KOtka Meriset auringonlasku
Kotka Kyminlinna & Ruudinsavua Ruotsinsalmessa

Kuninkaan rooli on täynnä itseironiaa, naisellisuutta ja tragiikkaa. Esityksessä paljastuu kuninkaan todellinen olemus ja tunteen myllerrykset. Huumorilla höystetty monologi yhdistyy elävällä tavalla merihistorian tapahtumapaikoille, keskelle kauneinta Suomenlahden saaristoa.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Kotka Kyminlinna & Ruudinsavua Ruotsinsalmessa

Oppaan kanssa tutustutaan Kyminlinnaan. Venäläiset suunnittelivat Kyminlinnan osaksi Pietarin suojaksi rakennettua puolustusrintamaa 1790-luvulla. Pientä tähdenmuotoista kenttälinnaketta alettiin laajentaa vuosisadan vaihteessa. Viidentoista vuoden rakennusurakan jälkeen linnoitus oli lähes valmis. Suomen sodan jälkeen v. 1809 Kyminlinna jäi syrjäiseksi, kun koko Suomi liitettiin osaksi Venäjää. Vuodesta 1939 lähtien Kyminlinna on ollut suomalaisen sotaväen käytössä. Nyt sotilaat ovat muuttaneet pois ja linnoitukseen pääsee tutustumiskäynnille.
Lounas retkipäivän aikana ja päivän päätteeksi meriteatteria Itäisellä Suomenlahdella.

Tervetulleeksi risteilylle toivottaa hänen kuninkaallisen korkeutensa, kuningas Kustaa III.  Kuninkaan rooli on täynnä itseironiaa, naisellisuutta ja tragiikkaa. Huumorilla höystetty monologi yhdistyy elävällä tavalla merihistorian tapahtumapaikoille, keskelle kauneinta Suomenlahden saaristoa.

Matka-aika: touko-lokakuu

Matkan kesto: 1 päivä

Hinta: 68 € / henkilö

Hintaan sisältyy: opastus, lounas, kahden tunnin risteily, multimediaesitys ja ohjelma. Kustaa III roolissa aluksella esiintyy ammattinäyttelijä, kahvi & kahvileipä risteilyllä.

Ryhmä min. 30 hlöä

 

Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme ryhmämatkoista.
Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme!
Teemme yhdessä kanssasi tarjouksen matkastanne toiveidenne mukaan ja vasta saatuamme sinulta hyväksynnän alamme varata matkaa.
Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.