TallinkSilja kokousristeilyt
Ruotsi TallinkSiljan risteilytarjoukset

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Ruotsi TallinkSiljan risteilytarjoukset

Räätälöimme ryhmällesi ohjelman aivan toiveidenne mukaan!
Pyydä lisätiedot 05-211 1600

 

Executive suite

Ylellinen 43–46 m2 sviitti 1-2 hengelle 11. kannella aluksen keulaosassa. Hytissä on erillinen olohuone sekä makuuhuone, jossa on kiinteä parivuode (vuoteita ei saa erilleen) ja sohva. Varusteluun kuuluu tv, housuprässi, jääkaappi, kassakaappi sekä oma sauna ja poreallas. Hintaan kuuluu virvokkeita ja hedelmiä sekä iltavuoroilla erikoisaamiainen (ei erikoisristeilyillä).

DeLuxe

Kaunis, viihtyisä 16 m2 hytti erkkeri-ikkunalla kahdelle hengelle 11. kannella. Hytissä on parivuode, jonka vuoteet saa erilleen. Hyttiin voi majoittua kahden aikuisen lisäksi enintään kaksi 0-11 vuotiasta lasta (hyttiin mahtuu yksi lasten patja, toinen lapsi ilman omaa vuodepaikkaa). Lisäksi hytissä on housuprässi, jääkaappi, virvokkeita ja tv. Hintaan sisältyy erikoisaamiainen iltavuoroilla (ei erikoisristeilyillä).

Family

Tämä hyttiluokka on kokonaan varattu perhematkailuun, vähintään 5/6 hengen lapsiperheille. Family-hyttejä on sekä ikkunallisia että ikkunattomia hyttejä ja ne ovat tarkoitettu enintään 6 hengelle, joista vähintään 2 on lapsia. Hytit sijaitsevat 5. kannella ja ne koostuvat kahdesta väliovellisesta hytistä. Varusteluun kuuluu tv ja jääkaappi.

A-hytti

Korkeatasoinen 9 m2 hytti 2-4 hengelle merinäköalalla kansilla 5, 9 ja 10. Hyttejä on myös allergikoille ja liikuntarajoitteisille sekä lemmikin kanssa matkustaville. Hyteissä on TV. Huom. Kahden ja neljän hengen hytit sijaitsevat eri kansilla, joten niitä ei ole mahdollista saada lähekkäin.

B-hytti

Miellyttävä, ikkunaton 9 m2 hytti 2-4 hengelle kansilla 5, 9, 10 ja 11. Hyttejä on myös allergikoille ja liikuntarajoitteisille sekä lemmikin kanssa matkustaville. Hyteissä on TV.

B2-hytti

Mukava, ikkunaton 7 m2 hytti 1-2 hengelle kansilla 5 ja 9-11. Hyteissä on vuoteet päällekkäin sekä TV.

C-hytti

Mukava, ikkunaton 8,1 m2 hytti 2-4 hengelle kannella 2. Hyttejä on myös lemmikin kanssa matkustaville. Hyteissä ei ole televisiota.

ERIKOISHYTIT

Allergiahytti
9 m2 hytti 2-4 hengelle kannella 5. Sisustuksessa on käytetty allergikoille soveltuvia materiaaleja. Hinta määräytyy valitun hyttiluokan mukaan (A- tai B-luokka).

Lemmikkieläinhytti
2-4 hengen hyttejä lemmikkieläimen kanssa matkustaville (15 kpl). Hinta määräytyy valitun hyttiluokan mukaan (A-, B- tai C-luokka).

Invahytti
13 m2 hytti 3 hengelle kannella 5 (6 kpl). Hytit on varusteltu erityisesti liikuntarajoitteisia ajatellen; niissä on leveämmät hytin ja WC:n ovet. Hinta määräytyy valitun hyttiluokan mukaan (A-luokka tai B-luokka). Hyteissä on TV.

Laivan molemmissa päissä on hissit, joihin mahtuu pyörätuoli. Yleiset inva WC:t löytyvät kansilta 12 ja 8.

Hyttitervehdykset

Tee omasta tai läheisesi merimatkasta entistäkin mieleenpainuvampi tilaamalla hyttiin kuohuva tai makea tervehdys. Toimitamme hyttiin halutessasi myös kortin, johon kirjoitamme henkilökohtaisen viestisi.

Viro tunnetaan erityisesti kaupunki- ja kylpylälomakohteena. Viron suosituin matkakohde on pääkaupunki Tallinna ja maan tunnetuin nähtävyys Tallinnan Vanhakaupunki.
Virallinen kieli:  Viro
Valuutta:  Euro
Passi ja viisumi: Suomalaiset eivät tarvitse viisumia Tallinnaan. Kaikkien matkustajien, myös lasten sekä henkilöiden, joilta ei vaadita passia  tai viisumia, on pyydettäessä todistettava henkilöytensä ja kansalaisuutensa  voimassaolevalla henkilötodistuksella.
Aikaero Suomeen: +-
Tiedot sitoumuksetta

 

Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja lentoyhtiön/laivayhtiön sekä lentoluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla "Varaa matka"-painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan ja vasta saatuamme sinulta hyväksynnän alamme varata matkaa.