Ranska Pariisi jokiristeily Lumoava Seine

Matkalla näet muun muassa La Roche-Guyonin linnan ja Le Havren satamakaupungin sekä lukuisia kauniita maisemia. Varaa Pariisi jokiristeily Lumoava Seine>

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Ranska Pariisi jokiristeily Lumoava Seine

Täysihoitoristeily Seinellä

Mikä olisikaan mukavampaa kuin lipua laivalla halki Luoteis-Ranskan kuvankauniiden maisemien Pariisista Le Havreen ja takaisin, viehättävällä jokiristeilyllä. No tietysti se, että risteilyyn kuuluisi täysihoito! Lähde siis MS Swiss Rubyn kyytiin nauttimaan ihastuttavista retkikohteista, hyvästä ruuasta ja kansainvälisestä seurasta.

Ranska Pariisi jokiristeily Lumoava Seine

Seine on Ranskan toiseksi pisin joki (780km) ja se laskee Englannin kanaaliin. Risteilyllä näet muun muassa Le Havren satamakaupungin, Honfleurin pikkukaupungin ja lukuisia kauniita maisemia. Ja tietysti pääset viettämään aikaa Pariisin nähtävyyksien parissa, katukahviloista, ravintoloista ja museoista nauttien.

Pyydä tarjous toimistoltamme >>>

 

Ranska Pariisi jokiristeily Lumoava Seine

 

Risteilyt> 

Kymenmatkat FB>

Hintaesimerkkimme 8 pv: 2415€/hlö

Lähtöpäivät 2021

Päivä 1:
Nouse Pariisissa laivaan ja aloita iltapäivällä seikkailusi pitkin hurmaavaa Seineä!

Päivä 2:
Yön aikana MS Swiss Ruby saapuu Vernoniin. Voit osallistua retkelle Givernyyn tutustumaan impressionistisen taidemaalari Claude Monet:n taloon ja puutarhaan, jonka lumpeiden täyttämää lampea Monet on käyttänyt mallina monissa maalauksissaan. Iltapäivällä rentoudutaan laivan kyydissä, kun se lipuu pitkin Seineä kohti Englannin kanaalia.

Päivä 3:
Aamulla laiva ankuroituu Le Havren merkittävään satamakaupunkiin, joka sijaitsee Seinen suistossa Englannin kanaalin rannalla. Voit osallistua mielenkiintoiselle retkelle Honfleuriin, joka henkii aitoa merimiesromantiikkaa erityisesti vanhan sataman kuvankauniilla ja kapeilla kujilla. Honfleur on myös tunnettu Ranskan suurimmasta puurakenteisesta kirkosta St.Catherinesta. Le Havren kaupounkikierroksen ja laivalla nautitun lounaan jälkeen tehdään vielä retki Seinen suiston alabaster-rannikolle ja rannikkokaupunki Etretatiin, joka on tunnettu häkellyttävistä, jyrkistä rantakallioistaan.

Päivä 4:
Aamun retki suuntautuu ’Luostarien reitille’ ja sen aikana vieraillaan St.Wandrillen ja Jumiègesin luostarinraunioille. Lounaan aikana laiva jatkaa matkaansa ja illansuussa ankkuroituu Normandin pääkaupunkiin Roueniin, jossa voit omin päin käydä tutustumassa kaupunkiin.

Päivä 5:
Tänään voit osallistua Rouenin kaupunkikierrokselle ja tutustua tämän ihastuttavan kaupungin vanhaan keskustaan ja torialueeseen. Victor hugo kutsui kaupunkia ’sadan kirkontornin kaupungiksi’. Ohjelmaan kuuluu tietysti myös Rouenin kuuluisa goottilainen katedraali, joka kohoaa kohti Normandian taivasta ja joka on eräs Ranskan merkittävimmistä pyhistä rakennuksista. Iltapäivällä matka jatkuu pieneen ja viehättävään Les Andelysiin, jota vartioi kukkulallaan keskiaikainen Château Gaillard, jonka Englannin kuningas ja Normandian herttua Rikhard I Leijonamieli rakennutti 1100-luvulla.

Päivä 6:
Aamulla ollaan Conflansissa, jossa voit osallistua tutustumisretkelle Chantillyn linnaan, jonka barokkipuutarha on yksi Ranskan tunnetuimpia. Kuuluisa puutarha-artisti Andre Le Notre on suurimmaksi osaksi sunnitellut tämän puutarhan laajoine lampineen ja nurmikkoalueineen. Iltapäivällä laiva jatkaa kohti Pariisia, jonne saavutaan illalla. Ennen ankkuroitumista laiva ohittaa eräitä Pariisin kauneimpia nähtävyyksiä iltavalaistuksessa.

Päivä 7:
Aamulla on mahdollisuus osallistua Pariisin kaupunkikierrokselle, jolla nähdään kaikki merkittävimmät nähtävyydet kuten Eiffel tornin, Champs Elyseesin kadun, Place de la Concorden ja paljon muuta. Iltapäivä vapaata aikaa kaupunkiin tutustumiseen.

