Portugal Monte Velho Retriittikeskus

Monte Velho sijaitsee etelä-Portugalissa, lähellä Albufeiraa. Paikkaa rikastaa runsas, vehreä luonto ja raikkaat, Atlantilta virtaavat tuulet. 

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Portugal Monte Velho Retriittikeskus

Hyvinvointiloma vehreässä kauneudessa

Monte Velho sijaitsee etelä-Portugalissa, lähellä Albufeiraa. Paikkaa rikastaa runsas, vehreä luonto ja raikkaat, Atlantilta virtaavat tuulet. Monte Velhon päärakennukselta katsottaessa tulee tietoiseksi luonnon vahvasta läsnäolosta ja häkellyttävästä kauneudesta, jonka vehreät metsät ja rannikko muodostavat silmien eteen. Monte Velho toimii kokonaisvaltaisena oppimiskeskuksena eriteemaisille ryhmille. Täällä järjestetään mm. joogaretriittejä, opettajakoulutuksia ja musiikkifestivaaleja. Monte Velhon ympäristössä voit mm. ottaa surffaustunteja, harrastaa lintukuvausta, sukeltaa, kalastaa ja patikoida.  

Kokonaisvaltainen oppimiskeskus.

Monte Velhon huipulta tulemme tietoisiksi ympärillämme olevasta laajasta luonnontilasta, alueen elementtien vahvuudesta sekä paikkamme, rannikkomme ja meitä ympäröivien metsien ylivoimaisesta kauneudesta. Monte Velho Retreat Center isännöi sekä kansallisia että kansainvälisiä retriittejä, opettajakoulutuksia, musiikkipajoja ja omia Monte Velho -retriitejä; tavoitteena on jatkaa jakamistilana ja kokonaisvaltaisena oppimiskeskuksena.

Portugal Monte Velho hyvinvointiloma

Ainutlaatuinen Luonto. Ainutlaatuisia kokemuksia.
Monte Velho sijaitsee keskellä ei mitään, missä Lounais-Eurooppa uppoaa Atlantin valtamereen. Se on luonnon vahvuuden rikastamaa aluetta, jossa korkeat kalliot avautuvat merelle, täyttäen ilman raikkaalla tuulella, levittäen myyttejä ja tarinoita kalastajista, merimiehistä ja merirosvoista, upotetuista aluksista ja upeista kalastuksista. Maagisten tuoksujen kantaja; erilaiset kasvit, joista monet ovat terapeuttisia, ohjaavat meitä monien polkujen läpi, joista osa päättyy hienon hiekkadyynien väliin valtameren rannalla, kun taas toiset kallioilla auringonlaskun aikaan. Meren myrskyistä peräisin oleva tiheä energia keskittyy kauniisiin aaltoihin, jotka murtuvat hiekkarannikolla. Lisäksi siellä on laaja ja tutkimaton alue, jossa ovoit tavat ennennäkemättöimiä lajeja. Monte Velhossa tai sen alueella voit harrastaa Freesurfausta ja Free Kitesurfausta lintujen tarkkailua, sukellusta, kalastusta ja luonnossa kävelyä.

 

Kymenmatkat FB>

Teemamatkat>

Tähän erikoiskohteeseen pyydä tarjous toimistoltamme omalle ryhmällesi.

Matkavaraukset minimissään 4 yötä, 10 henkeä.

Järjestä oma retriittisi Olemme iloisia, että tulet järjestämään kanssamme retriitin Monte Velhoon. Olipa kyse joogasta, kamppailulajeista, meditaatiosta, ravinnosta, mindfulnessista, seikkailuista tai musiikista muutamia mainitakseni. Tarjoamme upeita yksityisiä kylpyhuoneita ja jaettuja sviittejä, merinäköalaa, temppeleitä / shalaa, kasvisruokaa ja terveellistä ruokaa, joogaa, hierontaa, ainutlaatuista luontoa ja rauhallisuutta.

 

Ruokailut 

Monte Velhossa tarjoillaan maukasta vegaanista ja kasvisruokaa. Kokit suunnittelevat luovia ruokalistoja käyttäen ei-prosessoituja aineosia, paikallisia tuotteita, sekä Monte Velhon tilalla kasvatettuja mausteita ja kasviksia. Pyrkimys on aina vierailijan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.  

Portugal Monte Velho

Portugal Monte Velho huoneet ovat yksinkertaisia, mutta värikkäitä ja kotoisia huoneita, joista on upeat näkymät ympäristöön. Huoneet on jaettu neljän huoneen huoneistoihin. Jokaisessa yöpymiskohteessa on yhteinen kylpyhuone ja riippumatolla varustettu terassi.

