Ranska Pariisi – Lumoava Seine jokiristeily

Matkalla näet muun muassa La Roche-Guyonin linnan, Le Havren satamakaupungin, Honfleurin pikkukaupungin ja lukuisia kauniita maisemia. Ja tietysti pääset viettämään aikaa Pariisin nähtävyyksien parissa, katukahviloista, ravintoloista ja museoista nauttien.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Ranska Pariisi – Lumoava Seine jokiristeily

Seine on Ranskan toiseksi pisin joki ja se laskee Englannin Kanaaliin Le Havren kaupungissa. Nyt sinulla on mahdollisuus lähteä tutustumaan tähän 780 kilometriä pitkään jokeen MS Swiss Rubylla risteillen.

Matkalla näet muun muassa La Roche-Guyonin linnan, Le Havren satamakaupungin, Honfleurin pikkukaupungin ja lukuisia kauniita maisemia. Ja tietysti pääset viettämään aikaa Pariisin nähtävyyksien parissa, katukahviloista, ravintoloista ja museoista nauttien.

Hintaesimerkkimme 8 pv: 1989 €/hlö

Lähtöpäivä 25.5.

Päivä 1:
Nouse Pariisissa laivaan ja aloita iltapäivällä seikkailusi pitkin hurmaavaa Seineä!

Päivä 2:
Yön aikana MS Swiss Ruby saapuu La Roche-Guyoniin, missä voit vierailla vaikuttavassa La Roche-Guyon linnassa, joka sijaitsee kalkkikivikalliolla lähellä Seineä. Iltapäivällä rentoudutaan aivalla sen lipuessa pitkin Seineä.

Päivä 3:
Aamulla laiva ankuroituu Le Havren merkittävään satamakaupunkiin, joka sijaitsee Seinen suistossa Englannin kanaalin rannalla. Voit osallistua mielenkiintoiselle kokopäivän retkelle Alabaster rannikolle, jossa vieraillaan Etretatin rantakaupungissa, joka on kuuluista vaikuttavista kalkkikivikallioistaan. Fecampin satamakaupungissa pääset vierailemaan kalastusmuseossa ja Benedictinen palatsissa. Sen ylellisesti koristelluissa huoneissa tislataan kuuluisaa Benedictine yrttilikööriä. Retkellä nautitaan myös lounas, ennen kuin palataan laivalle jatkaman matkaa.

Päivä 4:
Aamulla laiva ankkuroituu Caudebec-en-Caux:iin josta voit lähteä retkelle Honfleurin satamakaupunkiin, joka henkii aitoa meriromantiikkaa erityisesti vanhan sataman kuvankauniilla ja kapeilla kujilla. Mikäli aikaa jää, vieraillaan myös riippuvista puutarhoistaan kuuluisassa Le Havressa, ennen kuin palataan takaisin Caudebeciin. Lounas nautitaan laivan seilatessa kohti Rouenia, jonne saavutaan myöhään iltapäivällä. Voit osallistua kaupunkikierrokselle ja tutustua tämän ihastuttavan kaupungin vanhaan keskustaan ja torialueeseen. Ohjelmaan kuuluu tietysti myös Rouenin kuuluisa goottilainen katedraali, joka kohoaa kohti Normandian taivasta ja joka on eräs Ranskan merkittävimmistä pyhistä rakennuksista.

Päivä 5:
Yön aikana MS Swiss Ruby matkaa Les Andelysiin. Aamulla sinulla on aikaa tutustua omin päin tähän kauniiseen pikkukaupunkiin, jonka maisemaa dominoi linna. Iltapäivällä laiva pysähtyy pienessä Vernonissa, josta voit lähteä retkelle Givernyyn tutustumaan taloon, puutarhaan ja lummelampeen, joka on tullut kuuluisaksi impressionisti Claude Monet:n maalauksista.

Päivä 6:
Aamulla ollaan Conflansissa, jossa voit osallistua tutustumisretkelle Chantillyn linnaan, jonka barokkipuutarha on yksi Ranskan tunnetuimpia. Kuuluisa puutarha-artisti Andre Le Notre on suurimmaksi osaksi sunnitellut tämän puutarhan laajoine lampineen ja nurmikkoalueineen. Iltapäivällä laiva jatkaa kohti Pariisia, jonne saavutaan illalla. Ennen ankkuroitumista laiva ohittaa eräitä Pariisin kauneimpia valaistuja nähtävyyksiä.

