Sveitsi-Hollanti Kultainen Rein jokiristeily

Risteile jokilaivalla Sveitsin kauniista Baselista iloiseen Amsterdamiin pitkin Reiniä ja koe matkan varrella upeita kaupunkeja kuten Strasbourg, Koblenz ja Köln.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Sveitsi-Hollanti Kultainen Rein jokiristeily

Risteile jokilaivalla Sveitsin kauniista Baselista iloiseen Amsterdamiin pitkin Reiniä. Matkalla näet kauniita kaupunkeja, katedraaleja, myyttien ympäröimän Lorelein kallion ja paljon muuta. Sinulla on mahdollisuus vierailla muun muassa Kölnissä, Koblenzissa, Strasbourgissa ja Speyerissä.

Hintaesimerkkimme 6 pv:  1249 € / hlö

Lähtöpäivät 26.8.

Päivä 1:
Lähtö Helsinki-Vantaan lentoasemalta kohti Baselia. Laivaan noustaan Baselissa, josta  MS Prinzessin Sisi aloittaa matkansa Reiniä pitkin illansuussa.

Päivä 2:
Aamulla saavutaan Breisachiin. Mahdollisuus osallistua koko päivän retkelle Alsacen alueelle: ensin tehdään kierros Colmarin kaupungissa, jossa on ihastuttavia puukoristeltuja taloja ja ’Pikku-Venetsia’ kirkkoineen. Matka jatkuu viinialueen läpi Strasbourgiin. Matkalla nautitaan lounas ja laivaan noustaan Strasbourgissa.

Päivä 3:
Matkan seuraava satama on Speyer, joka on eräs Saksan vanhimmista kaupungeista. Kävelykierroksella vanhassa kaupungissa näet muun muassa vaikuttavan Speyerin tuomiokirkon, joka on maailman suurin romaaninen katedraali ja johon on haudattu monia saksalaisia keisareita ja kuninkaita. Tuomiokirkko on päässyt myös UNESCO:n maailmanperintölistalle. Jokiristeily jatkuu Mannheimiin ja sinulla on mahdollisuus osallistua bussiretkelle Heidelbergiin, joka on eräs Saksan kauneimpia kaupunkeja.

Päivä 4:
Laiva saapuu viehättävään viininkasvatuksesta tunnettuun Rüdesheimin kaupunkiin, joka on osa Reininlaakson keskiosassa sijaitsevaa rotkoa, jossa kalliot joen ympärillä nousevat jopa 130 metriin. Voit nousta maihin lisämaksullisella retkellä jonka aikana matkustetaan Winzerexpressen-junalla, vieraillaan Siegfriedin mekaanisen musiikin kabinetissa ja kuljetaan pitkin tavernoiden ympäröimää Drosselgassea.

Myöhemmin risteily jatkuu pitkin romanttista Keski-Reinin aluetta, ohittaen Lorelein-kallion, johon liittyy paljon tarinoita ja legendoja. Saksalainen tarina kertoo muun muassa että kalliolla istuu merenneito tai näkki, joka yrittää hurmata laulullaan joella matkustavia ihmisiä ja houkutella nämä kuolemaan. Päivän pääkohde on kuitenkin Koblenz, jossa voit osallistua kävelykierrokselle. Yön aikana laiva lähtee jatkamaan matkaansa kohti pohjoista.

Päivä 5:
Tänään pääset vierailemaan vilkkaassa ja kauniissa Kölnissä, joka on eräs Reinin alueen merkittävimpiä kaupunkeja. Voit osallistua kierrokselle vanhassa kaupungissa, jolla näet muun muassa maailman kolmanneksi suurimman kirkon ja Saksan suosituimman turistinähtävyyden, eli kuuluisan Kölnin tuomiokirkon. Iltapäivällä rentoudutaan aluksella sen lipuessa kohti Amsterdamia.

Päivä 6:
Aamiaisen jälkeen noustaan laivasta Amsterdamissa ja matka kohti kotimaata voi alkaa.

MS Prinzessin Sisi

MS Prinzessin Sisi on ihastuttava laiva, jossa on 78 ikkunallista hyttiä (osassa myös pieni parveke) ja sinne mahtuu 157 matkustajaa.

Lue lisää

Alankomaat/Hollanti tunnetaan tuulimyllyjen, tulppaanien, kanavien, puukenkien ja suvaitsevaisuuden maana. Suuri osa maata on valloitettu mereltä. Hollantilaiset ovat taistelleet veden kanssa vuosisatoja rakentaen patoja ja kuivaten järviä.
Pääkaupunki: Amsterdam
Virallinen kieli: Hollanti
Valuutta: Euro
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -1

Tiedot sitoumuksetta.

Ranska tunnetaan etenkin ranskalaisesta keittiöstä, sen vahvanmakuisista juustoista, viineistä ja patongeista, joita kaikkia Ranskassa nautitaankin joka aterialla.
Pääkaupunki: Pariisi
Virallinen kieli: Ranska
Valuutta: Euro
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -1

Tiedot sitoumuksetta.

