Saksa Berliini Ruoka- ja juomakulttuurimatka

Tule Suomen ensimmäisen olutsommelier, olutkirjailija ja toimittaja Maria Markuksen mukana ruoka- ja juomakulttuurimatkalle Berliiniin! Käymme yhdessä vierailemassa Bryggeri Helsinki ravintolassa ja nautimme puhtaista raaka-aineista alusta asti itse valmistettua ruokaa ja olutta.

Käymme yhdessä vierailemassa Bryggeri Helsinki ravintolassa ja nautimme puhtaista raaka-aineista alusta asti itse valmistettua ruokaa ja olutta.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Saksa Berliini Ruoka- ja juomakulttuurimatka

Tule Suomen ensimmäisen olutsommelier, olutkirjailija ja toimittaja Maria Markuksen mukana ruoka- ja juomakulttuurimatkalle Berliiniin!

Käymme yhdessä vierailemassa Bryggeri Helsinki ravintolassa ja nautimme puhtaista raaka-aineista alusta asti itse valmistettua ruokaa ja olutta. Illalisen nautimme huippukokki Sauli Kemppaisen Ravintola Savussa, jssa tarjoillaan nimensä mukaisesti pohjoisia makuja yhdistettynä välimerellisiin makuihin. Vierailemme vielä Markthalle Neun- ruokatorilla Kteuzbergissa Maria Markuksen opastuksella.

Matka-aika: 16.-19.5.2019 (to-su)

Matkan hinta: 975 € / hlö

Hintaan sisältyy:
* Finnairin reittilennot Helsinki-Berliini-Helsinki:
16.5.2019 Helsinki-Berliini 11:25-12:25
19.5.2019 Berliini-Helsinki 17:50-20:40
* Majoitus, 3 yötä, kahden hengen huoneissa, aamiaisella
* Matkanjohtajana Suomen ensimmäinen olutsommelier, olutkirjailija ja toimittaja Maria Markus
* Kuljetukset lentokenttä-hotelli-lentokenttä
* Ohjelman mukaiset ateriat, kuljetukset ja retket

Lisämaksusta:
* Yhden hengen huoneen lisämaksu 175 €

16.5.2019
Lähtö Helsinki-Vantaan lentoasemalta kohti Berliiniä Finnairin suorilla lennoilla.
Berliiniin saavuttaessa meitä on bussi vastassa lentokentällä ja  lähdemmekin sieltä suoraan yhdessä lounaalle Bryggeri Helsinki ravintolaan. Bryggeri Helsinki tarjoaa puhtaista raaka-aineista alusta asti itse valmistettua ruokaa ja olutta. Uusia makuja kehitetään sesonkien mukaan. Lounas vatitarjoiluna ja oluttasting. Kylläisinä, hyvän lounaan nautittuamme meillä on kuljetus hotellille ja majoittuminen.

17.5.2019
Hotelliaamiaisen jälkeen lähdemme tutustumaan KaDeWe tavarataloon, joka on sata vuotta sitten perustettu Manner-Euroopan suurin ja mahtavin tavaratalo.  Ostosten ja ihmettelyn lomassa voimme nauttia omakustanteisen lounaan.
(Tavaratalokäynnillä meillä ei ole bussikuljetusta.)

Illallisen nautimme ravintola Savussa, jossa meille tarjoillaan neljän ruokalajin illallinen suositusviineineen.
Huippukokki Sauli Kemppaisen Ravintola Savussa tarjoillaan nimensä mukaisesti pohjoisia makuja yhdistettynä välimerellisiin makuihin.
(Ravintola Savuun meillä ei ole bussikuljetusta.)

18.5.2019
Hotelliaamiaisen jälkeen lähdemme opastetulle kaupunkikierrokselle. Vierailemme kuuluisalla Markthalle Neun- ruokatorilla Kteuzbergissa Maria Markuksen opastuksella.

19.5.2019
Aamiaisen nautimme hotellilla, jonka jälkeen meillä on omaa vapaata aikaa käytettävissämme. Hotellilta lähtee tilausajokuljetus lentokentälle, josta meillä on iltalento klo 17:50 Helsinkiin.

Ennakkomaksu 250 €/hlö.
Loppumaksu erääntyy 65 vrk:tta ennen lähtöä

Savu28072018_Hummer&Pulpo

Saksa Berliini Mercure Hotel Chateau Berlin am Kurfürstendamm

Hotelli sijaitsee Berliinin tyylikkäässä Charlottenburgin kaupunginosassa monien baarien ja ravintoloiden läheisyydessä. Kurfürstendammin ostoskatu on 1 minuutin kävelymatkan päässä ja Savignyplatzin kaupunkijuna-asema (S-Bahn) 5 minuutin kävelymatkan päässä.

Lue lisää

Saksa tarjoaa jokaiselle jotakin. Kulttuuria, ostoksia, liikuntamahdollisuuksia, kaikkea mitä matkalta voi toivoa.
Pääkaupunki: Berliini
Virallinen kieli: Saksa
Valuutta: Euro
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -1

Tiedot sitoumuksetta.

 

Oma sijaintini
Hae ajo-ohjeet