Päivä 8:
Aamiaisen jälkeen on aika nousta laivasta ja aloittaa kotimatka.

MS Swiss Ruby

MS Swiss Ruby on pieni mutta ylellinen jokilaiva. Laivalla on 88 ulkohyttiä, joissa osassa on pieni parveke.

Lue lisää

Ranska tunnetaan etenkin ranskalaisesta keittiöstä, sen vahvanmakuisista juustoista, viineistä ja patongeista, joita kaikkia Ranskassa nautitaankin joka aterialla.
Pääkaupunki: Pariisi
Virallinen kieli: Ranska
Valuutta: Euro
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -1

Tiedot sitoumuksetta.

Hintaesimerkkimme 8 pv: 2415€/hlö

* Lennot Helsinki-Pariisi-Helsinki
* Yksi ruumaan menevä matkalaukku per matkustaja
* Risteily valitussa hyttiluokassa
* Täysihoito laivalla (aamiainen, lounas ja illallinen)
* Tervetulococktail
* Satamamaksut
* Englanninkielinen opas laivalla

Lisämaksusta:
* Lentokenttäkuljetukset
* Kiertoajelupaketti 299€/hlö
* Lisäyöt Pariisissa

 

Hintaesimerkkejä, matkaehdot matkapaketti, passi ja viisumi

Hintalauseke koskien räätälöityjä matkojamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Pyydä tarjous” -painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan. Kaikki matkat ovat omatoimisia.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

HUOM!
Jalkapallo, jääkiekko, Formula1, MotoGP, urheilutapahtumien ja muiden tapahtumien, kuten konserttien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta, lopullinen aika vahvistetaan noin 1-2 viikkoa ennen ajankohtaa. Tapahtuman ajankohdan muuttuminen ei oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Muutostilanteessa usein jo ostetut tapahtumaliput siirtyvät uudelle päivälle.

Matkaehdot

Tähän matkaan sovelletaan

Kymenmatkat Oy:n erityisehtoja matkapaketeille 1.7.2018 alkaen

sekä  Yleisiä matkapakettiehtoja 1.7.2018 alkaen.

 

Vakuuden alainen matkapaketti

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.

Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kymenmatkat Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.

Lisäksi Kymenmatkat Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.

Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta:

 

Yleiset matkapakettiehdot 1/7/2018 alkaen.

 

Hyvä tietää: Passi, viisumi, matkavakuutus ja matkaterveys

Tarkasta ennen matkaasi voimassa olevat rokotusvaatimukset ja rajanylityksessä vaadittavat terveydelliset testitulokset.

Tarkista hyvissä ajoin ennen matkaasi että sinulla on voimassa oleva matka-asiakirja. Yleisten matkapakettiehtojen mukaan matkustajan on itse huolehdittava matkalla tarvittavista asiakirjoista.

Useat maat vaativat, että passin tulee olla voimassa vielä 3-6 kuukautta matkan päättymisestä.  Ajantasaiset maahantulosäädökset on hyvä tarkistaa hyvissä ajoin ennen matkavarausta kohdemaan viranomaisilta, esimerkiksi maan lähimmästä edustustosta.

Tarkista ennen matkavaraustasi tarvitaanko matkakohteeseesi tai mahdolliseen kauttakulkumaahan viisumia tai etukäteen haettavaa maahansaapumislupaa.

Huomaa! Matkavaraukseen tulee merkitä se etunimi, joka on ensimmäisenä passissa ja koko sukunimi. Tarkista, että passissa ja matkalipussa olevat nimet täsmäävät.

Passin kuvasivusta on hyvä ottaa matkalle mukaan kopio ja säilyttää sitä eri paikassa kuin alkuperäistä passia.

 

* Matkavakuutukset  

 

Suosittelemme riittävän ja kattavan matkavakuutuksen hankintaa jo matkavarauksen yhteydessä. Useiden maiden viranomaiset vaativat  maahan saapuvilta matkavakuutuksen, joka korvaa lääkärikäynnistä ja sairaudesta aiheutuneet kulut. Tarkasta tiedot maakohtaisesti.

Matkadokumentit – ohjeita matkan varanneille

 

* EU kansalaisten matkustusasiakirjat »  Sinun Eurooppasi

 

* Matkustusasiakirjat »  Rajavartiolaitos

 

* Matkustus ja  lähtöselvitys » Hyvä tietää lentomatkalla

 

* Matkailuterveys ja rokotukset »

 

* Tuontimääräykset » Tulli.fi

 

* Matkustusilmoitukset ja -tiedotteet»  Ulkoministeriö, matkustus ja maat

 

Suomen edustustot ulkomailla>> Ulkoministeriö

 

Ulkoministeriön hätänumero +358 9 1605 5555