Saksa tarjoaa jokaiselle jotakin. Kulttuuria, ostoksia, liikuntamahdollisuuksia, kaikkea mitä matkalta voi toivoa.
Pääkaupunki: Berliini
Virallinen kieli: Saksa
Valuutta: Euro
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -1

Tiedot sitoumuksetta.

 

Sveitsi on tunnettu puolueettomuudestaan. Matkailijoiden parissa Sveitsi tunnetaan suussa sulavasta suklaasta, herkullisesta fonduesta ja laadukkaista kelloista.
Pääkaupunki: Bern
Virallinen kieli: Italia, retoromania ja saksa, mutta myös ranskaa käytetään
Valuutta: Sveitsin Frangi (CHF)
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -1

Tiedot sitoumuksetta.

* Lennot Helsinki-Basel / Amsterdam-Helsinki
* Yksi ruumaan menevä matkalaukku per matkustaja
* Risteily valitussa hyttiluokassa
* Täysihoito laivalla (aamiainen, lounas, iltapäiväkahvi, 4-ruokalajin illallinen ja iltapala)
* Tervetulococktail ja 5-ruokalajin gaalaillallinen
* Laivan musiikkitarjonta
* Matkalaukkupalvelu laivalla
* Satamamaksut
* Englanninkielinen opastus laivalla

Lisämaksusta:
* Lentokenttäkuljetukset
* All-inclusive juomapaketti alk.90€/hlö
* Kiertoajelupaketti (kokopäivän retki Alsacessa, sis-lounaan, kävelykierros Speyerissä, Koblenzissa ja Kölnissä, bussimatka Heidelbergiin ja maihinnousu Rüdesheimissä) 249€/hlö
* Lisäyöt Baselissa tai Amsterdamissa

Hintalauseke koskien räätälöityjä matkojamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Pyydä tarjous” -painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan. Kaikki matkat ovat omatoimisia.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

HUOM!
Jalkapallo, jääkiekko, Formula1, MotoGP, urheilutapahtumien ja muiden tapahtumien, kuten konserttien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta, lopullinen aika vahvistetaan noin 1-2 viikkoa ennen ajankohtaa. Tapahtuman ajankohdan muuttuminen ei oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Muutostilanteessa usein jo ostetut tapahtumaliput siirtyvät uudelle päivälle.

Matkaehdot

Tähän matkaan sovelletaan Kymenmatkat Oy:n erityisehtoja matkapaketeille 1.7.2018 alkaen sekä Yleisiä matkapakettiehtoja 1.7.2018 alkaen.

Vakuuden alainen matkapaketti

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.

Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kymenmatkat Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.

Lisäksi Kymenmatkat Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.

Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1/7/2018 alkaen.

Hyvä tietää: Passi, viisumi, matkavakuutus ja matkaterveys

Tarkista hyvissä ajoin ennen matkaasi että sinulla on voimassa oleva matka-asiakirja. Yleisten matkapakettiehtojen mukaan matkustajan on itse huolehdittava matkalla tarvittavista asiakirjoista.

Useat maat vaativat, että passin tulee olla voimassa vielä 3-6 kuukautta matkan päättymisestä.  Ajantasaiset maahantulosäädökset on hyvä tarkistaa hyvissä ajoin ennen matkavarausta kohdemaan viranomaisilta, esimerkiksi maan lähimmästä edustustosta.

Tarkista ennen matkavaraustasi tarvitaanko matkakohteeseesi tai mahdolliseen kauttakulkumaahan viisumia tai etukäteen haettavaa maahansaapumislupaa.

Huomaa! Matkavaraukseen tulee merkitä se etunimi, joka on ensimmäisenä passissa ja koko sukunimi. Tarkista, että passissa ja matkalipussa olevat nimet täsmäävät.

Passin kuvasivusta on hyvä ottaa matkalle mukaan kopio ja säilyttää sitä eri paikassa kuin alkuperäistä passia.

* Matkavakuutukset   Suosittelemme riittävän ja kattavan matkavakuutuksen hankintaa jo matkavarauksen yhteydessä.

Matkadokumentit – ohjeita matkan varanneille
* EU kansalaisten matkustusasiakirjat »  Sinun Eurooppasi
* Matkustusasiakirjat »  Rajavartiolaitos
* Matkustus ja  lähtöselvitys » Hyvä tietää lentomatkalla
* Matkailuterveys ja rokotukset »
* Tuontimääräykset » Tulli.fi
* Matkustustiedotteet ja matkustusilmoitukset »  Ulkoministeriö, matkustus ja maat

Suomen edustustot ulkomailla>> Ulkoministeriö
Ulkoministeriön hätänumero +358 9 1605 5555

Oma sijaintini
Hae ajo-ohjeet