PrincessCruises_Emerald400x300
Princess Cruises risteilyt

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Princess Cruises risteilyt

Varaa tästä Princess risteilysi:
princess_cruises

Varaukset ja lisätiedot: Kymenmatkoista 05-211 1600

16 yötä Papeete – Los Angeles
Papeete – Moea – Papeete – Ba Ba – Hilo – Honolulu – Maui – Los Angeles
Interior      1.269€       Ocean View 1.355€
Balcony       2.004€     Mini Suite 2.715€

21 yötä Vancouver – Papeete
Vancouver – Hilo – Maui – Kauai – Honolulu – Maui – Hilo – Raiatea – Ba Ba –Raiatea – Moea – Huahine – Papeete
Interior       2.311€      Ocean View 2.438€
Balcony      3.101€      Mini Suite 5.626€

10 yötä / – Papeete
Papeete – Moea – Papeete – Huahine – Nuku Hiva – Rangiroa – Ba Ba –Raiatea – Papeete
Interior      1.312€      Ocean View 1.397€
Balcony      1.792€      Mini Suite 2.332€

12 yötä Honolulu – Papeete
Honolulu – Maui – Hilo – Raiatea – Ba Ba – Raiatea – Moea – Huahine – Papeete
Interior       1.550€       Ocean View 1.635€
Balcony      2.030€       Mini Suite 3.420€

9 yötä Vancouver – Honolulu
Vancouver – Hilo – Maui – Kauai – Honolulu
Interior          980€       Ocean View 1.023€
Balcony      1.346€       Mini Suite 1.746€

Hinnat ovat hintoja/henkilö.

 

 

New York

Times Square Times Squaren lempinimi on ”maailman tienristeys”, ja ihmisvilinästä päätellen nimitys on hyvinkin osuva. Se on ainutlaatuinen viihdekeskus, jolle antavat oman leimansa niin Broadway mainostauluineen kuin aukiota ympäröivät kaupat  ja putiikitkin.

Vapaudenpatsas Liberty Islandilla oleva Vapaudenpatsas oli Ranskan kansan lahja Yhdysvaltojen kansalle, ja se on yksi poliittisen vapauden yleismaailmallisimmista symboleista. Näköalatasanteelta voi ihailla New York Cityn ja sataman loistavia näkymiä.

Central Park Laaja, kaunis puistoalue betoniviidakon keskellä on suurkaupungin keidas. Keskuspuisto on alaltaan 3,5 nelilökilometriä, ja se on osoitus visionäärisestä kaupunkisuunnittelusta. Puiston moninaiset kulkureitit ja laajat viheralueet sekä lammet ja järvet mahdollistavat erilaiset tapahtumat, kuten ulkoilmakonsertit ja erilaiset performanssit, mutta puistossa viihtyvät päivittäin myös auringonpalvojat, hölkkääjät, kävelijät ja piknikinviettäjät.

Los Angeles

Los Angeles on metropoli, jossa Espanjan perintö ja Hollywoodin glamour sekoittuvat hurmaavasti. Kaupungin satama-alue San Pedro on portti monimuotoiseen elämään, jota ”L.A.:n” erilaiset alueet pursuavat. Kaupungista löytyy maailman parhaat ravintolat, shoppailukadut ja museot. Puistoja, lenkkipolkuja ja patikointimaastoja on moneen makuun.  Ja hiekkarantoja riittää koko rantaviivan mitalla aina Santa Monicasta Malibuun!

Rodeo Drive Rodeo Driven varrella ovat maailman upeimmat luksusliikkeet ja ylellisimmät putiikit. Kolmen korttelin pituinen katu on Yhdysvaltojen kuuluisin ostospaikka, ja taitaapa olla myös kallein.

Sunset Strip Hollywoodin ja Beverly Hillsin välille jäävä parin kilometrin mittainen osuus Sunset Boulevardista tunnetaan nimellä Sunset Strip. Ravintoloineen, musiikkiklubeineen, kauppoineen ja yökerhoineen tämä katu on erityisesti viikonloppuisin oikea turistien ja tähtibongareiden keidas.

