Venäjä Pietari risteily-hotellipaketit

Vietä kaupunkiloma Pietarissa ja tutustu kaupunkiin ajan kanssa edullisella hotellipakettimatkalla. Voit viettää viisumivapauden puitteissa Pietarissa 2 yötä.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Venäjä Pietari risteily-hotellipaketit

Hotellipakettitarjoukset Pietarissa

Varaa nyt suositut hotellipakettimatkat Pietariin, jossa yövyt kaksi yötä laivalla ja kaksi yötä hotellissa Pietarissa. Ja kaikki viisumivapaasti!

Hinta sisältää laivamatkat valitussa hyttiluokassa, majoituksen valitussa hotellissa standard-huoneessa aamiaisineen, hotellin rekisteröintimaksun, satama- ja polttoainemaksut sekä viisumivapauden edellyttämän shuttlebussikuljetuksen Pietarissa.

Vietä kaupunkiloma Pietarissa ja tutustu kaupunkiin ajan kanssa edullisella hotellipakettimatkalla! St. Peter Line tarjoaa kahden yön hotellipakettimatkoja sekä toimii yhteistyössä Pietarin Sokos hotellien kanssa.

St. Peter Linen hotellipakettimatkat alkavat Helsingin Länsisatamasta. Astu laivaan ja vietä rentouttava ilta hyvässä seurassa. Seuraavana aamuna olet jo Pietarissa! Vaivattomalla shuttle-bussikuljetuksella pääset kätevästi hotellille, minne voit jättää matkatavarasi siirtyessäsi nauttimaan Pietarin ostosmahdollisuuksista ja nähtävyyksistä. Hotellipakettimatkalla voit ihmetellä miljoonakaupungin menoa jopa kolme päivää ja kaksi yötä. St. Peter Linen laiva tuo hotellipakettimatkalaiset aamuksi takaisin Helsinkiin.

Halutessasi voit osallistua seuramatkojen retkillemme,
jotka voit katsoa tästä>>>

Pietarin esittely ja Pietari pähkinänkuoressa>>>

Helsinki – Pietari – Helsinki -reittimatkat  M/S Princess Anastasialla

Reittimatkalähdöt mahdollistaen kahden hotelliyön matkan Pietarissa ovat vuoroviikoin keskiviikkoisin sekä torstaisin. Keskiviikon lähdöillä paluu Pietarista tapahtuu sunnuntaisin ja torstain lähdöillä maanantaisin.

Perjantain lähdöillä paluu tapahtuu Tallinnaan tiistaisin paitsi 25.12. lähtö Helsingistä palaa myös Helsinkiin 29.12.

Helsinki-Pietari ja Pietari-Helsinki 22.3.-25.12.2020

Helsinki Pietari Pietari Helsinki
Lähtö Saapuminen Lähtö Saapuminen
Ke/To 19:00 9:00 La 19:00

Su 18:00

Su 8:00

Ma 7:00

Venäjä Pietari Sokos Vasilevsky

Solo Sokos Hotel Vasilievsky sijaitsee Vasilinsaarella 5 minuutin kävelymatkan päässä Blagoveštšenskin sillasta ja Nevan rannalta. Palatsiaukio ja Eremitaaši ovat 10 minuutin ajomatkan päässä. Neljän tähden hotellissa järjestetään säännöllisesti taidenäyttelyitä.Kaikki huoneet on sisustettu yksilöllisesti, ja niissä on LCD-TV sekä mukava oleskelualue.Ilmainen nopea WiFi on käytettävissä tämän 1800-luvun rakennuksen kaikissa tiloissa. Majoituspaikka on tyylikkäästi sisustettu ja kalustettu. Vasilievskyn englantia puhuva ystävällinen henkilökunta on asiakkaiden käytettävissä vuorokauden ympäri. Käytettävissä on myös kuntokeskus ja sauna.Repin Lounge Restaurant & Bar tarjoaa venäläisiä ja kansainvälisiä ruokia, ja 8 Liniya -pubissa voi seurata urheilulähetyksiä teräväpiirtonäytöltä ja nauttia hanaoluita ja erilaisia ​​viskejä.Solo Sokos Hotel Vasilievsky on 6,5 km:n päässä Moskovan asemalta ja 22 km:n päässä Pulkovon kansainväliseltä lentoasemalta. Vasileostrovskiy district soveltuu erinomaisesti matkailijoille, joita kiinnostavat kävelyt joenvarrella, kulttuuri ja historia.

