Singapore – Malesia ryhmämatka

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Singapore – Malesia ryhmämatka

Monikulttuurinen Singapore ja islamilainen Malesia

Vietämme pari päivää monikulttuurisessa Singaporessa ja tutustumme monikulttuuriseen aasialaiseen suurkaupunkiin. Singapore on shoppailijan paratiisi, sillä kauppoja löytyy aina kansainvälisesti tunnetuista merkki- ja designtuotteista paikallisiin käsitöihin ja erikoisuuksiin.  Kulttuurin saralla Singaporessa on erinomaisia teattereita ja hienoja tapahtumia. Myös uhkapelaajalle on Singaporessa tarjolla tasokkaita kasinoita ja urheilunharrastajalle tarjonta Singaporessa on vähintäänkin riittävää.

Singaporen saari todellinen liike-elämän keskittymä, joka siisteydellään hurmaa monen länsimaalaisen.

Lennämme Malesiaan Kuala Lumpuriin. Tutustumme ystävälliseen, vieraanvaraiseen, kuumaan ja eksoottiseen kaupunkiin.  Nautimme ihanista hoidoista ja edullisista ostoksista. Jos jossain, niin Malesian Kuala Lumpurin pilvenpiirtäjien kaupungissa ja Jaavan luonnonkauniilla saarella, on helppo yhdistää kaupunki- ja rantaloma samassa maassa. Malesia on täynnä elämää rikastuttavia asioita; sukellus elämyksiin, uskonnon ja arkipäivän sujuvuuteen, kiehtoviin ihmisiin ja malesialaiseen kulttuuriin, kulinaristisia nautintoja ja antoisia sukellusretkiä unohtamatta!

Matkan hinta 9 pv: Lasketaan ryhmäkohtaisesti

Hintaan sisältyy:
*
Suomenkielisen matkaoppaan palvelut alkaen Helsingistä koko matkan ajaksi
* Lennot Singapore Airlinesilla Helsinki – Singapore – Kuala Lumpur – Helsinki
* Lentolippuihin tulevat lentokenttäverot
* Lentokenttäkuljetukset Singaporessa ja Kuala Lumpurissa lentokenttä-hotelli-lentokenttä
* Majoitus Singaporessa ja Kuala Lumpurissa jaetussa H2:ssa tai H1:ssä aamiaisella
* Singaporen retki: Singaporen monet kasvot sis. lounaan ja Fish dip kylpylän
* Puolen päivän kokoustila x 2 päivää sis. kahvi/tee ja lounas
* Illallinen 2.iltana äyriäisravintolassa, sekä kuljetukset illalliselle hotellilta ja takaisin hotellille
* Illallinen 3.päivän iltana, sekä kuljetukset illalliselle hotellilta ja takaisin hotellille
* 4 h Singaporen kiertoajelu oppaan kanssa
* Retki Kuala Lumpuriin tutustuminen

Matkat on suunniteltu pienryhmille. Hinta edellyttää 10 osallistujaa.

Maanantai
Saapuminen Singaporeen, siirtyminen hotellille Majoitusvaihtoehdot 1)  Swissotel Merchant Court (4*) Viihtyisä Swissotel Merchant Court  Singaporen ydinkeskustassa lähellä Clarke Quay, Boat Quay ja Chinatown ostos- ja iltaelämän alueita.

Majoittuminen yhden tai Kahden hengen huoneissa  sis. aamiaiset 2)  The Sentosa Spa & Resort  5* Tämä upea viiden tähden hotelli sijaitsee 27 hehtaarin puutarhamaisella alueella Sentosan saarella.  Hyvät yhteydet Singaporen ydinkeskustaan. Yhden tai Kahden hengen huone sis. aamiaiset Illallinen Singaporelaiseen tyyliin

Tiistai
Aamiainen hotellilla Retki Singaporen monet kasvot ( kesto 6 tuntia ) Tutustuminen Singaporelaisiin kaupunginosiin. Vierailu sisältää: Arab Street, Little India, Chinatown, paikallinen kohde, josta löytyvät monet singaporelaiset erikoisuudet, kuten Henna maalauksia, Sarongiin pukeutumista etc.. Lounas  paikallisessa kiinalaisessa ravintolassa + kiinalainen tee Spa Fish Dip  Erikoinen kalakylpy virkistämään väsyneet jalat!

Keskiviikko
Aamiainen hotellilla Puolen päivän luento Kokoustilan käyttö kello 09.00 – 12.00 tai 14.00 – 17.00 välisenä aikana Kokoustiloissa kirjoitusmateriaali ja vesi juomaksi 1 lehtiötaulu ja valkoinen kirjoitustaulu kahvi/teetauko, johon kuuluu 2 välipalavaihtoehtoa lounas Kello 18.30 – 20.30 Illallinen paikallisessa kalaravintolassa, kuljetukset hotelli/ravintola/hotelli Lisämaksusta  Vene ajelu Singapore joella singaporelaisella aluksella Majoittuminen hotellille

