Sirius Sport Center Pyhtää
Pyhtää Surffaamaan Siriukseen! Luokkaretki

Siriuksessa puhaltavat ympäri vuoden suotuisat surffituulet, niin aloittelijalle kuin konkarillekin. Virtaavan veden äärellä voit perehtyä surffauksen saloihin. Bodyboardingissa leveämmän laudan päällä olla vatsallaan ja flowboardingissa seisten kuten perinteisessä surffauksessa. Tavoitteena on hallita tasapainoa ja liikkeitä vesivirtauksen päällä.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Pyhtää Surffaamaan Siriukseen! Luokkaretki

Siriuksessa puhaltavat ympäri vuoden suotuisat surffituulet, niin aloittelijalle kuin konkarillekin. Virtaavan veden äärellä voit perehtyä surffauksen saloihin. Bodyboardingissa leveämmän laudan päällä olla vatsallaan ja flowboardingissa seisten kuten perinteisessä surffauksessa. Tavoitteena on hallita tasapainoa ja liikkeitä vesivirtauksen päällä  – hauskuutta unohtamatta! Sirius Sportissa toimivassa Skyfall -ravintolassa nautitaan koululaisruokailu.

Pyhtäältä matka jatkuu Kotkaan ja vieraillaan Merikeskus Vellamossa. Opastus Pohjantähti, Etelän risti -näyttelyyn tutustuttaa merenkulun historiaan ja siihen, miten merenkulku vaikuttaa meidän kaikkien arkeen. Aiheeseen perehdytään niin merenkulkijoiden, laivojen kuin lastituotteidenkin näkökulmasta.

Matka kesto: 4,5 tuntia

Hinta:
33 €/hlö

Hintaan sisältyy: Surffaus koulutus, varusteet, ohjaajien palvelut, ruokailu buffetpöydästä, Merikeskus Vellamon pääsymaksut sekä opastus

Mukaan tarvitaan: pyyhe ja uima-asu

Pyhtää_Sirius_FH-Bedford-Kflip400x300
Pyhtää Sirius

Ryhmän minimikoko 20 henkilöä.

 

 

Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme ryhmämatkoista.
Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme!
Teemme yhdessä kanssasi tarjouksen matkastanne toiveidenne mukaan ja vasta saatuamme sinulta hyväksynnän alamme varata matkaa.
Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.