Lue lisää

Portugali on tunnettu viinintuottajamaa, jossa on miellyttävä ilmasto ympäri vuoden.
Pääkaupunki: Lissabon
Virallinen kieli: 
Portugali
Valuutta: Euro
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -2
Ilmasto: Lissabonin ilmasto on leuto läpi vuoden, kuuma kesällä ja viileämpi talvikuukausina. Talvella on sateisempaa, mutta keskivertoisesti Lissabon on yksi Euroopan aurinkoisimmista kaupungeista.

Porton ilmasto on välimerellinen kuuma ilmasto kesäaikaan, mutta talvella Atlantin valtameri antaa pisaroita kaupungille. Otollisin matkustusaika tänne onkin kuuma kesäaika, varhainen syksy ja myöhäinen kevät.

Tiedot sitoumuksetta.

 

Varaa tapahtuma- ja urheiluliput>

Tapahtumien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta. Muutostilanteessa jo ostetut otteluliput siirtyvät automaattisesti uudelle päivälle, eikä tapahtuman ajankohdan muuttuminen oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Matkustajalla ei ole oikeutta takaisinmaksuun käyttämättä jättämistään palveluista.

Lippujen vastuullinen myyjä on: Sports Events 365
Voitteavarata liput suoraan linkin kautta, jolloin hintaan ei lisätä lipunvarauskulujamme.

*) Linkit muihin sivustoihin, lisätiedot>>>
Käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin valmiita matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Useisiin näistä matkoista sisältyy opastus. Opastus on perillä kohteessa, ei lentojen aikana, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Varaa matka/Pyydä tarjous” -painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

HUOM!
Jalkapallo, jääkiekko, Formula1, MotoGP, urheilutapahtumien ja muiden tapahtumien, kuten konserttien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta, lopullinen aika vahvistetaan noin 1-2 viikkoa ennen ajankohtaa. Tapahtuman ajankohdan muuttuminen ei oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Muutostilanteessa usein jo ostetut tapahtumaliput siirtyvät uudelle päivälle. Linkit muihin sivustoihin – käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.

Matkaehdot

Räätälöityihin matkapaketteihin sovelletaan Kymenmatkat Oy:n erityisehtoja matkapaketeille 1.7.2018 alkaen.

Vakuuden alainen matkapaketti

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti. Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kymenmatkat Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. Lisäksi Kymenmatkat Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön. Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta:

Passi ja viisumi

Tarkasta ennen matkaasi voimassa olevat rokotusvaatimukset ja rajanylityksessä vaadittavat terveydelliset testitulokset.
Tarkista hyvissä ajoin ennen matkaasi että sinulla on voimassa oleva matka-asiakirja. Yleisten matkapakettiehtojen mukaan matkustajan on itse huolehdittava matkalla tarvittavista asiakirjoista.
Useat maat vaativat, että passin tulee olla voimassa vielä 3-6 kuukautta matkan päättymisestä.  Ajantasaiset maahantulosäädökset on hyvä tarkistaa hyvissä ajoin ennen matkavarausta kohdemaan viranomaisilta, esimerkiksi maan lähimmästä edustustosta.
Tarkista ennen matkavaraustasi tarvitaanko matkakohteeseesi tai mahdolliseen kauttakulkumaahan viisumia tai etukäteen haettavaa maahansaapumislupaa.
Passin kuvasivusta on hyvä ottaa matkalle mukaan kopio ja säilyttää sitä eri paikassa kuin alkuperäistä passia.

Huomaa! Matkavaraukseen tulee merkitä se etunimi, joka on ensimmäisenä passissa ja koko sukunimi. Tarkista, että passissa ja matkalipussa olevat nimet täsmäävät.

Matkavakuutukset  

Suosittelemme riittävän ja kattavan matkavakuutuksen hankintaa jo matkavarauksen yhteydessä. Useiden maiden viranomaiset vaativat  maahan saapuvilta matkavakuutuksen, joka korvaa lääkärikäynnistä ja sairaudesta aiheutuneet kulut. Tarkasta tiedot maakohtaisesti.

Matkadokumentit – ohjeita matkan varanneille

Hyvä tietää – matkaohjeita

Suomen edustustot ulkomailla>> Ulkoministeriö

Ulkoministeriön hätänumero +358 9 1605 5555

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi, jotka räätälöidään yhdessä kanssanne.

Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Tämä matka sopii myös ryhmille
Suunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Me suunnittelemme yhdessä kanssanne sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Olipa kyseessä kotimaan tai ulkomaan matka, risteily Tallinnaan tai Karibialle, junamatka Eurooppaan tai bussimatka toivomaanne kohteeseen, anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi.

Tarvitsetko apua? Soita meille 05 211 1600

PYYDÄ RYHMÄTARJOUS >