Venäjä Pietari leirikoulu junalla

Pietari leirikoulu junalla, seikkailujen Pietari, jossa on paljon nähtävää ja koettavaa nuorisoryhmälle. Pietarin ohjelma, jossa sopivassa on suhteessa sekä tietoa että hauskanpitoa. Kosmos luolassa pääsen mukaan interaktiiviseen seikkailuun. Ota yhteyttä ja suunnitellaan paketti, joka vastaa nuorisoryhmänne toiveita.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Venäjä Pietari leirikoulu junalla

Leirikoulu Seikkailujen Pietarissa on paljon nähtävää ja koettavaa. Nuorisoryhmälle sopiva ohjelma, jossa sopivassa suhteessa sekä tietoa että hauskanpitoa.

Tulkaa viettämään leirikoulua Pietariin. Järjestämme kaiken haluamanne ohjelman puolestanne. Matkalla voi myös tutustua nuoriin tai tutustua Suomi-taloon, pietarilaiseen suomen kielen opettajaan ja vierailla opetustunnilla. Ole hyvä ja valitse vaihtoehdoista omalle luokallesi sopiva paketti.

Kosmos luolassa pääset mukaan interaktiiviseen seikkailuun. Voimme muokata ohjelmaa toiveidenne mukaan. Ota yhteyttä ja suunnitellaan paketti, joka vastaa nuorisoryhmänne toiveita. Lähdöt omalta paikkakunnaltasi voi tapahtua joko junalla tai bussilla.

Hintaesimerkkimme Allegro junalla huhtikuussa 4 pv: 268 € / nuori
Aikuinen 336 € /hlö
Yhden hengen huoneen lisämaksu on 65 € / hlö

Pyydä tarjous omalle ryhmällesi!

Kymenmatkojen edustusto Pietarissa avustaa ryhmiä tarvittaessa.
Junaliput voidaan varata ja vahvistaa 60 pv ennen lähtöä.
Hinta edellyttää minimi 15 hengen ryhmää.

Kymenmatkat Pietarin kartta>>>

1 pv
Allegro juna lähtee kohti Pietaria
Juna saapuu Pietariin Suomen asemalle aamupäivällä

Bussi on vastassa ryhmäänne rautatieasemalla. Kuljetus Erartaan, jossa tutustumme nykytaiteen museon upeaan ja todella kiinnostavaan kokoelmaan. Lounaan voimme nauttia esimerkiksi Erartan ravintolassa.

Erartasta matka jatkuu Pietari-Paavalin linnoitukselle, jossa vieraillaan linnoituksen alueella. Linnoituksen voi myös kiertää ulkokautta ja katsella upeita maisemia Neva-joelle, jonka toisella rannalla sijaitsevat kaikki suuret nähtävyydet, kuten Eremitaasi. Täältä on upeat valokuvausmahdollisuudet.
Matkalla hotellille poikkeamme Jelisein herkkukaupassa, Nevsky pr., 56, jossa myydään etupäässä leivoksia ja suklaata.
Kuljetus ja opastus päättyvät hotelli Moskovalle. Majoitumme hotelliin.

Majoittumisen jälkeen voi käydä ostoskeskus Galereiassa, joka sijaitsee kävelymatkan (tai 1 metropysäkin) päässä Moskva hotellista. Galerejassa on myös Happylon Pirates Park sisähuvipuisto, jonka laitteisiin myydään  kertalippuja. Illallisen voi nauttia Galerejassa.

2 pv
Aamiainen hotellilla.
9.30-10.00 Metrolla omatoimisesti hotellilta ostoskeskus Planeta Neptuniin, vain 1 pysäkinväli.

Ohjelmaesimerkki:

Akvaario Okenarium klo 10.00-11.00
Okeanariumissa on kalojen ja muiden merenelävien eläintarha. Trooppisille kaloille ja sisävesien kaloille on omat valtavat akvaarionsa. Akvaarioissa on myös aikataulun mukaista ohjelmaa: haikalojen ruokkimista, hyljeshow jne.

