Ruotsin ja Ahvenanmaan risteilyt Finnlines

Laivat Finneagle ja Finnfellow vievät Naantalista Långnäsin kautta Kapellskäriin kaksi kertaa päivässä. Varaa Ruotsin ja Ahvenanmaan risteilyt >

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Ruotsin ja Ahvenanmaan risteilyt Finnlines

Edulliset reittimatkat ja risteilyt Itämerellä

Edullisten reittimatkojen lisäksi Finnlinesilla on kausittain vaihtuvia alennuksia erityyppisillä ajoneuvoilla liikkuville seurueille. Ruotsin ja Ahvenanmaan risteilyt Finnlines laivoilla reittimatkoina.

Laivat Finneagle ja Finnfellow vievät Naantalista Kapellskäriin tai toiseen suuntaan kaksi kertaa päivässä. Matka-aika 8–9 tuntia. Matka-aika Naantalista Långnäsiin on viisi tuntia ja Långnäsin kautta Kapellskäriin yhdeksän tuntia.

Naantali–Kapellskär-reitillä kaksi ateriaa per henkilö sisältyy aina matkalipun hintaan. Naantali–Långnäs ja Kapellskär–Långnäs-reiteillä yksi ateria per henkilö sisältyy matkalipun hintaan.

Pyydä tarjous toimistoltamme >>>

Ruotsin ja Ahvenanmaan risteilyt Finnlines

Risteilyt> 

Kymenmatkat FB>

Finnlinesin laivamatkat Ruotsiin ja Ahvenanmaalle

 

Finnclipper, Finneagle ja Finnfellow

Finnclipper, Finneagle sekä Finnfellow liikennöivät reitillä Naantali–Långnäs–Kapellskär. Laivoilla on buffet-ravintola, baari, myymälä ja lasten leikkinurkkaus. Autokannelta löytyy tilaa ajoneuvollesi, matkustitpa moottoripyörällä, henkilöautolla tai asuntoautolla.

HytitValittavanasi ikkunallisia ja ikkunattomia kahden ja neljän vuoteen hyttejä. Kahden vuoteen hytit ovat 9 neliötä ja neljän vuoteen 11 neliötä suuria. Kaikissa hyteissä on suihku, wc, ilmastointi ja tv sekä osassa hyteistä myös puhelin.Hyttivaraus on pakollinen ilta- ja yölähdöillä ja matkustettaessa lemmikkieläimen kanssa.
Ravintola ja baariMalmö–TravemündeNaantali–Långnäs–Kapellskär Ateriat sisältyvät lipun hintaan.Buffet-pöydän herkullinen kotiruokatarjoilu maistuu niin lapsille kuin aikuisille. Aterioilla on veloituksetta tarjolla maitoa ja vettä sekä aamiaisella ja brunssilla hedelmämehuja. Olutta, viiniä ja muita alkoholijuomia voi ostaa ravintolan yhteydessä sijaitsevasta baarista.
MyymäläMatkasi aikana voit myös tehdä ostoksia. Myymälän valikoimaan kuuluu mm. kosmetiikkaa, koruja, makeisia, matkamuistoja, tekstiilejä, virvoitus- ja alkoholijuomia. Tuotevalikoima vaihtelee laivoittain. Suomi–Ruotsi-liikenteessä voit tehdä taxfree-ostoksia niillä lähdöillä, joilla ne kulkevat Ahvenanmaan kautta.
LeikkinurkkausLaivoilla on ravintolan ja baarin läheisyydessä lapsille leikkinurkkaus, josta löytyy pelejä, piirustusvälineitä, pallomeri ja leluja.
LemmikkieläimetLaivoillamme on hyttejä lemmikkieläinten kanssa matkustaville. Lemmikkieläinten ulkoilutusalue sijaitsee Finnclipperillä kannella 7 ja Finneaglella ja Finnfellow'lla kannella 8. Ennen kuin otat lemmikkisi mukaan ulkomaanmatkalle, ota selvää paikallisista säädöksistä ja rajoituksista.Otathan huomioon, että kaikki lemmikit on ilmoitettava matkavarauksen yhteydessä ja että lemmikin kanssa matkustettaessa on aina varattava hytti. Lemmikkien kanssa liikkuminen baareissa, buffet-ravintolassa ja muissa yleisissä tiloissa ei ole sallittua.
SaunaFinnclipperillä on erilliset saunat sekä naisille että miehille. Saunan käyttö sisältyy matkan hintaan.Finneaglella ja Finnfellow'lla ei ole saunaa matkustajien käytössä.
KokoustilaFinneaglella on kokoustila 10 hengelle.Pyydä meiltä ryhmätarjous, olipa kyseessä keskittymistä vaativa kokous, aivoriihi, koulutustilaisuus tai vaikka vuositapaaminen. Kokoustila on veloituksetta ryhmän käytössä.
FinnclipperTyyppi ro-ro / matkustaja
Rakennusvuosi 1999 / 2007
Rakennuspaikka Puerto Real
Pituus 188,3 m
Leveys 28,7 m
Nopeus 22,1 solmua
Kaistametrit 2200
Matkustajia 440
Hyttejä 191
Jääluokka 1A
FinneagleTyyppi ro-ro / matkustaja
Rakennusvuosi 1999
Rakennuspaikka Puerto Real
Pituus 188,30 m
Leveys 28,7 m
Nopeus 22,1 solmua
Kaistametrit 2200
Matkustajia 440
Hyttejä 191
Jääluokka 1A
FinnfellowTyyppi ro-ro / matkustaja
Rakennusvuosi 2000
Rakennuspaikka Puerto Real
Pituus 188,3 m
Leveys 29,5 m
Nopeus 22 solmua
Kaistametrit 2200
Matkustajia 395
Hyttejä 186
Jääluokka 1A

