Viro Tallinna Eskon maatila ryhmämatka

Eskon maatila Virossa, sijaitsee noin parinkymmenen kilometrin päästä Tallinnasta. Eskossa kasvatetaan pääasiassa maitokarjaa, maidosta valmistetaan erilaisia juustoja ja jogurtteja joita voidaan maistella paikan päällä ja ostaa myös mukaan. Isäntäväki näyttää paikkoja maatilalla ja kertoo maataloudesta neuvostoaikana sekä nykypäivänä.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Viro Tallinna Eskon maatila ryhmämatka

Eskon maatila ryhmille

Maatila sijaitsee noin parinkymmenen kilometrin päästä Tallinnasta. Eskossa kasvatetaan pääasiassa maitokarjaa, maidosta valmistetaan erilaisia juustoja ja jogurtteja joita voidaan maistella paikan päällä ja ostaa myös mukaan. Isäntäväki näyttää paikkoja maatilalla ja kertoo maataloudesta neuvostoaikana sekä nykypäivänä. 

Hintaesimerkkimme 3 pv: 258 € / hlö 
Yhden hengen huoneen lisämaksu on 70 €/hlö

Hintaan sisältyy:
*
Viking Xprs ylitykset
* Helsinki-Tallinna klo 11.30-14.00   6.9.2013
* Tallinna-Helsinki klo 16.30-19.00   8.9.2013
* Majoitus Meriton Meriton Spassa kahden hengen huoneissa aamiaisella
* SPA osaston käyttö
* Eskon maatilaretki 5 h sisältäen lounaan ja opastuksen, bussikuljetuksen ja maatilan esittelyn.
* Matkanjohtajalle vapaa paikka, kun ryhmässä on minimi 15 hlöä.

Pyydä juuri sinun ryhmällesi räätälöity tarjous.

Suunnittelemme matkaohjelman kanssanne juuri teidän ryhmällenne räätälöidysti.

Viro tunnetaan erityisesti kaupunki- ja kylpylälomakohteena. Viron suosituin matkakohde on pääkaupunki Tallinna ja maan tunnetuin nähtävyys Tallinnan Vanhakaupunki.
Virallinen kieli:  Viro
Valuutta:  Euro
Passi ja viisumi: Suomalaiset eivät tarvitse viisumia Tallinnaan. Kaikkien matkustajien, myös lasten sekä henkilöiden, joilta ei vaadita passia  tai viisumia, on pyydettäessä todistettava henkilöytensä ja kansalaisuutensa  voimassaolevalla henkilötodistuksella.
Aikaero Suomeen: +-
Tiedot sitoumuksetta

 

Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja lentoyhtiön/laivayhtiön sekä lentoluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla "Varaa matka"-painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan ja vasta saatuamme sinulta hyväksynnän alamme varata matkaa