San Francisco ryhmämatka

San Francisco on täynnä suosittuja matkailukohteita ja lähiöitä, San Francisco on ehdottomasti matkustamisen arvoinen paikka.
Käy Alcatrazilla, jos ei sen historian vuoksi niin vähintäänkin vaikuttavien San Francisco Bayn näkymien vuoksi.
Kalasatamassa voi kuulla hylkeiden haukkuvan. Rapuravintoloissa voi käydä nauttimnassa paikallisesta herkusta.
Vieraile North Beachin italialaisessa osassa tai eksoottisessa Chinatownissa. Lukemattomat shoppailumahdollisuudet Union Squarella ja Haight Ashburyllä houkuttelevat monipuolisilla ostosmahdollisuuksillaan.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

San Francisco ryhmämatka

Alcatraz – Golden Gate

San Francisco on ehdottomasti matkustamisen arvoinen paikka.  Käy Alcatrazilla, jos ei sen historian vuoksi niin vähintäänkin vaikuttavien San Francisco Bayn näkymien vuoksi. Kalasatamassa voi kuulla hylkeiden haukkuvan. Rapuravintoloissa voi käydä nauttimnassa paikallisesta herkusta.
Vieraile North Beachin italialaisessa osassa tai eksoottisessa Chinatownissa. Lukemattomat shoppailumahdollisuudet Union Squarella ja Haight Ashburyllä houkuttelevat monipuolisilla ostosmahdollisuuksillaan.

Hintaesimerkkimme 5 pv: 1735 € / hlö

Hotellimme: Parc55 Wyhdham,  Hilton SF Union Square,  Hotel Whitcomb,  Holiday Inn Fisherman´s Wharf.

Hintaan sisältyy:
* Lennot Helsingistä
* Majoitus 4 yötä
* Päivittäinen amerikkalainen aamiainen
* Kaupunkikierros opastettuna
* Alcatrazissa vierailu
* Hotellikuljetukset
* Verot, palvelumaksut ja muistoesineet

Lisämaksusta tarjoamme retkiä:
Arkkitehtuurinen kierros keskikaupungilla
Gourmet suklaakierros
Golden Gate Segway kierros
Napa Valley Winery kierros

Hinta edellyttaa minimi 20 hengen ryhmää.

 

1 pv
Lähtö Helsinki-Vantaalta
Saapuminen San Fransiscon lentoasemalle, jossa meitä on bussi vastassa. Kuljetus hotellille, jossa majoittuminen huoneisiin.

2 pv
Aamiainen hotellilla

Kaupunkikiertoajelu ja Alcatraz sekä Golden Gate

Alcatraz on San Franciscon lahdella sijaitseva saari, joka toimi aikoinaan varuskuntana ja sittemmin yhtenä Yhdysvaltain pahamaineisemmista vankiloista. Nykyään entinen vankilasaari on suojeltu virkistys- ja luonnonsuojelualue ja se on osa UNESCOn nimittämää Golden Gaten biosfäärialuetta. Saarelle pääsee lautalla San Franciscosta. Entinen vankilarakennus on suosittu matkailunähtävyys ja museo.

5  pv
Aamiainen hotellilla
Kuljetus lentokentälle
Lehto Helsinkiin

 

Hotellimme:

Parc55 Wyhdham,
Hilton SF Union Square,
Hotel Whitcomb,
Holiday Inn Fisherman´s Wharf.

Amerikan yhdysvallat on pääosin Pohjois-Amerikan keskiosassa sijaitseva perustuslaillinen liittovaltio, joka koostuu 50 osavaltiosta ja yhdestä liittovaltion hallinnollisesta piirikunnasta sekä useista erillisalueista.
Pääkaupunki: Washington D.C.
Virallinen kieli: Englanti
Valuutta:  Yhdysvaltain dollari
Passi ja viisumi: Useimmat suomalaiset eivät tarvitse viisumia Yhdysvaltoihin. Suomen kansalaisia, jotka täyttävät Visa Waiver Program (viisumivapaus) ehdot, kehotetaan matkustamaan ilman viisumia.
Aikaero Suomeen  -7
Kesäaika: - 7
Tiedot sitoumuksetta.

Yhdysvaltoihin saapuvilta matkustajilta vaaditaan maksullinen sähköinen matkustuslupa:
ESTA
(Electronic System for Travel Authorization).
Matkustajan tulee tehdä ESTA-anomus Internetin kautta viimeistään 72 tuntia ennen matkaansa, tällä lomakkeella. Esta maksetaan luottokortilla.

Yhdysvaltojen viisumi, passi ja ESTA säädökset koskevat myös kauttakulkuliikennettä (esim. koneenvaihto Yhdysvalloissa).

 

Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja lentoyhtiön/laivayhtiön sekä lentoluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla "Varaa matka"-painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan ja vasta saatuamme sinulta hyväksynnän alamme varata matkaa