Princess Anastasia tarjoukset ryhmille

Risteile viisumivapaasti Pietariin. Järjestämme ryhmällenne mukaansatempaavan retkiohjelman kaikilla mausteilla.
Ota yhteyttä – järjestetään teille mukava ryhmäreissu!

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Princess Anastasia tarjoukset ryhmille

Päivä Pietarissa -risteilyt

Risteily Itämerellä tarjoaa matkustajilleen mahdollisuuden aistia aitoa  pietarilaista henkeä. Princess Marian ravintoloissa on tarjolla venäläisiä ja kansainvälisiä ruokia. Tax free -kaupassa valikoimaan kuuluu paikallisia tuotteita ja matkamuistoja. Yökerhossa esitetään joka ilta upea show.

Meidän kanssamme viet ryhmäsi kätevästi ja edullisesti Pietariin – ja kun varaatte matkan ryhmämyyntipalvelumme kautta, ette tarvitse viisumia. Ryhmämatkan järjestäjänä säästät aikaa ja pääsette siis matkaan nopeallakin aikataululla!

Ryhmämatkan ohjelma kannattaa aloittaa jo laivalle saavuttaessa. Esimerkiksi ryhmänne voi järjestää heti matkan aluksi seminaarin tai kokouksen kokouskannella, siirtyä tämän jälkeen nauttimaan herkullisesta illallisesta sekä laivan kansainvälisestä show’sta. Seuraavana päivänä ryhmänne voi lähteä tutustumaan Pietarin upeaan tarjontaan.

Ajankohtaiset ryhmätarjoukset ja kampanjat

Jatkuva kampanja – ryhmäalennus -10 % hyttihinnasta

Varaa ryhmämatka Pietariin ja hyödynnä ryhmäalennuksemme -10 % hyttihinnasta! Ryhmän koko on yli 20 henkilöä.

Myös 10 -19 henkilön miniryhmille myönnetään pieni alennus normaalista hyttihinnasta.

Ryhmäalennusta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.

HUOM! Satama- ja polttoainelisämaksu sekä viisumivapauden edellyttämä shuttlebussikuljetus Pietarissa eivät sisälly hintaan.

Kysy ryhmällesi myös kuljetusta omalta paikkakunnaltasi, meillä on sopimusyhteistyössä liikennöitsijöitä koko Suomen alueella!

Pyydä ohjelmaehdotuksia toimistoltamme.
Räätälöimme juuri sinun ryhmällesi sopivan ohjelman!

Retkiohjelmia Pietarissa>>>

 

Ohjelmaesimerkki:

Opas ja bussi ovat vastassa satamassa. Pietarin panoraamakierros, jonka aikana nähdään tärkeimmät historialliset kohteet, kuten Talvipalatsi, Iisakin kirkko aukioineen, Pietari-Paavalin linnoitus kirkkoineen, Nevsky pääkatu ja upeita palatseja.

Historiallinen Pietari

Pietarin Akvatorio-museossa on esillä koko Pietarin ja lähialueiden historiallinen pienoismalli. Kaupunki on rakennettu alkuperäiseen asuunsa ja jo tuhoutuneet palatsit jälleenrakennettu pienoismalliin. Pienoismallia koristaa Suomenlahden, Nevan ja kanavien oikeat vesialueet, millä purjehtivat Pietari Suuren aikaiset pienoismallilaivat!
Pietari_ Nevskyllä_800x600

Eremitaasin taideaarteet

Tutustumme hulppeaan taidemuseo Eremitaasiin, suomenkielisen oppaan johdolla.

Pietari_eremitaasi ja heppa400x300

 

Pietarhovi – Tsaarien kesäpuisto

Matkaamme bussilla kohti Pietarhovia. Tutustumme mahtavaan keisariperheen kesäpalatsi- ja puistoalueeseen ja ihastuttaviin kullattuihin suihkulähteisiin. Palaamme takaisin kaupunkiin, kantosiipialuksella Neva jokea pitkin.

Pietari_Pietarhovi_800x600

Tsaarien kultainen kierros

Opas kertoo Pietarin kaupungista samalla, kun matkaamme koko kaupungin läpi kohti Pushkinia ja Tsarskoe Seloa. Tutustumme Katariinan palatsiin ja sen upeaan meripihkasaliin.

Pietari_Katariina400x300

Retkiohjelmana
Pohjolan Venetsian taideaarteet – Fabergé 

Tutustumme upeaan Fabergé-museoon, joka on Venäläisen miljonäärin, Viktor Vekselbergin kokoelmiin pohjautuva näyttely, jossaon esillä  mm. maailman suurin kokoelma Fabergén tsaariperheelle valmistamia pääsiäismunia.
Fabergé irtuaalikierros>>>

Pietari_Fab_munat6_400x300

 

Pietari Suuren jalanjäljillä

Ajamme  Pietari-Paavalin linnoitukselle, jossa kävelykierros oppaan johdolla  ja tutustuminen Pietari-Paavalin katedraaliin, jossa on kaikkien Venäjän Tsaarien viimeinen leposija. Siirrymme bussilla Iisakin aukiolle ja tutustumme Iisakin kirkkoon.

Pietari_ Peter and Paul Fortress_800x600

Retkivaraukset mielellään 3 viikkoa ennen lähtöpäivää.

