vuonna 1710 Pietari Suuri rakennutti suojelusenkelinsä kunniaksi puisen Iisakki Dalmatialaisen kirkon. Vaiherikkaiden tapahtumien jälkeen nykyisen Iisakinkirkon rakennustyöt alkoivat vuonna 1818. Kirkko saatiin valmiiksi ja vihittiin käyttöön vuonna 1858, mutta kirkon viimeistelemiseksi ja yksityiskohtien valamiseksi rakennustelineet ympäröivät kirkkoa vuoteen 1916 asti. Voidaan siis todeta, että Iisakin kirkkoa rakennettiin Pietari Suuren hallitsemisen ajoista aina viimeisen Venäjän Imperaattori Nikolai II:n hallintakaudelle asti.
Pietari_iisakinkirkko

Jusupovin palatsi

Tämän Moikan rannalla komeilevan keltaisen, pylväskoristeisen rakennuksen suunnitteli Vallin de la Mothe 1760-luvulla. Eksoottisessa Maurilaisessa salissa on suihkukaivo, värikkäitä mosaiikkeja ja hevosenkenkäholveja. Kellarissa on Grigori Rasputinista kertova museo. Ruhtinas Felix Jusupov murhasi Rasputinin tässä talossa.

Pietari_Jusupovin_palatsi

Vienti rautatieasemalle, josta Allegro juna lähtee kohti Suomea.

 

Laadimme matkaohjelman toiveidesi mukaan.
Matkusta ryhmäsi kanssa nopeasti ja vaivatta Allegro-junalla Pietariin.
Valittavanasi on 4 junavuoroa meno- ja 4 junavuoroa paluumatkalle.
Lähde katsomaan Tsaarien palatsit ja herkuttelemaan venäläisen keittiön antimilla.

Katso lisää valmiita retkiehdotelmiamme tästä>>>

Venäjä Pietari Dostojevsky
Hotelli Dostojevsky Pietari

Hyvä keskitason hotelli Vladimirski Passage ostoskeskuksen yhteydessä, erinomaisella paikalla vain noin 10 minuutin kävelymatkan päässä Nevsky Prospektilta.

Lue lisää

Lisämaksusta:
* Ryhmäviisumin hankinta Suomen kansalaisille 75 €/ hlö
* Lisävuorokausi alk. 38 €/hlö

Katso lisää valmiita retkiehdotelmiamme tästä>>>

Venäjä tunnetaan vanhastaan Tsaareista ja Tsaarien hovista. Suurista palatseista ja kullan loistosta. Nykyään se tunnetaan kasvavana talousmahtina.
Pietari on noin viiden miljoonan asukkaan suurkaupunki. Se on rakennettu suomalaisheimojen ikivanhan kauppapaikan Nevanlinnan päälle. Kaupunki tunnetaan kulttuurikaupunkina, jonka vetonauloja ovat monet nähtävyydet ja museot.
Virallinen kieli: Venäjä
Valuutta:  Rupla
Passi ja viisumi: Suomen kansalaisilta vaaditaan Venäjälle viisumi. Lisätiedot toimistoltamme.
Aikavyöhyke +1
Kesäaika ei ole käytössä

Ryhmäviisumia varten tarvitaan:
* viisumianomuskaavake
* kopio passin kuvasivusta
* passivalokuva (35 x 45 mm)
* matkustajavakuutustodistus

Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja. Lopullinen hinta muodostuu sesongin ja lentoyhtiön/laivayhtiön/junayhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla "Varaa matka"-painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan ja vasta saatuamme sinulta hyväksynnän alamme varata matkaa. Hinnat eivät ole voimassa messu- ja erikoistapahtumien aikana. Joulun, uudenvuoden, talviloman ja pääsiäisen aikaan erikoishinnat! Myös muita matka- ja hotellivaihtoehtoja! Kysy lisää toimistostamme.

Oma sijaintini
Hae ajo-ohjeet