Portugal_htl_CasaDoFrade_exterior_2_400x300
Portugal hyvinvointimatka Elämäni tärkeät asiat

Elämäsi on muuttunut tai muuttumassa; aikaa on enemmän kuin ennen ja mietit monesti; mitä elämäni voisi vielä minulle tarjota. Voisinko vielä toteuttaa haaveitani, solmia uusia ystävyyssuhteita, löytää kumppanin…?

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Portugal hyvinvointimatka Elämäni tärkeät asiat

Olet jo ehtinyt nähdä ja kokea elämää hyvän matkaa. Olet ehkä jo työurasi tehnyt tai suunnittelet sen ulkopuolelle jättäytymistä piakkoin. Elämäsi on muuttunut tai muuttumassa; aikaa on enemmän kuin ennen ja mietit monesti; mitä elämäni voisi vielä minulle tarjota. Voisinko vielä toteuttaa haaveitani, solmia uusia ystävyyssuhteita, löytää kumppanin…?

Elämäni tärkeät asiat; mitä ne ovat minulle juuri nyt, tässä elämäni vaiheessa. Tule mielenkiintoiselle matkalle etsimään vastauksia ja asioita, jotka tuottavat sinulle onnea, voimavaroja ja nautintoa elämääsi.

Matkapäivät 4.-10.4.2017

Matkan hinta: 1609 € / hlö

TP791 Helsinki-Lissabon 07.00-09.55
TP792 Lissabon-Helsinki 23.25-06.00+1

Ennakkomaksu 400 € 14 vrk:n sisällä varauksesta
Loppusuoritus 03.02.2017 mennessä

Viimeinen ilmoittautumispäivä matkalle: 20.12.2016

4.4.2017 tiistai

Lähtö Portugaliin klo 7.00. Tervetulotilaisuus lounaan jälkeen.

klo 17.00 -18.30 Läsnäoloharjoitus

5.4.2017 keskiviikko

klo 09.00-10.30 tullaan tutuiksi ja virittäytyminen NLP-menetelmien avulla

Lounas, jonka jälkeen omatoimista ohjelmaa, kävelyretkiä, uimista, hierontaa ym. (voi laittaa jokaisen päivän kohdalle)

klo 16.00-18.00 Elämäni tärkeät asiat; mitä ne ovat- työskentelyä teeman parissa

6.4.2017 torstai

klo 9.00-10.30 Läsnäoloharjoitus ja voimavarakartta klo 16.00-18.00 Mitkä asiat kuluttavat elinvoimaani? Lopuksi kehomeditaatioharjoitus.

7.4.2017 perjantai

Aamiaisen jälkeen ohjattu kävelyretki, lähtö klo 9.00

klo 16.00-18.00 Haaveista todeksi? Miten onnistun? Tavoitteen asettelua NLP menetelmin.

8.4.2017 lauantai

klo 9.-10.30 Omannäköisen elämän rakennuspalikat- työskentely klo 16.00-18.00 Aamun työskentely jatkuu; elämän rakennuspalikoiden koonti

10.4.2017 maanantai

klo 9.00-11.00 Elämäni tärkeät asiat; mitä ne ovat minulle nyt ja mistä vielä unelmoin?
Kotiinlähtöpäivä.

Esittely Kati Perttula

Olen koulutukseltani VTM ja opiskellut laaja-alaisesti yhteiskunnallisia- ja taideaineita yliopistossa. Lisäksi olen koulutukseltani mindfulness-ohjaaja. Olen työskennellyt monta vuotta sosiaalialalla, jossa olen keskittynyt ihmisen hyvinvointia koskeviin kysymyksiin ja apukeinoihin. Kaikenlainen ihmisen hyvinvointi on lähellä sydäntäni. Uskon siihen, että ihmisen hyvinvointi on monen asian summa ja siksi hyvinvointia tulee myös lähestyä kokonaisvaltaisesti. Kannustan löytämään sen juuri sinulle sopivan lähestymistavan, jolla voit alkaa parantaa elämääsi. Kaiken perustana on itsetuntemus; siitä että tietää kuka on ja mitä haluaa elämältä. Tämän vuoksi pysähtyminen ja ajan ottaminen on ainutlaatuisen tärkeää; tätä kautta elämä tulee näkyväksi, tavoitteet kirkastuvat ja mieli latautuu.

Esittely Terttu Tolonen

Olen työskennellyt lähes 30 vuotta monipuolisesti sosiaali- ja terveysalan eri tehtävissä. Olen käynyt monia eri koulutuksia mm. NLP- ja sosiodraamakoulutuksen. Työskentelyotteeni on ratkaisukeskeinen ja kokemukseni on, että ihmiseltä löytyy voimavaroja ja ratkaisuja, joiden avulla pääsee elämässä eteenpäin. Olen huomannut useissa yhteyksissä, että kun ihminen pysähtyy miettimään elämäänsä, niin hän löytää itsestään piilossa olevat voimavarat. Uskon ihmisen mahdollisuuksiin ja kykyihin selvitä vaikeistakin tilanteista. Olen aidosti kiinnostunut ihmisistä ja lähtökohtani kaikissa ihmissuhteissa on luottamus.

Olemme tottuneet työskentelemään yhdessä toisiamme täydentäen: tietoinen läsnäolo ja ratkaisukeskeinen työote tukevat hyvinvointiasi kokonaisvaltaisella tavalla.   Tervetuloa kanssamme mielenkiintoiselle matkalle!

Portugal Casa do Frade
Portugal_htl_CasaDoFrade_exterior_2_400x300

Casa do Frade sijaitsee Arrábidan luonnonsuojelualueella ja vain muutaman minuutin päässä Praia do Mecosta. Rannoilla on vihreää savea, joka virtaa itsestään kallioilta ja on erittäin terveellistä.

Lue lisää

Portugali on tunnettu viinintuottajamaa, jossa on miellyttävä ilmasto ympäri vuoden.
Pääkaupunki: Lissabon
Virallinen kieli: 
Portugali
Valuutta: Euro
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -2 Tiedot sitoumuksetta.

Hintaan sisältyy:
* Lennot Helsingistä
* Lentokenttäkuljetukset
* Majoitus keskuksessa
* Täysihoitoateriat päivittäin, ei matkapäivinä
* Hyvinvointiohjelma suomalaisten hyvinvointiopettajien johdolla

Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme ryhmämatkoista.
Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme!
Teemme yhdessä kanssasi tarjouksen matkastanne toiveidenne mukaan ja vasta saatuamme sinulta hyväksynnän alamme varata matkaa.
Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.