Ranska jokiristeily Romanttinen Provence

Jokiristeily halki eteläisen Ranskan maaseutujen on elämys, joka kannattaa kokea kerran elämässä, unohda huolet ja nauti olostasi! Varaa Ranska jokiristeily >

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Ranska jokiristeily Romanttinen Provence

Elämyksiä Rhône-joella

Jokiristeily halki eteläisen Ranskan maaseutujen on elämys, joka kannattaa kokea kerran elämässä. Rhône on yksi Euroopan merkittävimpiä jokia ja sivujokensa Saônen kanssa se tarjoaa kauniin reitin jokiristeilylle. Reitti vie sinut Burgundysta Provenceen ja matkalla näet viinitarhojen peittämiä rinteitä, kauniita maalaismaisemia, historiallisen hurmaavan Avignonin kaupungin sekä Ranskan kolmanneksi suurimman kaupungin Lyonin. Ranska jokiristeily -laivalla on täysihoito, joten unohda huolet ja nauti olostasi!

Ranska jokiristeily Romanttinen Provence

Aamulla herätessäsi ja nautittuasi runsaan aamupalan laiva saapuu Maconiin ja voit osallistua retkelle Clunyyn, joka oli aikoinaan Euroopan henkisen elämän keskus. Myöhemmin retki vie sinut maistelemaan paikallisen viinitilan tuotteita.

Arlesin kaupunki on aikoinaan ollut niin roomalainen satama kuin kristinuskon keskus eteläisessä Ranskassa ja taidemaalari Vincent Van Gogh asui siellä jonkin aikaa. Tutustumme Rhône-joen suistoon ja Camarguen – alueelle, joka on tunnettu laajoista ruohomaistaan, karjankasvatuksesta, hevosista ja flamingoista.

Laiva on ankkuroituna Avignonissa, jossa 1300-luvulla muurien ympäröimä kaupunki toimi katolisen kirkon päämajana ja paavien kotipaikkana ja se on aina ollut merkittävä keskus Rhônen alueella.

Tournonissa ohjelmassa on retki ’Train de l’Ardeche’:n kyydissä. Tämä pieni juna kuljettaa turistit Ardeche -joen kanjoneihin ja Doux -joen luonnonkauniin solan halki.

Lähtöpäivät 2022:

Pyydä tarjous toimistoltamme >>>

Ranska jokiristeily Romanttinen Provence

Risteilyt> 

Kymenmatkat FB>

 

Hintaesimerkkimme 8 pv: 1879€ / hlö

Päivä 1:
Lento Lyonin ja illalla jokilaiva aloittaa matkansa.

Päivä 2:
Aamulla laiva saapuu Maconiin ja voit osallistua retkelle Clunyyn, joka oli aikoinaan Euroopan henkisen elämän keskus. Myöhemmin retki vie sinut maistelemaan paikallisen viinitilan tuotteita.

Päivä 3:
Laiva palaa päiväksi Lyoniin, jossa voit osallistua kaupunkikierrokselle ja tutustua paremmin kaupunkiin ja sen nähtävyyksiin, kuten UNESCO:n maailmanperintölistalla olevaan vanhaan kaupunkiin ja sen kapeisiin kujiin ja kauniisiin aukioihin. Illalla laiva jatkaa kohti Viviersiä.

Päivä 4:
Aamulla saavutaan keskiaikaiseen Viviersiin, joka oli aikoinaan vauras kaupunki suolan tuotannon vuoksi. Kävelykierros kauniisti entisöidyssä vanhassa kaupungissa ja vierailu kaupungin katedraalissa tutustuttavat sinut paremmin tähän eteläisen Ranskan helmeen.

Päivä 5:
Aamiaisen jälkeen voit osallistua kaupunkikierrokselle, jonka kohteena tänään on Arles. Kaupunki on aikoinaan ollut niin roomalainen satama kuin kristinuskon keskus eteläisessä Ranskassa ja taidemaalari Vincent Van Gogh asui siellä jonkin aikaa. Lounaan jälkeen retki jatkuu Rhône-joen suistoon ja Camarguen – alueelle, joka on tunnettu laajoista ruohomaistaan, karjankasvatuksesta, hevosista ja flamingoista.

Päivä 6:
Laiva on ankkuroituna Avignonissa, jossa voit osallistua kaupunkikierrokselle. 1300-luvulla muurien ympäröimä kaupunki toimi katolisen kirkon päämajana ja paavien kotipaikkana ja se on aina ollut merkittävä keskus Rhônen alueella. Kaupunki onkin nykyisin myös UNESCO:n maailmanperintölistalla. Iltapäivällä pääset rentoutumaan laivalla, kun se seilaa pohjoiseen, kohti Tournonia.

Päivä 7:
Kun laiva saapuu Tournoniin, ohjelmassa on retki ’Train de l’Ardeche’:n kyydissä. Tämä pieni juna kuljettaa turistit Ardeche -joen kanjoneihin ja Doux -joen luonnonkauniin solan halki. Iltapäivällä matka jatkuu kohti Lyonia.

