Rooma_Republic square_800x600
Italia Rooma Uusi Vuosi

Roomaa ei turhaan kutsuta ikuiseksi kaupungiksi – länsimaisen sivistyksen koko historian aistii täällä paremmin kuin kenties missään muualla. Tuhatvuotiset nähtävyydet nivoutuvat saumattomasti nykypäivän moderniin sykkeeseen ja elämäniloon, jota Rooma on tulvillaan.
Uusi vuosi vaihtuukin unohtumattomissa tunnelmissa – italialaiseen tapaan hyvästä ruuasta, musiikista ja ystävien seurasta nauttien. Tule mukaan ja koe ikimuistoinen vuoden vaihtuminen!

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Italia Rooma Uusi Vuosi

Rooma ikuinen kaupunki

länsimaisen sivistyksen kehto. Tuhatvuotiset nähtävyydet kuuluvat osana nykypäivän moderniin elämäntapaan ja elämäniloon, jota Rooma on tulvillaan. Uusi vuosi vaihtuukin unohtumattomissa tunnelmissa – italialaiseen tapaan isolla joukolla nauttien hyvästä seurasta, ruuasta, musiikista ja tietenkin värikkäistä raketeista. Tule mukaan ja koe ikimuistoinen uuden vuoden juhla, La Festa di San Silvestro!

Matkapäivät: 30.12-2.1.

Felice Anno Nuovo, Buona Fortuna!

Hintaesimerkkimme 4 pv: 465 €/hlö

Hintaan sisältyy:
* Lennot Roomaan turistiluokassa
* Lentoverot ja lipunkirjoituskulut
* Majoitus kahden tähden Hotelli King 3 yön ajan jaetussa kahden hengen huoneessa aamiaisin

Räätälöimme matkan toiveidesi mukaan.

Lisämaksusta:
* Kuljetus lentokentältä hotellille n. 52 €/suunta/henkilöautolla

 

Ohjelmaesimerkki lisämaksusta:

1 pv
Lento Roomaan. Kuljetus kaupungille ja kaupunkikierros, jonka aikana kävellään samoja kujia, missä aikoinaan antiikin roomalaiset vaelsivat kohti espanjalaisia portaita. Ohitamme kuuluisan Fontana di Trevin suihkulähteen, jossa voimme esittää toivomuksia.  Vierailemme Pantheonin temppelissä ja saavumme lopuksi keskustan Navona -aukiolle – roomalaisten olohuoneeseen. Aukion keskellä kohoaa upea Berninin suihkulähde ”Neljä virtaa” ja sitä vastapäätä sijaitsee Borrominin Sant’ Agnese -kirkko.

2 pv
Aamiaisen jälkeen voit vierailla omatoimisesti Capitoliumin kukkulalla, josta ihailet upeaa, Forum Romanumille avautuvaa näköalaa ja kuvitella, miten kaksi tuhatta vuotta sitten kaduilla kuului keisareiden ja sotilaiden äänet. Matka jatkuu kohti Colosseumia, joka on nykyisin Rooman tunnetuin symboli ja roomalaisen arkkitehtuurin parhaimpia esimerkkejä. Colosseumilla aikoinaan esitettiin aikansa raaimpia esityksiä, gladiaattoriotteluita, ristiinnaulitsemisia ja eläintaisteluita.

Illalla seurataan huikeaa valoshowta, joka kruunaa vuoden vaihtumisen Ikuisessa kaupungissa!

3 pv
Myöhäisen aamiaisen jälkeen, hyvissä ajoin ennen puoltapäivää kannattaa matkata Pietarinkirkon aukiolle odottamaan perinteistä paavin Urbi & Orbi-siunausta. Iltapäivällä voit seurata vahdinvaihtoa presidentin palatsilla.

4 pv
Aamiainen hotellissa ja vapaata aikaa. Kuljetus hotellilta lentokentälle, josta lento Helsinkiin.

King hotel **+

Hotelli sijaitsee kaupungin sydämessä, vain lyhyen matkan päässä Espanjalaisilta portailta ja Trevin suihkulähteeltä. Hotellissa on vastaanotto, aula, baari, lukusali ja terassi hotellin katolla. Kaikissa huoneissa on ilmastointi, kylpyhuone, TV, maksuton internet yhteys ja puhelin. Barberinin metroasema sijaitsee 100 m hotellista.

Osoite: Via Sistina 131, 00187 Rooma.

Rooma_King_Hotelli_dbl_400x300 Rooma_King_Hotelli_sisäpiha_400x300

Italia: on maa, jolle on helppo menettää sydämensä. Italia yhtenä maailman kauneimmista ja romanttisimmista maista.
Pääkaupunki: Rooma
Virallinen kieli: Italia
Valuutta: Euro
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -1
Kesäaika: -1

Italiassa hotellit perivät turistiveroa, tämä vero maksetaan suoraan hotelliin.

Tiedot sitoumuksetta

Hintalauseke
Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Varaa matka”-painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan ja vasta saatuamme sinulta hyväksynnän alamme varata matkaa.