Venäjä Pietari Dostojevskin jalanjäljillä ryhmämatka

Dostojevskin Rikoksen ja rangaistuksen

päähenkilön Raskolnikovin reittejä. Kierros alkaa Dostojevskin kotimuseosta ja jatkuu Heinätorin läheisyyteen, jonne Rikoksen ja rangaistuksen tapahtumat sijoittuvat. Osa retkestä tehdään kävellen, mutta jos joku ei halua kävellä, voi myös matkustaa ko välin bussilla. Oppaamme vie ryhmän kävelykierrokselle Raskolnikovin 730 askeleen pituista murhareittiä pitkin. Pyydä tarjous ryhmällesi ja tutustu ohjelmaehdotelmaamme.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Venäjä Pietari Dostojevskin jalanjäljillä ryhmämatka

Dostojevskin Rikoksen ja rangaistuksen

päähenkilön Raskolnikovin reittejä. Kierros alkaa Dostojevskin kotimuseosta ja jatkuu Heinätorin läheisyyteen, jonne Rikoksen ja rangaistuksen tapahtumat sijoittuvat. Osa retkestä tehdään kävellen, mutta jos joku ei halua kävellä, voi myös matkustaa ko välin bussilla. Oppaamme vie ryhmän kävelykierrokselle Raskolnikovin 730 askeleen pituista murhareittiä pitkin. Pyydä tarjous ryhmällesi ja tutustu ohjelmaehdotelmaamme.

Esimerkkihintamme 3 pv:  495 €/hlö

Hintaan sisältyy:
* Junamatkat Helsinki-Pietari-Helsinki 2.lk Allegro junalla
* Majoitus Dostojevsky-hotellissa 2 heng. huoneessa
* Aamiaiset hotellissa
* Opastetut retket: kaupunkikierros, Raskolnikovin jalanjäljillä kierros sekä Dostojevskin kotimuseo
* Illallinen & show ravintola St.Petersburg
* Musiikkikomedia-teatterin liput
* Hotellin rekisteröintimaksu
* Ryhmäviisumi

Ryhmän mimikoko 30 henkilöä.

Räätälöimme matkan toiveidesi mukaan.

 

Ohjelma:

1 pv
Kokoontuminen Helsingin rautatieasemalla noin 20 minuuttia ennen junan lähtöä.
Junamatka Helsinki-Pietari klo 06.12-10.48 Allegro junalla.
Pietariin saavuttaessa suomenkielinen kaupunkikiertoajelu ja illallinen ravintola St.Peterburgissa, jossa nautimme illallisen vauhdikkaan Show ohjelman pyörteissä. Yöpyminen hotelli Dostojevskyssä.

Pietari_Stpeterburg_ravintola_400x300

2 pv
Buffet aamiainen hotellissa.
Aamiaisen jälkeen lähdemme opastetulle retkellemme ”Raskolnikovin jalanjäljillä”  kierrokselle, jonka aikana seuraamme Dostojevskin Rikoksen ja rangaistuksen päähenkilön Raskolnikovin reittejä. Tarinakierros alkaa Dostojevskin kotimuseosta ja jatkuu Heinätorin läheisyyteen, jonne Rikoksen ja rangaistuksen tapahtumat sijoittuvat. Osa retkestä tehdään kävellen, mutta jos joku ei halua kävellä, voi myös matkustaa ko välin bussilla. Oppaamme vie ryhmän kävelykierrokselle Raskolnikovin 730 askeleen pituista murhareittiä pitkin.

Illalla vierailemme Musiikkikomedia teatterissa katsomassa operettia tai musikaalia. Vaihtoehtoisesti voimme hankkia liput myös esimerkiksi Mariinsky teatterin esitykseen.

museum of Kunstkamera in st. Peterburg_800x600

3 pv
Buffet aamiainen hotellissa.
Lähtöpäiväksi olemme varanneet ryhmälle omaa aikaa esimerkiksi ostosten tekemistä varten Gostinnyj Dvor,  Passaz tai Galereja  tavaratalossa. Tavaratalossa voi nauttia lounaan tai käydä kahvilla ja jäätelöllä, sekä nauttia vilkkaan ostoskeskuksen tunnelmasta.
Paluu Pietarista Helsinkiin klo 15.25-18.01 Allegro junalla.

Pietari_Galereia_400x300

Dostojevsky ***

Sijainti: Hyvä keskitason hotelli Vladimirski Passage ostoskeskuksen yhteydessä, erinomaisella paikalla vain noin 200 m kävelymatkan päässä Nevsky Prospektilta. Osoite: Vladimirski Prospekt 19, St. Petersburg Tel:+7(812) 331 3200 Lähin metroasema: Dostojevskaya sijaitsee lähellä, kadun toisella puolella. Huoneita: Hotellissa on 207 huonetta. Huonevarustus: suihku/wc, televisio ja radio. Hotellin palvelut: Ostoskeskuksessa useita ravintoloita ja n. 200 kauppaa.

Pietari_Dostojevsky_sisä400x300

Venäjä tunnetaan vanhastaan Tsaareista ja Tsaarien hovista. Suurista palatseista ja kullan loistosta. Nykyään se tunnetaan kasvavana talousmahtina.
Pietari on noin viiden miljoonan asukkaan suurkaupunki. Se on rakennettu suomalaisheimojen ikivanhan kauppapaikan Nevanlinnan päälle. Kaupunki tunnetaan kulttuurikaupunkina, jonka vetonauloja ovat monet nähtävyydet ja museot.
Virallinen kieli: Venäjä
Valuutta:  Rupla
Passi ja viisumi: Suomen kansalaisilta vaaditaan Venäjälle viisumi. Lisätiedot toimistoltamme.
Aikavyöhyke +1 Kesäaika ei ole käytössä

Ryhmäviisumia varten tarvitaan:
* viisumianomuskaavake
* kopio passin kuvasivusta
* passivalokuva (35 x 45 mm)
* matkustajavakuutustodistus

Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja. Lopullinen hinta muodostuu sesongin ja lentoyhtiön/laivayhtiön/junayhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla "Varaa matka"-painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan ja vasta saatuamme sinulta hyväksynnän alamme varata matkaa. Hinnat eivät ole voimassa messu- ja erikoistapahtumien aikana. Joulun, uudenvuoden, talviloman ja pääsiäisen aikaan erikoishinnat! Myös muita matka- ja hotellivaihtoehtoja! Kysy lisää toimistostamme