Kotka SUP Outdoor melontaretki ryhmille

SUP-lautailu on erinomainen koko kropan harjoitus. SUP eli stand-up-paddling on yksi maailman nopeimmin kasvavista liikuntamuodoista. Helppo ja hauska tapa kohottaa kuntoa. Alkeiden ja tekniikka opettelun jälkeen suuntaamme Sup-melontaretkelle Kotkan saarelta Varissaareen. Melontaretkellä tutustutaan lähialueen vesistöihin ja luontoon.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Kotka SUP Outdoor melontaretki ryhmille

Maailman nopeimmin kasvava vesiurheilulaji rantautuu Varissaareen

SUP-lautailu on erinomainen koko kropan harjoitus. SUP eli stand-up-paddling on yksi maailman nopeimmin kasvavista liikuntamuodoista. Helppo ja hauska tapa kohottaa kuntoa. Alkeiden ja tekniikka opettelun jälkeen suuntaamme Sup-melontaretkelle Kotkan saarelta Varissaareen. Melontaretkellä tutustutaan lähialueen vesistöihin ja luontoon.
Melontaretkeltä siirrytään Varissaaren saunan lämpöön. Retkipäivän päätteeksi nautitaan 3-ruokalajin illallinen uudessa Ravintola Vaakussa. Paluu Kotkan saarelle saaristoliikenteen reittivuorolla.

Matka-aika: touko-elokuu

Matkan kesto: 6 tuntia

Hinta: 145 € / henkilö

Hintaan sisältyy/ohjelma:
Ohjattu 3h SUP Outdoor perusteet ja melontaretki, 1h tilaus sauna Varissaari, 3-ruokalajin illallinen ravintola Vaakku ja saaristoliikenteen reittiliput Varissaari-Sapokka.

Ryhmän minimikoko 12 henkilöä.

Suomi_Finland_Sauna_800x600

Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme ryhmämatkoista.
Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme!
Teemme yhdessä kanssasi tarjouksen matkastanne toiveidenne mukaan ja vasta saatuamme sinulta hyväksynnän alamme varata matkaa.
Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.