Venäjä Siperia Talvimatka Baikaljärvelle

Siperia Talvimatka Baikaljärvelle, joka on upea ja ainutlaatuinen luontokohde jokaisena vuodenaikana, mutta talvella se on suorastaan taianomainen.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Venäjä Siperia Talvimatka Baikaljärvelle

Siperian talvi

Siperian taianomainen talvi lumoaa matkaajan, sen kylmyys, kauneus, karuus, hiljaisuus ja tunne, että olet kaukana kaikesta! Tämä on kerran elämässä kokemus, jota ei voi käsittää, ennenkuin on olet kokenut ja nähnyt omin silmin Baikal-järven kauneuden. Paksu jää peittää Baikal-järven ja luminen maisema jatkuu silmänkantamattomiin. Helmikuussa Irkutskissa vuorokauden keskilämpötila on noin -16°C. Siperia Talvimatka Baikaljärvelle sopii luontoihmisille.

Siperia Talvimatka Baikaljärvelle

Nyt voit lähteä kokemaan tämän talven ihmemaan englanniksi opastetulla matkalla, jonka aikana pääset tutustumaan alueen pääkaupunkiin Irkutskiin, Taltsyn ulkoilmamuseoon ja tietysti maailman syvimpään järveen Baikaliin, joka on syvimmillään yli 1600 metriä ja joka on eläimistöltään ainutlaatuinen. Baikalilla näet shamaanien pyhiä paikkoja, jääpuikkojen peittämiä luolia ja pääset picnicille upeiden talvisten maisemien keskelle.

Venäjä Siperia Talvimatka Baikaljärvelle

Kymenmatkat Instagram>

 

Harraste- ja kulttuurimatkat>

Hintaesimerkkimme: 1765€/hlö

Lähtöpäivät 2022: tulossa

Päivä 1:
Saapuminen Irkutskiin, kuljetus hotellille ja majoittuminen. Kaupunkikierros Itä-Siperian elinkeino- ja kulttuurielämän keskuksessa Irkutskissa, jossa oppaan johdolla tutustutaan kaupungin merkittävimpiin nähtävyyksiin, kuten Aleksanteri III:n monumenttiin, Valkoiseen Taloon ja Znamenskyn katedraaliin. Lounas paikallisessa ravintolassa, illalla vapaata aikaa.

Päivä 2: Irkutsk – Listvyanka
Aamiaisen jälkeen opas tapaa teidät hotellilla. Aamulla tutustutaan Taltsyn ulkoilmamuseoon, johon on taltioitu Siperian alkuperäiskansojen ja venäläisten puuarkkitehtuuria. Alueelle on kerätty 1600-1800 -lukujen rakennuksia eri puolilta Siperiaa ja museoalue on rakennettu muistuttamaan kylää, jossa on puutaloja, mylly ja pieni koulu. Kuljetus Listvyankaan, jossa lounas ja majoittuminen. Listvyankassa vieraillaan Baikal Museossa, joka esittelee järven kasvistoa ja eläimistöä sekä geologiaa ja maantiedettä. Museossa pääsee myös virtuaaliselle sukellusvenematkalle järvelle. Päivän aikana tehdään vielä Listvyankan kaupunkikierros ja matkustetaan kaapelihissillä Cherskyn huipulle, 728 metriä merenpinnan yläpuolelle, josta on silmiä hivelevät näkymät Baikalille, Listvyankan kaupunkiin ja Angara-joelle. Illallinen hotellilla.

Päivä 3: Listvyanka-Olkhon
Aamiaisen jälkeen siirrytään Olkhonin saarelle, Kuzhirin kylään ilmatyynyaluksella. Nauti picnic-lounas ulkoilmassa, ihaillen samalla Baikalin upeita maisemia. Majoittumisen jälkeen kävelykierros Burhanin niemellä, jonka sanotaan olevan tulvillaan mystisiä, shamaanisia voimia. Vierailu Shamanka-kalliolla, joka on yksi Aasian pyhistä paikoista. Illallinen hotellilla.

Päivä 4: Olkhon
Aamiaisen jälkeen aloitetaan koko päivän retki Olkhonin saarella. Päivän aikana vieraillaan muun muassa Khoboyn niemellä, jossa burjaattien legendojen mukaan ensimmäinen shamaani sai jumalilta voimansa ja vielä nykyisinkin shamaanit harjoittavat rituaalejaan samalla paikalla. Päivän aikana nautitaan picnic-lounas ulkoilmassa ja illallinen hotellilla.

Päivä 5: Olkhon-Irkutsk
Kuljetus Irkutskiin, jossa majoittuminen ja vapaata aikaa. Illallinen paikallisessa ravintolassa.

Päivä 6:
Kuljetus lentokentälle.