Kosmos luola. Interaktiivinen englanninkielinen seikkailu. Kovaäänisistä kuuluu opastus ja panoraama-näytöllä kuljemme aiheeseen liittyvässä ympäristössä. Jokainen istuu oman pöydän ääressä, pöytään on kytketty tietokone, millä vastataan tehtäviin. Opastuksen aikana osallistujat ratkovat tehtäviä ja saavat pisteitä oikeista vastauksista, vastausnopeudesta jne.

Kosmosluolan edessä on shuttlesimulaattori, jossa eri ohjelmia.

Kummituslinna
Tämä on kuin interaktiivinen teatteri, joka huoneessa uusi pieni näytös.
Mukana oikeita näyttelijöitä, liikkuvia vahanukkeja, kaikenlaisia efektejä jne. Koko show on venäjänkielinen. Jos osaa vähän venäjää, niin pysyy ”jotenkuten” kärryillä. Kummituslinnasta voi ostaa etukäteen englanninkielisen esitteen, jossa on lyhyesti kuvailtu joka huoneen aiheet.
Lisäksi voi vierailla peililabyrintissä.

Ostoskeskuksessa voi nauttia lounaan.
Paluu hotellille metrolla, kun on nähty tarpeeksi ostoskeskusta. Tätä ohjelmaa voi muuttaa toiveidenne mukaan.

Omakustanteinen illallinen, esim. Pizzeria Il Patio. Pizzeria sijaitsee lähellä Moskova hotellia – Nevskyllä keskustaan päin kävellessä.

3 pv
Aamiainen nautitaan hotellin noutopöydästä.
Moskova hotellin vieressä, kadun toisella puolella, Aleksanteri Nevskin luostarialueella on puisto ja hautausmaa, jossa voi vierailla maksutta. Ostosmahdollisuuksia on runsaasti oman hotellin vieressä samassa rakannuksessa.

Klo 12:00 Luovutetaan huoneet ja tavarat viedään säilytykseen.

Opas ja bussi noutavat ryhmän hotellilta.
Kuljetus Iisakin kirkolle (matkan aikana opastusta) ja kiipeäminen Iisakin kirkon torniin, josta avautuvat upeat näkymät Pietarin ylle, josta taas upeat valokuvausmahdollisuudet.
Mahdollista vierailla myös Eremitaasissa, esimerkiksi impressionistihuoneissa, jotka ovat 3. kerroksessa.
Opas saattaa ryhmän bussille ja kuljetus päättyy rautatieasemalle.

Venäjä Pietari Moskva hotelli

Hotelli Moskva sijaitsee Neva-joen rannalla, Nesky prospektin päässä. Hotellia vastapäätä on Aleksanteri Nevskyn luostari ja hautausmaa. Kaupungin päänähtävyydet, kuten Eremitaaši, Iisakin kirkko ja Amiraliteetti ovat vain n 15 minuutin metromatkan päässä.

Lue lisää

Kymenmatkojen Pietarin kartta>

Venäjä tunnetaan vanhastaan Tsaareista ja Tsaarien hovista. Suurista palatseista ja kullan loistosta. Nykyään se tunnetaan kasvavana talousmahtina.
Pääkaupunki: Moskova
Pietari on noin viiden miljoonan asukkaan suurkaupunki. Se on rakennettu suomalaisheimojen ikivanhan kauppapaikan Nevanlinnan päälle
Virallinen kieli: Venäjä
Valuutta:  Rupla
Passi ja viisumi: Suomen kansalaisilta vaaditaan Venäjälle viisumi, Passin on oltava voimassa 6 kk matkan jälkeen. Lisätiedot toimistoltamme.
Aikaero Suomeen: +1
Kesäaika ei ole käytössä

Palveluita kauttamme Pietarissa

Hankimme teille liput oopperaan, balettiin, sirkukseen, konserttiin tai muihin tapahtumiin. Kauttamme saa lippuja myös mm KHL jääkiekko-otteluun, koripallo-  ja jalkapallo-otteluihin.
Lippuvaraukset kannattaa tehdä hyvissä ajoin, sillä Pietarilaiset rakastavat kulttuuria ja urheilua, joten hyvin usein tapahtumat ovat loppuunmyytyjä.

