Puola kiertomatka opastettuna

Puola on täynnä historiallisia nähtävyyksiä ja hyviä ostos- ja ajanviettomahdollisuuksia. Yhdistelmämatkamme Varsova-Zakopane-Krakova aikana vieraillaan mm vanhoissakaupungeissa, kuninkaanlinnassa, ghetossa, suklaatehtaassa. Katso upea matkaohjelmamme.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Puola kiertomatka opastettuna

Monipuolinen matkakohde Euroopan sydämessä

Puola on verraton matkailumaa. Tuhatvuotinen historia,  monimuotoinen ja kaunis luonto, ystävälliset ihmiset, erittäin edullinen hintataso sekä läheinen sijainti tekevät Puolasta suomalaisille sangen houkuttelevan matkakohteen. Puola on täynnä historiallisia nähtävyyksiä ja hyviä ostos- ja ajanviettomahdollisuuksia.

Hintaesimerkkimme 7 pv: 1280 € / hlö
minimi 2 henkilön ryhmälle.

Hintaan sisältyy:
* Lennot Helsinki-Varsova-Helsinki
* Majoitus 6 yön ajan kolmen tähden keskustahotellissa jaetussa kahden hengen huoneessa
* ohjelman mukaiset ateriat:
aamiainen päivittäin
3 x lounas
3 x illallinen (joista yksi illallinen & kansanperinne show Wieliczka )
* Kakku ja kahvia/teetä kuuluissa kahvilassa Varsovassa
* Kakku ja kahvia/teetä kuuluisassa kahvilassa Krakovassa
* Kiertoajeluiden ohjelma ja ohjelman mukaiset kuljetukset
* Pääsymaksut :
Varsova – Kuninkaanlinna
Czestochowa – Jasna Goran luostari ja Mustan madonnan alttari
Auschwit -Birkenaun
Krakova – Kuninkaanlinna ja Wawelin linna, Pyhän Marian kirkko
Wieliczka suolakaivos
Zakopane – köysirata Gubalowka Hill ja koskenlasku matka Dunajec River
* Chopin konserttilasillinen kuohuviiniä
* Lentokenttäkuljetukset meno-paluuna Varsovassa
* Paikallinen englanninkielentaitoinen opas mukana kohteissa

Lauantai  Varsova
(Tervetuloillallinen)
Kuljetus lentokentältä keskusta hotelliin ja majoittuminen. Iltapäivä omaa vapaata aikaa. Klo 18:00  tavataan opas ja ryhmän muut jäsenet hotellin aulassa. Nautitaan tervetuloillallinen paikallisessa ravintolassa. Ateria sisältää tyypillisiä puolalaisia ruokia ja kuuluisaa puolalaista vodkaa, ”Zubrowka”.

Sunnuntai  Varsova
(Aamiainen, lounas)
Puolen päivän kiertoajelulla nähdään mm. vanhakaupunki ja vieraillaan Kuninkaanlinnassa. Lounas paikallisessa ravintolassa vanhassa kaupungissa, jonka jälkeen kiertoajelu jatkuu entiseen Varsovan ghettoon.  Matkalla nähdään Oopperatalo ja kaupungintalo. Vieraillaan kuuluisassa Varsovan Wedel suklaatehtaalla. Iltaohjelmana pianokonsertti. Lasillinen kuohuviiniä tarjoillaan väliajalla.

Maanantai  Varsova-Czestochowa-Zakopane
(Aamiainen, lounas)
Aamiaisen jälkeen lähdetään kohti Zakopanea, mikä on yksi suosituimmista lomakohteista Tatra vuoristossa. Matkalla pysähdytään Czestochowassa, missä vieraillaan Jasna Goran luostarissa. Lounas nautitaan paikallisessa ravintolassa Czestochowassa. Illalla saavutaan Zakopaneen.

Tiistai Zakopane-Krakova
(Aamiainen, päivällinen)
Zakopanen kiertoajelulla nähdään kaupungin oma arkkitehtuurinen tyylinsä, ns. Zakopane-tyyli, jonka luoja oli 1800-luvun lopun lahjakkaimpiin taiteilijoihin kuulunut Stanisław Witkiewicz. Tätä vuoristolaisarkkitehtuuria on edelleenkin nähtävissä joka puolelle Zakopanea. Vieraillaan Jaszczurowkan kappelissa. Lounaan jälkeen omaa vapaata aikaa, ennen kuin matka jatkuu Krakovaan. Illallinen nautitaan paikallisessa ravintolassa Krakovan vanhassa kaupungissa.

