Venäjä Pietarin ravintolat

Pietarin ravintolat tarjoamme esimerkiksi näiden ravintoloiden palveluja ryhmillemme sekä myös omatoimimatkaajille. Lähetämme pyydettäessä ravintoloiden menyn.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Venäjä Pietarin ravintolat

Ravintolamaailma Pietarissa

Kaikki sopimusravintolamme ei suinkaan ole kirjattuna sivuillemme. Tässä on esimerkkejä ravintoloista, joiden kanssa meillä on sopimushinnat. Tarjoamme esimerkiksi näiden ravintoloiden palveluja ryhmille, liikematkaajille sekä myös omatoimimatkaajille. Lähetämme pyydettäessä ravintolan meny -ehdotelman.

Pietarin ravintolat kutsuvat nauttimaan venäläisestä keittiöstä!

Tervetuloa nauttimaan elämästä ja ruoasta!

Pietarin ravintolat

Pietari nähtävyydet>

Pietarin matkat Fb>

Pietarin ravintolat 
RAVINTOLA ADMIRALTEISTVO
osoite: Ekaterininskij park, Litera L, Pushkin
Katariinan palatsia ympäröivässä puistossa sijaitseva klassiseen tyyliin sisustettu ravintola. Ravintolaan mahtuu kerralla 80 asiakasta.
RAVINTOLA AMROTS
Armenialainen ravintola Moskova-hotellin tuntumassa. Keittiö tarjoaa perinteisiä armenialaisia ruokalajeja, mm. monenlaisia shashlikkeja ja Lyulya-kebabeja. Ravintolassa on myös kattava valikoima armenialaisia viinejä ja konjakkeja, mitä ei muualta Pietarista löydy!
Osoite: Nevski pr. 176
web: http://nevsky.amrots.ru/
RAVINTOLA DEMIDOV
osoite: nab. reki Fontanki 14
1800-luvun tsaarien aikojen ylelliseen tyyliin sisustettu ravintola Demidov sijaitsee Pietarin ydinkeskustassa. Ravintola käsittää 3 keskikokoista salia, tilaa yhteensä 90 vieraalle. Iltaisin ravintolassa soi taustalla elävää musiikkia, mustalaisromansseja.
RAVINTOLA DOSTOEVSKI
osoite: Vladimiskij pr. 19
Ravintola Dostoevski sijaitsee Dostoevski-hotellin 5. kerroksessa. Ravintola tarjoaa venäläisen ja eurooppalaisen keittiöiden antimia. Ravintola on avoinna päivittäin klo 10.30-23.00. Ravintolasta voi tilata ennakkoon lounaita ja illallisia yli 10 hengen ryhmille.
RAVINTOLA ERARTA
osoite: 29-ia Linia V.O. 2
Ravintola Erarta sijaitsee nykytaiteen museo Erartan pohjakerroksessa. Museon tyylin mukaisesti myös ravintola tarjoaa uudenaikaisia ja kokeellisia ruokalajeja, eurooppalaisen keittiön antimien lisäksi. Ravintolaan mahtuu n. 200 vierasta. Ravintolasta voi tilata ennakkoon lounaita ja illallisia yli 10 hengen ryhmille.
RAVINTOLA ETHNOS
osoite: Kuznechnij per. 8
Vuonna 2016 avattu viihtyisä georgialainen ravintola sijaitsee Dostoevski-hotellin läheisyydessä. Ravintola tarjoaa perinteisiä georgialaisia ruokia, kuten hachapuri -juustopiirakoita ja ruokia lampaan lihasta. Ravintolan menusta vastaavat georgialaiset kokit.
Venäjä_Pietari_rav_Ethnos_200x150
RAVINTOLA Five Points Gastrobar
ul. Lomonosova 18
Useita Pietarin ravintolavertailuja voittanut trendikäs restobar - ravintola-baari, jonka kodikas ilmapiiri valloittaa hetkessä sydämesi.
Gastrobarin fuusio-tyylinen keittiö yhdistelee tyylikkäästi erilaisia makuja. Lienee sanomattakin selvää, että baarissa on laajat valikoimat juomia eri puolilta maailmaa. Ravintola sijaitsee keskustassa, Dostoevski-hotellin läheisyydessä.
Venäjä_Pietari_rav_Five_Points_200x150
RAVINTOLA JAM
osoite: ul. Rileeva 12
Chernyshevskaja-metroaseman tuntumassa sijaitseva suomalainen Jazz-ravintola, joka tarjoaa skandinaavisen, eurooppalaisen ja venäläisen keittiöiden antimia. Ravintolassa on 2 salia, joihin mahtuu yhteensä 50 asiakasta.
RAVINTOLA KILIKIA
osoite: Gorohovaja ul. 26/40
Armenialaisen, itämaisen ja välimeren keittiöiden antimia tarjoava Kilikia-ravintola sijaisee keskustassa Heinätorin läheisyydessä. Ravintolaan mahtuu n. 100 asiakasta.
RAVINTOLA KITCH - SULJETTU REMONTIN AJAKSI
osoite: Universitetskaja nab. 25
Eurooppalaisen ja venäläisen keittiöiden antimia tarjoava, kitch-tyyliin sisustettu ravintola Neva-joen rannalla Vasilin saarella. Päivisin Kitch on ylellinen, mutta edullinen ravintola. Lähes joka ilta Kitchissa juhlitaan - silloin ravintola täyttyy juhlavista tanssivieraista ja DJ:t viihdyttävät yleisöä.
