Tsekki Praha Uusi Vuosi

Prahan uuden vuoden juhlista nauttivat kaikki nuoret ja vanhat, pariskunnat ja ryhmät. Viihdevaihtoehtoja löytyy jokaiseen makuun klassisista konserteista joulumarkkinoihin ja tanssiklubeihin. Prahalaiset nauttivat uuden vuoden tunnelmasta perinteiseen eurooppalaiseen tapaan, kokoonnutaan yhteen, syödään ja juodaan hyvin ravintolassa ja ihaillaan kaupungin ilotulitusta samalla samppanjaa kilistellen.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Tsekki Praha Uusi Vuosi

Prahan uuden vuoden juhlista nauttivat kaikki

nuoret ja vanhat, pariskunnat ja ryhmät. Viihdevaihtoehtoja löytyy jokaiseen makuun klassisista konserteista, Vltava-joen risteilyyn, joulumarkkinoihin ja tanssiklubeihin.

Prahalaiset nauttivat uuden vuoden tunnelmasta perinteiseen eurooppalaiseen tapaan, kokoonnutaan yhteen, syödään ja juodaan hyvin ravintolassa samppanjaa kilistellen.

Tunnelmallisten valojen valaistessa Prahan iltataivaan Euroopan kauneimpiin lukeutuvan pääkaupungin lumovoima on parhaimmillaan.  Vuoden vaihtuessa ihaillaan kaupungin ilotulitusta Prahan Linnakaupungissa, Vanhankaupungin tunnelmallisilla  aukioilla,

Matkapäivät: 30.12-2.1.

Hintaesimerkkimme 4 pv: 530 €/hlö

Hintaan sisältyy:
* Suorat lennot Prahaan turistiluokassa
* Lentoverot ja lipunkirjoituskulut
* Majoitus kolmen tähden Hotelli Novomestsky 3 yön ajan jaetussa kahden hengen huoneessa aamiaisin

Räätälöimme matkan toiveidesi mukaan.

Esimerkkiohjelma lisämaksusta:

1 pv
Finnairin suora reittilento Helsingistä Prahaan. Kuljetus lentokentältä Prahan linnakaupunkiin. Pieni kävelykierros vie keskelle upeaa historiallista Prahan linnakaupunkia, oppaan kertoessa tarinoita linnan alueen rakennuksista ja historiasta.  Linnakaupungista jatketaan matkaa Vltava-joen toiselle puolelle, jossa tehdään lyhyen panoraamakierroks ennen majoittumista hotelliin.

2 pv  
Aamiainen. Aamupäivällä kannattaa tehdä Vanhankaupungin kävelykierros.  Kierroksen aikana näet  ihastuttavan Kaarlen sillan, Vanhankaupungin aukion ja kuuluisan astronomisen kellon. Samalla voi vierailla vielä avoinna olevilla joulumarkkinoilla, jossa voi nauttia vaikkapa kuuman juoman.

3 pv
Aamiainen. Tšekki on yksi maailman kuuluisimmista olutmaista, täällä kannattaakin tehdä pieni kierros ja maistella erilaisia oluita tai osallistua outretkelle, jonka aikana kuulet oluen valmistuksen historiaa tšekkiläisessä olutpanimossa.  Tutustumiskierroksen aikana näet oluen valmistuksen eri vaiheita. Olutmaistiaisten ohella voi nauttia kevyen lounaan.

4 pv
Aamiainen. Huoneiden luovutus puolilta päivin. Hyvä tilaisuus tehdä tuliaisostoksia alennusmyyntien juuri alkaessa. Kuljetus Prahan lentokentälle, josta  Finnairin suora reittilento Helsinkiin.


Tsekki Praha retkimahdollisuuksia

* Hop on Hop off (sisältäen 1 tunnin jokiristeilyn)
Ainutlaatuinen tapa tutustua kaupungin katuihin.
3 erilaista reittiä ja 48 tuntia aikaa kierrellä kaupunkia ristiin rastiin.
Bussin kyytiin voi hypätä miltä tahansa 24 pysäkiltä. Lopuksi voit ihailla
kaupunkia toisenlaisesta näkökulmasta, sillä lippu sisältää  myös 1 tunnin jokiristeilyn.

* Suuri kaupunkikierros
Tällä kierroksella saat yleisvaikutelman kaupungin historiasta.
Matkaamme mm. Lesserin kaupunkiin, teemme kävelykierroksen Prahan linnassa, Pyhän Vituksen katedraalissa ja vierailemme Vanhan kaupungin juutalaiskorttelissa.