Keskiviikko Krakova-Auschwitz-Krakova
(Aamiainen, lounas)
Vieraillaan Puolan tunnetuimmassa linnassa. Wawelin kuninkaallinen linna sijaitsee samannimisen kukkulan huipulla Krakovassa. Huipulta avautuu kaunis näkymä kaupunkiin ja alhaalla virtaavalle Veiksel-joelle. Nähtävää riittää toki myös itse linnassakin. Historiasta kiinnostuneelle linnan museo on antoisa kokemus. Näytillä on kaikkea aina kengistä koruihin sekä tuopeista ja talismaaneihin. Erityisen mielenkiintoisia ovat sodankäyntiin keskittyvät huoneet, joissa aseteknologian kehitys keihäistä kivääreihin on esitetty hyvin havainnollisesti. Lounaan jälkeen matka jatkuu Auschwitz –Birkenaun entisten natsien keskitysleiri museoon.

Torstai Krakova-Wieliczka-Krakova
(Aamiainen, päivällinen)
Aamulla omaa vapaata aikaa. Nautitaan kakkukahvit kuuluisassa Krakovalaisessa kahvilassa ja iltapäivällä matkaamme Wieliczkan suolakaivokselle. Kaivos kuuluu Unescon maailmanperintöluetteloon. Kaivos on yksi maailman vanhimmista, ja se tuotti suolaa yhtäjaksoisesti 700 vuotta 1300-luvulta aina vuoteen 2007 asti. Illallinen ja kansanperinne show paikallisessa ravintolassa Wieliczkassa, ennen kuin ajamme takaisin Krakovaan.

Perjantai Krakova
(Aamiainen)
Aamiaisen jälkeen lentokenttäkuljetus.

Puola on tunnettu matkailijoiden keskuudessa edullisesta hintatasostaan.
Pääkaupunki:
Varsova
Virallinen kieli:
Puola
Valuutta: Puolan zloty (PLN)
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -1
Tiedot sitoumuksetta.

Hintalauseke koskien räätälöityjä matkojamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Pyydä tarjous” -painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan. Kaikki matkat ovat omatoimisia.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

HUOM!
Jalkapallo, jääkiekko, Formula1, MotoGP, urheilutapahtumien ja muiden tapahtumien, kuten konserttien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta, lopullinen aika vahvistetaan noin 1-2 viikkoa ennen ajankohtaa. Tapahtuman ajankohdan muuttuminen ei oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Muutostilanteessa usein jo ostetut tapahtumaliput siirtyvät uudelle päivälle.

Matkaehdot

Tähän matkaan sovelletaan Kymenmatkat Oy:n erityisehtoja matkapaketeille 1.7.2018 alkaen sekä Yleisiä matkapakettiehtoja 1.7.2018 alkaen.

Vakuuden alainen matkapaketti

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.

Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kymenmatkat Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.

Lisäksi Kymenmatkat Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.

Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1/7/2018 alkaen.

Hyvä tietää: Passi, viisumi, matkavakuutus ja matkaterveys

Tarkista hyvissä ajoin ennen matkaasi että sinulla on voimassa oleva matka-asiakirja. Yleisten matkapakettiehtojen mukaan matkustajan on itse huolehdittava matkalla tarvittavista asiakirjoista.

Useat maat vaativat, että passin tulee olla voimassa vielä 3-6 kuukautta matkan päättymisestä.  Ajantasaiset maahantulosäädökset on hyvä tarkistaa hyvissä ajoin ennen matkavarausta kohdemaan viranomaisilta, esimerkiksi maan lähimmästä edustustosta.

Tarkista ennen matkavaraustasi tarvitaanko matkakohteeseesi tai mahdolliseen kauttakulkumaahan viisumia tai etukäteen haettavaa maahansaapumislupaa.

Huomaa! Matkavaraukseen tulee merkitä se etunimi, joka on ensimmäisenä passissa ja koko sukunimi. Tarkista, että passissa ja matkalipussa olevat nimet täsmäävät.

Passin kuvasivusta on hyvä ottaa matkalle mukaan kopio ja säilyttää sitä eri paikassa kuin alkuperäistä passia.

* Matkavakuutukset   Suosittelemme riittävän ja kattavan matkavakuutuksen hankintaa jo matkavarauksen yhteydessä.

Matkadokumentit – ohjeita matkan varanneille
* EU kansalaisten matkustusasiakirjat »  Sinun Eurooppasi
* Matkustusasiakirjat »  Rajavartiolaitos
* Matkustus ja  lähtöselvitys » Hyvä tietää lentomatkalla
* Matkailuterveys ja rokotukset »
* Tuontimääräykset » Tulli.fi
* Matkustustiedotteet ja matkustusilmoitukset »  Ulkoministeriö, matkustus ja maat

Suomen edustustot ulkomailla>> Ulkoministeriö
Ulkoministeriön hätänumero +358 9 1605 5555