Kymenmatkojen retkillä on mukana suomenkielentaitoinen opas.
Retket kannattaa varata viimeistään 2 viikkoa ennen saapumista, mutta suomenkieliset oppaat tulee varata riittävän ajoissa.

Retki voi alkaa satamasta, rautatieasemalta tai hotellilta.
Kaikilla retkillämme on mukana suomenkielentaitoinen opas.
Retket päättyvät samaan paikkaan, mistä retket alkavat.
Asiakkaan toivomuksesta retken voi päättää myös keskustaan.

Ryhmäviisumin anomista varten tarvitaan:

* viisumianomuskaavake
* passin valokopio (mustavalkoinen).
Kopion tulee olla koko passitietoaukeamasta. Kopioita ei saa suurentaa eikä pienentää.
Jos lähetät valokopion sähköisesti, sen tulee olla pdf muodossa.

Passin tulee olla voimassa 6 kk viisumin päättymisen jälkeen
* värillinen passivalokuva (35 x 45 mm). Ei saa olla 6kk vanhempi.
Jos lähetät valokuvan sähköisesti, sen tulee olla jpeg muodossa.
* matkustajavakuutustodistus Venäjän viisumia varten

Viisumin käsittelyaika 21 pv

 

Hintaan sisältyy 4 pv:n matkalla:
* Junaliput Helsinki-Pietari-Helsinki 2 lk:ssa Allegro junalla
* Majoitus Moskova hotellissa, kahden hengen huoneessa.
* Buffee aamiaiset hotellissa.
* Hotellin rekisteröintimaksu.
* Bussi käytössä ohjelman mukaisen ajan
* Tulopäivänä Pietarin panoraamakierros
* Tapaaminen koulussa paikallisten nuorten kanssa
Pyydä tarjous omalle ryhmällesi!

Lisämaksusta mm:
* Venäjän taiteen museo
* Lounaat alk 10 € / hlö
* Kanavaristeily
* Hohtokeilaus
* Viisumin hankinta Suomen kansalaisille
* Matkavakuutus

Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme ryhmämatkoista.
Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme!
Teemme yhdessä kanssasi tarjouksen matkastanne toiveidenne mukaan ja vasta saatuamme sinulta hyväksynnän alamme varata matkaa.
Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Pietari on yksi kauneimmista kaupungeista maailmassa. Siellä on loisteliaita palatseja, katedraaleja ja monumentteja, erinomaiset museot, vilkas taide-elämä, hyviä liiketoiminta mahdollisuuksia ja ystävällisiä ihmisiä.

Asukkaat: Noin 5 miljoonaa asukasta

Juomavesi: vesi ei ole juomakelpoista ja juomavettä kannattaa ostaa pullotettuna kaupoista
Passi: passin tulee olla voimassa 6 kk matkan päättymisen jälkeen
Puhelut Suomeen: +358 ja suuntanumero (ilman nollaa) ja vastaanottajan numero tai +358 ja matkapuhelinnumero (ilman ensimmäistä nollaa)
Rokotukset: Tarkasta rokotustarve terveyskeskuksesta.

Sähkö: Sähkövirta 220 V, litteät suomalaiset pistokkeet käyvät yleensä.
Valuutta: Rupla. 1 euro on noin 70 ruplaa.
Viisumi: Venäjälle tarvitaan viisumi. Kysy lisätiedot toimistostamme.
Viisumin rekisteröinti: Hotelli hoitaa viisumin rekisteröinnin

Nähtävyydet: mm. Iisakin kirkko, Eremitaasi, Pietari-Paavalin linnoitus, pääkatu Nevskiy Prospekt, Mariinskyn teatteri, Verikirkko, Jusupovin palatsi, Aleksanteri Nevskin Luostari ja hautausmaa, Katariinan palatsi ja Pietarhovin puisto.

