Nizhny Novgorod_Panoramic view of summer400x300
Svetlogorsk

Svetlogorsk on pieni kaupunki noin 40 km päässä Kaliningradista. Kaupunki on mainittu jo historiallisissa lähteissä vuodelta 1258 ja
vuodesta 1946 kaupunki on kuulunut Venäjälle. Svetlogorskia ei turhaan kutsuta Baltian helmeksi johtuen kaupungin upeista
kilometrien mittaisista rannoista.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Svetlogorsk

Svetlogorsk on pieni kaupunki

noin 40 km päässä Kaliningradista.
Kaupunki on mainittu jo historiallisissa lähteissä vuodelta 1258 ja
vuodesta 1946 kaupunki on kuulunut Venäjälle. Svetlogorskia ei
turhaan kutsuta Baltian helmeksi johtuen kaupungin upeista
kilometrien mittaisista rannoista. Kaupunki sijaitsee rannikolla
lahdenpoukamassa jossa vesi on kirkasta. Täällä ei ole teollisuutta,
ja paikan vehreys ja vanhat hyvänä pidetyt talot luovat idyllisen
tunnelman. Svetlogorskin ilmasto on leuto ja meri on uimalämmintä
kesäkuusta syyskuulle. Kulttuurista, historiasta ja rakentamisesta
kiinnostuneille kohteesta löytyy mielenkiintoista nähtävää
mm. urkuhalli ja vanha vesitorni.

Pyydä hotellihinnat toimistoltamme!

Omatoiminen

1) Rauschen ***

Hotelli sijaitsee lähellä rautatieasemaa ja rannalle johtavia portaita. Hotelli on kokonaan uusittu vuonna 2007 ja siellä on 47 huonetta. Huoneissa on kylpy/suihku, satelliitti TV, puhelin, vaatesäilytys. Hotellissa on ravintola, aulabaari, internet piste, pesula, sauna, vartioitu pysäköinti, leikkipiha lapsille ja 2 kokoussalia.

2) Russ ****

Hotelli sijaitsee aivan rannan lähellä josta käsin on hyvä keskittyä sekä työhön että vapaa-aikaan. Hotellissa on 38-huonetta, joissa on satelliitti-TV, minibaari, suihku, parveke, puhelin. Hotellissa on ravintola, huonepalvelu, Katto-osasto jossa on solarium ja poreamme, aulabaari jossa on takka-tilat ja kirjasto. Hotellilla on yksityisranta jossa on myös rantabaari. Lisäksi hotellissa on lastenhoito-palvelu, biljardi, shakkisalonki, matkamuistokauppa ja kokoussali. (Hotelli on auki 15.4 alkaen)

3) Falke Hotel Resort ****

Hotelli soveltuu hyvin vapaa-ajan matkailijalle sekä hyvinvoinnista ja kylpylästä kiinnostuneille. Hotelli on kokonaan remontoitu vuonna 2006. Hotellissa on 60 huonetta, satelliitti-TV, minibaari, kylpy/suihku, hiustenkuivaaja, ilmastointi, parveke, puhelin. Hotellissa on ravintola, baari, uima-allas, sauna, business keskus, biljardi, rahanvaihto ja kokoussali.

4) Grand Palace *****

Korkeatasoinen ja elegantti hotelli tekee vierailustasi unohtumattoman. Hotellissa on 32 huonetta, Italialaisin sisustetut huoneet, hiustenkuivaaja, internet-mahdollisuus, kaapeli-TV, suihku, ilmastointi, tallelokero, minibaari ja parveke. Huoneita myös liikuntaesteisille. Hotellissa on mm. ravintola, 24-h huonepalvelu, aulabaari, yökerho, yöklubi, terassi, grillibaari, juhlasali, kauneushoitola, vartioitu pysäköinti, pesula, yksityisranta, uima-allas, lasten hoitopalvelu.

Svetlogorsk:
Virallinen kieli: Venäjä
Valuutta:  Rupla
Passi ja viisumi: Suomen kansalaisilta vaaditaan Venäjälle viisumi. Lisätiedot toimistoltamme.
Aikaero +1
Kesäaika ei ole käytössä

Yksityisviisumia varten tarvitaan:
* viisumianomuskaavake
* passi, joka on voimassa 6 kk viisumin päättymisen jälkeen
* värillinen passivalokuva (35 x 45 mm). Ei saa olla 6kk vanhempi.
* matkustajavakuutustodistus

Hintalauseke

Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Pyydä tarjous” -painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan ja vasta saatuamme sinulta hyväksynnän alamme varata matkaa. Hintaesimerkkimme edellyttää aina vähintään kahden hengen yhdessä matkustavaa seuruetta, mikäli matkustajat haluavat majoittua yhden hengen huoneissa tai matkaan lähtee vain yksi matkustaja, kysy hinta toimistostamme. Pidätämme oikeuden tarjoushinnan tarkistamiseen lentohintojen polttoainelisämaksujen ja/tai viranomaismaksujen muuttuessa. Paikkoja rajoitetusti.

Matkaehdot

Tähän matkaan sovelletaan Kymenmatkat Oy:n erityisehtoja matkapaketeille 1.7.2018 alkaen sekä Yleisiä matkapakettiehtoja 1.7.2018 alkaen.

Vakuuden alainen matkapaketti

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.

Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kymenmatkat Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.

Lisäksi Kymenmatkat Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.

Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1/7/2018 alkaen.

Hyvä tietää: Passi, viisumi, matkavakuutus ja matkaterveys

Tarkista hyvissä ajoin ennen matkaasi että sinulla on voimassa oleva matka-asiakirja. Yleisten matkapakettiehtojen mukaan matkustajan on itse huolehdittava matkalla tarvittavista asiakirjoista.

Useat maat vaativat, että passin tulee olla voimassa vielä 3-6 kuukautta matkan päättymisestä.  Ajantasaiset maahantulosäädökset on hyvä tarkistaa hyvissä ajoin ennen matkavarausta kohdemaan viranomaisilta, esimerkiksi maan lähimmästä edustustosta.

Tarkista ennen matkavaraustasi tarvitaanko matkakohteeseesi tai mahdolliseen kauttakulkumaahan viisumia tai etukäteen haettavaa maahansaapumislupaa.

Huomaa! Matkavaraukseen tulee merkitä se etunimi, joka on ensimmäisenä passissa ja koko sukunimi. Tarkista, että passissa ja matkalipussa olevat nimet täsmäävät.

Passin kuvasivusta on hyvä ottaa matkalle mukaan kopio ja säilyttää sitä eri paikassa kuin alkuperäistä passia.

* Matkavakuutukset   Suosittelemme riittävän ja kattavan matkavakuutuksen hankintaa jo matkavarauksen yhteydessä.

Matkadokumentit – ohjeita matkan varanneille
* EU kansalaisten matkustusasiakirjat »  Sinun Eurooppasi
* Matkustusasiakirjat »  Rajavartiolaitos
* Matkustus ja  lähtöselvitys » Hyvä tietää lentomatkalla
* Matkailuterveys ja rokotukset »
* Tuontimääräykset » Tulli.fi
* Matkustustiedotteet ja matkustusilmoitukset »  Ulkoministeriö, matkustus ja maat

Suomen edustustot ulkomailla>> Ulkoministeriö
Ulkoministeriön hätänumero +358 9 1605 5555