Lue lisää
Venäjä Pietari Solo Sokos Palace Bridge

Sokos Palace Bridge on täysin uudentyyppinen kansainvälisen tason kylpylähotelli, joka kutsuu nauttimaan hemmottelevista hoidoista ja rentoutumaan rauhallisessa ympäristössä. Pietarin historiallisessa keskustassa, Vasilinsaarella sijaitseva hotelli on täydellinen paikka irrottautua kiireestä ja kaupungin melusta sekä astua ainutlaatuiseen wellness-maailmaan. Hotellin yhteydessä on Roomalaistyylinen Holiday Club Spa & Wellness-kylpylä.

Lue lisää

Kymenmatkojen Pietarin kartta>

Venäjä tunnetaan vanhastaan Tsaareista ja Tsaarien hovista. Suurista palatseista ja kullan loistosta. Nykyään se tunnetaan kasvavana talousmahtina.
Pääkaupunki: Moskova
Pietari on noin viiden miljoonan asukkaan suurkaupunki. Se on rakennettu suomalaisheimojen ikivanhan kauppapaikan Nevanlinnan päälle
Virallinen kieli: Venäjä
Valuutta:  Rupla
Passi ja viisumi: Suomen kansalaisilta vaaditaan Venäjälle viisumi, Passin on oltava voimassa 6 kk matkan jälkeen. Lisätiedot toimistoltamme.
Aikaero Suomeen: +1
Kesäaika ei ole käytössä

Palveluita kauttamme Pietarissa

Hankimme teille liput oopperaan, balettiin, sirkukseen, konserttiin tai muihin tapahtumiin. Kauttamme saa lippuja myös mm KHL jääkiekko-otteluun, koripallo-  ja jalkapallo-otteluihin.
Lippuvaraukset kannattaa tehdä hyvissä ajoin, sillä Pietarilaiset rakastavat kulttuuria ja urheilua, joten hyvin usein tapahtumat ovat loppuunmyytyjä.

Kymenmatkojen retkillä on mukana suomenkielentaitoinen opas.
Retket kannattaa varata viimeistään 2 viikkoa ennen saapumista, mutta suomenkieliset oppaat tulee varata riittävän ajoissa.

Retki voi alkaa satamasta, rautatieasemalta tai hotellilta.
Kaikilla retkillämme on mukana suomenkielentaitoinen opas.
Retket päättyvät samaan paikkaan, mistä retket alkavat.
Asiakkaan toivomuksesta retken voi päättää myös keskustaan.

* Laivamatkat valitussa hyttiluokassa Helsinki – Pietari – Helsinki
* Kahden yön hotelliyöpyminen Pietarissa valitsemassanne hotellissa
* Satama- ja polttoainemaksut
* Viisumivapauden edellyttämä shuttle-bussikuljetus satama-keskusta-satama
* Rekisteröintimaksu hotellissa
* Buffet-aamiainen hotellissa
* Commodore- ja Deluxe-hyteissä sekä Sviitissä matkustaville lisäksi DeLuxe-aamiainen laivalla

Lisämaksusta:
* Ateriat laivalla
* Kiertoajelu Pietarissa

 

Venäjä tunnetaan vanhastaan Tsaareista ja Tsaarien hovista. Suurista palatseista ja kullan loistosta. Nykyään se tunnetaan kasvavana talousmahtina.
Pääkaupunki: Moskova
Pietari on noin viiden miljoonan asukkaan suurkaupunki. Se on rakennettu suomalaisheimojen ikivanhan kauppapaikan Nevanlinnan päälle. Kaupunki tunnetaan kulttuurikaupunkina, jonka vetonauloja ovat monet nähtävyydet ja museot.
Virallinen kieli: Venäjä
Valuutta:  Rupla
Passi ja viisumi: Suomen kansalaisilta vaaditaan Venäjälle viisumi. Lisätiedot toimistoltamme.
Aikaero Suomeen: +1
Kesäaika ei ole käytössä.

Rajoitetusti paikkoja!

Princess Maria laivan tarjousten erityisehdot:
Matka maksetaan kokonaisuudessaan varaushetkellä. Varauksen jälkeen matkaa ei voi muuttaa tai peruuttaa. Muutos- ja/tai peruutuskuluina veloitetaan 100% matkan hinnasta.

Tarjoukset voimassa vain uusiin varauksiin. Tarjoushintaisia paikkoja rajoitettu määrä. Tarjouksia ei voi yhdistää muihin erikoishintoihin. Tarjoukset eivät koske ryhmiä. Pidätämme oikeudet muutoksiin.