Ruotsi tarjoaa runsaasti lomaelämyksiä – valitse tekemistä omien mieltymystesi mukaan. Vietä mieleenpainuva kaupunkiloma Tukholmassa nauttien shoppailusta ja kuplivasta iltaelämästä. Tai nauti luonnosta vaikkapa Pohjois-Ruotsissa. Ruotsi tarjoaa elämyksiä isoille ja pienille.
Pääkaupunki: Tukholma
Virallinen kieli: Ruotsi
Valuutta: Kruunu
Passi ja viisumi: Pohjoismaiden kansalaiselta ei vaadita Ruotsiin matkustettaessa passia. Henkilön on kuitenkin voitava todistaa henkilöllisyytensä viranomaisen myöntämällä kuvallisella henkilötodistuksella (passi, henkilökortti tai ajokortti). Myös lasten tulee voida todistaa henkilöllisyytensä.
Aikaero Suomeen: -1
Tiedot sitoumuksetta.

Hintaesimerkkejä, matkaehdot matkapaketti, passi ja viisumi

Hintalauseke koskien räätälöityjä matkojamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Pyydä tarjous” -painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan. Kaikki matkat ovat omatoimisia.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

HUOM!
Jalkapallo, jääkiekko, Formula1, MotoGP, urheilutapahtumien ja muiden tapahtumien, kuten konserttien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta, lopullinen aika vahvistetaan noin 1-2 viikkoa ennen ajankohtaa. Tapahtuman ajankohdan muuttuminen ei oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Muutostilanteessa usein jo ostetut tapahtumaliput siirtyvät uudelle päivälle.

Matkaehdot

Tähän matkaan sovelletaan

Kymenmatkat Oy:n erityisehtoja matkapaketeille 1.7.2018 alkaen

sekä  Yleisiä matkapakettiehtoja 1.7.2018 alkaen.

 

Vakuuden alainen matkapaketti

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.

Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kymenmatkat Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.

Lisäksi Kymenmatkat Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.

Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta:

 

Yleiset matkapakettiehdot 1/7/2018 alkaen.

 

Hyvä tietää: Passi, viisumi, matkavakuutus ja matkaterveys

Tarkasta ennen matkaasi voimassa olevat rokotusvaatimukset ja rajanylityksessä vaadittavat terveydelliset testitulokset.

Tarkista hyvissä ajoin ennen matkaasi että sinulla on voimassa oleva matka-asiakirja. Yleisten matkapakettiehtojen mukaan matkustajan on itse huolehdittava matkalla tarvittavista asiakirjoista.

Useat maat vaativat, että passin tulee olla voimassa vielä 3-6 kuukautta matkan päättymisestä.  Ajantasaiset maahantulosäädökset on hyvä tarkistaa hyvissä ajoin ennen matkavarausta kohdemaan viranomaisilta, esimerkiksi maan lähimmästä edustustosta.

Tarkista ennen matkavaraustasi tarvitaanko matkakohteeseesi tai mahdolliseen kauttakulkumaahan viisumia tai etukäteen haettavaa maahansaapumislupaa.

Huomaa! Matkavaraukseen tulee merkitä se etunimi, joka on ensimmäisenä passissa ja koko sukunimi. Tarkista, että passissa ja matkalipussa olevat nimet täsmäävät.

Passin kuvasivusta on hyvä ottaa matkalle mukaan kopio ja säilyttää sitä eri paikassa kuin alkuperäistä passia.

 

* Matkavakuutukset  

 

Suosittelemme riittävän ja kattavan matkavakuutuksen hankintaa jo matkavarauksen yhteydessä. Useiden maiden viranomaiset vaativat  maahan saapuvilta matkavakuutuksen, joka korvaa lääkärikäynnistä ja sairaudesta aiheutuneet kulut. Tarkasta tiedot maakohtaisesti.

Matkadokumentit – ohjeita matkan varanneille

 

* EU kansalaisten matkustusasiakirjat »  Sinun Eurooppasi

 

* Matkustusasiakirjat »  Rajavartiolaitos

 

* Matkustus ja  lähtöselvitys » Hyvä tietää lentomatkalla

 

* Matkailuterveys ja rokotukset »

 

* Tuontimääräykset » Tulli.fi

 

* Matkustusilmoitukset ja -tiedotteet»  Ulkoministeriö, matkustus ja maat

 

Suomen edustustot ulkomailla>> Ulkoministeriö

 

Ulkoministeriön hätänumero +358 9 1605 5555