Portugal_htl_CasaDoFrade_regiao_06
Portugal hyvinvointimatka Pysähdy hetkeksi

Pysähdy hetkeksi
Onko elämäsi suorittamista päivästä toiseen? Oletko koskaan miettinyt mitä järkeä tässä kaikessa on? Oletko väsynyt ja kaikki vapaa-aika menee palautumiseen? Tuntuuko, että kiireinen työ, muu elämäntilanne ja velvollisuudet ovat vieneet elämänilosi ja koko elämän tarkoitus tuntuu olevan hukassa vai oletko vain yksinkertaisesti väsynyt ja haluaisit pienen hengähdystauon ja hypätä hetkeksi syrjään oravanpyörästä? Ota hetki omaa lomaa/taukoa ja nauti elämästäsi.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Portugal hyvinvointimatka Pysähdy hetkeksi

Onko elämäsi suorittamista päivästä toiseen? Oletko koskaan miettinyt mitä järkeä tässä kaikessa on? Oletko väsynyt ja kaikki vapaa-aika menee palautumiseen? Tuntuuko, että kiireinen työ, muu elämäntilanne ja velvollisuudet ovat vieneet elämänilosi ja koko elämän tarkoitus tuntuu olevan hukassa vai oletko vain yksinkertaisesti väsynyt ja haluaisit pienen hengähdystauon ja hypätä hetkeksi syrjään oravanpyörästä? Ota hetki omaa lomaa/taukoa ja nauti elämästäsi.

Tule virittämään aistisi ja elämänilosi uudelleen ja hakemaan elämääsi uusi tarkoitus ja palauttamaan elämänilosi! Saat työkaluja joiden avulla arkikin taas luistaa paremmin ja jaksat nauttia elämästä, sillä elämä on juuri nyt! Nauti kiireettömistä kävelyretkistä, hyvästä ruuasta, meditaatiosta ja raittiista ilmasta. Nuku niin paljon kuin haluat ja nauti lomasta omaan tahtiisi. Tällä lomalla kukaan ei vaadi sinulta mitään ja saat tehdä juuri niitä asioita kuin haluat

Matkapäivät 8-12.6.2017

Matkan hinta: 1299€ / hlö

TP791 8.6. Helsinki-Lissabon 07.00-09.55
TP792 12.6 Lissabon-Helsinki 23.25-06.00+1

Ennakkomaksu 400 € 14 vrk:n sisällä varauksesta
Loppusuoritus 07.04.2017 mennessä

Viimeinen ilmoittautumispäivä matkalle:15.3.2017

1 pv
Lähdemme matkaan Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Lähtöselvityksessä tulee olla viimeistään kello 05.00

Lähtö Helsingistä 07.00 saapuminen Lissaboniin 09.55. Tap Portugalin lennolla. Siirrymme linja-autolla majapaikkaamme, jossa majoitumme huoneisiin.

Yhteinen lounas ja illallinen päivän aikana.

2 pv -4 pv ohjelmaa ja täysihoito

5pv
Aamiaisen jälkeen kuljetus Lissabonin kaupunkiin.

Paluulento lähtee Lissabonista klo 23.25  ja saapuu Helsinkiin 06.00 seuraavana päivänä.

Esittely Kati Perttula

Olen koulutukseltani VTM ja opiskellut laaja-alaisesti yhteiskunnallisia- ja taideaineita yliopistossa. Lisäksi olen koulutukseltani mindfulness-ohjaaja. Olen työskennellyt monta vuotta sosiaalialalla, jossa olen keskittynyt ihmisen hyvinvointia koskeviin kysymyksiin ja apukeinoihin. Kaikenlainen ihmisen hyvinvointi on lähellä sydäntäni. Uskon siihen, että ihmisen hyvinvointi on monen asian summa ja siksi hyvinvointia tulee myös lähestyä kokonaisvaltaisesti. Kannustan löytämään sen juuri sinulle sopivan lähestymistavan, jolla voit alkaa parantaa elämääsi. Kaiken perustana on itsetuntemus; siitä että tietää kuka on ja mitä haluaa elämältä. Tämän vuoksi pysähtyminen ja ajan ottaminen on ainutlaatuisen tärkeää; tätä kautta elämä tulee näkyväksi, tavoitteet kirkastuvat ja mieli latautuu.

Esittely Terttu Tolonen

Olen työskennellyt lähes 30 vuotta monipuolisesti sosiaali- ja terveysalan eri tehtävissä. Olen käynyt monia eri koulutuksia mm. NLP- ja sosiodraamakoulutuksen. Työskentelyotteeni on ratkaisukeskeinen ja kokemukseni on, että ihmiseltä löytyy voimavaroja ja ratkaisuja, joiden avulla pääsee elämässä eteenpäin. Olen huomannut useissa yhteyksissä, että kun ihminen pysähtyy miettimään elämäänsä, niin hän löytää itsestään piilossa olevat voimavarat. Uskon ihmisen mahdollisuuksiin ja kykyihin selvitä vaikeistakin tilanteista. Olen aidosti kiinnostunut ihmisistä ja lähtökohtani kaikissa ihmissuhteissa on luottamus.

 

Olemme tottuneet työskentelemään yhdessä toisiamme täydentäen: tietoinen läsnäolo ja ratkaisukeskeinen työote tukevat hyvinvointiasi kokonaisvaltaisella tavalla.   Tervetuloa kanssamme mielenkiintoiselle matkalleJ

Portugal Quinta do Campo
Portugal_Quinta_Do_Campo_ulko_400x300

Quinta do Campo sijaitsee Valado dos Fradesissa , 5 km päässä Nazarésta ja hieman yli 100 km Lissabonista . Tähän kunnostettuun maatilaan kuuluu aitta, viinikellari ja tallit.

Lue lisää

Portugali on tunnettu viinintuottajamaa, jossa on miellyttävä ilmasto ympäri vuoden.
Pääkaupunki: Lissabon
Virallinen kieli: 
Portugali
Valuutta: Euro
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -2 Tiedot sitoumuksetta.

Hintaan sisältyy:
* Lennot Helsingistä
* Lentokenttäkuljetukset
* Majoitus keskuksessa
* Täysihoitoateriat päivittäin, ei matkapäivinä
* Hyvinvointiohjelma suomalaisten hyvinvointiopettajien johdolla
Lisämaksusta:
* Kokopäiväretki Sintraan 85 €/hlö
* Kokopäiväretki Lissaboniin 85€/hlö
Retket sisältävät kuljetukset ja englanninkielisen opastuksen

Hintalauseke
Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Varaa matka”-painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan ja vasta saatuamme sinulta hyväksynnän alamme varata matkaa.