Krakova_historic castle in the old city500
Puola kiertomatka opastettuna

Puola on täynnä historiallisia nähtävyyksiä ja hyviä ostos- ja ajanviettomahdollisuuksia. Yhdistelmämatkamme Varsova-Zakopane-Krakova aikana vieraillaan mm vanhoissakaupungeissa, kuninkaanlinnassa, ghetossa, suklaatehtaassa. Katso upea matkaohjelmamme.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Puola kiertomatka opastettuna

Monipuolinen matkakohde Euroopan sydämessä

Puola on verraton matkailumaa. Tuhatvuotinen historia,  monimuotoinen ja kaunis luonto, ystävälliset ihmiset, erittäin edullinen hintataso sekä läheinen sijainti tekevät Puolasta suomalaisille sangen houkuttelevan matkakohteen. Puola on täynnä historiallisia nähtävyyksiä ja hyviä ostos- ja ajanviettomahdollisuuksia.

Hintaesimerkkimme 7 pv: 1280 € / hlö
minimi 2 henkilön ryhmälle.

Hintaan sisältyy:
* Lennot Helsinki-Varsova-Helsinki
* Majoitus 6 yön ajan kolmen tähden keskustahotellissa jaetussa kahden hengen huoneessa
* ohjelman mukaiset ateriat:
aamiainen päivittäin
3 x lounas
3 x illallinen (joista yksi illallinen & kansanperinne show Wieliczka )
* Kakku ja kahvia/teetä kuuluissa kahvilassa Varsovassa
* Kakku ja kahvia/teetä kuuluisassa kahvilassa Krakovassa
* Kiertoajeluiden ohjelma ja ohjelman mukaiset kuljetukset
* Pääsymaksut :
Varsova – Kuninkaanlinna
Czestochowa – Jasna Goran luostari ja Mustan madonnan alttari
Auschwit -Birkenaun
Krakova – Kuninkaanlinna ja Wawelin linna, Pyhän Marian kirkko
Wieliczka suolakaivos
Zakopane – köysirata Gubalowka Hill ja koskenlasku matka Dunajec River
* Chopin konserttilasillinen kuohuviiniä
* Lentokenttäkuljetukset meno-paluuna Varsovassa
* Paikallinen englanninkielentaitoinen opas mukana kohteissa

Lauantai  Varsova
(Tervetuloillallinen)
Kuljetus lentokentältä keskusta hotelliin ja majoittuminen. Iltapäivä omaa vapaata aikaa. Klo 18:00  tavataan opas ja ryhmän muut jäsenet hotellin aulassa. Nautitaan tervetuloillallinen paikallisessa ravintolassa. Ateria sisältää tyypillisiä puolalaisia ruokia ja kuuluisaa puolalaista vodkaa, ”Zubrowka”.

Sunnuntai  Varsova
(Aamiainen, lounas)
Puolen päivän kiertoajelulla nähdään mm. vanhakaupunki ja vieraillaan Kuninkaanlinnassa. Lounas paikallisessa ravintolassa vanhassa kaupungissa, jonka jälkeen kiertoajelu jatkuu entiseen Varsovan ghettoon.  Matkalla nähdään Oopperatalo ja kaupungintalo. Vieraillaan kuuluisassa Varsovan Wedel suklaatehtaalla. Iltaohjelmana pianokonsertti. Lasillinen kuohuviiniä tarjoillaan väliajalla.

Maanantai  Varsova-Czestochowa-Zakopane
(Aamiainen, lounas)
Aamiaisen jälkeen lähdetään kohti Zakopanea, mikä on yksi suosituimmista lomakohteista Tatra vuoristossa. Matkalla pysähdytään Czestochowassa, missä vieraillaan Jasna Goran luostarissa. Lounas nautitaan paikallisessa ravintolassa Czestochowassa. Illalla saavutaan Zakopaneen.

Tiistai Zakopane-Krakova
(Aamiainen, päivällinen)
Zakopanen kiertoajelulla nähdään kaupungin oma arkkitehtuurinen tyylinsä, ns. Zakopane-tyyli, jonka luoja oli 1800-luvun lopun lahjakkaimpiin taiteilijoihin kuulunut Stanisław Witkiewicz. Tätä vuoristolaisarkkitehtuuria on edelleenkin nähtävissä joka puolelle Zakopanea. Vieraillaan Jaszczurowkan kappelissa. Lounaan jälkeen omaa vapaata aikaa, ennen kuin matka jatkuu Krakovaan. Illallinen nautitaan paikallisessa ravintolassa Krakovan vanhassa kaupungissa.

Keskiviikko Krakova-Auschwitz-Krakova
(Aamiainen, lounas)
Vieraillaan Puolan tunnetuimmassa linnassa. Wawelin kuninkaallinen linna sijaitsee samannimisen kukkulan huipulla Krakovassa. Huipulta avautuu kaunis näkymä kaupunkiin ja alhaalla virtaavalle Veiksel-joelle. Nähtävää riittää toki myös itse linnassakin. Historiasta kiinnostuneelle linnan museo on antoisa kokemus. Näytillä on kaikkea aina kengistä koruihin sekä tuopeista ja talismaaneihin. Erityisen mielenkiintoisia ovat sodankäyntiin keskittyvät huoneet, joissa aseteknologian kehitys keihäistä kivääreihin on esitetty hyvin havainnollisesti. Lounaan jälkeen matka jatkuu Auschwitz –Birkenaun entisten natsien keskitysleiri museoon.

Torstai Krakova-Wieliczka-Krakova
(Aamiainen, päivällinen)
Aamulla omaa vapaata aikaa. Nautitaan kakkukahvit kuuluisassa Krakovalaisessa kahvilassa ja iltapäivällä matkaamme Wieliczkan suolakaivokselle. Kaivos kuuluu Unescon maailmanperintöluetteloon. Kaivos on yksi maailman vanhimmista, ja se tuotti suolaa yhtäjaksoisesti 700 vuotta 1300-luvulta aina vuoteen 2007 asti. Illallinen ja kansanperinne show paikallisessa ravintolassa Wieliczkassa, ennen kuin ajamme takaisin Krakovaan.

Perjantai Krakova
(Aamiainen)
Aamiaisen jälkeen lentokenttäkuljetus.

Puola on tunnettu matkailijoiden keskuudessa edullisesta hintatasostaan.
Pääkaupunki:
Varsova
Virallinen kieli:
Puola
Valuutta: Puolan zloty (PLN)
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -1
Tiedot sitoumuksetta.

Hintalauseke
Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Varaa matka”-painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan ja vasta saatuamme sinulta hyväksynnän alamme varata matkaa.