Unohtumaton Pietari – ryhmille

Yksin Pietarissa riittää paljon nähtävää ja koettavaa. Ohessa on muutamia esimerkkejä suosituista ryhmämatkoista Pietariin:
* Kulttuurimatkat – historiallisen miljoonakaupungin museo-, baletti- ja teatteritarjonta on kerrassaan huikea.
* Kirjallisuusmatkat – moni rakastettu teos sijoittuu Pietariin, seuratkaa suosikkikirjailijanne jalanjälkiä paikan päällä
* Eri ammattiryhmien matkat – messu- ja näyttelymatkat auttavat pitämään ammattitaitoa yllä sekä luomaan uusia tärkeitä kontakteja tärkeillä Venäjän markkinoilla
* Palkintomatkat – Pietarissa kaikki on mahdollista, palkitse huipputiimisi unohtumattomalla seikkailulla hyödyntäen Pietarin monipuolista tarjontaa.
* Tsaarien perintö – tsaarien rakennukset ja puutarhat tarjoavat paljon nähtävää sekä keskusteltavaa.
* Nuoriso- ja urheilumatkat – kansainvälinen Pietari lyhyen risteilymatkan päässä on kansainvälinen miljoonakaupunki, josta voi oppia paljon. Urheilutarjonta on monipuolista, tuo ryhmäsi kokemaan aito KHL tai Mestareiden liiga -otteluelämys!

Hytit - M/S Princess Maria Matkusta mukavasti!

Vaativampaan makuun, hemmottelu- tai juhlamatkalle suosittelemme DeLuxe- tai Commodore-luokan hyttiä. Näiden hyttien hintaan sisältyy myös monipuolinen DeLuxe-aamiainen.

20 m², kansi 6
DeLuxe-hytit ovat tilavia, ikkunallisia ja ilmastoituja. Hytistä löytyy LCD-televisio, minibaari, hiustenkuivain ja kylpytakit sekä viihtyisä oleskelutila nojatuoleineen. Hytin hintaan kuuluu DeLuxe-aamiainen. Lisäksi saunaosasto on käytettävissä veloituksetta sen aukioloaikoina. Hytit sopivat 1-2 henkilölle.
12 m², kansi 6
Commodore-hytit ovat tilavia, ikkunallisia ja ilmastoituja. Hytistä löytyy LCD-televisio, minibaari ja hiustenkuivain. Commodore-hytin hintaan kuuluu DeLuxe-aamiainen, ja saunaosasto on käytettävissä veloituksetta aamuisin. Hytit sopivat 1-3 henkilölle.
12 m², kansi 5
A-Premium-hytit Princess Marialla ovat ilmastoituja hieman tilavampia kahden hengen hyttejä merinäköalalla. Viihtyisyyttä lisäävät LCD-televisio, jääkaappi ja hiustenkuivain. Hytin hintaan sisältyy DeLuxe-aamiainen. Hytit sopivat 1-2 henkilölle.
9 m², kansilla 4-6
A-hyteissä ikkunat ovat merelle päin ja ne sijaitsevat kansilla 4-6. Hyteissä on ilmastointi ja kylpyhuone. Hytteihin voi majoittua 1-4 henkilöä. Laivoilla on myös liikuntarajoitteisille soveltuvia ikkunnallisia hyttejä.
9 m², kansilla 4-6
B-hytit ovat ikkunattomia hyttejä ja sijaitsevat kansilla 4-6. Hyteissä on ilmastointi ja kylpyhuone. Hytteihin voi majoittua 1-4 henkilöä.

 

Kymenmatkojen Pietarin kartta>

Venäjä tunnetaan vanhastaan Tsaareista ja Tsaarien hovista. Suurista palatseista ja kullan loistosta. Nykyään se tunnetaan kasvavana talousmahtina.
Pääkaupunki: Moskova
Pietari on noin viiden miljoonan asukkaan suurkaupunki. Se on rakennettu suomalaisheimojen ikivanhan kauppapaikan Nevanlinnan päälle
Virallinen kieli: Venäjä
Valuutta:  Rupla
Passi ja viisumi: Suomen kansalaisilta vaaditaan Venäjälle viisumi, Passin on oltava voimassa 6 kk matkan jälkeen. Lisätiedot toimistoltamme.
Aikaero Suomeen: +1
Kesäaika ei ole käytössä

Palveluita kauttamme Pietarissa

Hankimme teille liput oopperaan, balettiin, sirkukseen, konserttiin tai muihin tapahtumiin. Kauttamme saa lippuja myös mm KHL jääkiekko-otteluun, koripallo-  ja jalkapallo-otteluihin.
Lippuvaraukset kannattaa tehdä hyvissä ajoin, sillä Pietarilaiset rakastavat kulttuuria ja urheilua, joten hyvin usein tapahtumat ovat loppuunmyytyjä.

Kymenmatkojen retkillä on mukana suomenkielentaitoinen opas.
Retket kannattaa varata viimeistään 2 viikkoa ennen saapumista, mutta suomenkieliset oppaat tulee varata riittävän ajoissa.

Retki voi alkaa satamasta, rautatieasemalta tai hotellilta.
Kaikilla retkillämme on mukana suomenkielentaitoinen opas.
Retket päättyvät samaan paikkaan, mistä retket alkavat.
Asiakkaan toivomuksesta retken voi päättää myös keskustaan.

Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme ryhmämatkoista.
Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme!
Teemme yhdessä kanssasi tarjouksen matkastanne toiveidenne mukaan ja vasta saatuamme sinulta hyväksynnän alamme varata matkaa.
Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.