Princess_Maria_viisumivapaa_400x300
Venäjä Pietarin risteilyt

Koe miljoonakaupungin syke ja matkusta viisumivapaasti Pietariin St. Peter Linella.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Venäjä Pietarin risteilyt

Viisumivapaasti Pietariin

Leppoisa laivamatka Helsingistä Pietariin St. Peter Linen M/S Princess Anastasialla kuljettaa matkailijat vaivattomasti naapurimme kukoistavaan miljoonakaupunkiin.

Astu laivaan ja nauti merellisestä illasta hyvän ruoan ja näyttävän laivashow’n parissa. Aamulla olet valmiina valloittamaan Pietarin. Shuttle-bussi kuljettaa sinut satamasta Iisakin kirkon aukiolle, mistä käsin voit vierailla haluamissasi kohteissa. Palaa illaksi laivalle ja aamulla heräät taas Helsingissä.

Viisumivapaa risteily on hyvä vaihtoehto, kun haaveilet aktiivisesta kaupunkilomasta!

Vietä pikkujoulut merellä ja nauti railakkaasta risteilytunnelmasta Princess Anastasialla!

Päivä Pietarissa -risteilyt lauantailähdöillä:

A4-hytti 75,00 EUR / hytti
B4-hytti 58,00 EUR / hytti
B2-hytti 48,00 EUR / hytti

Satama- ja polttoainemaksut sekä viisumivapauden edellyttämä shuttlebussilippu veloitetaan normaalisti.

Risteilytietoa:
Lähtö klo 18.00, päivä 1
Yöpyminen St. Peter Linen laivalla valitsemassasi hytissä

Saapuminen Pietariin klo 09.00, päivä 2
Herää virkeänä Pietarissa. Siirry shuttle-bussikuljetuksella Pietarin keskustaan ja takaisin laivalle. Vietä vaivaton päivä Pietarissa.

Lähtö Pietarista klo 18.00, päivä 2
Yöpyminen St. Peter Linen laivalla, matkatavarasi odottavat hytissäsi

Saapuminen Helsinkiin klo 7.00, päivä 3

Hytit

M/S Princess Marian hytit sijoittuvat kansille 6, 5 ja 4. Huomaathan, että osaan hyttivarauksista sisältyy Explorer´s -ravintolassa tarjoiltava DeLuxe-aamiainen!

DeLuxe-hytti 20 m2, kansi 6

M/S Princess Marian DeLuxe-hytit ovat tilavia, ikkunallisia ja ilmastoituja. Hytin varustukseen kuuluu tuplavuode, viihtyisä oleskelutila nojatuoleineen, vaatekaappi, LCD-televisio, minibaari sekä kylpyhuoneen varusteisiin wc, suihku, hiustenkuivain ja kylpytakit. Hytin hintaan kuuluu DeLuxe-aamiainen. Lisäksi saunaosasto uima-altaineen on käytettävissä veloituksetta sen aukioloaikoina. DeLuxe-hytit on tarkoitettu 1-2 henkilölle.

 • LCD-televisio
 • Minibar
 • Hiustenkuivaaja
 • Kylpytakit
 • Aamiainen
 • Sauna

Commodore-hytti 12 m2, kansi 6

Commodore-hytit ovat viihtyisiä ja ilmastoituja hyttejä merinäköalalla. Hyteissä on vaatekaappi, LCD-televisio, minibaari, nojatuoli, pöytä ja hiustenkuivain. Commedore-hytin hintaan kuuluu DeLuxe-aamiainen. Lisäksi saunaosasto uima-altaineen on käytettävissä veloituksetta sen aukioloaikoina. Commodore-hyteissä on sänkypaikat 1-3 henkilölle.

 • LCD-televisio
 • Minibar
 • Hiustenkuivaaja
 • Aamiainen
 • Sauna

A Premium -hytti 12 m2, kansi 5

M/S Princess Marian A Premium -luokan hytti on hinta-laatu-suhteeltaan erinomainen hyttivalinta 1-2 henkilölle. Merinäköalan lisäksi hyteissä on ilmastointi, vaatekaappi, LCD-televisio, nojatuoli ja hiustenkuivain. DeLuxe-aamiainen sisältyy hytin hintaan.

 • LCD-televisio
 • Jääkaappi
 • Hiustenkuivaaja
 • Aamiainen

A-luokan hytti 9 m2, kannet 6,5 ja 4

A-hyteissä ikkunat avautuvat merelle ja ne sijaitsevat kansilla 6-4. Hyteissä on ilmastointi, kaappi päällysvaatteille ja kylpyhuone. Hytit ovat 1-4 henkilölle. Laivalla on myös liikuntarajoitteisille soveltuvia A-luokan hyttejä.

B-hytti 9 m2, kannet 6,5 ja 4

B-hytit ovat oiva valinta, kun tiedät, että aiot aktiivisesti nauttia laivan viihde-, ravintola- ja muista palveluista. Ikkunattomat B-hytit sijoittuvat kansille 4-6. Hyteissä on ilmastointi ja kylpyhuone. Hytteihin voi majoittua 1-4 henkilöä.

F-hytti 9 m2, kansi 6, 5 ja 4

Ilmastoidut F-hytit ovat edullinen vaihtoehto erikokoisille seurueille. Tilankäytöltään tehokkaissa F-hyteissä on sänkypaikat jopa neljälle sekä valoisa kylpyhuone. F-hytit sijoittuvat lähellä ravintoloita ja muita laivan palveluja. Hyteissä on ilmastointi ja kylpyhuone. Hytteihin voi majoittua 1-4 henkilöä.

Hintalauseke
Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Varaa matka”-painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan ja vasta saatuamme sinulta hyväksynnän alamme varata matkaa.

