Praha_Old Town Square Christmas_400x300
Tsekki Praha Uusi Vuosi

Prahan uuden vuoden juhlista nauttivat kaikki nuoret ja vanhat, pariskunnat ja ryhmät. Viihdevaihtoehtoja löytyy jokaiseen makuun klassisista konserteista joulumarkkinoihin ja tanssiklubeihin. Prahalaiset nauttivat uuden vuoden tunnelmasta perinteiseen eurooppalaiseen tapaan, kokoonnutaan yhteen, syödään ja juodaan hyvin ravintolassa ja ihaillaan kaupungin ilotulitusta samalla samppanjaa kilistellen.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Tsekki Praha Uusi Vuosi

Prahan uuden vuoden juhlista nauttivat kaikki

nuoret ja vanhat, pariskunnat ja ryhmät. Viihdevaihtoehtoja löytyy jokaiseen makuun klassisista konserteista, Vltava-joen risteilyyn, joulumarkkinoihin ja tanssiklubeihin.

Prahalaiset nauttivat uuden vuoden tunnelmasta perinteiseen eurooppalaiseen tapaan, kokoonnutaan yhteen, syödään ja juodaan hyvin ravintolassa samppanjaa kilistellen.

Tunnelmallisten valojen valaistessa Prahan iltataivaan Euroopan kauneimpiin lukeutuvan pääkaupungin lumovoima on parhaimmillaan.  Vuoden vaihtuessa ihaillaan kaupungin ilotulitusta Prahan Linnakaupungissa, Vanhankaupungin tunnelmallisilla  aukioilla,

Matkapäivät: 30.12-2.1.

Hintaesimerkkimme 4 pv: 530 €/hlö

Hintaan sisältyy:
* Suorat lennot Prahaan turistiluokassa
* Lentoverot ja lipunkirjoituskulut
* Majoitus kolmen tähden Hotelli Novomestsky 3 yön ajan jaetussa kahden hengen huoneessa aamiaisin

Räätälöimme matkan toiveidesi mukaan.

Esimerkkiohjelma lisämaksusta:

1 pv
Finnairin suora reittilento Helsingistä Prahaan. Kuljetus lentokentältä Prahan linnakaupunkiin. Pieni kävelykierros vie keskelle upeaa historiallista Prahan linnakaupunkia, oppaan kertoessa tarinoita linnan alueen rakennuksista ja historiasta.  Linnakaupungista jatketaan matkaa Vltava-joen toiselle puolelle, jossa tehdään lyhyen panoraamakierroks ennen majoittumista hotelliin.

2 pv  
Aamiainen. Aamupäivällä kannattaa tehdä Vanhankaupungin kävelykierros.  Kierroksen aikana näet  ihastuttavan Kaarlen sillan, Vanhankaupungin aukion ja kuuluisan astronomisen kellon. Samalla voi vierailla vielä avoinna olevilla joulumarkkinoilla, jossa voi nauttia vaikkapa kuuman juoman.

3 pv
Aamiainen. Tšekki on yksi maailman kuuluisimmista olutmaista, täällä kannattaakin tehdä pieni kierros ja maistella erilaisia oluita tai osallistua outretkelle, jonka aikana kuulet oluen valmistuksen historiaa tšekkiläisessä olutpanimossa.  Tutustumiskierroksen aikana näet oluen valmistuksen eri vaiheita. Olutmaistiaisten ohella voi nauttia kevyen lounaan.

4 pv
Aamiainen. Huoneiden luovutus puolilta päivin. Hyvä tilaisuus tehdä tuliaisostoksia alennusmyyntien juuri alkaessa. Kuljetus Prahan lentokentälle, josta  Finnairin suora reittilento Helsinkiin.

Hotelli Novomestsky ***

Reznicka-kadulla Prahan historiallisessa keskustassa, vian muutaman minuutin päässä Wenceslaksen aukiolta. Kävelymatka Kaarlen sillalle. Hotellissa on 24-h vastaanotto, aamiaishuone, ravintola ja pesula. Kaikissa huoneissa on suihku/kylpyhuone, sat-TV, puhelin ja ilmainen Wi-Fi-yhteys.

Osoite: Reznicka 4, 11000 Praha.

praha_Novoměstský Hotel_800x600

Tšekki tunnetaan ennen kaikkea oluesta ja sen pääkaupunki Prahasta joka on kohonnut nopeasti yhdeksi Euroopan suosituimmiksi kaupunkilomakohteiksi.
Pääkaupunki: Praha
Virallinen kieli: Tšekin kieli
Valuutta: Tšekin koruna (CZK)
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -1

Tiedot sitoumuksetta.

 

Hintalauseke
Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Varaa matka”-painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan ja vasta saatuamme sinulta hyväksynnän alamme varata matkaa.