RAVINTOLA KOLESO
osoite: Voznesenskij pr. 2
Kodikas ravintola keskustassa, aivan Iisakin kirkon vieressä. Ravintolassa on varsin ystävällinen henkilökunta ja keittiö tarjoaa perinteisen venäläisen keittiön antimia pikantein lisukkein.
RAVINTOLA LEGRAN
osoite: Millionnaja 4
Ulkomaalaisryhmien suosima ravintola aivan ydinkeskustassa, Eremitaasin läheisyydessä. Ravintolassa tarjotaan venäläisen ja eurooppalaisen keittiöiden antimia. Palvelu on sujuvaa, sopii isommillekin ryhmille!
Venäjä_Pietari_rav_Legran_200x150
RAVINTOLA MAMALYGA
osoite: Kazanskaja ul. 2
Georgialainen ravintola ydinkeskustassa tarjoaa georgialaisen ja kaukaasialaisen keittiöiden antimia, kuten juustopiirakka hachapuria ja shashlik-lihavartaita. Ravintola on sisustettu kodikkaaseen itämaiseen tyyliin käyttäen mattoja ja luonnonmateriaaleja. Mamalyga kuuluu trendikkääseen Ginza Project-ravintolaketjuun. Ravintolasta voi tilata ennakkoon lounaita yli 10 hengen ryhmille.
RAVINTOLA MANSARDA
osoite: Pochtamtskaja ul. 3
Ravintola Mansardan terassilta avautuvat huikeat näköalat Pietarin kattojen ylle ja Iisakin kirkolle. Gaspromin omistaman ostoskeskuksen kattokerroksessa sijaitseva ravintola on yksi Pietarin ylellisimpiä.
Ravintola tarjoaa eurooppalaisen ja aasialaisen keittiöiden antimia.
Mansarda on yksi suositun Ginza-ravintolaketjun parhaista ravintoloista.
Venäjä_Pietari_rav_Mansarda_200x150
RAVINTOLA MARIUS
osoite: ul. Marata 11
Olutravintola Mariuksen keittiö on auki 24 vuorokaudessa, ja tarjoaa mitä parhaita eurooppalaisen ja venäläisen keittiön antimia. Vain parin sadan metrin päässä Nevskiltä sijaitseva Marius on paikallisten suosima ruokaravintola, sekä viihtyisä paikka illanistujaisiin.
Venäjä_Pietari_rav_Marius_200x150
RAVINTOLA MOSKVA
osoite: Nevsky pr. 114, Kauppakeskus "Nevsky Center"
Kauppakeskuksen ylimmässä kerroksessa sijaitsevan ravintola Moskvan terassilta aukeavat huikeat maisevat Nevskin pääkadulle ja Moskovan asemalle. Ydinkeskustan ihmisvilinän yläpuolella on mukava levähtää ja nauttia ylellisistä fusion-tyylin keittiön tarjoiluista. Moskva on yksi suosituimmista Ginza-ketjun ravintoloista, jonne mahtuu myös isommalla porukalla!
Venäjä_Pietari_rav_Moskva_Ginza_200x150
RAVINTOLA NA ZDOROVIE
osoite: Bolshoi pr. Petrogradskoi Storoni 13 Venäläinen ja neuvostoliittolainen ravintola NaZdorovie sijaitsee Petrogradskin alueella. Ravintolassa on neljä salia, jokaisessa on oma sisustus. Tsaarien aika on jo päättynyt, mutta tsaarien aikaisiin juhlaruokiin voi edelleen tutustua Na Zdorovie-ravintolassa. Iltaisin ravintolassa esiintyy yhtye,joka laulaa venäläisiä kansanlauluja ja mustalaisromansseja.
RAVINTOLA NEBAR CLUB
Liteinii pr. 57
Pietarin ydinkeskustassa sijaitseva yökerho, jossa keittiö auki 24h!
Yökerhossa tanssitaan ja juhlitaan kolmessa kerroksessa aamuun asti!
Kolmannen kerroksen VIP-ravintola tarjoaa eurooppalaisen keittiön antimia yön läpi. Päiväaikaan Nebarissa voi piipahtaa lounalla tai tilata edullisesti lounaan ryhmälle.
RAVINTOLA NEP
osoite: nab. reki Moiki 37
Tyylikäs kabare-ravintola Talvipalatsin aukion kulmassa. Kellarissa sijaitsevan kabare-ravintolan tunnelma jäljittelee 1900-luvun alun villiä venäläistä juhlatunnelmaa. Ke-su iltaisin Kabare-ohjelmaa, jossa vaikutteita mm. mustalaismusiikista, ranskalaisesta ja venäläisestä perinteisestä kabareesta tansseineen ja koreografioineen. Kabare-shown päätteeksi ravintolan villitsee 80-90-luvun retrodisco. Keittiö käsittää perinteisen venäläisen ja eurooppalaisen keittiöiden antimet, sekä lisäksi eksoottisia 1920-luvun ylellisiä juhlaruokia, kuten taigan poroa ja ankan rintaa.
RAVINTOLA NEVSKI
osoite: Nevski pr. 71
Ylellinen ravintola Nevski prospektilla, viidennessä kerroksessa. Ravintolassa neljä salia, yhteensä tilaa jopa 300 asiakkaalle. Ravintola tarjoaa venäläisen ja eurooppalaisen keittiöiden antimia. Torstaista sunnuntaihin iltaisin elävää musiikkia.