* Vltava -jokiristeily
Koe Prahan kaupunki toisenlaisesta näkökulmasta. Risteilyä siivittävät
upeat panoraama näkymät mm. Prahan linnasta, Pyhän Vituksen katedraalista ja
Petrin Hill:n näköalatornista. Risteilyyn sisältyy kahvi ja kakku tarjoilu.

*Illallinen Vltava -jokiristeilyllä

*Kutná Horan -retki
Tutustu Kutná Horan keskiaikaiseen kaupunkiin, joka oli Bohemian hopeateollisuuden keskus. Vieraile goottilaisessa St. Barbaran katedraalissa ja Sedlecin ainutlaatuisessa luukirkossa, joka on koristeltu ihmisen luilla.

Hotelli Novomestsky ***

Reznicka-kadulla Prahan historiallisessa keskustassa, vian muutaman minuutin päässä Wenceslaksen aukiolta. Kävelymatka Kaarlen sillalle. Hotellissa on 24-h vastaanotto, aamiaishuone, ravintola ja pesula. Kaikissa huoneissa on suihku/kylpyhuone, sat-TV, puhelin ja ilmainen Wi-Fi-yhteys.

Osoite: Reznicka 4, 11000 Praha.

praha_Novoměstský Hotel_800x600

Tšekki tunnetaan ennen kaikkea oluesta ja sen pääkaupunki Prahasta joka on kohonnut nopeasti yhdeksi Euroopan suosituimmiksi kaupunkilomakohteiksi.
Pääkaupunki: Praha
Virallinen kieli: Tšekin kieli
Valuutta: Tšekin koruna (CZK)
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -1

Tiedot sitoumuksetta.

 

Hintalauseke koskien räätälöityjä matkojamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Pyydä tarjous” -painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan. Kaikki matkat ovat omatoimisia.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

HUOM!
Jalkapallo, jääkiekko, Formula1, MotoGP, urheilutapahtumien ja muiden tapahtumien, kuten konserttien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta, lopullinen aika vahvistetaan noin 1-2 viikkoa ennen ajankohtaa. Tapahtuman ajankohdan muuttuminen ei oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Muutostilanteessa usein jo ostetut tapahtumaliput siirtyvät uudelle päivälle.

Matkaehdot

Tähän matkaan sovelletaan Kymenmatkat Oy:n erityisehtoja matkapaketeille 1.7.2018 alkaen sekä Yleisiä matkapakettiehtoja 1.7.2018 alkaen.

Vakuuden alainen matkapaketti

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.

Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kymenmatkat Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.

Lisäksi Kymenmatkat Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.

Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1/7/2018 alkaen.

Hyvä tietää: Passi, viisumi, matkavakuutus ja matkaterveys

Tarkista hyvissä ajoin ennen matkaasi että sinulla on voimassa oleva matka-asiakirja. Yleisten matkapakettiehtojen mukaan matkustajan on itse huolehdittava matkalla tarvittavista asiakirjoista.

Useat maat vaativat, että passin tulee olla voimassa vielä 3-6 kuukautta matkan päättymisestä.  Ajantasaiset maahantulosäädökset on hyvä tarkistaa hyvissä ajoin ennen matkavarausta kohdemaan viranomaisilta, esimerkiksi maan lähimmästä edustustosta.

Tarkista ennen matkavaraustasi tarvitaanko matkakohteeseesi tai mahdolliseen kauttakulkumaahan viisumia tai etukäteen haettavaa maahansaapumislupaa.

Huomaa! Matkavaraukseen tulee merkitä se etunimi, joka on ensimmäisenä passissa ja koko sukunimi. Tarkista, että passissa ja matkalipussa olevat nimet täsmäävät.

Passin kuvasivusta on hyvä ottaa matkalle mukaan kopio ja säilyttää sitä eri paikassa kuin alkuperäistä passia.

* Matkavakuutukset   Suosittelemme riittävän ja kattavan matkavakuutuksen hankintaa jo matkavarauksen yhteydessä. Useiden maiden viranomaiset vaativat  maahan saapuvilta matkavakuutuksen, joka korvaa lääkärikäynnistä ja sairaudesta aiheutuneet kulut. Tarkasta tiedot maakohtaisesti.

Matkadokumentit – ohjeita matkan varanneille
* EU kansalaisten matkustusasiakirjat »  Sinun Eurooppasi
* Matkustusasiakirjat »  Rajavartiolaitos
* Matkustus ja  lähtöselvitys » Hyvä tietää lentomatkalla
* Matkailuterveys ja rokotukset »
* Tuontimääräykset » Tulli.fi
* Matkustustiedotteet ja matkustusilmoitukset »  Ulkoministeriö, matkustus ja maat

Suomen edustustot ulkomailla>> Ulkoministeriö
Ulkoministeriön hätänumero +358 9 1605 5555