Torstai
Aamiainen hotellilla Puolen päivän luento Kokoustilan käyttö kello 09.00 – 12.00 Kokoustiloissa kirjoitusmateriaali ja vesi juomaksi 1 lehtiötaulu ja valkoinen kirjoitustaulu kahvi/teetauko, johon kuuluu 2 välipalavaihtoehtoa lounas vapaata ohjelmaa tehtäväksi kello 15 saakka Kuljetus kentälle ja lento Kuala Lumpuriin illalla

Saapuminen Kuala Lumpuriin iltalennolla Siirtyminen hotellille Hotelli Melia Kuala Lumpur**** Ihastuttava hotelli aivan Kuala Lumpurin kultaisen kolmion sydämessä lähellä ostosmahdollisuuksia ja iltaelämää. Majoittuminen yhden tai kahden hengen huoneissa

Perjantai
Aamiainen hotellilla
Vapaata ohjelmaa

Lauantai
Aamiainen hotellilla

Aamiaisen jälkeen tutustutte tähän visuaalisesti kiehtovaan kaupunkiin yhdessä paikallisen oppaan kanssa. Tutustumisretkeen sisältyvät isoimmat historialliset maamerkit, jotka yhdessä antavat yleiskuvan kaupungin historiallisesta ja kulttuurisesta perimästä. Kuninkaan palatsi, Kansallinen monumentti, Kansallinen Moskeija ja Itsenäisyysaukio. Vierailette myös Petronan kaksoistorneissa, joista on mahdollisuus kokea kaupungin huikea panoraamanäkymä Kuala Lumpur tornin näköalatasanteelta.

Kello 16 aikaan lähdetään Kampung Kuantanin merenrantakylään, joka on tyypillinen hedelmäpuiden, öljypalmujen ja kookosviljelmien ympäröimä maalaiskylä. Tämä kylä sijaitsee Selangor joen varrella, 56 km Kuala Lumpurista ja on tunnettu tuhansista tuliperhosista, jotka ilmestyvät joelle hämärän tullen. Matkaamme jokea vastavirtaan nähdäksemme tämän erikoisen luonnon näytelmän, joka sijoittuu Mangrove puiden alle. ( Sateen sattuessa tuliperhosien kimallusta ei valitettavasti voi nähdä). Illallinen paikallisessa ravintolassa.

Sunnuntai
Aamiainen hotellilla
Vapaata ohjelmaa

Maanantai
Aamiainen hotellilla Hotellihuoneiden luovutus kello 12 tai kello 16, sopimuksen mukaan vapaata ohjelmaa tehtäväksi kello n. 16 saakka
Maanantai lentokenttäkuljetus lennolle SQ119  lähtö 20.30

Tiistai
Saapuminen Helsinkiin kello 12.10

Hotelli Grand Pacific  (ent.Allson) 3+*
Keskitason hotelli keskeisellä paikalla kävelymatkan päässä ostosalueista sekä nähtävyyksistä. Hotellista noin 20 minuutin ajomatka lentokentälle.
Huoneissa tv, radio, puhelin, minibaari, internetyhteys, hiustenkuivaaja ja ilmastointi.
Osoite:
101 Victoria Street
SINGAPORE 188018

Kuala Lumpur: Swiss Garden hotelli 4*
Huikean korkea hotelli, joka sijaitsee aivan Kuala Lumpurin sydämessä kiihkeän elämänrytmin omaavan Bukit Bintangin ja värikkään Kiinalaisen kaupunginosan välissä. Majoitus Deluxe huoneessa.

Lisämaksusta:
* Mahdollisuus tehdä kaapelivaunuajelu Singapore Flyerilla ( kesto 30 min/ajelu) sis. coctailin
Tämä ajelu tarjoaa upeat näkymät Singaporen ja Marina Bayn ylle
* Maisemaelämys: Kaapelivaunuajelu sis. Coctailin Veneajelu  Singapore joella ( Bum Ride )

Lisämaksusta Malesian retket. Ohessa retkikuvaukset:

1 ) Kokopäiväretki Malaccaan sisältäen lounaan. Kesto: 9 tuntia kello 09.00 – 18.00

Kohde, jossa perehdytään muinaiseen historiaan. Malacca on toiminut kauppapaikkana maustekauppiaille, jotka saapuivat sinne ympäri maailman tuoden mukanaan mitä ihanampia mausteita. Malacalla on värikäs historia alkaen perustajansa, Malayn sulttaanista, jatkuen hollantilaisten, portugalilaisten, sekä kiinalaisten väliintulolla; näin muodostaen hyvin harvinaislaatuisia ja monimuotoisia yhteisöjä. Tämä 150 km pituinen retki Malaccaan kulkee  maisemallisesti kauniiden kumi- ja öljypalmupuu viljelysmetsien, sekä sinne tänne sijoittuvien kylien läpi. Malaccan retki alkaa joen suusta, lempinimeltään ” Venice of the East”.  Rauhallisesti kelluvat vanhat  proomut, sekä puuveneet lastattuina mangrove tukeilla ja puuhiilellä vaihtokauppoja varten muistuttavat entisaikojen tavasta tehdä kauppaa. Vierailun kohokohdat ovat Heeren Street, Baba Nyonya yksityinen perinnemuseo, Jonkers Street, Kampung Kling Moskeija, Cheng Hoon Teng Temppeli, Hollantilainen aukio,  St.Paul’s  kukkula ja kiinalainen kukkula.