RAVINTOLA NIKOLAIN PALATSI
osoite: pl. Truda 4
Nikolain palatsi on kuuluisa ”Feel yourself Russian” -folk-show:staan.
Kansantanssinäytösten lisäksi ravintolasta voi tilata juhlavia illallisia, varhaisia illallisia ja lounaita turistiryhmille.
Yksittäiset asiakkaat voivat varata lippuja kansantanssinäytökseen suolapalalla ennakkoon, ja tilata paikan päällä illallisen Nikolain palatsin a la carte-listalta.
RAVINTOLA TERASSA
Kazanskaja ul. 3
Näköalaravintola Terrassalta avautuu huikeat näkymät yli keskustan kattojen, Nevski prospektille ja Kazanin kirkolle. Korkeatasoisen ravintolan keittiö yhdistelee amerikkalaisen, ranskalaisen, italialaisen ja itämaisten keittiöiden makuja. Ravintola on tunnettu 300m2 kattoterassistaan ja avoimesta keittiöstään. Terassa kuuluu trendikkääseen Ginza Project-ravintolaketjuun.
RAVINTOLA TSAR
osoite: Sadovaja ul. 12
Venäläisen keittiön antimia juhlavasti tarjoileva ravintola Tsar, eli suomeksi Tsaari. Ravintola on nimensä veroinen ja antimet valmistettu tsaarin aikaisten ylellisten reseptien mukaan. Tsar on suosittu ulkomaalaisten turistiryhmien keskuudessa. Tsar kuuluu trendikkääseen Ginza Project-ravintolaketjuun.
RAVINTOLA PALKIN
osoite: Nevsky pr. 47
Yksi kaupungin hienoimmista ravintoloista, TripAdvisorin listauksessa Palkin on koko Venäjän kolmanneksiparas ravintola vuonna 2016. Palkin sopii erinomaisesti juhlaillallisen tai hienomman lounaan järjestämiseen. Palkin sijaitsee keskeisellä paikalla, Nevskin pääkadulla.
Venäjä_Pietari_rav_Palkin_200x150
RAVINTOLA, BAARI JA YÖKERHO PMI
osoite: nab. reki Moiki 7
Yksi Pietarin lukuisista yöelämän keskuksista on kolmekerroksinen ravintola PMI. Ensimmäisessä kerroksessa baari, DJ-musiikkia ja tanssia
- sopii hyvin pre- ja afterpartyille. 2. ja 3. kerroksissa hyvätasoinen ravintola.
Venäjä_Pietari_rav_PMI_200x150
RAVINTOLA PRIANOSTI-RADOSTI
osoite: ul. Belinskogo 5
Keskeisellä paikalla sijaitseva, kotoisa ja laadukas ravintola, jonka sisustuksen yksityiskohtia voi tutkia loputtomiin. Lapsiasiakkaat on huomioitu mukavalla leikkinurkkauksella. Arkisin klo 12.00-17.00 tarjolla kohtuuhintaisia lounaita alk 10 hengen ryhmille.
Prianosti-Radosti kuuluu Ginza-ravintolaketjuun ja on etenkin paikallisen keskiluokan suosima.
Venäjä_Pietari_rav_Prianosti_Radosti_200x150
RAVINTOLA-ALUS RIVER LOUNGE
osoite: Rumiantsevskij spusk 1 (1 linian ja Universitetskaja naberezhnajan risteyksen kohdalla Neva-jokea)
