Portugal ratsastusmatka

Tarjoamme ratsastuslomia hevosurheilu -keskuksessa, joka sisää kaksi areenaa, toinen on harjoittelua ja kilpailuareena ja toinen on hyppy- ja kouluratsastus tapahtumia varten. Lähiympäristössä voit ratsastaa pitkin luonnonkauniita polkuja, Tajo joen vartta pitkin, korkki-, mänty- ja oliivipuiden keskellä, koskemattomassa puhtaassa maisemassa.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Portugal ratsastusmatka

Hevosmatkailua Portugalissa

 

Tarjoamme ratsastuslomia hevosurheilu -keskuksessa, joka sisää kaksi areenaa, toinen on harjoittelu- ja kilpailuareena ja toinen on hyppy- ja kouluratsastus tapahtumia varten. Lähiympäristössä voit ratsastaa pitkin luonnonkauniita polkuja, Tajo joen vartta pitkin, korkki-, mänty- ja oliivipuiden keskellä, koskemattomassa puhtaassa maisemassa.

Ratsastuslomamme vietetään Vale de Ferreiroksen maatilla, joka sijaitsee kylässä nimeltä Pego – Abrantes, vain 145 kilometrin päässä Lissabonista ja 30 km päässä Golegãtilta, joka on Lusitano hevosten pääaluetta. VDF:n  tilalle saavutaan Lisbonista joko junalla tai autolla.

Hintaesimerkkimme 7 pv: 1355 € / hlö

Ratsastusloma paketit sisältävät:
* Noin 4 tuntia ratsastusta päivässä, joko kouluratsastusta, esteratsastusta tai ratsastusvaelluksen oppitunteja, jotka on etukäteen valmisteltu asiakkaan kanssa
* Majoitus tilan majoitusvaihtoehdoissa
* Puolihoito, sisältäen buffet aamiaisen, illallisen, ruokajuomana viini
* Uima-altaan käytön
* Palvelut, kuten: TV-huone, lasten leikkialue, WIFI ja satelliitti-TV, vanha perinteinen puu-uuni kokkauskursseja varten sekä luonnonläheisiä polkuja kävelyretkiä varten.

Ratsastuskeskuksemme hevoset ovat hyvin koulutettuja. Ratsastuksen ohjaaja varmistaa aina, että asiakkaalle annetaan pariksi sopivin mahdollinen hevonen. Ohjaajat pitävät oppitunteja ja organisoivat kilpailuja ulko-areenoilla. Ratsastus voi tapahtua myös polkuja pitkin ja saattaa sisältää piknikkejä joen varrella ja pysähdyksiä kauniilla tai mielenkiintoisilla paikoilla tai esimerkiksi  kahvilassa.

Retkimahdollisuuksia:
* Soutu ja melonta: Tajo joessa on erilaisia venereittejä; lintujen tarkkailua, vierailua läheisten maurien linnojen luona ja maisemasta nauttimista varten.

* Ruuanlaitto: kursseja leivän ja makeisten perinteistä leivontaa varten. Hinta: 20 €/henkilö 5 tai useamman hengen ryhmille.

* Shiatsu, Chi-Cung, osteopatia ja akupunktio istuntoja. Hinta: 35 €/henkilö/istunto 5 tai useamman hengen ryhmille.

* Polkupyörä vuokralle: 15 €/päivä. Voit vierailla Pegossa ja muissa lähellä sijaitsevissa perinteisissä kylissä.

* Kulttuurivierailut: voimme toteuttaa vierailuja lähimpiin vanhoihin kyliin nimeltään Abrantes, sekä Constânciaan ja Sardoallaan, sekä Almourollin linnaan joka sijaitsee  joen saaressa.

* Gastronomiaa & viinien maistelua: voimme tarjota illallisia tai viininmaistajaisia perinteisiin ravintoloihin ja top viinitiloihin/kellareihin alueella.

* Härkien & Hevosten tarkkailu: voimme seurata Lusitano hevosten ja härkiä niiden luonnollisessa elinympäristössä.

 

The Blacksmith House (Sepän talo)

Tämä "Village talo" nimeltään Blacksmith House, on erittäin perinteinen ja hyvin integroitu maisemaan sekä maaseutuympäristöön sen ympärillä. Tämän vieressä sijaitsee toinen perinteinen talo, “Casa do Equitador” (Ratsastaja talo), molemmat nauttivat hiljaisesta sijainnistasekä kauniista maisemasta niityille ja kylille. Siinä on 27m² olohuone (ja minikeittiö), 15m² makuuhuone ja kylpyhuone ikkunalla, josta näkymä ylitse oliivipuu kenttien. Tunnelma on hyvin rentouttava ja viihtyisä, jossa voi löytää vanhoja huonekaluja, puiset katot ja perinteisen sisustuksen.