Ravintolat: Kuuluisa Nevski Prospekt katu on lähistöineen paras paikka löytää hyvä ravintola, alueella on paljon kansainvälisiä ravintoloita erityisesti italialaiset ja kiinalaiset ravintolat ovat suosittuja. Myös paikalliset pikaruokaketjut ovat oiva tapa syödä venäläistä ruokaa, esimerkiksi blinejä, salaatteja ja keittoja.

Ravintoloita ja kahviloita: Cafe Zoom, Os: Gorokhovaya Ulitsa 22 Literaturnoe Cafe, Os: Nevsky Prospekt 18 Buharin Dvor, Os: Nevski Prospekt 22 Evrasia, Os: Nevskiy Prospekt 88 L’Europe Restaurant, Os: Mikhailovskaya Ul.1 Kalinka-Malinka, Os: Italianskaya Ulitsa 5 Patio Pizza, Os: Nevskiy Prospekt 30

Ostospaikat: Nevski Prospekt pääkatu on reilun viiden kilometrin pituinen ostoskatu, mikä on pullollaan erilaisia kauppoja. Nevski Prospekt kadun liikkeet ovat myös poikkeuksellisesti avoinna sunnuntaisin.

Ostoskeskuksia : DLT, Os: 21/23 Bolshaya Konyushennaya Ul. Gostiny Dvor, Os: Nevsky Prospekt 35 D-137 Galleria, Os: 90/92 Nevsky Prospekt Passazh-tavaratalo, Os: Nevsky Prospekt 48 Planeta Neptun, Os: Marata Ulitsa 86 Prisma, Os: Ul. Aleksandra Nevskogo 2 Stockmann, Os: Nevsky Prospekt 25 Maxidom, Os: Moskovskiy Prospekt 131

Liikkuminen: Mikäli kaupungissa mielii nähdä paljon, kannattaa askelia säästellä ja käyttää mahdollisimman paljon metroa. Pietarissa on myös paljon johdinautoja, linja-autoja ja marshrutka-minibusseja, jotka kuskaavat ihmisiä noin 50-60 sentin maksua vastaan ympäri kaupunkia.

Teatterit: Eremitazhin teatteri sijaitsee suuren Eremitaasin vieressä. Os: Dvortsovaja nab. 34.
Mariinsky –teatteri on historiallinen baletti – ja opperateatteri Pietarissa. Os: Teatralnaja ploshad.
Mihalovsky musorgski -teatteri on Pietarin toiseksi suurin oopperatalo. Os: Ploshad Iskusstv.
Nikolain palatsi on kuuluisa ”Feel yourself Russian” folkshowsta. Os: Truda aukio.

Venäläisiä sanoja/sanontoja:

Kiitos =спасибо (spasibo)
Anteeksi =извините (izvinite)
Tervehdys (sinuttelu) = привет (priviet)
Olkaa hyvä = пожалуйста (pozaljusta)
Hyvää huomenta =доброе утро (dobroje utro)
Hyvää päivää (teitittely) = здравствуйте (zdravstvujte)
Hyvää iltaa = добрый вечер (dóbryj véčer)
Hyvää Yötä = спокойной ночи (spokójnoj nóči)
Mitä tämä maksaa = сколько стоить (skolko stoit)

Numerot: 1=один (adin) 2=два (dva) 3=три (tri) 4=четыре (tsitiri) 5=пять (pjat) 6=шесть (sest) 7=семь (sem) 8=восемь (vosim) 9=девять (devit) 10=десять (decit)

Kymenmatkojen toimisto Kymi Travel palvelee teitä Pietarissa seuraavasti: avoinna ma-pe klo 10-18 Venäjän aikaa. Toimisto viettää Venäläiset juhlapyhät. Puh: +7 812 3368 189