Lontoo_Lyhdyt_800x600
Englanti Lontoo puutarhamatka

Maailman kuuluisimpiin lukeutuvassa Chelsea Flower Show -kukkanäyttelyistä alan ammattilaiset kilpailevat upeilla näyttelypuutarhaosastoilla, joista palkitaan vuosittain paras.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Englanti Lontoo puutarhamatka

Chelsea Flower Show

Tule mukaan omatoimiselle puutarhamatkalle Lontooseen. Chelsea Flower Show Lontoossa on tunnetuin ja suosituin puutarha-alan näyttely Britanniassa. Näyttelyssä ammennetaan tulevan puutarhasesongin uutuudet sekä trendit. Maailman kuuluisimpiin lukeutuvassa Chelsea Flower Show -kukkanäyttelyssä alan ammattilaiset kilpailevat upeilla näyttelypuutarhaosastoilla, joista paras palkitaan.

Vuosittain toukokuussa järjestettävään näyttelyyn osallistuu satoja näytteilleasettajia. Vieraita käy 160 000. Portilla ei ole lipunmyyntiä, liput tulee ostaa etukäteen.

Matkapäivät: 22.-26.5.2018

Hintaesimerkkimme 4 pv: 840 € / hlö

Hintaan sisältyy:
* Lennot turistiluokassa m/p
* Lentokenttäverot ja matkustajamaksun
* Majoitus jaetussa 2 hengen huoneessa
* Aamiaiset päivittäin
* Yhden päivän lippu Chelsea kukkashow`hun.

Viehättävä hotellimme on Park International****

Täysin uusittu hotelli (vuonna 2012) on viisi kerroksinen rakennus, joka on koottu viidestä toisiinsa yhdistetystä Georgian aikaisesta talosta. Hotellissa on 171 makuuhuonetta, joissa kaikissa on taulu-TV, tallelokero, mini jääkaappi, teen/kahvin keitto mahdollisuus ja WiFi internetyhteys.

Voit yhdistää Lontoon matkaasi myös Pariisin. Kysy lisää!

Chelsea Flower Show

Chelsea Flower Show järjestetään vuosittain toukokuussa ja tapahtumapaikkana on Royal Hospital Chelsea -sairaalan piha-alueet. Näyttelyn järjestäjä on Royal Horticultural Society ja sen juuret juontavat vuodesta 1852, jolloin se järjestettiin ensimmäisen kerran. Tällä paikalla näyttely on ollut vuodesta 1912. Vuosittain Chelsea Flower show:ssa käy yli 160 000 vierailijaa ja näytteillä on tietenkin erilaisia puutarhoja sekä kasveja. BBC televisioi näyttelyn ja mm. kuningatar käy siellä joka vuosi.

Näyttely ei ole pelkästään silkkaa kukkien kirjoa ja loistoa vaan siellä tuodaan tietoisesti esiin myös yhteiskunnalliset tarpeet. Kaupunkiviljelyyn soveltuvat seinäviljelyt, erilaiset kastelujärjestelmät sekä uusiokäyttö ovat ajankohtaisia elementtejä myös Chelsean kukkashow’ssa.

Whisley Gardens

Matkan aikana suosittelemme tutustumaan myös maailmankuuluun Whisley Gardens -puutarhaan, joka on erittäin kaunis romanttisine Tudorin ristikkorakennetaloineen. Täällä on mahdollista nähdä mikä tahansa puutarhatyyppi tai -erikoisuus ja yksi alue onkin kokonaan omistettu erilaisille mallipuutarhoille.

The Park International Hotel ****

Hotelli sijaitsee Kensingtonissa lyhyen kävelymatkan päässä Gloucester Road metro asemalta josta pääsee kätevästi Circle ja District linjalla Sloane Squarin asemalle, josta kävelee Chelsea Flower Show.

Täysin uusittu hotelli (vuonna 2012) on viisi kerroksinen rakennus, joka on koottu viidestä toisiinsa yhdistetystä Georgian aikaisesta talosta. Hotellissa on 171 makuuhuonetta, joissa kaikissa on taulu-TV, tallelokero, mini jääkaappi, teen/kahvin keitto mahdollisuus ja WiFi internetyhteys. Hotellissa on Orchid aamiais huone, sekä New-York tyylinen Piano Bar Kensington, jossa on hyvä valikoima oluita, viinejä ja väkeviä alkoholijuomia, ravintolan menu on yhdistelmä aasialaisia ja brittiläisiä makuja. Hotellin muihin palveluihin kuuluu kuntosali ja kokoushuone. Lähin metroasema: Gloucester Road (Circle, District-ja Piccadilly linjat).

Lontoo_The Park International hotel_hotel_ulkox_800x600 Lontoo_The Park International hotel_hotel_rafalpikul_bar-13_800x600 Lontoo_The Park International hotel_hotel_dbl_80x600

 

 

 

Iso-Britannia eli Englanti, ja erityisesti Lontoo on tunnettu lukuisista nähtävyyksistään, museoistaan ja historiallisista kohteistaan.
Pääkaupunki: Lontoo
Virallinen kieli:
Englanti
Valuutta: Englannin punta (GBP)
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -2
Tiedot sitoumuksetta.

Hintalauseke
Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Varaa matka”-painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan ja vasta saatuamme sinulta hyväksynnän alamme varata matkaa.