Irlanti_riverdance_Scancoming400x300
Irlanti Riverdance huumaa

Lähde tutustumaan ihastuttavaan Irlantilaiseen kansantanssiin Dubliniin, Irlantiin! Riverdancen läpimurto tapahtui vuoden 1994 Euroviisuissa Dublinissa, jossa esitettiin tämä irlantilainen tanssi seitsemän minuutin väliaikashowssa.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Irlanti Riverdance huumaa

Riverdance huumaa Dublinissa, 

Lähde tutustumaan ihastuttavaan Irlantilaiseen kansantanssiin Dubliniin,  Irlantiin! Riverdancen läpimurto tapahtui vuoden 1994 Euroviisuissa Dublinissa, jossa esitettiin tämä irlantilainen tanssi seitsemän minuutin väliaikashowssa. Esitys yhdisti erilaisin irlantilaisen tanssin elementtejä ja hetkessä tästä tanssista tuli ilmiö, joka on antanut lähtemättömiä vaikutteita irlantilaiseen tanssiin ja musiikkiin.

 

Hintaesimerkkimme 5 pv: 635 € / hlö

Hintaan sisältyy:
*Lennot turistiluokassa m/p
*Lentokenttäverot ja matkustajamaksu
*Majoitus jaetussa 2 hengen huoneessa
*Hotelliaamiainen
*Lentokenttäkuljetukset Air Link-lentokenttäbussilla
(pysähtyy aivan hotellin edessä)
* Lippu Riverdance esitykseen
* Sisäänpääsy Guinness Storehousen panimonäyttelyyn (sis. tuoppi Guinnesia)

Yhden hengen huoneen lisämaksu 145 € / hlö.

Retkiehdotelmia:

* Old Jameson Distillery – ‘Barrelman Feast’ – Irlantilainen ilta Jamesonin viskitislaamossa lauantaisin 59 € / hlö
sisältää 4 ruokalajin illallisen, yhden Jamesonin kuuluisista coctaileista & Irlantilaisen shown
* Dublin Hop on, Hop off bus- Dublinin kaupunkiertoajelu.
Lippu on voimassa 48 tuntia, bussi pysähtyy kaikkien tunnetuimpien nähtävyyksien kohdalla 20 € / hlö

Best Western Academy Plaza 3*

Hotelli sijaitsee Dublinin ydinkeskustassa pääkatu O'Connell streetin poikkikadulla. Tunnetulle Henry street -ostoskadulle matkaa vain 5 minuuttia ja läheltä löytyy myös paljon muita kauppoja, pubeja ja ravintoloita. Academy Plazassa on 285 hyvin varustettua ja ilmastoitua huonetta, joissa kaikissa on suihku/kylpyamme, TV, maksullinen elokuvakanava, maksuton langaton Internet-yhteys, hiustenkuivaaja, silitystarvikkeet, ilmainen tallelokero ja teen/kahvinkeittovälineet. Hotelli saneerattiin ja modernisoitiin kesäkuussa 2007. Hotellissa on kaksi ravintolaa, joista yksi tarjoaa aasialaista ruokaa sekä baari, jossa on elävää musiikkia useimpina iltoina viikossa. Hotellissa on myös kuntosali, kauneushoitola ja pelihuone. Kokoustiloja riittää aina sadan henkilön tarpeisiin saakka, ja niissä on modernit tarpeet täyttävä IT-tukiverkko.

Irlanti: Vihreänä saarena tunnettu maa kutsuu tutustumaan paikallisten letkeään elämäntyyliin sekä jylhiin maisemiin, pubi-iltoihin ja vilkkaisiin kaupunkeihin.
Pääkaupunki: Dublin
Virallinen kieli: Iiri, englanti
Valuutta: Euro
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -2
Tiedot sitoumuksetta.

Hintalauseke
Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Varaa matka”-painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan ja vasta saatuamme sinulta hyväksynnän alamme varata matkaa.