Venäjä Svetlogorsk

Svetlogorsk on pieni kaupunki noin 40 km päässä Kaliningradista. Svetlogorskia ei turhaan kutsuta Baltian helmeksi johtuen kaupungin upeista kilometrien mittaisista rannoista.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Venäjä Svetlogorsk

Baltian helmi Kaliningradin kupeessa

Svetlogorsk on pieni kaupunki noin 40 km päässä Kaliningradista. Kaupunki on mainittu historiallisissa lähteissä jo vuodesta 1258 alkaen ja vuodesta 1946 kaupunki on kuulunut Venäjälle. Svetlogorskia ei turhaan kutsuta Baltian helmeksi johtuen kaupungin upeista kilometrien mittaisista rannoista.

Venäjä Svetlogorsk

Kaupunki sijaitsee rannikolla lahdenpoukamassa jossa vesi on kirkasta. Täällä ei ole teollisuutta ja paikan vehreys ja vanhat hyvänä pidetyt talot luovat idyllisen tunnelman. Svetlogorskin ilmasto on leuto ja meri on uimalämmintä kesäkuusta syyskuulle. Kulttuurista, historiasta ja rakentamisesta kiinnostuneille kohteesta löytyy mielenkiintoista nähtävää mm. urkuhalli ja vanha vesitorni.

Kymenmatkat FB>

Teemamatkat>

1) Rauschen ***

Hotelli sijaitsee lähellä rautatieasemaa ja rannalle johtavia portaita. Hotelli on kokonaan uusittu vuonna 2007 ja siellä on 47 huonetta. Huoneissa on kylpy/suihku, satelliitti TV, puhelin, vaatesäilytys. Hotellissa on ravintola, aulabaari, internet piste, pesula, sauna, vartioitu pysäköinti, leikkipiha lapsille ja 2 kokoussalia.

2) Russ ****

Hotelli sijaitsee aivan rannan lähellä josta käsin on hyvä keskittyä sekä työhön että vapaa-aikaan. Hotellissa on 38-huonetta, joissa on satelliitti-TV, minibaari, suihku, parveke, puhelin. Hotellissa on ravintola, huonepalvelu, Katto-osasto jossa on solarium ja poreamme, aulabaari jossa on takka-tilat ja kirjasto. Hotellilla on yksityisranta jossa on myös rantabaari. Lisäksi hotellissa on lastenhoito-palvelu, biljardi, shakkisalonki, matkamuistokauppa ja kokoussali. (Hotelli on auki 15.4 alkaen)

3) Falke Hotel Resort ****

Hotelli soveltuu hyvin vapaa-ajan matkailijalle sekä hyvinvoinnista ja kylpylästä kiinnostuneille. Hotelli on kokonaan remontoitu vuonna 2006. Hotellissa on 60 huonetta, satelliitti-TV, minibaari, kylpy/suihku, hiustenkuivaaja, ilmastointi, parveke, puhelin. Hotellissa on ravintola, baari, uima-allas, sauna, business keskus, biljardi, rahanvaihto ja kokoussali.

4) Grand Palace *****

Korkeatasoinen ja elegantti hotelli tekee vierailustasi unohtumattoman. Hotellissa on 32 huonetta, Italialaisin sisustetut huoneet, hiustenkuivaaja, internet-mahdollisuus, kaapeli-TV, suihku, ilmastointi, tallelokero, minibaari ja parveke. Huoneita myös liikuntaesteisille. Hotellissa on mm. ravintola, 24-h huonepalvelu, aulabaari, yökerho, yöklubi, terassi, grillibaari, juhlasali, kauneushoitola, vartioitu pysäköinti, pesula, yksityisranta, uima-allas, lasten hoitopalvelu.