Laitteet: keittokomero, mikroaaltouuni, uuni, astianpesukone, leivänpaahdin, vedenkeitin, Molemmissa huoneissa on LCD-TV, ilmastointi, palohälytin, led-valaistus, sängyn koko: 1,80 × 2,00. Vuode-sohva Olohuoneessa.

Tilavuus: 2 aikuista,
Maksimikapasiteetti: 4 aikuista tai 2 aikuista + 2 lasta (Suuri Vuode-sohva Olohuoneessa)
Lapsi käytäntö: lisävuode alle 4-vuotiaalle ilmaiseksi.

Portugal_Vale de Ferreios_Sala-casa-ferreiro_Ferreiro Blacksmith House_400x300

The Riders House (Ratsastajien talo)

Tämä "Village talo" nimeltään The Riders House, on erittäin perinteinen ja hyvin integroitu maisemaan sekä maaseutuympäristöön sen ympärillä. Tämän vieressä sijaitsee toinen perinteinen talo, “Casa do Ferreiro” (Sepän talo). molemmat nauttivat hiljaisesta sijainnista sekä kauniista maisemasta niityille ja kylille.

Siinä on eteishalli, 17m² olohuone (jossa keittokomero), yksi 16m² makuuhuone, jossa kaksi erillistä vuodetta, jotka yhdessä ovat kokoa 2,00 x 2,00, ja ikkunallinen kylpyhuone, josta avautuu näkymä oliivipuukentille.

Tunnelma on hyvin rentouttava ja viihtyisä, jossa voi löytää vanhoja huonekaluja, puiset katot ja perinteisen sisustuksen.

Laitteet: keittokomero, mikroaaltouuni, uuni, astianpesukone, leivänpaahdin, vedenkeitin, Molemmissa huoneissa on LCD-TV, ilmastointi, palohälytin, led-valaistus, vaatehuone, sängyn koko: 2,00 × 2,00. Vuode-sohva Olohuoneessa

Tilavuus:
2 aikuista
Maksimi kapasiteetti: 2 aikuista ja 2 lasta
Ihanteellinen perheille 2 aikuista ja 2 lasta tai kaksi aikuista + 1 aikuinen
(Vuode-sohva Olohuoneessa)
Lapsi käytäntö: lisävuode alle 4-vuotiaalle ilmaiseksi.

Portugal_Vale de Ferreios_quarto-casa-do-equitador_Riders House_400x300

Green windows House (Vihreiden ikkunoiden talo)
Tejo / Tajo huone

1. kerroksessa, josta on parveke näköalalla Tajo-joelle.  Tämä on 25m² makuuhuone joka sisältää 6m² vaatehuoneen. Kylpyhuone on tilava ja siinä on ikkuna sekä poreallas, joista on suuren lasin läpi näkymä makuuhuoneeseen ja luontoon. Tämä sinisen ja violetin sävyin väritetty makuuhuone merkitsee “rauhallisuutta” ja “rentoutumista”.

Sen sänky on erittäin mukava janoin 1.80m x 2.00m kokoinen. Siinä on anti-pölypunkki peite sekä tyynyt jotka takaavat hyvän “siesta” tai yöunet.

Varusteet: vaatehuone, LCD-TV, ilmastointi, palohälytin, poreallas, led-valaistus

Tilavuus:
Ihanteellinen 2 aikuiselle
2 aikuista + 1 lapsi (lisävuode)
Lapsi käytäntö: lisävuode alle 4-vuotiaalle ilmaiseksi.

Portugal_Vale de Ferreios_alpendre-casa-janelas-verdes1_400x300

Castle room

1. kerroksessa, josta parveke näköalalla joelle ja Abrantes maurien linnalle. Tämä on 25m² makuuhuone jossa on suuri ikkunallinen kylpyhuone ja poreallas, sekä näkymä suuren lasin läpi makuuhuoneeseen ja luontoon.

Tätä makuuhuonetta varten valitut värit ovat “punaisen” sekä ”viini” lämpöiset sävyt, jotka viestivät ”intohimoa” ja ”positiivista energiaa”.