Walt Disney Concert Hall Maailmankuulu arkkitehti Frank Gehry on suunnitellut tämän ainutlaatuisen konserttitalon, jossa toimivat Los Angelesin filharmoninen orkesteri ja Los Angeles Master Chorale -kuoro. Se on myös kaupungin keskustan uusi upea maamerkki.

San Francisco

San Francisco on Amerikan viehättävimpiä kaupunkeja, joka eroaa edukseen muista suurkaupungeista. Jyrkästi kaupungin kukkuloille nousevat kadut, raitiovaunut ja upeat sillat ovat tämän merenlahden yli ulottuvan kaupungin tunnusmerkkejä.

Fisherman’s Wharfin satama-alue Fisherman’s Wharf oli aikanaan kalastuslaivojen kotisatama, mutta nykyään alueen ovat vallanneet erilaisia mereneläviä myyvät liikeet ja matkamuistopuodit. Matkailijoita houkuttelevia nähtävyyksiä ovat vahamuseo, 2. mailmansodan aikaiset alukset ja historiallinen meripuisto.

Golden Gate Upea Golden Gate -silta on matkailijoiden tuntema San Fransiscon maamerkki ja kansallinen ikoni. Vuonna 1897 San Fransiscon ”kultaisten porttien” kautta purjehti kymmeniä laivoja kohti Yukonin niemimaan kultakenttiä.

Raitiovaunut San Fransiscon raitiovaunuilla on hauska ajella ympäri kaupunkia, ja niillä pääsee näppärästi eri kohteisiin, kuten Nob Hill, Union Square, Chinatown ja Fisherman’s Wharf.

Eurooppa

Poseidonin temppelin juurella seistessäsi olet yhdellä modernin sivistyksen peruskivellä. Ateenan kukkuloiden toisella puolen ovat niin Venetsian kanaalit kuin Espanjan goottilaiset katedraalitkin. Pohjoisessa vastaasi tulevat Normandian rannikko ja Edinburghin rantakalliot, Norjan viikinkivedet ja Nordkappin koskematon tundra. Euroopan historian moninaisuutta ja maanosan laajuutta on vaikea käsittää.

Karibia

Harvassa kohteessa on tarjolla yhtä paljon auringonpaistetta, trooppista luonnonkauneutta tai kulttuurien monimuotoisuutta kuin Karibianmeren saarilla. Karibian alueen fuusiokulttuurissa on vaikutteita niin Euroopasta ja Afrikasta kuin Latinalaisesta Amerikastakin. Kulttuurien tilkkutäkille luovat oman rytminsä trooppinen viidakko järviluolineen, valkeina hohtavat hiekkarannat, muinaiskulttuurien rauniot ja nykykaupunkien sykkivä elämänmeno.

Panaman kanava

Panaman kanavan massiivisten sulkuporttien läpi on kulkenut lähes miljoona alusta sen jälkeen kun kanava noin 100 vuotta sitten otettiin käyttöön. Historiallisesti kanavan rakentaminen oli 400 vuoden projekti, johon sisältyi niin tragediaa kuin voitonhetkiäkin. Projektin johdossa olivat vuoroin Espanjan kuninkaat, konkistadorit ja yhteensä viisi Yhdysvaltain presidenttiä. Nykyään Panaman kanava on maailman tärkeimpiä kauppareittejä.

Havaiji & Tahiti

Eteläisen Tyynenmeren monista luonnonaarteista tunnetuimpia ovat Havaijin ja Tahitin saaret. Polynesian saariryhmien kulttuuri on aivan omanlaistaan mutta toisaalta monivivahteista. Princess-risteily vei sinut Ranskan Polynesian legendaarisen kauniiseen Bora Boran saareen, rehevään Kauain lomasaareen Havaijilla ja vielä turmetumattomille hiekkarannoille Tahitin saarille. Antaudu aloha-hengen lämmölle.