Uusi Nevalla risteilevä kaksikerroksien ravintola-alus, jonka keittiö tarjoaa venäläisen, italialaisen ja japanilaisen keittiöiden antimia. River-loungen salit on sisustettu vaaleaan ja pelkistettyyn tyyliin ja sisustuksen kruunaa valtavat panorama-ikkunat, joista voi ihailla Pietarin maisemia ruokailun aikana. River Lounge-aluksia on kaksi ja risteilevät kesäkaudella (touko-syyskuu) päivittäin tasatunnein klo 12.00-23.00.
RAVINTOLA SAMSON
osoite: Sanktpeterburgskij pr. 44A
Pietarhovin Suuren palatsin ja puistojen kupeessa sijaitseva tasokas lounas- ja illallisravintola, joka tarjoaa venäläisen ja eurooppalaisen keittiöiden antimia. Ravintola toimii hotelli Samsonin yhteydessä. Ruokalistalta löytyy perinteisten ruokalajien lisäksi tsaarien aikaisia ruokalajeja, jotka on valmistettu Pietarhovin arkiston 1800-luvun reseptien mukaisesti!
RAVINTOLA SANKT-PETERBURG
osoite: nab. kan. Gribojedova 5
Tunnelmallinen, ryhmien suosima ravintola Gribojedovan kanavan rannalla, Verikirkkoa vastapäätä. Pitkään toiminnassa ollut ravintola kuuluisa tasokkaasta keittiöstään. Lounas- ja illallismahdollisuudet, joka ilta varietee-show ja elävää musiikkia.
RAVINTOLA SHINOK
osoite: Zagorodny pr. 13
Ukrainalainen show-ravintola Shinok on suosittu juhla- ja illallispaikka, joka sijaitsee Dostoevski-hotellin läheisyydessä. Joka päivä klo 20.00-21.30 Folkshow, maksuton ravintolan asiakkaille.
Venäjä_Pietari_rav_Shinok_200x150
RAVINTOLA STEIK HOUSE STROGANOFF
osoite: Konnogvardeiskij bulvar 4
Hyvätasoinen ravintola, jonka päävaltti on maukkaat kokolihapihvit ja liharuoat. Tyylikkäästi sisustettu ravintola sopii hienompienkin tilaisuuksien järjestämiseen. Ravintolassa on myös lasten leikkinurkkaus leluineen ja peleineen.
RAVINTOLA STROGANOFF BAR&GRILL
osoite: Primorskoe shosse 418, Repino
Tunnetun Steik House Stroganoffin esikaupunkialueella sijaitseva sisarusravintola, jonka erityisyytenä myöskin liha ja grillaus. Steik House Stroganoff sijaitsee Suomenlahden rannalla Kuokkalassa, viihtyisien ulkoilualueiden ja hotellien keskellä.
Venäjä_Pietari_rav_Stroganoff_Bar_Grill_200x150
RAVINTOLA TROIKA
osoite: Zagorodni pr. 27
Ulkomaalaisten keskuudessa suosittu ravintola. Ravintolan 2 saliin mahtuu yhteensä 130 vierasta. Iltaisin yksi kaupungin kuuluisimmista varietee-show:sta, jossa yhdistyy venäläiset kansanperinteet ja nykyaikainen ohjelma.