Skotlanti ryhmille Skotti-tislaamo ja Loch Lomond

Skotlanti ryhmille matkalla tutustumme viskin valmistukseen ja viskin aromeihin. Matkaamme Perthin kaupungin kautta kohti Blairin linnaan ja Edinburghiin.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Skotlanti ryhmille Skotti-tislaamo ja Loch Lomond

Edinburgh, Skotti-tislaamo ja Loch Lomond

Skotlanti ryhmille matkalla pääset kokemaan Skotlannin upeat ja unohtumattomat maisemat! Koet ja näet historian havinaa Edinburghin kaupungissa, unohtamatta upeita linnoja ja viskitislaamoja. Rosslyn kappeli lähellä Edinburghhia on Da Vinci Code elokuvan katsoneille mieluinen ja mielenkiintoinen kohde. Matkaamme Edinburgista Loch Lomondille ja St. Andrewsiin. Matkalla voimme ostaa skotlantilaista villaa ja tutustumme viskin valmistukseen.

Skotlanti ryhmille

Aamiaisen jälkeen lähdemme taas oppaamme johdolla Edinburgista ja matkustamme Strirlingin kaupunkiin, jossa tutustumme kuuluisaan Stirlingin linnaan. Täältä matkamme jatkuu kohti Loch Lomondia. Lähellä Loch Lomondia sijaitsevassa Aberfoylessa  käymme Scottish Wool – villamyymälässä, täältä matka jatkuu kohti Glenturret viskitislaamoa, joka on Skotlannin vanhin tislaamo. Se aloitti toimintansa vuonna 1775.

Scotch whisky

Tutustumme viskin valmistukseen ja maistelemme viskin aromeja. Matkaamme Perthin kaupungin kautta kohti Pitlochryin viehättävää pientä  kaupunkia, jossa majoitumme yhdeksi yöksi. Tutustumme kuuluisaan Blairin linnaan ja sen menneisyyteen. Vierailemme tietysti myös St Andrew’sin kaupungissa, jossa on maailmankuulu golf-kenttä ja yliopisto, josta prinssi William valmistui.


Ryhmämatkat>

Kymenmatkat FB>

Hintaesimerkkimme 4 pv: 945 € / hlö

1 päivä

Lähdemme Helsinki-Vantaan lentoasemalta kohti Skotlantia. Bussi ja opas tapaavat ryhmän lentoasemalla, josta on kuljetus hotelliin Edinburghissa. Illaksi voimme järjestää mukavan tervetuloillallisen juomineen.

2 päivä

Aamiainen hotellissa.
Aamupäivällä lähdemme oppaamme johdolla hotellista kierrokselle, jonka aikana tutustutaan Edinburgiin ja kuuluisaan Edinburghin linnaan

Vierailemme Palace of Holyroodissa, joka on kuningattaren virallinen asunto  Skotlannissa. Tutustumme Royalt Yach Britannia laivaan, joka on kuningattaren entinen alus. Alus sijaitsee hieman Edinburghin ulkopuolella, Leithin satamassa.

Vierailemme kauniissa Rosslyn kappelissa. Retki kestää noin 4 tuntia.  Tämä Rosslyn linna sijaitsee lähellä Edinburghia, n 11 km Edinburgista lounaaseen. Rosslyn kappeli on Da Vinci Code kirjan lukeneille mieluinen ja mielenkiintoinen kohde.

3 päivä

Aamiaisen jälkeen lähdemme taas oppaamme johdolla Edinburgista ja matkustamme Strirlingin kaupunkiin, jossa tutustumme kuuluisaan Stirlingin linnaan. Täältä matkamme jatkuu kohti Loch Lomondia. Lähellä Loch Lomondia sijaitsevassa Aberfoylessa  käymme Scottish Wool – villamyymälässä, täältä matka jatkuu kohti Glenturret viskitislaamoa, joka on Skotlannin vanhin tislaamo. Se aloitti toimintansa vuonna 1775.

Tutustumme viskin valmistukseen ja maistelemme viskin aromeja. Lounas tislaamon ravintolassa. Lounaan jälkeen matkaamme Perthin kaupungin kautta kohti Pitlochryin viehättävää pientä  kaupunkia, jossa majoitumme yhdeksi yöksi.  Illallinen hotellissa

4 Päivä

Aamiaisen jälkeen lähdemme hotellista oppaamme johdolla ja matkaamme Blairin linnaan. Tutustumme linnan menneisyyteen.

Tämän jälkeen matkamme jatkuu  kohti St Andrew’sin kaupunkia, jossa on maailmankuulut golf-kenttä ja yliopisto, josta mm. prinssi William valmistui.

St Andrews Links on mailman suurin golfin peluupaikka, jossa on kaikkiaan 6 kenttää, yksi näistä on tunnettu Old Course.

Matkamme jatkuu Edinburghin kentälle, josta iltalento kotiin.

Hotellit vahvistuu tilausvaiheessa.

Skotlanti/Yhdistynyt kuningaskunta tunnetaan etenkin linnoistaan joita sieltä löytyykin runsain määrin. Unohtamatta tietenkää viskitislaamoja joihin kannattaa ehdottomasti tehdä tutustumisretki.
Pääkaupunki: Lontoo/Edinburg (Skotlanti)
Virallinen kieli: Englanti
Valuutta: Englannin punta
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -2.

Tiedot sitoumuksetta.

Matkavakuutus
Suosittelemme peruutusturvan sisältävän matkustaja- ja matkatavaravakuutuksen ottamista heti varauksen yhteydessä.Vakuutukset saat helposti toimistostamme tai osoitteesta matkavakuutukset>>>

Eurooppalainen120x120

Hintaan sisältyy:
* Lennot
* Majoitus hyvätasoisissa hotelleissa aamiaisella
* Sisäänpääsymaksut Edinburgin linnaan, Holyrood palatsiin, Royal Yacht Britanniaan, Stirlingin linnaan, Glenturretin tislaamoon sekä Blairin linnaan
* Englanninkielisen oppaan palvelut koko matkan ajan
* Hyvätasoisen paikallisen bussin

Räätälöimme matkan toiveidesi mukaan.

Ryhmille minimi 20 henkilöä.

Nämä ovat hintaesimerkkejä ryhmämatkoistamme

Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme ryhmämatkoista.
Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan.

Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme!

Teemme yhdessä kanssasi tarjouksen matkastanne toiveidenne mukaan ja vasta saatuamme sinulta hyväksynnän alamme varata matkaa.

Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.