Meksikon Riviera

Auringonpaistetta, hiekkarantaa ja surffiaaltoja– mitä muuta voisit toivoa? Meksikon Riviera on monimuotoista, värikästä ja aromikasta kulttuuria, upeita maisemia ja – mikä tärkeintä – hauskanpitoa. Acapulcossa La Quebradan kalliosukeltajat hämmästyttävät uhkarohkeilla hypyillään. Puerto Vallartassa Maléconin mukulakivikadut on kuin luotu kiireetöntä kuljeskelua varten. Zihuatanejon syvävetiset laguunit, kookoslehdot ja rento elämänasenne tarjoavat Vanhan Meksikon tunnelmaa. Mazatlánin hiekkarannoilla päivä kuluu kuin huomaamatta ja Cabo San Lucasin eudstalla sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus bongata kyttyräselkäinen ryhävalas tai harmaavalaita.

Aasia

Aasia on muinaisia kulttuureja, eksoottista kauneutta ja mystiikkaa. Kaakkois-Aasiasta Lähi-itään ja Intiasta Kaukoitään ulottuva maanosa on valtava ja täynnä mitä erilaisimpia perinteitä. Vietnam, Kiina, Japani ja Thaimaa kiehtovat kukin omalla tavallaan. Näe Bangkokin Kultainen Buddha ja koe Hongkongin ostoskatujen vilinä, hiljenny Japanin temppeleissä ja hämmästele Pekingin monumentteja. Vastakohtaisuuksien Aasian lumo on ikuista.

Afrikka

Maanosan nimi liittyy roomalaiseen senaattori ja sotapäällikkö Scipio Africanukseen, joka kukisti lopullisesti karthagolaisen Hannibalin vuonna 202 eKr. Zaman taistelussa. Antiikin aikaan Afrikaksi kutsuttiin vain Rooman valtakunnan provinssia, joka oli nykyisen Tunisian alueella.

Alaska

Maailmassa on harvoja paikkoja, joissa voit todella hengittää. Paikkoja, joissa tilaa ei mitata metreissä ja kilometreissä, vaan horisontti on ääretön. Paikkoja, joissa luonto on läsnä niin voimakkaana, että sen kohtaaminen voi muuttaa sinut lopullisesti. Alaska on niin kaukana arjesta kuin mahdollista. Koe Glacier Bayn hohtava valkeus ja keskiyön aurinko. Ihaile valaita, kotkia ja karibuja lähietäisyydeltä. Denalin kansallispuistossa Mount McKinley hallitsee maisemaa majesteetillisena ja luonnonkukkien peittämät vuorenrinteet, uljaat maisemat ja luonnonrauha kutsuvat sinua erämaahan.

Australia & Uusi-Seelanti

Australia ja Uusi-Seelanti ovat maisemallisesti maailman upeimpia paikkoja, liikutpa sitten maalla tai merellä. Todella unohtumattoman matkan ainekset ovat koossa, kun valitset kohteeksi toisaalta Sydneyn ja Aucklandin sykkivät suurkaupungit ja toisaalta villin luonnon. Maailmankuulu Oopperatalo on upea nähtävyys, mutta niin ovat myös huippuluokan viinitilat sekä omintakeinen ja karu sisämaa paikallisine asukkaineen. Australia ja Uusi-Seelanti tarjoavat nähtävyyksien lisäksi monipuolista toimintaa ja erilaisia kulttuureja.

Etelä-Amerikka

Etelä-Amerikka on eksoottinen, arvoituksellinen ja taianomainen maanosa. Sen värikkäät kulttuurit ovat juhlaa kaikille aisteille ja maanosan kiehtova historia ruokkii seikkailunnälkääsi. Kaupunkien vastakohtaisuudet ja maanosan arkeologiset kohteet hämmentävät. Luonnossa on kaikkea mahdollista jäävuonoista viidakoihin, ja kaukaisimpiin kohteisiin ovat löytäneet vasta kaikkein rohkeimmat seikkailijat.

