Nizhny Novgorod_Panoramic view of summer400x300
Svetlogorsk

Svetlogorsk on pieni kaupunki noin 40 km päässä Kaliningradista. Kaupunki on mainittu jo historiallisissa lähteissä vuodelta 1258 ja
vuodesta 1946 kaupunki on kuulunut Venäjälle. Svetlogorskia ei turhaan kutsuta Baltian helmeksi johtuen kaupungin upeista
kilometrien mittaisista rannoista.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Svetlogorsk

Svetlogorsk on pieni kaupunki

noin 40 km päässä Kaliningradista.
Kaupunki on mainittu jo historiallisissa lähteissä vuodelta 1258 ja
vuodesta 1946 kaupunki on kuulunut Venäjälle. Svetlogorskia ei
turhaan kutsuta Baltian helmeksi johtuen kaupungin upeista
kilometrien mittaisista rannoista. Kaupunki sijaitsee rannikolla
lahdenpoukamassa jossa vesi on kirkasta. Täällä ei ole teollisuutta,
ja paikan vehreys ja vanhat hyvänä pidetyt talot luovat idyllisen
tunnelman. Svetlogorskin ilmasto on leuto ja meri on uimalämmintä
kesäkuusta syyskuulle. Kulttuurista, historiasta ja rakentamisesta
kiinnostuneille kohteesta löytyy mielenkiintoista nähtävää
mm. urkuhalli ja vanha vesitorni.

Pyydä hotellihinnat toimistoltamme!

Omatoiminen

1) Rauschen ***

Hotelli sijaitsee lähellä rautatieasemaa ja rannalle johtavia portaita. Hotelli on kokonaan uusittu vuonna 2007 ja siellä on 47 huonetta. Huoneissa on kylpy/suihku, satelliitti TV, puhelin, vaatesäilytys. Hotellissa on ravintola, aulabaari, internet piste, pesula, sauna, vartioitu pysäköinti, leikkipiha lapsille ja 2 kokoussalia.

2) Russ ****

Hotelli sijaitsee aivan rannan lähellä josta käsin on hyvä keskittyä sekä työhön että vapaa-aikaan. Hotellissa on 38-huonetta, joissa on satelliitti-TV, minibaari, suihku, parveke, puhelin. Hotellissa on ravintola, huonepalvelu, Katto-osasto jossa on solarium ja poreamme, aulabaari jossa on takka-tilat ja kirjasto. Hotellilla on yksityisranta jossa on myös rantabaari. Lisäksi hotellissa on lastenhoito-palvelu, biljardi, shakkisalonki, matkamuistokauppa ja kokoussali. (Hotelli on auki 15.4 alkaen)

3) Falke Hotel Resort ****

Hotelli soveltuu hyvin vapaa-ajan matkailijalle sekä hyvinvoinnista ja kylpylästä kiinnostuneille. Hotelli on kokonaan remontoitu vuonna 2006. Hotellissa on 60 huonetta, satelliitti-TV, minibaari, kylpy/suihku, hiustenkuivaaja, ilmastointi, parveke, puhelin. Hotellissa on ravintola, baari, uima-allas, sauna, business keskus, biljardi, rahanvaihto ja kokoussali.

4) Grand Palace *****

Korkeatasoinen ja elegantti hotelli tekee vierailustasi unohtumattoman. Hotellissa on 32 huonetta, Italialaisin sisustetut huoneet, hiustenkuivaaja, internet-mahdollisuus, kaapeli-TV, suihku, ilmastointi, tallelokero, minibaari ja parveke. Huoneita myös liikuntaesteisille. Hotellissa on mm. ravintola, 24-h huonepalvelu, aulabaari, yökerho, yöklubi, terassi, grillibaari, juhlasali, kauneushoitola, vartioitu pysäköinti, pesula, yksityisranta, uima-allas, lasten hoitopalvelu.

Svetlogorsk:
Virallinen kieli: Venäjä
Valuutta:  Rupla
Passi ja viisumi: Suomen kansalaisilta vaaditaan Venäjälle viisumi. Lisätiedot toimistoltamme.
Aikaero +1
Kesäaika ei ole käytössä

Yksityisviisumia varten tarvitaan:
* viisumianomuskaavake
* passi, joka on voimassa 6 kk viisumin päättymisen jälkeen
* värillinen passivalokuva (35 x 45 mm). Ei saa olla 6kk vanhempi.
* matkustajavakuutustodistus

Hintalauseke
Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Varaa matka”-painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan ja vasta saatuamme sinulta hyväksynnän alamme varata matkaa.