 

2 ) Kuala Selangor & Fireflies, sisältäen illallisen ja veneretken. Kesto : 7 tuntia kello 15.00 – 22.00

Rennon iltapäiväajelun aikana Kuala Selangorille ja Kampong Kuantanille, näeme kookos ja riisipeltoja, lehmiä laiduntamassa, paikallista saviruukkujen polttamista, sekä tienvarsi hedelmä- ja myymäläkojuja. Kuala Selangor, joka sijaitsee Selangor Joen varrella, on rikas historia ja on hyvin tunnettu tuoreista äyriäisruistaan.  Saavuttaessa Kuala Selangoriin, vieraillaan Altingsburgin linnoituksessa katsomassa kuninkaallista mauseleumia ja kolonialaisia rakennuksia ympäristössä. Päivällisen jälkeen, retki jatkuu Kampung Kuantanille, jossa on retken kohokohta: Purjehtiminen vastavirtaan pienellä veneellä hiljaisessa pimeydessä ihaillen kimaltelevia puita. Tämä häikäisevä tulikärpästen muodostama näky muistuttaa vilkkuvaa joulukuusta.

3)  Royal Selangor, Batu luolat ja yöretki, sis. illallisen ja kulttuurillisen shown. Kesto: 8 tuntia kello 14.30 – 21.30

Retki esikaupunkialueille, jossa tutustutaan esikaupunkialueiden elämänmenoon, hiljaisiin maalaiskylien elämäntyyliin, perinteisiin käsitöihin, kulttuurinähtävyyksiin ja kauniisiin luonnon muodostumiin.  Ryhmä vierailee kuninkaallisella Selangor metallitehtaalla.  Löydä Hindujumalien värikäs näkymä Batu kalkkikiviluolilla. Opi Batik taidetta tai vahamaalausta, joka on muinainen malesialainen taidemuoto, sekä käsin maalaten, että painaen. Yöelämä kaupungissa pyörii kiinalaiseen kaupunginosaan, sekä keskustorin ympärillä, houkuttaen monia paikallisia ihmisiä, sekä ulkomaalaisia. Kokekaa kulinaristisia nautintoja buffet illallisella paikallisessa ravintolassa,  sekä nauttikaa kulttuurillisesta showsta.

Ylläolevat retket tehdään ilmastoidulla bussilla ja mukana seuraa oman suomenkielisen oppaan lisäksi paikallinen englanninkielinen opas. Hintaan sisältyy ateriat ja sisäänpääsymaksut, kuten mainittu retkiohjelmissa

Matkan ja retkien hintaan ei sisälly:
* Henkilökohtaiset menot paikalliset tipit 50%
* Lisämaksu palveluista kello 23.00 -07.00 välisenä aikana

Singapore tunnetaan saarikaupunkina ja sen ylellisistä hotelleista ja luksuksesta.
Pääkaupunki: Singapore
Virallinen kieli:  englanti, kiina, malaji ja tamili
Valuutta: Singaporen Dollari (SGD)
Passi ja viisumi: Suomalaisten ei tarvitse hankkia etukäteen viisumia Singaporeen. Suomen kansalainen voi oleskella maassa korkeintaan 90 päivää kuuden kuukauden aikana ilman viisumia.Passin tulee olla voimassa vähintään 6 kk matkan päättymisen jälkeen.
Aikaero +6
Kesäaika +7
Tiedot sitoumuksetta.

Malesia on kiehtonut matkailijoita mystisyydellään jo vuosisatojen ajan. Historia, kulttuuri ja itämainen eksotiikka vievät mukanaan.
Pääkaupunki: Kuala Lumpur
Virallinen kieli:   bahasa, maleisia
Valuutta: Malesian Dollari (MYR)
Passi ja viisumi: Suomen passilla matkustavat voivat oleskella Malesian niemimaalla sekä Sabahin ja Sarawakin osavaltioissa 90 vuorokautta viisumivapaasti. Passin tulee olla voimassa vähintään kuusi kuukautta maahansaapumispäivästä.
Aikaero Suomeen: +5
Kesäaika: +6
Tiedot sitoumuksetta.

Vietämme pari päivää monikulttuurisessa Singaporessa totuttautuen lämpöön, aikaeroon ja monikulttuuriseen aasialaiseen suurkaupunkiin.

Siirrymme 1,5 tunnin lennolla Malesiaan Kuala Lumpuriin. Matkan aikana tutustumme ystävälliseen, vieraanvarainen, kuumaan ja eksoottiseen kaupunkiin. Paikallinen emäntämme tutustuttaa meidät islamilaisen perheen elämään ja arkeen, tärkeimpiin juhliin ja uskomuksiin. Vierailemme moskeijoissa ja muissa kulttuurikohteissa. Nautimme ihanista hoidoista ja edullisista ostoksista.

 

Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja lentoyhtiön/laivayhtiön sekä lentoluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla "Varaa matka"-painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan ja vasta saatuamme sinulta hyväksynnän alamme varata matkaa.