Eurooppa

Poseidonin temppelin juurella seistessäsi olet yhdellä modernin sivistyksen peruskivellä. Ateenan kukkuloiden toisella puolen ovat niin Venetsian kanaalit kuin Espanjan goottilaiset katedraalitkin. Pohjoisessa vastaasi tulevat Normandian rannikko ja Edinburghin rantakalliot, Norjan viikinkivedet ja Nordkappin koskematon tundra. Euroopan historian moninaisuutta ja maanosan laajuutta on vaikea käsittää.

Havaiji & Tahiti

Eteläisen Tyynenmeren monista luonnonaarteista tunnetuimpia ovat Havaijin ja Tahitin saaret. Polynesian saariryhmien kulttuuri on aivan omanlaistaan mutta toisaalta monivivahteista. Princess-risteily vei sinut Ranskan Polynesian legendaarisen kauniiseen Bora Boran saareen, rehevään Kauain lomasaareen Havaijilla ja vielä turmetumattomille hiekkarannoille Tahitin saarille. Antaudu aloha-hengen lämmölle.

Kanada & Uusi-Englanti

Syksy on upeaa aikaa Kanadassa ja Uudessa-Englannissa. Itärannikon rantakaupungeissa aurinko paistaa ja meri lämmittää, ja viileä syysilma värjää maiseman ruskan värein. Kanadan rannikon ja Uuden-Englannin asuttaneista uudisasukkaista syntyi kokonainen uusi kansakunta. Uuden-Englannin kaupungit viehättävät koloniaalisella tyylilllään ja historia on elävästi läsnä kaikkialla. Henkeäsalpaavan kauniissa rannikkomaisemissa voit kokea ranskankielisen Kanadan aidoimmillaan.

Karibia

Harvassa kohteessa on tarjolla yhtä paljon auringonpaistetta, trooppista luonnonkauneutta tai kulttuurien monimuotoisuutta kuin Karibianmeren saarilla. Karibian alueen fuusiokulttuurissa on vaikutteita niin Euroopasta ja Afrikasta kuin Latinalaisesta Amerikastakin. Kulttuurien tilkkutäkille luovat oman rytminsä trooppinen viidakko järviluolineen, valkeina hohtavat hiekkarannat, muinaiskulttuurien rauniot ja nykykaupunkien sykkivä elämänmeno.

Maailmanympäriristeily

Äärimmäinen pako arjesta: sadan päivän matka ja yli 40 toinen toistaan kiinnostavampaa kohdetta kaikkialla maailmassa. Yhtenä päivänä tutustut Sydneyn Oopperataloon Australiassa, toisena kuljet Angkor Watin raunioille Kamputsessa, ja vähän myöhemmin noustaankin jo Gizan pyramidille Egyptissä. Tutustuminen näihin paikkoihin tekee omasta maailmasta himpun verran isomman. Maailmanympäriristeily Princess-laivalla on todellinen löytömatka

Meksikon Riviera

Auringonpaistetta, hiekkarantaa ja surffiaaltoja– mitä muuta voisit toivoa? Meksikon Riviera on monimuotoista, värikästä ja aromikasta kulttuuria, upeita maisemia ja – mikä tärkeintä – hauskanpitoa. Acapulcossa La Quebradan kalliosukeltajat hämmästyttävät uhkarohkeilla hypyillään. Puerto Vallartassa Maléconin mukulakivikadut on kuin luotu kiireetöntä kuljeskelua varten. Zihuatanejon syvävetiset laguunit, kookoslehdot ja rento elämänasenne tarjoavat Vanhan Meksikon tunnelmaa. Mazatlánin hiekkarannoilla päivä kuluu kuin huomaamatta ja Cabo San Lucasin eudstalla sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus bongata kyttyräselkäinen ryhävalas tai harmaavalaita.