Siperia (ven. Сиби́рь, Sibir) on pääosin Venäjällä sijaitseva suuri maantieteellinen alue, joka käsittää lähes koko Aasian pohjoisosan. Siperian sisämaan ilmasto on tunnettu erittäin ankarista talvistaan ja vaikka kesät ovat usein lämpimät, maa pysyy erityisesti Keski-Siperian ylängöllä ikiroudassa. Alueen merkittävimpiin alkuperäiskansoihin kuuluvat burjaatit, tuvat ja sahat eli jakuutit.
Virallinen kieli: Venäjä
Valuutta:  Rupla
Passi ja viisumi: Suomen kansalaisilta vaaditaan Venäjälle viisumi. Lisätiedot toimistoltamme.

Hintaesimerkkimme: 1765€/hlö

Hintaan sisältyy:
* Lennot, lentokenttäverot
* Yksi ruumaan menevä matkalaukku per matkustaja
* Majoitus kahden hengen huoneessa
* 5 aamiaista, 4 lounasta ja 4 illallista
* Ohjelman mukaiset kuljetukset ja retket
* Englanninkielinen opastus kohteessa

Lisämaksusta:
* Venäjän viisumi 89€/hlö

Hintaesimerkkejä, matkaehdot matkapaketti, passi ja viisumi

Hintalauseke koskien räätälöityjä matkojamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Pyydä tarjous” -painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan. Kaikki matkat ovat omatoimisia.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

HUOM!
Jalkapallo, jääkiekko, Formula1, MotoGP, urheilutapahtumien ja muiden tapahtumien, kuten konserttien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta, lopullinen aika vahvistetaan noin 1-2 viikkoa ennen ajankohtaa. Tapahtuman ajankohdan muuttuminen ei oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Muutostilanteessa usein jo ostetut tapahtumaliput siirtyvät uudelle päivälle.

Matkaehdot

Tähän matkaan sovelletaan

Kymenmatkat Oy:n erityisehtoja matkapaketeille 1.7.2018 alkaen

sekä

Yleisiä matkapakettiehtoja 1.7.2018 alkaen.

 

Vakuuden alainen matkapaketti

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.

Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kymenmatkat Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.

Lisäksi Kymenmatkat Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.

Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta:

 

Yleiset matkapakettiehdot 1/7/2018 alkaen.

 

Hyvä tietää: Passi, viisumi, matkavakuutus ja matkaterveys

Tarkasta ennen matkaasi voimassa olevat rokotusvaatimukset ja rajanylityksessä vaadittavat terveydelliset testitulokset.

Tarkista hyvissä ajoin ennen matkaasi että sinulla on voimassa oleva matka-asiakirja. Yleisten matkapakettiehtojen mukaan matkustajan on itse huolehdittava matkalla tarvittavista asiakirjoista.

Useat maat vaativat, että passin tulee olla voimassa vielä 3-6 kuukautta matkan päättymisestä.  Ajantasaiset maahantulosäädökset on hyvä tarkistaa hyvissä ajoin ennen matkavarausta kohdemaan viranomaisilta, esimerkiksi maan lähimmästä edustustosta.

Tarkista ennen matkavaraustasi tarvitaanko matkakohteeseesi tai mahdolliseen kauttakulkumaahan viisumia tai etukäteen haettavaa maahansaapumislupaa.

Huomaa! Matkavaraukseen tulee merkitä se etunimi, joka on ensimmäisenä passissa ja koko sukunimi. Tarkista, että passissa ja matkalipussa olevat nimet täsmäävät.

Passin kuvasivusta on hyvä ottaa matkalle mukaan kopio ja säilyttää sitä eri paikassa kuin alkuperäistä passia.

 

* Matkavakuutukset  

 

Suosittelemme riittävän ja kattavan matkavakuutuksen hankintaa jo matkavarauksen yhteydessä. Useiden maiden viranomaiset vaativat  maahan saapuvilta matkavakuutuksen, joka korvaa lääkärikäynnistä ja sairaudesta aiheutuneet kulut. Tarkasta tiedot maakohtaisesti.

Matkadokumentit – ohjeita matkan varanneille

 

* EU kansalaisten matkustusasiakirjat »  Sinun Eurooppasi

 

* Matkustusasiakirjat »  Rajavartiolaitos

 

* Matkustus ja  lähtöselvitys » Hyvä tietää lentomatkalla

 

* Matkailuterveys ja rokotukset »

 

* Tuontimääräykset » Tulli.fi

 

* Matkustusilmoitukset ja -tiedotteet»  Ulkoministeriö, matkustus ja maat

 

Suomen edustustot ulkomailla>> Ulkoministeriö

 

Ulkoministeriön hätänumero +358 9 1605 5555