Päivä 7:
Aamulla voit lähteä retkelle upeaan Versaillesin palatsiin, joka on yksi koko Euroopan suurimpia ja merkittävimpiä palatseja ja oli pitkään Ranskan kuninkaiden asuinpaikka. Lounaan jälkeen on mahdollisuus osallistua Pariisin kaupunkikierrokselle, jolla nähdään kaikki merkittävimmät nähtävyydet kuten Eiffel tornin, Champs Elyseesin kadun, Place de la Concorden ja paljon muuta.

Päivä 8:
Aamiaisen jälkeen on aika nousta laivasta ja aloittaa kotimatka.

MS Swiss Ruby

MS Swiss Ruby on pieni mutta ylellinen jokilaiva. Laivalla on 88 ulkohyttiä, joissa osassa on pieni parveke.

Lue lisää

Ranska tunnetaan etenkin ranskalaisesta keittiöstä, sen vahvanmakuisista juustoista, viineistä ja patongeista, joita kaikkia Ranskassa nautitaankin joka aterialla.
Pääkaupunki: Pariisi
Virallinen kieli: Ranska
Valuutta: Euro
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -1

Tiedot sitoumuksetta.

* Lennot Helsinki-Pariisi-Helsinki
* Yksi ruumaan menevä matkalaukku per matkustaja
* Risteily valitussa hyttiluokassa
* Täysihoito laivalla (aamiainen, lounas ja illallinen)
* Tervetulococktail
* Satamamaksut
* Englanninkielinen opas laivalla

Lisämaksusta:
* Lentokenttäkuljetukset
* Kiertoajelupaketti (La Roche-Guyoni´n linna, päiväretki Alabaster rannikolle sis.lounaan, Retki Honfleuriin ja Le Havreen, kaupunkikierros Rouenissa ja Pariisissa, retki Givernyyn, Chantillyn linna ja retki Versaillesin palatsiin) 449€/hlö
* Lisäyöt Pariisissa

 

Hintalauseke koskien räätälöityjä matkojamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Pyydä tarjous” -painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan. Kaikki matkat ovat omatoimisia.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

HUOM!
Jalkapallo, jääkiekko, Formula1, MotoGP, urheilutapahtumien ja muiden tapahtumien, kuten konserttien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta, lopullinen aika vahvistetaan noin 1-2 viikkoa ennen ajankohtaa. Tapahtuman ajankohdan muuttuminen ei oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Muutostilanteessa usein jo ostetut tapahtumaliput siirtyvät uudelle päivälle.

Matkaehdot

Tähän matkaan sovelletaan Kymenmatkat Oy:n erityisehtoja matkapaketeille 1.7.2018 alkaen sekä Yleisiä matkapakettiehtoja 1.7.2018 alkaen.

Vakuuden alainen matkapaketti

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.

Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kymenmatkat Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.

Lisäksi Kymenmatkat Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.

Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1/7/2018 alkaen.

Hyvä tietää: Passi, viisumi, matkavakuutus ja matkaterveys

Tarkista hyvissä ajoin ennen matkaasi että sinulla on voimassa oleva matka-asiakirja. Yleisten matkapakettiehtojen mukaan matkustajan on itse huolehdittava matkalla tarvittavista asiakirjoista.

Useat maat vaativat, että passin tulee olla voimassa vielä 3-6 kuukautta matkan päättymisestä.  Ajantasaiset maahantulosäädökset on hyvä tarkistaa hyvissä ajoin ennen matkavarausta kohdemaan viranomaisilta, esimerkiksi maan lähimmästä edustustosta.

Tarkista ennen matkavaraustasi tarvitaanko matkakohteeseesi tai mahdolliseen kauttakulkumaahan viisumia tai etukäteen haettavaa maahansaapumislupaa.

Huomaa! Matkavaraukseen tulee merkitä se etunimi, joka on ensimmäisenä passissa ja koko sukunimi. Tarkista, että passissa ja matkalipussa olevat nimet täsmäävät.

Passin kuvasivusta on hyvä ottaa matkalle mukaan kopio ja säilyttää sitä eri paikassa kuin alkuperäistä passia.

* Matkavakuutukset   Suosittelemme riittävän ja kattavan matkavakuutuksen hankintaa jo matkavarauksen yhteydessä.

Matkadokumentit – ohjeita matkan varanneille
* EU kansalaisten matkustusasiakirjat »  Sinun Eurooppasi
* Matkustusasiakirjat »  Rajavartiolaitos
* Matkustus ja  lähtöselvitys » Hyvä tietää lentomatkalla
* Matkailuterveys ja rokotukset »
* Tuontimääräykset » Tulli.fi
* Matkustustiedotteet ja matkustusilmoitukset »  Ulkoministeriö, matkustus ja maat

Suomen edustustot ulkomailla>> Ulkoministeriö
Ulkoministeriön hätänumero +358 9 1605 5555

Oma sijaintini
Hae ajo-ohjeet