Panaman kanava

Panaman kanavan massiivisten sulkuporttien läpi on kulkenut lähes miljoona alusta sen jälkeen kun kanava noin 100 vuotta sitten otettiin käyttöön. Historiallisesti kanavan rakentaminen oli 400 vuoden projekti, johon sisältyi niin tragediaa kuin voitonhetkiäkin. Projektin johdossa olivat vuoroin Espanjan kuninkaat, konkistadorit ja yhteensä viisi Yhdysvaltain presidenttiä. Nykyään Panaman kanava on maailman tärkeimpiä kauppareittejä.

Valtameriristeily

Haluatko käydä huippukohteissa kaikilla mantereilla? Valtamerimatka Princess-laivalla on elämys vailla vertaa!

Princess Cruisesilla on 16 alusta ja kesäkuussa 2014 mukaan tulee  kaksi uutta; Regal Princess ja Roayl Princess.

Princess_grandbalcab_800x600

Retket maissa

Laivan tullessa satamaan on mahdollisuus osallistua opastetuille retkille ja tutustua paikalliseen kulttuuriin. Retkivaraukset voi tehdä aikaisintaan 100 päivää ennen risteilyn alkua.

Hintalauseke

Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Pyydä tarjous” -painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan ja vasta saatuamme sinulta hyväksynnän alamme varata matkaa. Hintaesimerkkimme edellyttää aina vähintään kahden hengen yhdessä matkustavaa seuruetta, mikäli matkustajat haluavat majoittua yhden hengen huoneissa tai matkaan lähtee vain yksi matkustaja, kysy hinta toimistostamme. Pidätämme oikeuden tarjoushinnan tarkistamiseen lentohintojen polttoainelisämaksujen ja/tai viranomaismaksujen muuttuessa. Paikkoja rajoitetusti.

Matkaehdot

Tähän matkaan sovelletaan Kymenmatkat Oy:n erityisehtoja matkapaketeille 1.7.2018 alkaen sekä Yleisiä matkapakettiehtoja 1.7.2018 alkaen.

Vakuuden alainen matkapaketti

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.

Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kymenmatkat Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.

Lisäksi Kymenmatkat Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.

Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1/7/2018 alkaen.

Hyvä tietää: Passi, viisumi, matkavakuutus ja matkaterveys

Tarkista hyvissä ajoin ennen matkaasi että sinulla on voimassa oleva matka-asiakirja. Yleisten matkapakettiehtojen mukaan matkustajan on itse huolehdittava matkalla tarvittavista asiakirjoista.

Useat maat vaativat, että passin tulee olla voimassa vielä 3-6 kuukautta matkan päättymisestä.  Ajantasaiset maahantulosäädökset on hyvä tarkistaa hyvissä ajoin ennen matkavarausta kohdemaan viranomaisilta, esimerkiksi maan lähimmästä edustustosta.

Tarkista ennen matkavaraustasi tarvitaanko matkakohteeseesi tai mahdolliseen kauttakulkumaahan viisumia tai etukäteen haettavaa maahansaapumislupaa.

Huomaa! Matkavaraukseen tulee merkitä se etunimi, joka on ensimmäisenä passissa ja koko sukunimi. Tarkista, että passissa ja matkalipussa olevat nimet täsmäävät.

Passin kuvasivusta on hyvä ottaa matkalle mukaan kopio ja säilyttää sitä eri paikassa kuin alkuperäistä passia.

* Matkavakuutukset   Suosittelemme riittävän ja kattavan matkavakuutuksen hankintaa jo matkavarauksen yhteydessä.

Matkadokumentit – ohjeita matkan varanneille
* EU kansalaisten matkustusasiakirjat »  Sinun Eurooppasi
* Matkustusasiakirjat »  Rajavartiolaitos
* Matkustus ja  lähtöselvitys » Hyvä tietää lentomatkalla
* Matkailuterveys ja rokotukset »
* Tuontimääräykset » Tulli.fi
* Matkustustiedotteet ja matkustusilmoitukset »  Ulkoministeriö, matkustus ja maat

Suomen edustustot ulkomailla>> Ulkoministeriö
Ulkoministeriön hätänumero +358 9 1605 5555