Päivä 8:
Aamupalan jälkeen alkaa kotimatka.

MS Thurgau Rhone

Laivalta löytyy myös baari, ravintola, tanssilattia ja pieni spa-osasto, jossa on porealla, sauna ja solarium. Bistrobaarissa on myös kirjasto ja laivalla on aurinkokansi, joka on täydellinen rentoutumiseen.

Lue lisää

Ranska tunnetaan etenkin ranskalaisesta keittiöstä, sen vahvanmakuisista juustoista, viineistä ja patongeista, joita kaikkia Ranskassa nautitaankin joka aterialla.
Pääkaupunki: Pariisi
Virallinen kieli: Ranska
Valuutta: Euro
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -1

Tiedot sitoumuksetta.

Hintaesimerkkimme 8 pv: 1879€ / hlö

Hintaan sisältyy:
* Lennot Helsinki-Lyon-Helsinki
* Yksi ruumaan menevä matkalaukku per matkustaja
* Risteily valitussa hyttiluokassa
* Täysihoito laivalla (aamiainen, lounas, iltapäiväkahvi, 4-ruokalajin illallinen ja iltapala)
* Matkalaukkupalvelu laivalla
* Satamamaksut
* Englanninkielinen opastus laivalla

Lisämaksusta:
* Lentokenttäkuljetukset
* Kiertoajelupaketti 345€/hlö
* Lisäyöt Lyonissa

Hintaesimerkkejä, matkaehdot matkapaketti, passi ja viisumi

Hintalauseke koskien räätälöityjä matkojamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Pyydä tarjous” -painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan. Kaikki matkat ovat omatoimisia.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

HUOM!
Jalkapallo, jääkiekko, Formula1, MotoGP, urheilutapahtumien ja muiden tapahtumien, kuten konserttien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta, lopullinen aika vahvistetaan noin 1-2 viikkoa ennen ajankohtaa. Tapahtuman ajankohdan muuttuminen ei oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Muutostilanteessa usein jo ostetut tapahtumaliput siirtyvät uudelle päivälle.

Matkaehdot

Tähän matkaan sovelletaan

Kymenmatkat Oy:n erityisehtoja matkapaketeille 1.7.2018 alkaen

sekä  Yleisiä matkapakettiehtoja 1.7.2018 alkaen.

 

Vakuuden alainen matkapaketti

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.

Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kymenmatkat Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.

Lisäksi Kymenmatkat Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.

Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta:

 

Yleiset matkapakettiehdot 1/7/2018 alkaen.

 

Hyvä tietää: Passi, viisumi, matkavakuutus ja matkaterveys

Tarkasta ennen matkaasi voimassa olevat rokotusvaatimukset ja rajanylityksessä vaadittavat terveydelliset testitulokset.

Tarkista hyvissä ajoin ennen matkaasi että sinulla on voimassa oleva matka-asiakirja. Yleisten matkapakettiehtojen mukaan matkustajan on itse huolehdittava matkalla tarvittavista asiakirjoista.

Useat maat vaativat, että passin tulee olla voimassa vielä 3-6 kuukautta matkan päättymisestä.  Ajantasaiset maahantulosäädökset on hyvä tarkistaa hyvissä ajoin ennen matkavarausta kohdemaan viranomaisilta, esimerkiksi maan lähimmästä edustustosta.

Tarkista ennen matkavaraustasi tarvitaanko matkakohteeseesi tai mahdolliseen kauttakulkumaahan viisumia tai etukäteen haettavaa maahansaapumislupaa.

Huomaa! Matkavaraukseen tulee merkitä se etunimi, joka on ensimmäisenä passissa ja koko sukunimi. Tarkista, että passissa ja matkalipussa olevat nimet täsmäävät.

Passin kuvasivusta on hyvä ottaa matkalle mukaan kopio ja säilyttää sitä eri paikassa kuin alkuperäistä passia.

 

* Matkavakuutukset  

 

Suosittelemme riittävän ja kattavan matkavakuutuksen hankintaa jo matkavarauksen yhteydessä. Useiden maiden viranomaiset vaativat  maahan saapuvilta matkavakuutuksen, joka korvaa lääkärikäynnistä ja sairaudesta aiheutuneet kulut. Tarkasta tiedot maakohtaisesti.

Matkadokumentit – ohjeita matkan varanneille

 

* EU kansalaisten matkustusasiakirjat »  Sinun Eurooppasi

 

* Matkustusasiakirjat »  Rajavartiolaitos

 

* Matkustus ja  lähtöselvitys » Hyvä tietää lentomatkalla

 

* Matkailuterveys ja rokotukset »

 

* Tuontimääräykset » Tulli.fi

 

* Matkustusilmoitukset ja -tiedotteet»  Ulkoministeriö, matkustus ja maat

 

Suomen edustustot ulkomailla>> Ulkoministeriö

 

Ulkoministeriön hätänumero +358 9 1605 5555