Svetlogorsk:
Virallinen kieli: Venäjä
Valuutta:  Rupla
Passi ja viisumi: Suomen kansalaisilta vaaditaan Venäjälle viisumi. Lisätiedot toimistoltamme.
Aikaero +1
Kesäaika ei ole käytössä

Yksityisviisumin anomista varten tarvitaan:

* viisumianomuskaavake
* passi, joka on voimassa 6 kk viisumin päättymisen jälkeen.
* värillinen passivalokuva (35 x 45 mm). Ei saa olla 6kk vanhempi.
Jos lähetät valokuvan sähköisesti, sen tulee olla jpeg muodossa.
* matkustajavakuutustodistus Venäjän viisumia varten

Viisumin käsittelyaika 6 arkipv konsulaatissa + postituspäivät 5 arkipv

 

Hintaesimerkkejä, matkaehdot matkapaketti, passi ja viisumi

Hintalauseke koskien räätälöityjä matkojamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Pyydä tarjous” -painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan. Kaikki matkat ovat omatoimisia.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

HUOM!
Jalkapallo, jääkiekko, Formula1, MotoGP, urheilutapahtumien ja muiden tapahtumien, kuten konserttien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta, lopullinen aika vahvistetaan noin 1-2 viikkoa ennen ajankohtaa. Tapahtuman ajankohdan muuttuminen ei oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Muutostilanteessa usein jo ostetut tapahtumaliput siirtyvät uudelle päivälle.

Matkaehdot

Tähän matkaan sovelletaan

Kymenmatkat Oy:n erityisehtoja matkapaketeille 1.7.2018 alkaen

sekä

Yleisiä matkapakettiehtoja 1.7.2018 alkaen.

 

Vakuuden alainen matkapaketti

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.

Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kymenmatkat Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.

Lisäksi Kymenmatkat Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.

Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta:

 

Yleiset matkapakettiehdot 1/7/2018 alkaen.

 

Hyvä tietää: Passi, viisumi, matkavakuutus ja matkaterveys

Tarkasta ennen matkaasi voimassa olevat rokotusvaatimukset ja rajanylityksessä vaadittavat terveydelliset testitulokset.

Tarkista hyvissä ajoin ennen matkaasi että sinulla on voimassa oleva matka-asiakirja. Yleisten matkapakettiehtojen mukaan matkustajan on itse huolehdittava matkalla tarvittavista asiakirjoista.

Useat maat vaativat, että passin tulee olla voimassa vielä 3-6 kuukautta matkan päättymisestä.  Ajantasaiset maahantulosäädökset on hyvä tarkistaa hyvissä ajoin ennen matkavarausta kohdemaan viranomaisilta, esimerkiksi maan lähimmästä edustustosta.

Tarkista ennen matkavaraustasi tarvitaanko matkakohteeseesi tai mahdolliseen kauttakulkumaahan viisumia tai etukäteen haettavaa maahansaapumislupaa.

Huomaa! Matkavaraukseen tulee merkitä se etunimi, joka on ensimmäisenä passissa ja koko sukunimi. Tarkista, että passissa ja matkalipussa olevat nimet täsmäävät.

Passin kuvasivusta on hyvä ottaa matkalle mukaan kopio ja säilyttää sitä eri paikassa kuin alkuperäistä passia.

 

* Matkavakuutukset  

 

Suosittelemme riittävän ja kattavan matkavakuutuksen hankintaa jo matkavarauksen yhteydessä. Useiden maiden viranomaiset vaativat  maahan saapuvilta matkavakuutuksen, joka korvaa lääkärikäynnistä ja sairaudesta aiheutuneet kulut. Tarkasta tiedot maakohtaisesti.

Matkadokumentit – ohjeita matkan varanneille

 

* EU kansalaisten matkustusasiakirjat »  Sinun Eurooppasi

 

* Matkustusasiakirjat »  Rajavartiolaitos

 

* Matkustus ja  lähtöselvitys » Hyvä tietää lentomatkalla

 

* Matkailuterveys ja rokotukset »

 

* Tuontimääräykset » Tulli.fi

 

* Matkustusilmoitukset ja -tiedotteet»  Ulkoministeriö, matkustus ja maat

 

Suomen edustustot ulkomailla>> Ulkoministeriö

 

Ulkoministeriön hätänumero +358 9 1605 5555