Pietari on yksi kauneimmista kaupungeista maailmassa. Siellä on loisteliaita palatseja, katedraaleja ja monumentteja, erinomaiset museot, vilkas taide-elämä, hyviä liiketoiminta mahdollisuuksia ja ystävällisiä ihmisiä.

Asukkaat: Noin 5 miljoonaa asukasta
Hätänumero: Ulkomaalaisia palvelevan paikallismiliisin numero Pietarissa on +7812 278 3014, Palokunnan numero 01 ja ambulanssin 03
Juomavesi: vesi ei ole juomakelpoista ja juomavettä kannattaa ostaa pullotettuna kaupoista
Passi: passin tulee olla voimassa 6 kk matkan päättymisen jälkeen
Puhelut Suomeen: +358 ja suuntanumero (ilman nollaa) ja vastaanottajan numero tai +358 ja matkapuhelinnumero (ilman ensimmäistä nollaa)
Rokotukset: Tarkasta rokotustarve terveyskeskuksesta.
Suomen konsulaatti Pietarissa: Generalnoje konsulstvo Finljandii Preobrazhenskaja pl. 4, 191028 St. Petersburg D-194
Sähkö: Sähkövirta 220 V, litteät suomalaiset pistokkeet käyvät yleensä.
Valuutta: Rupla. 1 euro on noin 40 ruplaa.
Viisumi: Venäjälle tarvitaan viisumi. Kysy lisätiedot toimistostamme.
Viisumin rekisteröinti: Hotelli hoitaa viisumin rekisteröinnin

Nähtävyydet: mm. Iisakin kirkko, Eremitaasi, Pietari-Paavalin linnoitus, pääkatu Nevskiy Prospekt, Mariinskyn teatteri, Verikirkko, Jusupovin palatsi, Aleksanteri Nevskin Luostari ja hautausmaa, Katariinan palatsi ja Pietarhovin puisto.

Ravintolat: Kuuluisa Nevski Prospekt katu on lähistöineen paras paikka löytää hyvä ravintola, alueella on paljon kansainvälisiä ravintoloita erityisesti italialaiset ja kiinalaiset ravintolat ovat suosittuja. Myös paikalliset pikaruokaketjut ovat oiva tapa syödä venäläistä ruokaa, esimerkiksi blinejä, salaatteja ja keittoja.

Ravintoloita ja kahviloita: Cafe Zoom, Os: Gorokhovaya Ulitsa 22 Literaturnoe Cafe, Os: Nevsky Prospekt 18 Buharin Dvor, Os: Nevski Prospekt 22 Evrasia, Os: Nevskiy Prospekt 88 L’Europe Restaurant, Os: Mikhailovskaya Ul.1 Kalinka-Malinka, Os: Italianskaya Ulitsa 5 Patio Pizza, Os: Nevskiy Prospekt 30

Ostospaikat: Nevski Prospekt pääkatu on reilun viiden kilometrin pituinen ostoskatu, mikä on pullollaan erilaisia kauppoja. Nevski Prospekt kadun liikkeet ovat myös poikkeuksellisesti avoinna sunnuntaisin.

Ostoskeskuksia : DLT, Os: 21/23 Bolshaya Konyushennaya Ul. Gostiny Dvor, Os: Nevsky Prospekt 35 D-137 Galleria, Os: 90/92 Nevsky Prospekt Passazh-tavaratalo, Os: Nevsky Prospekt 48 Planeta Neptun, Os: Marata Ulitsa 86 Prisma, Os: Ul. Aleksandra Nevskogo 2 Stockmann, Os: Nevsky Prospekt 25 Maxidom, Os: Moskovskiy Prospekt 131

Liikkuminen: Mikäli kaupungissa mielii nähdä paljon, kannattaa askelia säästellä ja käyttää mahdollisimman paljon metroa. Pietarissa on myös paljon johdinautoja, linja-autoja ja marshrutka-minibusseja, jotka kuskaavat ihmisiä noin 50-60 sentin maksua vastaan ympäri kaupunkia.

Teatterit: Eremitazhin teatteri sijaitsee suuren Eremitaasin vieressä. Os: Dvortsovaja nab. 34.
Mariinsky –teatteri on historiallinen baletti – ja opperateatteri Pietarissa. Os: Teatralnaja ploshad.
Mihalovsky musorgski -teatteri on Pietarin toiseksi suurin oopperatalo. Os: Ploshad Iskusstv.
Nikolain palatsi on kuuluisa ”Feel yourself Russian” folkshowsta. Os: Truda aukio.

Venäläisiä sanoja/sanontoja:

Kiitos =спасибо (spasibo)
Anteeksi =извините (izvinite)
Tervehdys (sinuttelu) = привет (priviet)
Olkaa hyvä = пожалуйста (pozaljusta)
Hyvää huomenta =доброе утро (dobroje utro)
Hyvää päivää (teitittely) = здравствуйте (zdravstvujte)
Hyvää iltaa = добрый вечер (dóbryj véčer)
Hyvää Yötä = спокойной ночи (spokójnoj nóči)
Mitä tämä maksaa = сколько стоить (skolko stoit)

Numerot: 1=один (adin) 2=два (dva) 3=три (tri) 4=четыре (tsitiri) 5=пять (pjat) 6=шесть (sest) 7=семь (sem) 8=восемь (vosim) 9=девять (devit) 10=десять (decit)

Kymenmatkojen toimisto Kymi Travel palvelee teitä Pietarissa seuraavasti: avoinna ma-pe klo 10-18 Venäjän aikaa. Toimisto viettää Venäläiset juhlapyhät. Puh: +7 812 3368 189