Venäjä Pietari puutarhamatka ryhmämatka

Pietarhovin kuuluisasta puistosta löytyy sekä englantilainen että ranskalainen puutarha. Sen helmi on kuitenkin Alapuisto, jossa on kolme ainutlaatuista kaskadia, kymmeniä suihkulähteitä ja miniatyyrikokoisia palatseja. Pyydä tarjous ryhmällesi ja tutustu ohjelmaehdotelmaamme.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Venäjä Pietari puutarhamatka ryhmämatka

Pietari Suuren kasvitieteellisen puutarhan

alueelta löytyy 12 000 eri lajiketta, ja siellä on niin Venäjän eri osien kasvillisuutta kuin kasvishuoneissa eksoottisempiakin kasveja. Erikoisuuksiin kuuluvat laajat alppikasvillisuuden kokoelmat, kuten myös kiinalaiset ja japanilaiset kasvit ja lumme, jonka lehtien läpimitta on pari metriä.

Pietarhovin kuuluisasta puistosta löytyy sekä englantilainen että ranskalainen puutarha. Sen helmi on kuitenkin Alapuisto, jossa on kolme ainutlaatuista kaskadia, kymmeniä suihkulähteitä ja miniatyyrikokoisia palatseja. Pyydä tarjous ryhmällesi ja tutustu ohjelmaehdotelmaamme.

Esimerkkihintamme kevät-kesäkaudella 3 pv:  445 €/hlö

Hintaan sisältyy:
* Junamatkat Helsinki-Pietari-Helsinki 2.lk Allegro junalla
* Majoitus Dostojevsky-hotellissa 2 heng. huoneessa
* Aamiaiset hotellissa
* Opastetut retket: kaupunkikierros, kasvitieteellinen puutarha sekä Pietarhovi
* Suomalainen matkanjohtaja
* Hotellin rekisteröintimaksu
* Ryhmäviisumi

Ryhmän mimikoko 30 henkilöä.

Räätälöimme matkan toiveidesi mukaan.

 

Matkaohjelma

1. matkapäivä

Allegro-juna lähtee Helsingin rautatieasemalta kohti Pietaria. Suomenkielinen opas ja bussi ovat vastassa ryhmää rautatieasemalla. Ensinnä ohjelmassamme on opastettu kaupunkikierros sekä vierailu Pietarin kasvitieteellisessä puutarhassa.

Pietari Suuren kasvitieteellinen puutarha on perustettu apteekkareiden yrttien viljelytarkoitukseen jo vuonna 1714. Kasvitieteellisen puutarhan löytyy 12 000 eri lajiketta, ja siellä on niin Venäjän eri osien kasvillisuutta kuin kasvishuoneissa eksoottisempiakin kasveja. Erikoisuuksiin kuuluvat laajat alppikasvillisuuden kokoelmat, kuten myös kiinalaiset ja japanilaiset kasvit ja lumme, jonka lehtien läpimitta on pari metriä.

Kuljetus hotelliin ja majoittautuminen.

Illalla mahdollisuus baletti- tai opperaesitykseen, esim. maailmankuulussa Mariinski-teatterissa taikka vaihtoehtoisesti Venäläinen ilta kasakkatanssi- ja lauluesityksineen.

2. matkapäivä

Aamiainen hotellissa.
Kokopäiväretki Pietarhoviin, tutustutaan Alapuutarhaan.

Pietarhovin palatsi- ja puistokokonaisuudessa säännöllisyys ja symmetrisyys yhtyy Suomenlahden matalan rantavyöhykkeen ja sen yläpuolella kohoavan entisen rantavallin luonnolliseen maisemaan. Sen keskipiste on vuosina 1714–1721 rakennettu Suuri suihkulähdekaskadi, jotka koristavat kullatut pronssipatsaat.

Pietarhovin kuuluisasta puistosta löytyy sekä englantilainen että ranskalainen puutarha. Sen helmi on kuitenkin Suomenlahden rannoille levittäytyvä Alapuisto. Arkkitehti Braunshtein on suunnitellut puiston Pietari I:n luonnoksien pohjalta ja puisto muistuttaa Ranskan kuninkaan Lugvig XIV:n Versaillesin puistoa.

Alapuistossa on kolme ainutlaatuista kaskadia, kymmeniä suihkulähteitä ja miniatyyrikokoisia palatseja, mm. Mont Plaisire kasvihuoneineen ja Marlin palatsi puutarhoineen ja kala-altaineen.

3. matkapäivä
Aamiainen, jonka jälkeen omaa aikaa esimerkiksi ostosten tekemistä varten Gostinnyj Dvorissa tai Passaz tavaratalossa. Kuljetus rautatieasemalle.

Allegro-juna lähtee kohti Suomea.

Hinta edellyttää väh. 30 hengen ryhmää.

Dostojevsky***

Sijainti: Hyvä keskitason hotelli Vladimirski Passage ostoskeskuksen yhteydessä, erinomaisella paikalla vain noin 200 m kävelymatkan päässä Nevsky Prospektilta. Osoite: Vladimirski Prospekt 19, St. Petersburg Tel:+7(812) 331 3200 Lähin metroasema: Dostojevskaya sijaitsee lähellä, kadun toisella puolella. Huoneita: Hotellissa on 207 huonetta. Huonevarustus: suihku/wc, televisio ja radio. Hotellin palvelut: Ostoskeskuksessa useita ravintoloita ja n. 200 kauppaa.

Pietari_Dostojevsky_sisä400x300

Venäjä tunnetaan vanhastaan Tsaareista ja Tsaarien hovista. Suurista palatseista ja kullan loistosta. Nykyään se tunnetaan kasvavana talousmahtina.
Pietari on noin viiden miljoonan asukkaan suurkaupunki. Se on rakennettu suomalaisheimojen ikivanhan kauppapaikan Nevanlinnan päälle. Kaupunki tunnetaan kulttuurikaupunkina, jonka vetonauloja ovat monet nähtävyydet ja museot.
Virallinen kieli: Venäjä
Valuutta:  Rupla
Passi ja viisumi: Suomen kansalaisilta vaaditaan Venäjälle viisumi. Lisätiedot toimistoltamme.
Aikavyöhyke +1 Kesäaika ei ole käytössä

Ryhmäviisumia varten tarvitaan:
* viisumianomuskaavake
* kopio passin kuvasivusta
* passivalokuva (35 x 45 mm)
* matkustajavakuutustodistus

Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja. Lopullinen hinta muodostuu sesongin ja lentoyhtiön/laivayhtiön/junayhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla "Varaa matka"-painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan ja vasta saatuamme sinulta hyväksynnän alamme varata matkaa. Hinnat eivät ole voimassa messu- ja erikoistapahtumien aikana. Joulun, uudenvuoden, talviloman ja pääsiäisen aikaan erikoishinnat! Myös muita matka- ja hotellivaihtoehtoja! Kysy lisää toimistostamme