Princess Anastasia ryhmille

Risteile viisumivapaasti Pietariin. Järjestämme ryhmällenne mukaansatempaavan retkiohjelman kaikilla mausteilla. Varaa Pietarin matka>

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Princess Anastasia ryhmille

Päivä Pietarissa -risteilyt

Risteily Itämerellä tarjoaa matkustajilleen mahdollisuuden aistia aitoa  pietarilaista henkeä. Princess Marian ravintoloissa on tarjolla venäläisiä ja kansainvälisiä ruokia. Tax free -kaupassa valikoimaan kuuluu paikallisia tuotteita ja matkamuistoja. Yökerhossa esitetään joka ilta upea show. Meidän kanssamme viet ryhmäsi kätevästi ja edullisesti Pietariin – ja kun varaatte matkan ryhmämyyntipalvelumme kautta, ette tarvitse viisumia. Ryhmämatkan järjestäjänä säästät aikaa ja pääsette siis matkaan nopeallakin aikataululla!

Princess Anastasia ryhmille

Ryhmämatkan ohjelma kannattaa aloittaa jo laivalle saavuttaessa. Esimerkiksi ryhmänne voi järjestää heti matkan aluksi seminaarin tai kokouksen kokouskannella, siirtyä tämän jälkeen nauttimaan herkullisesta illallisesta sekä laivan kansainvälisestä show’sta. Seuraavana päivänä ryhmänne voi lähteä tutustumaan Pietarin upeaan tarjontaan.

Ajankohtaiset ryhmätarjoukset ja kampanjat

Varaa ryhmämatka Pietariin ja hyödynnä ryhmäalennuksemme -10 % hyttihinnasta! Ryhmän koko on 20 henkilöä.

Ryhmäalennusta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.

HUOM! Satama- ja polttoainelisämaksu sekä viisumivapauden edellyttämä shuttlebussikuljetus Pietarissa eivät sisälly hintaan.

Risteilyvaraukset ryhmille>>>

Kysy toimistoltamme myös ryhmänkerääjän edut!

Kysy ryhmällesi myös kuljetusta omalta paikkakunnaltasi, meillä on sopimusyhteistyössä liikennöitsijöitä koko Suomen alueella!

Princess Anastasia ryhmille

Risteilyryhmämatkat>

Kymenmatkat FB>

Pyydä ohjelmaehdotuksia toimistoltamme.
Räätälöimme juuri sinun ryhmällesi sopivan ohjelman!

Retkiohjelmia Pietarissa>>>

Unohtumaton Pietari – ryhmille

Yksin Pietarissa riittää paljon nähtävää ja koettavaa. Ohessa on muutamia esimerkkejä suosituista ryhmämatkoista Pietariin:
* Kulttuurimatkat – historiallisen miljoonakaupungin museo-, baletti- ja teatteritarjonta on kerrassaan huikea.
* Kirjallisuusmatkat – moni rakastettu teos sijoittuu Pietariin, seuratkaa suosikkikirjailijanne jalanjälkiä paikan päällä
* Eri ammattiryhmien matkat – messu- ja näyttelymatkat auttavat pitämään ammattitaitoa yllä sekä luomaan uusia tärkeitä kontakteja tärkeillä Venäjän markkinoilla
* Palkintomatkat – Pietarissa kaikki on mahdollista, palkitse huipputiimisi unohtumattomalla seikkailulla hyödyntäen Pietarin monipuolista tarjontaa.
* Tsaarien perintö – tsaarien rakennukset ja puutarhat tarjoavat paljon nähtävää sekä keskusteltavaa.
* Nuoriso- ja urheilumatkat – kansainvälinen Pietari lyhyen risteilymatkan päässä on kansainvälinen miljoonakaupunki, josta voi oppia paljon. Urheilutarjonta on monipuolista, tuo ryhmäsi kokemaan aito KHL tai Mestareiden liiga -otteluelämys!

St.Peterline Princess Anastasia risteily

M/S Princess Anastasia tarjoaa monipuolisen valikoiman palveluita matkasi ajaksi. Shoppaile tax free shopissa, rentoudu kylpyläosastolla ja nauti Columbus barin värikkäästä iltashowsta!

Lue lisää

Kymenmatkojen Pietarin kartta>

Venäjä tunnetaan vanhastaan Tsaareista ja Tsaarien hovista. Suurista palatseista ja kullan loistosta. Nykyään se tunnetaan kasvavana talousmahtina.
Pääkaupunki: Moskova
Pietari on noin viiden miljoonan asukkaan suurkaupunki. Se on rakennettu suomalaisheimojen ikivanhan kauppapaikan Nevanlinnan päälle
Virallinen kieli: Venäjä
Valuutta:  Rupla
Passi ja viisumi: Suomen kansalaisilta vaaditaan Venäjälle viisumi, Passin on oltava voimassa 6 kk matkan jälkeen. Lisätiedot toimistoltamme.
Aikaero Suomeen: +1
Kesäaika ei ole käytössä

Palveluita kauttamme Pietarissa

Hankimme teille liput oopperaan, balettiin, sirkukseen, konserttiin tai muihin tapahtumiin. Kauttamme saa lippuja myös mm KHL jääkiekko-otteluun, koripallo-  ja jalkapallo-otteluihin.
Lippuvaraukset kannattaa tehdä hyvissä ajoin, sillä Pietarilaiset rakastavat kulttuuria ja urheilua, joten hyvin usein tapahtumat ovat loppuunmyytyjä.

Kymenmatkojen retkillä on mukana suomenkielentaitoinen opas.
Retket kannattaa varata viimeistään 2 viikkoa ennen saapumista, mutta suomenkieliset oppaat tulee varata riittävän ajoissa.

Retki voi alkaa satamasta, rautatieasemalta tai hotellilta.
Kaikilla retkillämme on mukana suomenkielentaitoinen opas.
Retket päättyvät samaan paikkaan, mistä retket alkavat.
Asiakkaan toivomuksesta retken voi päättää myös keskustaan.

Nämä ovat hintaesimerkkejä ryhmämatkoistamme

Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme ryhmämatkoista.
Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan.

Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme!

Teemme yhdessä kanssasi tarjouksen matkastanne toiveidenne mukaan ja vasta saatuamme sinulta hyväksynnän alamme varata matkaa.

Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.