Sen sänky on erittäin mukava janoin 1.80m x 2.00m kokoinen. Siinä on anti-pölypunkki peite sekä tyynyt jotka takaavat hyvän “siestan” tai yöunet.

Varustus: LCD-TV, ilmastointi, palohälytin, poreallas, led -valaistus

Tilavuus
Ihanteellinen 2 aikuiselle
2 aikuista + 1 lapsi (lisävuode)
Lapsi käytäntö: lisävuode alle 4-vuotiaalle ilmaiseksi.

Portugal_Vale de Ferreios_quarto-castelo-casa-janelasv_-peq-_Castle room_400x300

Village room (kylä huone)

Myös 1. kerroksessa, jossa erittäin suuri ikkuna jonka näkymä on luontoon ja muutamaan kylän perinteiseen taloon (Aldeia in Portuguese) lähistöllä. Tässä on 15 m² makuuhuone ja suuri ikkunallinen kylpyhuone.

Tämä makuuhuone on sitä ympäröivän luonnon jatke, keltaisine ja vihreine sävyineen.

Sen sänky on erittäin mukava janoin 1.80m x 2.00m kokoinen ja siinä on anti-pölypunkki peite. Puut täällä ovat lähellä, jotta luonnonvaraisia lintuja on mahdollisuus kuunnella hyvin lyhyen matkan päässä.

Laitteet: LCD-TV, ilmastointi, palohälytin, led -valaistus,

Tilavuus
Ihanteellinen 2 aikuiselle
2 aikuista + 1 lapsi (lisävuode)
Lapsi käytäntö: lisävuode alle 4-vuotiaalle ilmaiseksi.

Portugal_Vale de Ferreios_quarto-aldeia-casa-janelas-v_Village room_400x300

Foreman room (työnjohtajan huone)

Tämä huone on lattiakerroksessa, siinä on kaksi ikkunaa joista on näkymä laitumille ja hiekkatielle. Tässä on 16m² kokoinen makuuhuone jossa on kaksi erillistä vuodetta, jotka voidaan yhdistää. Kahden hengen sänkynä sen koko on 2,00 x 2,00 anti-pölypunkki peitteellä.

Varusteet: LCD-TV, ilmastointi, palohälytin, led -valaistus

Huomautus:
Ei omaa kylpyhuonetta makuuhuoneen yhteydessä. Kylpyhuone on erotettu makuuhuoneesta vaikkakin se on täysin varustettu liikuntarajoitteisille henkilöille.

Tilavuus
Ihanteellinen 2 aikuiselle
2 aikuista + 1 lapsi (lisävuode)
Lapsi käytäntö: lisävuode alle 4-vuotiaalle ilmaiseksi.

Portugal_Vale de Ferreios_quarto-feitor-casa-janelas-verdes1_Foreman room_400x300

Meadow room (Niitty huone)

Se on ainoa huone, jossa on ulko sisäänkäynti, se on riippumaton talosta, vain muutaman metrin päässä vastaanotosta. Tämä makuuhuone on varsin viehättävä, on noin 15m2, jossa kaksi erillistä vuodetta, jotka voidaan laittaa yhteen saavuttaen 2,00 koon. x 2,00 koon. vuoteessa on anti-pölypunkki peitto ja tyynyt.

Siinä on suuri lasiovi josta on näkymä laitumille, takka ja oma kylpyhuone ikkunan kanssa.

Varusteet: TV LCD, ilmastointi, palohälytin, led- valaistus, takka, Suuri kylpyhuone suihkulla

Tilavuus:
Ihanteellinen 2 aikuiselle
Huomautus:
Lapsi käytäntö: lisävuode alle 4-vuotiaalle ilmaiseksi.

Portugal_Vale de Ferreios_meadow room_400x300

Matkavakuutus
Suosittelemme peruutusturvan sisältävän matkustaja- ja matkatavaravakuutuksen ottamista heti varauksen yhteydessä.Vakuutukset saat helposti toimistostamme tai osoitteesta matkavakuutukset>>>

Eurooppalainen120x120

Portugali on tunnettu viinintuottajamaa, jossa on miellyttävä ilmasto ympäri vuoden.
Pääkaupunki: Lissabon
Virallinen kieli: Portugali
Valuutta: Euro
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -2

Tiedot sitoumuksetta.

 

 

Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja lentoyhtiön/laivayhtiön sekä lentoluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla "Varaa matka"-painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan ja vasta saatuamme sinulta hyväksynnän alamme varata matkaa.